Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 14.6.2010 20:53:15
|
|
|
|
majčii
|
bravo novi nosečki :) :) jst mam tud vmesne krvavitve, menjala sem že 4 ginekologe, noben nč pamtnga ne ugotovi,... ta je reku da bomo najprej odkril zakaj ne zanosim in nato se ukvarjal z krvavitvami :S Očitno lohk klub krvavitvam zanosim... bu sej ne vem več :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 7:24:49
|
|
|
|
witch
|
Jutro bo danes spet kakšna rozika?
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 7:33:16
|
|
|
|
lidik
|
jutro tetka witch. Kako si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 7:37:19
|
|
|
|
witch
|
jutro lidik trenutno zvijajoča v bolečnah in krčih pijem čajčka, in se jezim na tistega, ki se je spomnil te bolečine, pa se zraven zjokam, ko pomislim, da počasmi moram iti od doma in zvečer pridem pa ti? kako sta s pikico?
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:02:40
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch pa ne no. NO veš kaj, bom jaz zdaj začela misliti na to, da pri tebi bolečine in krči zginejo, ali pa se vsaj malo omilijo. A prav? Midve s pikico sva super. Še en dan in bomo končno imeli 14 tednov. Uffff gre hitro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:27:37
|
|
|
|
zvezdan
|
lil videla sem reklamo tega elektronskega cb in je gor pisalo tudi koliko si noseč. Pa tudi s puncami sem se že pogovarjala nekje na forumu in so mi tudi same rekle da piše. Dej poglej na testek če ga seveda nisi vrgla stran ali pa če se potem rezultat ne zbriše po določenem času. Res sem vesela zate in ti želim da bi imela lepo nosečnost brez skrbi in na koncu zdravega otročička. witch tudi jaz se že od včeraj zvijam od bolečin. Pojedla sem že kar nekaj protibolečinskih tablet pa nič ne pomaga. Včeraj me je pa še čisto zvilo tudi za mojega zdaj kmalu bo točno eno leto ko sem mogla na abrazijo ker so ugotovili da mu srček več ne bije Kot dež sem jokala včeraj. še dobro da mojega ni bilo doma ker bi si mislil da sem malo čez les lidik uuuu14 tednov to je pa že kar velik korenjak a ne. Vsak dan pobožaj svoj buši in mu povej kako ga imaš rada.
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:33:08
|
|
|
|
witch
|
lidik hvala ti za dobre želje uuuu že kar 14. teden bravo zvezdan drži se... saj veš, kmalu bomo tudi me dočakala svoje plusek in potem svoje tudi svoje dojenčke... Vaš vas pa tam nekje zgoraj čuva....
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:33:57
|
|
|
|
mojamura
|
lil__ ....bravo bravo. lepo ti želim
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:44:59
|
|
|
|
lidik
|
zvezdan ja pred enim tednom je bil velik 7.1cm, tako da po mojem je zdaj že tudi malo zrastel. O bušija pa itak božam vsak dan, tako da po mojem se bo znucal do decembra. ja tetka witch tako hitro teče ja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 8:45:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 8:47:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 8:51:55
|
|
|
|
lidik
|
o živka hvala ti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 9:07:09
|
|
|
|
zvezdan
|
živka ali anonimna2 kaj se boš skrivala saj smo same fejst punce . Hvala za tople besede vsem. Malo sem bolje vsaj tulim ne več sem pa še kar žalostna...čudi me da še vedno tako zelo Lepo da si tole napisala za lidik. Jaz sem vsak teden brala kako moj otročiček raste in prav zanimivo je kako je vsak teden večji in podoben pravemu človečku. Še enkrat hvala za vzpodbudne besede...v tem trenutku (ko se spet smilim sama sebi ) sem jih rabila.
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 9:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo Komaj čakam ,da se konča tale semester pouka za moje nadobudneže---!!!Zakaj????',ker upam ,da bom takrat videla en + na testeku. Digitalen CB-ta test ,ki se kupi v Slo v lekarnah pokaže samo ali + ali - nič drugega.Kaže pa ga 24 ur.Sprobano ,tisti ,ki pa kaže še koliko si pa se verjetno dobi zunaj. Vsem ,ki vas je obiskala tetka Marjetka ,vse ,ki pa še čakamo na + pa veliko da se prikaže na testeku. Toliko,šibamo sedaj ven na sončka.... lep dan še naprej bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 10:36:40
|
|
|
|
witch
|
oh kako ta boli zvijam se vsa v bolečinah, slabo mi je, tak da mi kar solze tečejo.... naj že mine.....
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 10:59:20
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch kaj še ni nič boljše no držim pesti da se kmalu umiri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 12:03:06
|
|
|
|
mojamura
|
witch
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 13:43:03
|
|
|
|
pupica25
|
Joj sem pozna ta mesec! Dajte še mene na seznam prosim. Upam, da bo 26.6. oz. in ne tista nesramna , ki me je grdo obiskala tudi prejšni mesec. Tako no, zdaj smo trenutno v 2. krogu in upamo na . Dajmo, punce. In zelo, zelo, zelo lepo nosečnost vsem srečkam nosečkam !
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 14:18:20
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik lil_ juhu BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 15:03:09
|
|
|
|
LuNaMi
|
Živjoooo! Se še tukaj malo oglasim, ker je bolj živahno - bravo lil_ Čestitam! Lepo si popestrila seznamček :) Meni zamuja že 6 dni...ampak sem že v soboto lulala na FS (me je 2 dni špikalo v jajčnikih pa vrtoglavico sem imela)...a žal ni blo nič ... če namerava smotka priti..naj že pride, da vemo kje smo... nimam pa tud nobenih znakov več, tako da je upanje na nuli... Pa gremo naprej, a ne punce? Dajmo dajmo...še 2 tedna imamo, da popestrimo junij! držim pestiiii!!!! Lep dan vsem pa ne pozabite slončkat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 21:36:15
|
|
|
|
DIANE
|
Pozdravljene, no se spet javlam. 3.6. sm bla pr G in je rekla ja da bom menstro mela tok k sm rekla v soboto al nedelo nej bi bla in lejga zlomka ni je. Danes kupim test in se je pokazala taka blaga črtica tok da smo pomoje spet noseči. Babike držte pesti da je to res in da v 3 mi rata. Bom probala še ponoviti test. Sm dala v album dejte pogledat kok se vam zdi. Držim pesti, da nalulate čimveč močnih črtic.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 21:54:24
|
|
|
|
spely25
|
DIANE, čestitke, za dve črtici
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 15.6.2010 22:12:59
|
|
|
|
zaljubljena23
|
diane, stiskam pesti, da bo čez dva dni črtica še močnejša
|
|
RE: II pričakujemo junija 16.6.2010 8:04:45
|
|
|
|
lidik
|
DIANE Jaz sem prepričana da to je to in da boš zdaj speljala do konca in po čudovitih carkljala v naročju svojega sončka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 16.6.2010 8:13:35
|
|
|
|
**M**
|
DIANE čestitke in srečno do konca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?