aleunam
|
Phelps, tvoj je pa dober. Samo komentira. Ampak po moje v stilu, o bog, nisem niti opazil koliko je mali phelps zrasel (ali pa se je zagledal v zgornji del). Nejka000, sem imela drugačne situacije kot ti, vsemu pa je skupni imenovalec žalost in stres. Upam, da se reši vse tole. Tvojega bivšega ne poznam in nimam kaj soditi, ampak če že za vikend ni prišel sam po njega... Se človek kar malo vpraša ali si dejansko želi otroka ob sebi (lahko pa je bila samo tokrat takšna situacija, da ni mogel priti po njega). Če sem iz tvojega pisanja prav razumela, bi on rad pridobil skrbništvo? Pošiljam ti kup . Ti se nam kar izpovej tukaj, ker sama vem, da je potem malenkost lažje. Valentina85, mogoče pa res. Tudi v našem kraju smo trenutno 4 noseče (jaz sem tretja na vrsti), rodile bomo v razmaku 2-3 mesecev. OK, en bo bratranec/sestrična, to ne pride v poštev, ostali pa mogoče so potencialni "pari". Naša beba, dobrodošla. Ti si tosta srečka , ki ne ve kaj je slabost in bruhanje. Jaz za slednje tudi ne, ampak slabosti pa so bile. Pa je že vse pozabljeno. Kapesanta, pa saj veš kako so otroci. Jim je to tak zanimivo. Pajac, si me nasmejala z ritjo. Marimax, pa si se le oglasila. A si z eno nogo že na morju? Orlica, tudi jaz zadnje dva dni občasno čutim napetost v trebuhu. Sploh včeraj, ko sem neke deske zlagala (bolj deskice, nič težkega) in sem se veliko pripogibala. Zvečer pa padla v posteljo. Majabar, maš pa sadja na razpolago... Super, sploh če je kaj novega. Zatekanje... A katera že zateka? Jaz še posebej, če sem veliko na nogah ali pa ko vozim. Včasih kak teden naredim po dnevno 30km (služba/domov), večinoma pa precej več. Ko grem do dobavitelja, ne mineta slabi dve uri v avtu in prav čutim, kako mi gleženj narašča. Kaj lahko storim? Še več spijem (pijem samo vodo, mogoče tu pa tam 2dcl cedevite), manj soli vnašam v telo, noge v luft? Še kakšna ideja? Se mi zdi kar hitro za zatekanje, ampak kaj morem. Že itak mam malo bolj zalite gležnje.
|