|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
15.6.2010 20:30:13   
naša beba
Ojla puže!

sem se odločla, da se še pri vas prijavim. Sicer bolj berem forume kot pa pišem, se bom pa potrudila, če bom čimvečkrat prilepila kakega sončka user posted image
Evo, moji podatki za seznam, da nas bo čim več: naša beba, 30, 1user posted image ,0user posted image , 9.7.2010, Koroška
Vidim, da imate kar neke težave s kupovanjem modrcov... kdaj bo kaj mene doletela kaka nova črka abecede... ampak mogoče pa bo, ker zdaj že čist fajn pašem v A košarico user posted image user posted image user posted image
Zato se mi pa vsepovsod drugje bolj nabirajo kile. Če se pogledam od strani je moja ta zadnja res skoraj taka kot pa kit...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.6.2010 20:30:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

:) phelps, mi je vsec tole s kiti;).
sunday, res so bili neverjetni obcutki, ko sva bila spet skuapj. Najbolj vsec mi je bilo, da se nisem pocutila, kot da objemam tujca, ampak kot bi ganazadnje videla vceraj. Seveda so se na polno kresale iskrice in strast je se vedno na vrhuncu:). Drugace imamo pa tu res spomladansko vreme,nekaj minut na dan cez 30, drugace pa slabih 30 stopinj in kar nekaj ploh. Tako da za enkrat vse prenasam super. Vsak dan nekaj narediva v stanovanju in je prav dober obcutek. Pocasi bo izgledalo, kot mora. Seveda ne po nasih merilih, ampak bo slo. Vceraj sva sla gledat vozicke. Tezko jih primerjam z nasimi, ker nimam izkusenj. Isceva tudi avto. V glavnem ogromno dela. Danes bova skusala urediti tudi moje zavarovanje.
Najin malcek pridno raste in noro brca. Sem prav vesela! Vceraj sva se zacela pogovarjati tudi o imenih.
Cesnje,jaz bi tudi!! No, jem pa vsak dan papajo, mango, ananas, pasionko in se kaj, cemur sploh ne vem imena. Cesnje imajo pa samo kandirane.

user posted image

samo za tebe.. še čisto sveže.....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.6.2010 20:34:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Ojla puže!

sem se odločla, da se še pri vas prijavim. Sicer bolj berem forume kot pa pišem, se bom pa potrudila, če bom čimvečkrat prilepila kakega sončka user posted image
Evo, moji podatki za seznam, da nas bo čim več: naša beba, 30, 1user posted image ,0user posted image , 9.7.2010, Koroška
Vidim, da imate kar neke težave s kupovanjem modrcov... kdaj bo kaj mene doletela kaka nova črka abecede... ampak mogoče pa bo, ker zdaj že čist fajn pašem v A košarico user posted image user posted image user posted image
Zato se mi pa vsepovsod drugje bolj nabirajo kile. Če se pogledam od strani je moja ta zadnja res skoraj taka kot pa kit...

ojla dobrodošla! user posted image

povej še kdaj imaš PDP!

Hahahaha.. jaz sem si včeraj šla kupit par majčk... v H&M sem v ogledalu po nesreči opazila eno rit in sem bila prepričana da ni moja user posted image user posted image Žal z mano v kabini ni bilo nobenega, ki bi mu to rit lahk pripisala user posted image user posted image user posted image No pa sem se odločila, da bom popazila pri hrani... Ne ravno dieta, ampak že malo zdrave pameti pa bo (upam user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.6.2010 20:43:34   
naša beba
Ja, PDP sem pa res pozabila; 21.11.2010.
Ja, na žalost ponavadi okoli meni tudi ni koga drugega ko gledam mojo rit, tako da se moram sprijaznit da je moja. Bom jaz tudi morala začet malo pazit pri hrani, čeprav sem si ravno naredila tako lep krožnik sadja, tudi s češnjami, da ga ne morem pusti pri miru. Sicer pa bodoči očka malo pomaga praznit...
Ko pa je tako težko zdaj jest s pametjo user posted image user posted image user posted image , pol je pa buši prazen...user posted image
Upam, da majo v trgovinah še kje una ogledala ko te nardijo bolj suho, se ravno jutri spravljam malo v shoping...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.6.2010 20:52:08   
nejka000
naša beba dobrodošlauser posted image

punce morem vam malo pojamrat. Sem tok jezna user posted image da se mi kr roke tresejo. Res ne razumem kako so ljudje lahko tako hudobni in hinavski in prov vse kar nardijo naredijo iz hudobije. Najhuje je da je lahko do tebe maščevalen in hudoben človek s katerim si živel skor desetletje in s katerim imaš otroka.
Sem pravkar gledala oddajo Preverjeno pa prispevek o mami in očetu pa CSD in boksanju za njuni hčeri in kot zakleto se tud na mene usujejo danes obtožbe iz tega vidika.

Ne morem verjet in ne dojamem kako so lahko ljudje taki da jim je vseeno za ljudi okoli sebe da prizadenejo najbližnje in naredijo vse da se maščujejo zgolj za svoje zadovoljstvo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tak lep dan je bil in je nameravan prijeten večer pokvarjen u nulo pa zgleda da še cel teden zravenuser posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.6.2010 20:56:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

naša beba dobrodošlauser posted image

punce morem vam malo pojamrat. Sem tok jezna user posted image da se mi kr roke tresejo. Res ne razumem kako so ljudje lahko tako hudobni in hinavski in prov vse kar nardijo naredijo iz hudobije. Najhuje je da je lahko do tebe maščevalen in hudoben človek s katerim si živel skor desetletje in s katerim imaš otroka.
Sem pravkar gledala oddajo Preverjeno pa prispevek o mami in očetu pa CSD in boksanju za njuni hčeri in kot zakleto se tud na mene usujejo danes obtožbe iz tega vidika.

Ne morem verjet in ne dojamem kako so lahko ljudje taki da jim je vseeno za ljudi okoli sebe da prizadenejo najbližnje in naredijo vse da se maščujejo zgolj za svoje zadovoljstvo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tak lep dan je bil in je nameravan prijeten večer pokvarjen u nulo pa zgleda da še cel teden zravenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
15.6.2010 21:11:44   
kapesanta
modrci... jst sm privlekla kar tiste za dojenje od Roka - pa so mi že prav... upam da to ne pomeni da bomo moral po še večje... sem pa na 90D (hojej kam to pelje) - ampak očitno so velke zize mojmu mulcu všeč - se mu kr učke svetjo če me vid zgoraj brez "uuuu zizike, bom masiru" - matr a ni to še mal hmal user posted image
men tud blazno sadje paše - nektarine pa banane, naše češnje pa žal še niso zrele (bojo pa kmal), pa milkyway minute, pa nutella, pa čist vse, no. Mi je pa končno nehal bit slabo - do pred kake 14 dni sem bla vsako popoldne čist povožena - ne zjutri na šiht, popoldne in zvečer - pa čist od začetka. Groza. Posledica - hrana in hrana in hrana in hrana da je blo vsaj mal boljš. Enkrat bo že boljš user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.6.2010 21:50:17   
naša beba
nam je pa na krožniku zmanjkalo kiwija, banan (se pregrešim), jabolk pa češenj, torej gremo počasi spančkat.
uh, moram pa res potrkat. Sem ravno kolegici zadnjič rekla, da če bi na slabost in bruhanje čakala, še zdaj ne bi vedla da sem noseča. user posted image Pridna beba, da mi ni blo treba školjke objemat.. zato mi je pa na prebavo udarlo in zdaj trpim... ampak je že boljš....

nočko...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.6.2010 7:30:00   
Valentina85
Dobro jutro!

Nejka ne poznam tvoje situacije ampak držim pesti da se ti bo čimprej to uredilo. Poznam pa kar nekaj primerov zadnje čase ko se tako preganjajo za otroke, groza!

Včeraj je moja kolegica rodila sinčka!!!! user posted image user posted image Se hecamo da fanta za mojo punčko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.6.2010 8:08:21   
phelps
nejka000, drži se. Držim pesti, da bi se tvoja situacija dobro za vse in predvsem čim hitreje rešila.

majabar, jaz sem ti pa folš za papajo, mango...

ma2010, če te zelo zanima, si le oglej reaktor. 2 uri ni nič v primerjavi s celim življenjem in se tega nikakor ne da primerjat (se sicer strinjam, da vse to škoduje, samo pretiravat pa ne gre). Konec koncev smo tudi 8 ur ali več za računalnikom, pa nikogar ne zanima, kako to vpliva na naše user posted image (dobro zagotovo ni).

aleksa83, dobra tista z Egiptom user posted image

Midva sva pa včeraj rezervirala morje (nisva se mogla odločit med Korčulo in Istro), pa sva se na koncu odločila za Pulo, ker je konec koncev le kopno, ni daleč, ipd... Moj je potem tako nostalgično gledal še Kubo in druge daljne destinacije, ja letos bo treba na to pozabit user posted image Sicer pa že dolgo nisem bila pri naših južnih sosedih (razen za vikende) in bo tudi to pasalo.

In potem sem seveda poizkusila kopalke in je samo potihoma izjavil: O bog... Prisežem, da sem slišala ravno to user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.6.2010 8:28:02   
nejka000
Jutro user posted image !

Jaz sem se malo umirila, samo ne še čist. Se me še skoz drži slaba volja in jeza.

Valentina-moja situacija je taka da imam sina od prej in sedaj se njegov oče maščuje na otrokov račun meni ker sem odšla. Če kera kaj sledi RR me je že tukaj blatil na raznih forumih ampak so ga pol blokiral. Šla pa sem ker je bilo preveč nasilja in alkohola... sedaj pa se kao bori za otroka ampak ga otrok niti najmanj ne zanima saj ga nikoli še pogledal ni in tudi ko ima stike z njim gre pa se napije. Jezna pa sem zato ker mamo tako državo in tak posrane zakone da je groza. CSD-da ne govorim, sodišča-da crkneš od smeha,... Edino kar se imam zahvlaiti je policiji, ki so res takoj na voljo ko jih rabim. Sam pač v naši državi je tak da če nimaš plave kuverte pa not en zajeten kupček pol te sploh ne poslušajo. In ko kkončno misliš da je vse rešeno, da boš sedaj pa lahko mirno spal, se spet začne kalvarija.
Mi smo mislili da bo sedaj mir, da bomo končno lahko uživali v novi družini, z dojenčkom ampak zaj vidim da ma nekdo res jajca da ti še med rizično nosečnostjo ne da mira.

Jaz vam resnično želim da ne bi katera morala kdajkoli it skoz to - pa vsem srečno prihodnost z vašimiuser posted image

Grem sedaj malo živčke mirit na balkon ob user posted image pa dežek poslušat.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.6.2010 8:32:30   
aleunam
Phelps, tvoj je pa dober. Samo komentira. Ampak po moje v stilu, o bog, nisem niti opazil koliko je mali phelps zrasel (ali pa se je zagledal v zgornji del). user posted image

Nejka000, sem imela drugačne situacije kot ti, vsemu pa je skupni imenovalec žalost in stres. Upam, da se reši vse tole. user posted image  Tvojega bivšega ne poznam in nimam kaj soditi, ampak če že za vikend ni prišel sam po njega... user posted image  Se človek kar malo vpraša ali si dejansko želi otroka ob sebi (lahko pa je bila samo tokrat takšna situacija, da ni mogel priti po njega). Če sem iz tvojega pisanja prav razumela, bi on rad pridobil skrbništvo? Pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image . Ti se nam kar izpovej tukaj, ker sama vem, da je potem malenkost lažje. user posted image

Valentina85, mogoče pa res. Tudi v našem kraju smo trenutno 4 noseče (jaz sem tretja na vrsti), rodile bomo v razmaku 2-3 mesecev. OK, en bo bratranec/sestrična, to ne pride v poštev, ostali pa mogoče so potencialni "pari". user posted image

Naša beba, dobrodošla. user posted image  Ti si tosta srečka user posted image , ki ne ve kaj je slabost in bruhanje. Jaz za slednje tudi ne, ampak slabosti pa so bile. Pa je že vse pozabljeno. user posted image

Kapesanta, user posted image  pa saj veš kako so otroci. Jim je to tak zanimivo.

Pajac, si me nasmejala z ritjo. user posted image

Marimax, pa si se le oglasila. A si z eno nogo že na morju?

Orlica, tudi jaz zadnje dva dni občasno čutim napetost v trebuhu. Sploh včeraj, ko sem neke deske zlagala (bolj deskice, nič težkega) in sem se veliko pripogibala. Zvečer pa padla v posteljo.

Majabar, maš pa sadja na razpolago... Super, sploh če je kaj novega.

Zatekanje... A katera že zateka? Jaz še posebej, če sem veliko na nogah ali pa ko vozim. Včasih kak teden naredim po dnevno 30km (služba/domov), večinoma pa precej več. Ko grem do dobavitelja, ne mineta slabi dve uri v avtu in prav čutim, kako mi gleženj narašča. user posted image  Kaj lahko storim? Še več spijem (pijem samo vodo, mogoče tu pa tam 2dcl cedevite), manj soli vnašam v telo, noge v luft? Še kakšna ideja? Se mi zdi kar hitro za zatekanje, ampak kaj morem. Že itak mam malo bolj zalite gležnje. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.6.2010 8:37:02   
aleunam

Jaz sem se malo umirila, samo ne še čist. Se me še skoz drži slaba volja in jeza.

Sva pisali ob istem času... Res upam, da bivši neha z neumnostmi... Sploh pa med rizično. Že itak moramo paziti, ti pa še posebej. Po moje je jezen tudi zato, ker ti "nadaljuješ" življenje, imaš novega partnerja, pričakujeta otroka, sta srečna, on pa je najbrž obstal z alkoholom v roki in krvi. Drži se, nejka. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.6.2010 8:49:59   
daya
Živjo punce!

Se spet malo javim, zdaj ko ni prevroče za računalnikom sedetuser posted image

Jaz sem se tudi zredila do zdaj že 2,5 kg, samo ko enkrat pri meni začne iti navzgor se sploh ne ustavi, kilo in pol sem namreč pridelala v tednu in pol user posted image Sem si zadala da bi se 2 kg na mesec redila, samo mi slabo kaže zaenkrat. No bomo že nekako probali tole vsaj malo upočasnit, samo imamo pa res zdaj sama praznovanja ipd, potem pa ni nič čudnega da se redim.

Ena je spraševala za izcedek, pri meni je prisoten že dalj časa, je tak voden prozoren, se mi včasih kar ulije pa se potem ustrašim, da ni slučajno kri, no zaenkrat je ok, samo moteče, ker zelo redko nosim dnevne vložke, ker imam težave s srbenjem potem, pa mi jih Gin odsvetuje, potem pa kar naprej menjam hlačke.

Brcike: zdaj je pri meni že starejša hči lepo čutila brcike, jo je 2x res močno pobrcal naš dojenček, včeraj je pa še možek prvič čutil, samo prej ga itak ni preveč zanimalo, on čaka da se dojenček rodi, da ga bo potem crkljal,nosečnost pa ga ne gane preveč user posted image no ampak saj važno da se pa dojenčka ful veseli, že komaj čaka da se rodi.

Oblačila: sem videla da je ena kupovala luštne bodije, če lahko samo povem mojo izkušnjo, predlagam da ne kupujete št. 50, ker dosti dojenčkom je ta št. že ob rojstvu premajhna. Jaz sem imela vse št 56, sem uporabljala samo par tednov 2-3, potem pa že 62. Mojidve sta bili ob rojstvu veliki 53 cm. Saj včasih se res rodijo manjši dojenčki, še posebej če so prezgodaj, pa potem lahko kupite še te majne številke, drugače je pa škoda, če jim bo to že v štartu premajhno. No to so moje izkušnje.

lp,

Daya

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.6.2010 8:55:59   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Sva pisali ob istem času... Res upam, da bivši neha z neumnostmi... Sploh pa med rizično. Že itak moramo paziti, ti pa še posebej. Po moje je jezen tudi zato, ker ti "nadaljuješ" življenje, imaš novega partnerja, pričakujeta otroka, sta srečna, on pa je najbrž obstal z alkoholom v roki in krvi. Drži se, nejka. user posted image

Ja to je velik razlog da sem šla jaz naprej. Ampak se mi je zdelo nesmiselno vztrajat z nekom, ki me je poniževal, prwetepal, žalil in varal. Spoznala sem čudovitega moškega ki bi zame naredil vse in mi 100% stoji ob strani. Koliko je že sam moral pretrpeti zaradi bivšega, saj mu ta ne da mira, spravlja se na vse po vrsti. Malo je odnehal ko smo ga prijavili policiji saj je bilo nadlegovanja več kot dovolj ampak sedaj se je pa spet začelo.
Z vseljem bi omogočala stike z sinom in njihovo družino ampak on ne skrbi zanj, ne finančno ne moralno ne čustveno. Moj sedanji partner mu je bolj oče kot mu je bivši kdajkoli bil. Polek tega pa so tamalega full napeljevali k temu da bi bil edinćek pa da je met sestro al brata brezveze,.... Sedaj pa se je mali full navdušo da dobi sestrico, vsak dan bere knjigico Lukec dobi sestrico, in komaj čaka, no ampak tam pa mu spet kontra dajejo....
Z mojim sva bila že oba full na tleh ampak je bil v zadnjem času mir,sedaj pa se je spet začelo. Najhuje je ko je na sodišču trdil da blefiram da sem noseča, da lažem da se ogibam stikom,... Halooooooo jaz pa samo po bolnicah zadnje čase, z trebuhom ko bi žogo pojedla hodim po svetu, on pa okol govori da nekej blefiram.

Danes sem se odločla da se še enkrat obrnem na CSD, dam novo pritožbo na sodišče in pokličem v urad varuha človekovih pravic. In če tukaj nič ne rešim se obrnem še na korupcijsko komisijo.
Dovolj mam bežanja in skrivanja. V enem letu sem se preselila 3x sedaj sem se 4 mesce mogla skrivat pred njim,... Dovolj je tega, in grem makar na POP TV če mi drugje ne morejo pomagat.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.6.2010 10:06:45   
Sunday
nejka000 saj ne vem kaj naj rečem...
Res si v težki situaciji... Želim ti in upam, da se situacija reši
čimprej v dobro zateuser posted image
A ima ta tvoj bivši hudič toliko vez, da mu še kar uspeva?

Naša beba dobrodošla med nami!

aleunam, da potrkam zaenkrat še ne zatekam, razen v joškeuser posted image

phelps, mogoče ga je pa zgornji del tako navdušil user posted image
Moj bi bil ves srečen, če bi imela še potem tako velike prsi.
Ma, mi ni jasno kaj jim toliko pomeni big bubisuser posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.6.2010 10:28:48   
aleunam
Punce, a je tudi za 3D UZ priporočen kak teden, da vidiš spol? Počakam na morfologijo, da vidim z kakšno gotovostjo bo napovedala spol, potem pa če ne bo najbolj ziher, grem na 3D. Mislim, da so na šoli za starše omenili 26. teden.

Bušiji... Sem včeraj dala tudi jaz svojega v album. Še ena kitovka user posted image . Sicer pa sem gledala pri januarkah2011, ima ena za 6. teden tak buši, kot nekatere tukaj (zelo, zelo lep, ampak velik za ta teden). Včasih si mislim, da je moj velik za te tedne, pa niti ni.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.6.2010 10:32:38   
nejka000
daya se strinjam okol številk za cunjice. 50 je skor za nedonošenčke. naš mali je ob rojstvu mel 62 pol pa čez en mesec 68. Tak da zej sem tud jaz kupla-kar sem kupla vse od 62 naprej. V rezervi mam še nekj bodijev od sina št 50 če bi blo slučajno kaj prej ko novembra.
user posted image
to je pa naša botrca kupla

sunday ma sej nima tolko vez kok so v naši državi smotani in počasni postopki, pa vsepovsod naletiš na gluha ušesa.....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.6.2010 10:38:20   
pesjanarka
Ojla punce,
mogoče ste že kaj omenjale (nekako mi ne znese vedno sledit J), a pozna katera slovenske vozičke Baby boom? http://baby-boom.si/ 

Gre za slovenskega proizvajalca iz Kopra, cena je pa glede na sotale firme zelo ugodna. Žal pa še nimam informacij iz prve roke. Samo to, da ga vse hvalijo, nisem pa še z nikomer govorila, ki bi ga dejansko imel. Imate vi kaj informacij?

< Sporočilo je popravil pesjanarka -- 16.6.2010 10:39:31 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.6.2010 10:52:42   
Soncchhek
hej  nosečke !!!

celo noč deževalo in danes prijetno hladno .....mmmmmmmm.....no vsaj zunaj...v hiši je bilo soprano na maksimum....sem zlikala par cunj in zraven " zašvicala ful"..takoj pod tuš.....mmmm paše....

Par strani nazaj ste pisale o kremicah, s katerimi se mažete....Meni je Vichyjeva sicer ok...ampak cena da te kap....na mesec porabim dve...skoraj..torej pride nekje 50 e....ta zadevščna....pa razmišljam še katero zraven kombinirat....ene ste pisale o Evcerin olju ( a to se nanaša na suho ali mokro kožo + kako se vpije....)....moram čekirat kaj je še drugega za kupit kje...

Včeraj sem še jaz opazila učinek premikajočega trebuha....se uležeš na desno....gre na desno....se uležeš na hrbet in se pa nazaj poravna user posted image . Je treba malo bebico potelovadit... Jaz kar ne morem verjet da smo dopolnili že 4 mesece in srečke ve ki že čutite brcike....jaz še čakam....čeprav me bo po moje v zrak metalo user posted image .

Eh kilce gor dol....jejte punce !!! Pa kaj ! Ko se vam cedijo sline po tem in onem....Joj mene je čist prijelo zadnje dni apetit...bi jedla to in ono, ampak ne gre tako pri meni, ko je treba imet svoj red.

nejka000, vem da je nemogoče ti rečt, ne se nervirat....ko pa vem da v taki situaciji te pa vse razp****, res ti kapo dol za pogum, da si šla stran od takega bedaka... in želim ti, da se vse razreši v dobro in korit malčka !!!!! Vem pa kaj dela alkohol iz človeka....doživela pri bivšem partnerju... sranje !!!

Phelps,
o greš v Pulo !!! Super, meni je ful všeč...sploh pa zalivčki kje na poti do Rovinja....ko greš kam na samo.....oooooo.....

KOpalke? jaz starih ne bom mogla nosit, ker sem nosila malce višji pas in zdaj mi gredo prav tam čez trebuh, ko ne smejo....moderc pa itaq premajčken.... mislim da si bom za letos omislila ene čist enostavne s celega, da me nikjer na bušiju ne držijo....ker meni se zdi da je z dneva v dan drugačen in raste...

Slabost in bruhanje''??'' Kako sem jaz srečna, da je to mimo !!!! Sčabost sicer rahla& občasna še....ampak bruhanje baj baj !!!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 16.6.2010 10:56:04 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.6.2010 10:53:44   
D0aisy
Hello!

Naša beba dobrodošla!
Aleunam tudi jaz še ne zatekam
Nejka000 res imaš velike probleme, ampak bodi močna in vztrajaj, verjamem da boste s skupnimi močmi uspeli tvojega bivšega partnerja postavit tam kamor spada.user posted image  da bo čimprej vse tako kot mora biti.

Tudi jaz sem se že zredila za 1,5 kg pa sem komaj v 17 tednu. Malo me skrbi, ker še nič ne čutim brcik, če bi jih začutila bi vedela, da je z malim vse ok, tako pa komaj čakam ponedeljek, da me G. malo pomiri pred dopustom.
V MB je že lepše vreme user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.6.2010 11:04:16   
pesjanarka
DOaisy tudi jaz ne čutim brcik, pa sem prav tako v 17 tednu (16 in 4 dni) pa baje je to normalno. Je pa res, da že komaj čakam.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.6.2010 11:12:03   
bucka13
Kaj katera mogoče ve, kako je z izklopom airbaga na sovoznikovi strani strani, če hočeš tam bebo vozit? Morda pa vaši partnerji vedo kaj o tem. Ker se večinoma sama vozim, pa mi bo ful bad če bo ta mali/a na zadnjem zicu pa še nazaj obrnjen/a....
ko bo veliki bratec zraven, tej že, drugače pa....

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.6.2010 11:21:36   
malajka84
Dan.....evo mene s pregleda. Vse je ok....sm se pa neumn počutla, mi G reče če čutm brcike pa jst ja ja že dolg..sam na ven pa še nč...no in pol se uležem me una preboža;)....in jo v minut trikrt brcne..vražiček mali...pa mi G reče, a niste rekl d ne brca?:)

Hehe no, ker grem 1. na morje mam morfologijo 12. julija in je rekla d se bo spol vidu, če le ne bo vražiček zanalašč res zlo čudno pančku.:)
No pri njej pa mam pregle potem 15. tak da..zdaj komi čakam morje...pa potem ta pregled...je pa mal smotano, ker ga mam takoj k prideva in to zjutraj in moj nima šans da bi dobu dopust..pa nekak sm hotla d bi bil zraven....eh...bomo že, zdej tuhtam koga vzet..:)

Drugač sm si pa kupla eno velko lubenico in zdej grem u napad!!!:)user posted image user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
16.6.2010 11:36:24   
phelps
Punce, ne se sekirat, če v 17. tednu ne čutite brcik, ker jih tudi jaz nisem. Tiste, ki smo na začetku meseca (jaz sem danes vstopila v 21. teden, torej v 2. polovico), se ne moremo primerjat s tistimi, ki ste na koncu meseca... Vse še pride...

Air bag, pri meni (Fiat) se izklopi s ključkom in sicer ko odpreš desna vrata ob strani armature. Mora pa za vsako znamko pisat v knjigici z navodili. Vem, da ima na isti način tudi Citroen.

Baby boom vozički, jaz sem zadnjič videla eno z njim in je prav čeden. Je pa minus, da se ne da gor montirati nobene od lupinic, ki ima možnost pritrjevanja na iso fix sistem v avtu.

bostina, fino za brcike pri ginekologinji user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 16.6.2010 11:38:32 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?