|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
16.6.2010 11:57:51   
Valentina85
Phelps, kdaj si prvič čutila močnejše brce? Jaz sem v 18., neki čutim sam najbrž ni še to to...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.6.2010 12:12:39   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Ojla punce,
mogoče ste že kaj omenjale (nekako mi ne znese vedno sledit J), a pozna katera slovenske vozičke Baby boom? http://baby-boom.si/ 

Gre za slovenskega proizvajalca iz Kopra, cena je pa glede na sotale firme zelo ugodna. Žal pa še nimam informacij iz prve roke. Samo to, da ga vse hvalijo, nisem pa še z nikomer govorila, ki bi ga dejansko imel. Imate vi kaj informacij?

Čeprav sem jaz svojega favorita že našla - Peg perego, sem sedaj malo v dvomih. Gledam te vozičke na tvojem linku in so mi super, sam me pa tudi full zanima kaki so v praksi. Cenovno so ugodni in full lepi. Tak da če ima kera informacijo o tem vozičku bi je bila jaz tudi zelo vesela. Mogoče pa si le premislim od Peg peregota.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.6.2010 12:27:23   
pesjanarka
Nejka00, tole debato sem našla na RR: http://www.ringaraja.net/forum/m_2763547/mpage_1/key_/tm.htm 

Zgleda, da so same pohvale. Z ostalimi je pozitivno neprimerljiv predvsem glede cen :).

Pa še eno dummy vprašanje. Imam puntota, ki nima iso fixa, tako da mi je v tem primeru baby boomova pomakljivost nemoteča. Kako se torej fiksira oziroma učvrsti lupinica v avtu, če nimaš isofixa?

< Sporočilo je popravil pesjanarka -- 16.6.2010 12:28:05 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.6.2010 12:38:12   
phelps
Valentina85, jaz jih čutim dober teden, se pravi okoli 20. tedna sem jih začela čutit.

pesjanarka, potem ti iso fix res ne pride prav.

Pri nama je problem to, ker imava 2 avta s 3 vrati (na zadnjo klop moraš skozi prva vrata), ker imata oba avtomobila (eden celo spredaj) možnost iso fixa, bova definitivno imela to varianto, ker je bolj enostavno "zahakljat" lupinico na podstavek kot pa jo vedno in znova pritrjevat z varnosnimi pasovi. Že tako se mi zdi, da se bova ful namatrala s tem (oba sva ful visoka). Nekak kompromis temu, da ne bova menjala avta. Pa še najbolj varno je, kasneje lahko tudi sedež pritrdiš na to podlago.

< Sporočilo je popravil phelps -- 16.6.2010 12:39:35 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.6.2010 12:45:26   
phelps
pesjanarka, kater letnik punta pa imaš? Pri teh zadnjih modelih je iso fix (na zadnji klopi), vem, ker ga imam tudi jaz.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.6.2010 13:11:40   
nejka000
pesjanarka  tud jaz nimam iso fixa. lupinico potem fiksiraš s pasom, se da kr fajn fiksirat. Pa hvala za link. Sem mojemu poslala da vidim kaj on pravi na te vozičke. Meni so super.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.6.2010 13:18:30   
Marimax
user posted image Ola nosecke. V LJ ze dezuje, a tako temno v nasem koncu (center) da bi lahko rekla da je pozno popoldne.
Pa tak junijuser posted image Menda bo v nedeljo 10C. We shall see...

nejka000: prav hudo mi je ko berem tvojo situacijo. Tvoj bivsi ima kot kaze probleme sam s sabo, najbolj tragicno pa je, ker se znasa nad tabo in otrokom. Resnicno ti zelim, da cimbolje preneses vse tele njegove izpade oz. da se mu kaj posveti v glavi in sprevidi da ne dela nic produktivnega/koristnega. Mogoce je zadovoljen, ko vidi da te vrze iz tira, kaj pa vem. Poskusaj se kontrolirati pred njim in se delati brezbrizna. A kaj ko se z alkoholiki ponavadi ne da nic pametnega zmeniti. Drzim pesti, da ti bo sedanji partner cimbolj v pomoc ! Srecno !

alenaum: nisem se z eno nogo na morju, nisem.user posted image Sem se z obema v pisarni. Glava pa na morju, jauser posted image

Sonchhek: sprasevala si glede eucerin olja. Jaz sem ga po nejkinem nasvetu kupila. Mi je vsec, je pa res, da se ne vpije takoj, ampak mogoce zato, ker jaz kar izdatno namazem trebuscek, ker dostikrat pozabim, takrat pa ko se spomnim, hocem nadoknaditi se vse za nazajuser posted image )

Daya: tudi moj dragi se s trebusckom ne ukvarja prevec. Ampak se ne sekiram, ker mu je tudi v prvi nosecnosti to bilo spanska vas, ampak ko pa se je otrok rodis in se zdaj, je pa tako pozoren in skrben do njega, da bi si lahko tako skrbnega oceta svojega otroka le zelela. Ne bi zamenjala za nic na svetu in vem, da bo tudi v drugo tako. Moskim je po moje nosecnost nekoliko bolj oddaljena kot nam, ki bitjece nosimo od prvega dneva. Pa saj imas ti otrocke od prej in ce je pozoren do ze rojenih otrok, potem po mojem mnenju nimas kaj skrbeti.

Debata je bila tudi o bodijih. Se strinjam, da ne splaca kupovati manjskih stevilk. Komot lahko zacnete od  56 ali celo 60 dalje. Bi pa nadvse priporocila bodije na preklop za novorojence, to so bodiji, ki se stransko zapirajo, kar pomeni da ti bodijev ni treba vleci cez glavo novorojencka. Predvsem v prvih treh mesecih otroska glavica tako plese naokoli (ne more biti brez opore), da si jaz kar ne predstavljam, da bo novorojencku oblacila bodi cez glavico. Imela sem le bodije na preklop in so se odlicno obnesli !

Lepo mi bodite, bozajte busije in si privoscite kaj dobrega. Meni je sodelavec prinesel lucko z mandeljni, njami. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.6.2010 13:20:53   
Renesme**
jaz bom tudi še videla ali bomo kupili isofix ali ne, mi je kar drag, pa tako ne mislim otroka okoli prenašat v lupinici...bo lupinica samo v avtu, za drugo bo košara prve mesece.

št.bodijev- jah no, jaz pa zdaj kupujem le št.50 in 56, ker sem imela prvič zalogo št.62, ki jo je naša nosila pri dobrih3,4 mesecih, v plavajočih cunjah in s 5x zavihanimi rokavi pa nebi imela rada otroka....kupovanje po porodu, ja potem pošlješ druge in ti prinesejo kr neki....no moja mami je še kar fino nakupilauser posted image , je pa res imela tamala samo 47cm ob rojstvu, ampak od kolegice tamala je imela ob rojstvu 52cm, pa ji je bil pri 3 tednih body št.50 čisto prav, brez širokega povijanja! Meni je važna tudi dolžina bodya, majčk, ker če preveč vihaš to otroka tudi žuli....jaz vam predlagam, da počakajte tam do 31t ko je še en UZ, vam bodo povedali ali je otrok majhen ali velik in potem nakupite stvari za prvi mesec...

nejkauser posted image user posted image user posted image , sploh ne bom komentirala kaj bi jaz naredila tako žleht ljudem! Najprej zahtevaj plačevanje preživnine, če jo še ne plačuje...pa kar odvetnika in vse uredit...nič čakat!!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.6.2010 13:27:24   
nejka000
vsem hvala za vaše pomirjujoče besede pa lepe želje
en velikuser posted image vsem

reneseme sej se po sodiščih vlačimo že eno leto. do sedaj ni htel nič plačevat, zaj tu pa tam dobim nek drobiž pa še to morem na kolenih prosit. stika z njim nimam in je nemogoč. zato kontaktiram z njim prek posredikov, ponavad je to CSD, če ga že dobim osebno je to preko maila ampak ne bom govorila kake mi piše, ker je za kozlat.
Do sedaj je sodišče izdalo eno odločbo o stikih ampak je to tak površno in polek tega delajo še probleme. Tak da sedaj vrtam in iščem rešitve kako naprej. Upam da mi uspe.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.6.2010 13:30:12   
Urša08
ojla

Mi smo prišli z morja. Bilo je super, vreme krasno, voda ravno toliko topla da smo lahko čofali, pa seveda božanski zahodi,... res smo uživaliuser posted image Za nazaj vas moram še prebrat. Jaz se počutim v redu, kar ne morem verjet da sem že v 18 tednu. Tale nosečnost kar beži se mi zdiuser posted image user posted image user posted image Trebušček je že zelo opazen in že vsak vidi da notri nekaj rasteuser posted image .

upam, da ste vse uživale

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.6.2010 13:32:06   
Urša08
nejka000 ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tole reši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, pa če rabiš pogovor smo me tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.6.2010 13:32:51   
Ribica Nemo
Hojla nosečke!

Da se še jaz mal javim po dolgem času. Iskreno povedano imamo v službi ful dela in vas sam sem pa tja mal preberem, za pisanje mi pa že časa zmanjka user posted image

Ene dve strani sem zdele na hitr preletela in vidla da že mal o brcikah pišete...

Men se zdi da sem včeraj čutla prvo "brciko" sam ker je tole moja prva bebika ne vem če je res to to.... sem pa v 17. tednu (oz. 16 t in pol) pa se mi zdi kr zgodaj....

Je bilo pa tko po kosilu, ko sem šla mal počivat in je bilo čutit tko ful nežno k en utrip al pa k da bi mi notr en mehurček počil..... drugač ne znam pojasnit tega user posted image

no seveda nisem čist ziher a je to bebika al mi je v črevesju slučajn kej dogajal, ampak je bilo bolj spredaj in v tistem predelu k bi po mojem mogla bit maternica..

pozdravčkem vsem bušijem user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.6.2010 13:34:30   
Urša08
Glede št. cunjic sem jaz kupila nekaj v št.56 in potem 62. Ni mi žal da sem kupovala št. 56 ker sta jo oba kar nekaj časa nosila cca.1,5 meseca (oba sta mela ob rojsvu 51 cm in 3300 oz.3500g). Meni je bil na začetku kar zgubljen v 62 tko da sem bila vesela 56user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.6.2010 13:39:41   
Urša08
pesjanarka lupinica se lepo pritrdi s pasom v avtu, malce več časa porabiš da namontiraš ampak ni panikeuser posted image Jaz nimam isofixa pa ga niti nisem pogrešala, saj teh par mesecev tko hitro mine.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.6.2010 14:36:46   
Soncchhek
OOoo ste začele tudi že cunjice kupvat !!!! super !
Jaz dobim šepaše...pa mislim da mi ne bo treba prav nič kupit...čez ene 2 meseca bom vse pregledala kaj imamo in kaj ne ipd.

Joj se spoznate na stvari, jaz sploh nisem prej vedla kaj je iso fix al kaj je že....no jaz bom imela tisto klasično jajčko in to je to. Pa najlepši voziček na svetu, ker so se vozičkale noter moje nečakinje user posted image !

A še kiro boli hrbtenica oz. križ....mene ubija spodnji del....ponoči se zbujam....zdaj podnevi pa tudi...itaq veliko presedim te dni...  pa vidim kako telo samo poskrbi za ok držo..že od prej se nisem držala najbolj " zravnano / ravno"....tako da me zdaj takoj opozori in ko dam hrbtenico lepo ravno...pa rito malo ven....evo....je boljše....hahha....me bo sama rit pa buši pa tako dalje....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.6.2010 14:43:45   
lottyka
Prav lep deževen dan vsem. Se je končno mal shladil.

pomivalni stroj - jaz imam ozkega 45 cm in je dovolj za dva in tudi 3 bo še. Jaz si ne predstavljam brez, laufa vsak 1-2 dneva. Priporočam.

aleksa ta z egiptom je pa dobra. Res kako vse vemo kdaj je nastal. Naš/a je nastal/a na prešernov praznik user posted image .

phelps bravo za morje. To bosta uživala.

nejka user posted image user posted image user posted image verjamem da je težko, upaj na najboljše in da se hitro uredi. Jaz spremljam sedaj pri kolegici, ki ima nasilnega moža (pije ne, izvaja pa psihično in fizično nasilje) in ona se ga še ni rešla, pa kot kaže bo spet zmagal in bo spet ostala tam. Tako da vsaj toliko pameti si imela in si šla. Je pa to težko, sploh ko so stvari na sodišču. Sem tudi jaz videla da v naši državi te stvari niso urejene in institucije ne delujejo tako kot bi morale. Tako da držim pesti da se kmalu uredi in vas pusti v miru.

Prej že so nekatere omenjale tudi obrekovanja in grde besede od bližnjih. Nisem hotla komentirat takrat, ker bi se preveč razburila. Sama sem se ubadala s tem par let nazaj. Hvalabogu sem bila toliko da sem jih vse poslala nekam ampak sem mogla prvo doseči najgloblje dno da sem potem zmogla kaj takega. Tako da danes je okoli mene pol manj ljudi ampak so tisti vredu in pozitivni. To je bila moja najboljša odločitev v življenju, da sem nekatere kar odrezala. Žlahta ali ne žlahta isto je. Po tem so stopili v moje življenje drugi, ki so bolj pozitivni in me sprejemajo tako kot sem, brez obrekovanja in žaljenja in ti pustijo živeti svoje življenje brez vmešavanja in ti stojijo ob strani ne glede na tvoje odločitve in s tabo delijo tako srečo kot žalost. Na koncu ugotoviš da je bilo vse le izraz ljubosumja. Nekateri pač prikrivajo svoje neuspehe tako, da uničujejo srečo drugih, vse le zato da se sami počutijo bolje. Če oni niso srečni tudi drugim ne bodo dovolili tega in bodo naredili vse da uničijo to srečo. Oni morajo biti vedno najboljši. Čim dlje od takih ljudi. Na vsake toliko je pač potrebno narediti čistko v žvljenju in se raziti z nekaterimi.

zatekanje - jaz hvalabogu še ne zatekam.

isofix - jaz ga ne bom imela. Ga nimam v nobenem od obeh avtomobilov. Bomo pripenjali samo s pasom.

št. bodijev - jaz sem rekla da nekaj malega bom kupila v št. 56 večinoma pa v 62. Če bom videla da rabim več, bom pa vmes skočila jih še iskat ali pa enega poslala. Kupljeno nimam pa še nič.

drugače pa brcike - Jaz sem v user posted image , včeraj me je moja bebika prvič zbrcala zvečer. Prvič sem začutila metuljčke že 1.6. potem so prešli v mehurke ampak brcik pa še nisem začutila, me je začelo že mal skrbet. Potem pa včeraj zvečer v postelji cel žur user posted image . Upam da se danes kaj ponovi.

Soncchhek mene hrbet še ne boli, me pa trebuh boli že par dni. Mislim da se intenzivno razteguje.

Nič ste me tako zdražile z lubenico, da grem na obhod po trgovinah in v lov za kakšno lepo lubenico.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.6.2010 15:29:12   
aleksa83
POZDRAVLJENE

naša beba: pozdravljena in dobrodošla,..., se že veselim user posted image

nejka000:sem gledala tisti prispevek, me je tudi stisnilo, kaj se vse dogaja v naši državi. te ustanove so zato, da bi pomagale otrokom, ne pa, da zaradi njih otroci še bolj trpijo, odgovarjal pa zopet ne bo nihče.
zaslužiš občudovanje, da si zbrala moč in se zoperstavila situaciji. Sama menim, da če dva nista za skup, je najboljše, da gresta narazen, ker drugače otroci najbolj trpijo. Tako, da si se prav odločla in res vsa čast!!
Ti samo bodi močna, če pa rabiš koga za pogovor sem tu. :) user posted image

valentina85: Čestitammm za eno veselje več,.... user posted image

phelps: superca, čestitam za morje, midva verjetno ne bova nikamor šla, ker sem v bolniški, čeprav bi mi zelo pasalo. Kaj pasalo, uživala bi 500 na urouser posted image . Ti pa samo uživaj in si privošči,...

aleunam: mene tudi 3D zanima, boma z mojim ziher šla,..., samo nič ne vem kdaj in kako. Je pa ena znanka enkrat omenila, da naj si vzamem USB ključek zraven, da ti zdravnik vse lepo gor naloži in pol imaš lepi spomin user posted image .

sonnchhek: glede kremice, jaz uporabljam kremo za telo DOVE za ekstra suho kožo in sem do sedaj še najbolj zadovoljna. Prej pa sem kupovala v lekarni in denar vun metala, pa je minila kaka urica, pa me je že vse srbelo od suhe kože. S to pa se namažem zvečer po tuširanju, pa tu pa tam kaki dan popoldan, drugače, pa mi je zvečer čisto dovolj.
Glede kopalk, pa si bom jaz tudi verjetno enodelne privoščila, da ne bo bušija ožgalo, če si bom kdaj kake terme privoščila.

cunjice: jaz pa še nič nimam razen malih rumenih copatkov, ki sem jih dala, fantu, ko sem izvedela, da sem noseča :)
To je bilo  veselje... Drugače pa bom veliko stvari dobila, tak, da bom še malo počakala, in pol nakupila, kaj mi še mnjka.

Kdaj greste po pakete ali boste vzele denar?Jaz še se odločam, ampak verjetno bom vzela, denar, da kupim tisto kar mi bo manjkalo. Je določeno kdaj moraš na socialno ali kako je s tem?

kako paše, ko je malo sveži zrak :)

Pozdravček vsem

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.6.2010 15:42:02   
aleksa83
Na Facebooku sem zasledila trgovinico z rabljenimi otroškimi stvarmi, in menim, da je ideja svetovna.
Trgovina je v Mariboru.
Je že katera bila tam? Ve katera za to?

Na Facebooku samo vneseš v polje za iskanje Suzi Flo rabljena otroška oprema

Tak, saj če katero kaj potrebuje, mene mika, da bi šla vsaj pogledat. me zanima kako je....

Bom še videla....

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.6.2010 15:46:05   
nejka000
aleksa jaz sem bla že v Suzi flo in je fajn. ma full stvari. Skoz kej dobi. ma pa res od cunjic, vozičkov, lupinic,.... in vse je ko novo. Se splača it pogledat. 

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.6.2010 16:07:05   
kapesanta
phelps: In potem sem seveda poizkusila kopalke in je samo potihoma izjavil: O bog... Prisežem, da sem slišala ravno to user posted image
ojej, kruto..

Sunday: aleunam, da potrkam zaenkrat še ne zatekam, razen v joškeuser posted image  
enako user posted image

nejka000: user posted image  user posted image  user posted image

VOZIČKI: jaz se pa odločam med BABY-SPA (http://www.baby-spa.si/vozicki.html) in LUX 4 KIDS Q7 xxl komplet ( http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=12&products_id=12) - ima katera osebne izkušnje? Bom pa preučila še BABY-BOOM.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.6.2010 16:59:01   
nadinne
HOJLA

Danes ste me pa namučile z branjem user posted image

Kapesanta...tudi sama se navdušujem nad vozički baby-spa, pa baby boom mi je tudi všeč! Imam sicer ogledanega še all terrain x3...moram si vse tri ogledati v živo, potem se bom pa odločila. Baby spa je res hud!!! user posted image

Glede lupinic in isofixa...jaz že kar nekaj časa razmišljam o tem...v avtu isofixa nimam, tako da verjetno bom kupila kar navadno lupinico, važno da ima certifikat da je varna. Če so moji nečaki preživeli z navadno lupinico, ki smo jo spasom pripenjali, bodo pa tudi moji otroci user posted image

Glede opreme za otročke...jaz imam tudi v svoji ulici eno trgovinico z rabljeno opremo in bom šla verjetno drug mesec med dopustom tja s fantom pofirbcat...ker baje se zelo splača, saj so stvari zelo ohranjene in ugodne. Hvala za nasvet glede velikosti bodijev in ostalega...meni se ne sanja tole s številkami user posted image

aleksa83, jaz bom definitivno vzela denar, glede na to, da bom večino opreme dobila...kot vem daš vlogo na CSD. Mi bo denar bolj prav prišel, da dokupim kar bo manjkalo.

Jaz sem pa danes zvedela obupno novico...moj bo avgusta brez službe ostal user posted image user posted image user posted image  Kar stiska me v želodcu. Najbolj neumno pa je to, da ne bo dobil 3 mesece nadomestila, ker mu 20dni! manjka da bi imel 12 mesecev delovne dobe. Saj neveš kaj bi rekel user posted image

Zatekanje...hvala bogu še ne user posted image

Ja bušiji nam rastejo...meni je danes v službi prvič sodelavka rekla da sedaj se mi pa že vidi...meni se sicer ne zdi...ampak bo že user posted image

naša beba dobrodošla!

A ima katera težave s taščo? Mojo bi kdaj kar.......... user posted image  Se je včeraj ponudila da nama s tastom kupita voziček, pa je moj rekel, da so se že moji starši ponudili...in je bila surla do amerike! Ja groza...kot da ni več kaj drugega za kupit. Potem mije ponudila posteljico še od mojega fanta, pa sem rekla da jo že imam od sestre, in da je notri čisto nov jogi...spet surla do amerike. Ne vem zakaj bi vzela njeno posteljico (ki mi je tudi ful grda) brez jogija, ki ga bi bilo treba še kupit, če imam od sestre že vse zastonj? Joj kok mi gre to na živce. Sem ji rekla da je treba kupit previjalno pa ostale drobnarije in da sva za prispevke vedno odprta...ampak je bila potem surla še večja! sploh ne vem več lkaj naj še... user posted image

UUUU...že 17 je ura! Jeee...končno grem domov...greva danes z mojim na pico...je nisem jedla že več kot pol leta...danes mi je pa takooo zadišala user posted image

Uživajte.

P.S. Nejka000, drži se punca...ne daj se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.6.2010 17:12:59   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

aleksa jaz sem bla že v Suzi flo in je fajn. ma full stvari. Skoz kej dobi. ma pa res od cunjic, vozičkov, lupinic,.... in vse je ko novo. Se splača it pogledat. 

super, bom šla gledat,...user posted image user posted image

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.6.2010 17:23:34   
ljubljana
Če morda katero zanima, jaz sem vadbo obiskovala v 2 nosečnosti in je bilo carsko. Samo takrat so jo še izvajali na FŠ.
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=158

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.6.2010 17:27:17   
ljubljana
Jaz pa ne maram trgovin z rabljenimi stvarmi, pa ne da ne maram rabljenih stvari samo sem še vedno v hm-ju stvari v akciji dobila dosti ceneje pa še rabljene niso bile. Ne bom pozabila ko sem kavbojke za 2 letnika v hm-ju dobila s 50 % popusta za 990 sit pa so jih vsi do sedaj nosili, tam so bile pa najcenejše hlače 2000 sit kakšna boljša firma pa tudi 3500 sem se kar obrnila in šla ven.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.6.2010 18:01:26   
pesjanarka
Phelps, moj puntič je letnik 2002, tako da po mojem ni mogoče, da bi isofix samo spregledala. Sicer ste mi pa tako lepo razložile, da se da dobro pritrditi tudi drugače, da se ne obremenjujem več.

aleksa83, kje pa lahko dobim več info o pkatetih in kaj je notri?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?