aleksa83
|
POZDRAVLJENE naša beba: pozdravljena in dobrodošla,..., se že veselim nejka000:sem gledala tisti prispevek, me je tudi stisnilo, kaj se vse dogaja v naši državi. te ustanove so zato, da bi pomagale otrokom, ne pa, da zaradi njih otroci še bolj trpijo, odgovarjal pa zopet ne bo nihče. zaslužiš občudovanje, da si zbrala moč in se zoperstavila situaciji. Sama menim, da če dva nista za skup, je najboljše, da gresta narazen, ker drugače otroci najbolj trpijo. Tako, da si se prav odločla in res vsa čast!! Ti samo bodi močna, če pa rabiš koga za pogovor sem tu. :) valentina85: Čestitammm za eno veselje več,.... phelps: superca, čestitam za morje, midva verjetno ne bova nikamor šla, ker sem v bolniški, čeprav bi mi zelo pasalo. Kaj pasalo, uživala bi 500 na uro . Ti pa samo uživaj in si privošči,... aleunam: mene tudi 3D zanima, boma z mojim ziher šla,..., samo nič ne vem kdaj in kako. Je pa ena znanka enkrat omenila, da naj si vzamem USB ključek zraven, da ti zdravnik vse lepo gor naloži in pol imaš lepi spomin . sonnchhek: glede kremice, jaz uporabljam kremo za telo DOVE za ekstra suho kožo in sem do sedaj še najbolj zadovoljna. Prej pa sem kupovala v lekarni in denar vun metala, pa je minila kaka urica, pa me je že vse srbelo od suhe kože. S to pa se namažem zvečer po tuširanju, pa tu pa tam kaki dan popoldan, drugače, pa mi je zvečer čisto dovolj. Glede kopalk, pa si bom jaz tudi verjetno enodelne privoščila, da ne bo bušija ožgalo, če si bom kdaj kake terme privoščila. cunjice: jaz pa še nič nimam razen malih rumenih copatkov, ki sem jih dala, fantu, ko sem izvedela, da sem noseča :) To je bilo veselje... Drugače pa bom veliko stvari dobila, tak, da bom še malo počakala, in pol nakupila, kaj mi še mnjka. Kdaj greste po pakete ali boste vzele denar?Jaz še se odločam, ampak verjetno bom vzela, denar, da kupim tisto kar mi bo manjkalo. Je določeno kdaj moraš na socialno ali kako je s tem? kako paše, ko je malo sveži zrak :) Pozdravček vsem