Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:18:18
|
|
|
|
mausikaa
|
aja, pa dobro jutro vsem skupaj, kako lepo dežuje, škoda, ker sem morala vstati in iti v službo, bi si čisto lahko našla kakšno drugo zaposlitev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:19:38
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lizika lepa.... se kar podpišem pod tole, pravi cukrček je no bomo videli še kakšno detece? Karolinco, pa Damjančka, pa še kakšnega sem ziher pozabila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:21:43
|
|
|
|
loremi
|
kužika mela neke težave z zajedalci ... lubi bože kaj je pa zdej to, dohtarček poštimal, dal rcnije in bo spet veselo zarja opa dopustek? lušno! za kolk časa, en tedne, več? grčija? lepooo sam ne vem akko sfolgate naenkrat tok folka met v gostih madoniš mate eni energije mismis ja sej, nam se lahk zahvališ za to, da je šlo naizpitu ... mislm ti se pa učiš, a pejt no, ne rabiš sploh, sej me navijamo sam znamo pestke držat, a ne, to nam pa gre ofsajd je zdele zmeda v moji glavi, če prevedem a še na to je treba merkat, kje si pred golom in kje je nasprotni igralec .. se pa res zastopm ja , ampak zdej bolj jasno, sej nekak do konc prvenstva bom pa vedla, kaj gledam, v čem je fora določenega izraza, ki ga slišiš med tekmo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:33:19
|
|
|
|
miklarom
|
dan! se pokorno javljam pred službo, še danes juter pa fraj gigi - ma malo boljš je k so klimo zrihtal sam zdej čakamo da nam v LJ glavni šefi odobrijo še za eno klimo, k je še kr prevroče, upam da nam bojo dal dnar za njo. mismis - bravo za izpit, itak da si ga nardila, veš da sem tud jest držala pestke zate na rokah in nogah zarja - opa, že dopust, kje smo še mi , lepo uživaj pri nas pa trenutno ne dežuje, me je pa včeraj zvečer od šihta pa do avta orenk nascalo, tak je lil , jaz pa tontika dežnik pusti v avtu, sem pač blond, kaj čmo, pol pa mam zastonj tuširanje BEBIII - super za toliko celic , naj se ti jih čim več oplodi
< Sporočilo je popravil miklarom -- 16.6.2010 9:34:08 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:43:22
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Loremi upam, da kužiki te zajedalce hitro zrihtajo. Pija helou . Vididm, da si se navadila zjutraj v službici malo pokukati na RR Miklca sam, da so zrihtali vsaj tolk, da je znosno. Zarči še malo pa dopustek Mausika kako si mi? BarbiG zdej pa malo lažje dihaš . Mislim na vas. Fidiii kje si? Full bizi? Zarči, Miša kot rečeno so bili tudi meni S.Korejci zelo všeč...vendar imajo naprej zelo težke tekme (Portugalska in SK obala - Ivorci jim pravi Bergant ). Brazilija je morala tole zmagat. Kakšno bi bilo SP, če se Brazilci ne uvrstijo v 2. krog? Res je bila to prva zelo gledljiva tekma. Nemci so zadnjič sicer dobro igrali, vendar so bili hudo v premoči. Je kera opazila Madžarskega sodnika? Ma ni bil vlih za stran vržt Akhm...a veste (Fidi že ve ), da če nam po kakšnem srečnem naključju uspe preboj v 2. krog - tam dobimo Nemce za nasprotnike? Jaooooo . In če se usoda z Nemci hudo poigra in nam nakloni srečo, nas naprej čakajo Argetinci. No...tole je že čista ZF Danes? 1. Honduras:Čile 13.30 Tole zna bit dober fuzbal. Gledljivo tudi zaradi Sancheza http://habs.theoffside.com/gratuitous-nudity/mmm-alexi-sanchez.html 2. Španija:Švica 16.00 Španci so največji favoriti za zmago. Torej probajte ujeti to tekmo. Seznam luškanih je kar dolg...No stvar okusa. Meni najbolj všečen je golman Iker Casillas 3. JAR:Urugvaj 20.30 Za gledati predvsem zato, ker igrajo domačini. Ples ob zadetku je posebno doživetje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 9:59:37
|
|
|
|
gigi1
|
No mi je sliko zablokiralo. Iker
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:18:46
|
|
|
|
loremi
|
gigi nagaja ampak sem šla pogledat slikco RR, pa ta slikca mora na forum, sej je ja fuzbal cajt zdej ... kaj pa pol, če se mal slinmo poleg
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:22:29
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi saj ni problem v RR. Pomojem španski serverji dol padajo, k se Španke tolk slinjo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:31:19
|
|
|
|
mismis
|
a tole?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:37:03
|
|
|
|
Naska
|
hmmm morda pa res pokličem, zdaj ko mi vse to želite - bomo videli ali je telefon zaseden...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:37:34
|
|
|
|
Naska
|
he he naute verjele - zaseden
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:41:23
|
|
|
|
loremi
|
ah neeee, a res? kako pa tooo? bejž no, sej oni so pa ja najboljši in se trudijo zmanjšat čakalne vrste ... dej no ti nas hecaš, to je bil sam slučaj, da veze nisi dobila ... ker drugač oni nas čakajo, kdaj pokličemo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 10:45:13
|
|
|
|
gigi1
|
Naska kar vztrajaj Miša tisto ja . Sam, da je na tvojih še čisto premlad No tole s slikami me je pa malo razjezilo Gremo še tkole probat:
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.6.2010 10:46:52 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:00:10
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a tole? olala, kakšen pogled, kakšne očke, kakšne ustnice...moja tipkovnica je čist zaslinjena ali kako se že reče...njami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:01:03
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tisto ja . Sam, da je na tvojih še čisto premlad ka premlad? glih taprav je...taman ali kako se že reče...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:20:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tisto ja . Sam, da je na tvojih še čisto premlad ka premlad? glih taprav je...taman ali kako se že reče... Hi,hi Mausi...sem kar čakala na tvoj komentar Mislila sem predvsem na manjšo slikico. Če jo primerjaš z mojo hitro ugotoviš razliko v .... kakosežereče...mišični strukturi . Zrelost ima tudi svoje prednosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:21:57
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči a si že tam?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:23:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si že tam? kje tam? Jaz sem tuuuuuuu in odštevam kolkokrat še grem spat, da pridem do tja.....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.6.2010 11:25:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:26:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si že tam? kje tam? Jaz sem tuuuuuuu in odštevam kolkokrat še grem spat, da pridem do tja..... Z mislimi tam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:29:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si že tam? kje tam? Jaz sem tuuuuuuu in odštevam kolkokrat še grem spat, da pridem do tja..... Z mislimi tam jaz in moj kabl.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:34:59
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hi,hi Mausi...sem kar čakala na tvoj komentar Mislila sem predvsem na manjšo slikico. Če jo primerjaš z mojo hitro ugotoviš razliko v .... kakosežereče...mišični strukturi . Zrelost ima tudi svoje prednosti sem samo čakala Žižika moja, sem vedla da mi boš stopila na rep no ja, proti mišični strukturi nimam čisto nič, ampak pogledek je pa na prvi slikici bistveno bolj hot... ma vidim, da sem dobila sloves "zavajalke mladičkov" kar se pa zrelosti tiče ima ta res prednosti, ampak jih imajo tudi mladiči grozna sem, sej vem...in kvasim neumnosti...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:45:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči a si že tam? kje tam? Jaz sem tuuuuuuu in odštevam kolkokrat še grem spat, da pridem do tja..... Z mislimi tam jaz in moj kabl..... Al pa preveč kroge z desno nogo delaš? Dej skopiraj tist mail, da bodo punce vedele o čem govorim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.6.2010 11:46:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hi,hi Mausi...sem kar čakala na tvoj komentar Mislila sem predvsem na manjšo slikico. Če jo primerjaš z mojo hitro ugotoviš razliko v .... kakosežereče...mišični strukturi . Zrelost ima tudi svoje prednosti sem samo čakala Žižika moja, sem vedla da mi boš stopila na rep no ja, proti mišični strukturi nimam čisto nič, ampak pogledek je pa na prvi slikici bistveno bolj hot... ma vidim, da sem dobila sloves "zavajalke mladičkov" kar se pa zrelosti tiče ima ta res prednosti, ampak jih imajo tudi mladiči grozna sem, sej vem...in kvasim neumnosti... Prav lušna si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......