|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
16.6.2010 9:37:30   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Jutro punce... ste že zgodaj udarile debato user posted image

Punce, ki že imate kaknega user posted image doma... kako se vam zdijo malo daljša potovanja? Otrok "zdrži" ali je problem in na koncu nima nihče nič od tega?

Mislim, da je to v veliki meri odvisno od tega koliko boš sama komlicirala. Ene mame bolj zakomplicirajo, ene manj. Mi2 sva z našo punco, šla vedno vsepovsod že od majhnega. Nisva se nikoli obremenjevala. Vedela sva, da je na suhem, da je sita, na varnem in pol tudi ona ni bila nikoli problematična kar se tega tiče. Sva šla res vedno vsepovsod lahko z njo. Res, da ne hodimo na potovanja, ampak drugač si pa privoščimo.  

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
16.6.2010 9:40:39   
BabyKitty
mag3 hjaa sej pravim, jaz ne kompliciram, moj komplicira user posted image verjetno je to tudi zelo odvisno od osebnosti otročka... če je trmast in težek mora bit kr kriza, če je pa priden in stoji kamor ga postaviš pa gre user posted image ampak moj bo trmast user posted image user posted image user posted image to mu pa ne uide user posted image

Jst bom umrla letos, če ne bom morja vidla kmalu user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
16.6.2010 9:41:12   
zaljubljena23
Jaz sem se tako ali tako že pripravila, da brcik pred 20.tednom ne bom začutila...Jih pričakujem čez dobra dva meseca...nekje v avgustu, kaj prej pa bi bil že čudežuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
16.6.2010 9:43:01   
GITA14
O o kakih lepih potovanjih je govora, moja želja je tut Mauricius enkrat.
Lani sva plula z takrat največjo ladjo po karibskem morju, bilo je nepozabno.

No pa da še poročam včerajšno ns:
Vse ok, bilo je prečudovito videti svojo bebico na ekranu, kako se premika, bila je zelo živahna, je nismo dohajali. Dala sem še kriza dvojni kromosomski test, na lastno željo.user posted image user posted image user posted image
aja pa dpd mi je prestavla na 24.12, ker to nekak drugač računa, ker so bli zamrznjenčki
Veliki smo pa 6,10 cm.

Danes mam pa pregled pri svojem ginekologu.

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 16.6.2010 9:46:21 >

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
16.6.2010 9:43:11   
urskaf

Jst tudi!!!! user posted image user posted image
Že 3 leta nisem bila na morju!!! Prej pa vsako leto, včasih tudi večkrat na leto! Kar sem poročena, se pa kr nikakor ne spravima, moj nekak ni navdušen nad vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 3630
16.6.2010 9:44:23   
mag3

mag3 hjaa sej pravim, jaz ne kompliciram, moj komplicira user posted image verjetno je to tudi zelo odvisno od osebnosti otročka... če je trmast in težek mora bit kr kriza, če je pa priden in stoji kamor ga postaviš pa gre user posted image ampak moj bo trmast user posted image user posted image user posted image to mu pa ne uide user posted image

Glej, mislim, da je otrok tak kot ga navadiš. Ene mamice s svojim ne morejo niti na eno kosilo, da ne bi bil cel halo.

Ja pa nekaj tudi verjetno od karakterja.

< Sporočilo je popravil mag3 -- 16.6.2010 9:47:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3631
16.6.2010 9:49:00   
KatyK79
joj kje je še 20 teden user posted image ...

jaz pa mojga ne spravim an avion..user posted image ...no sej na koncu se sprijazniš da pač vsega ne moreš imeti....važno je, da se imaš lepo krejkoli že si!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
16.6.2010 9:51:27   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

joj kje je še 20 teden user posted image ...

jaz pa mojga ne spravim an avion..user posted image ...no sej na koncu se sprijazniš da pač vsega ne moreš imeti....važno je, da se imaš lepo krejkoli že si!

Tudi moj ne želi na avion. Dobro, da tudi jaz nimam neke velike želje po takšnih potovanjih. Smo kar zadovoljni z Dalmacijo, ali pa za par dni na Krk skočimo. Imamo eno uro in pol pa smo dol.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
16.6.2010 9:52:41   
BabyKitty
KatyK79 tudi brez aviona gre... Imaš danes noro dobra križarjenja in trajekte... user posted image

GITA14 čestitam za NSuser posted image user posted image user posted image

mag3 bom navadila svojega user posted image vsega hudega user posted image user posted image user posted image

urskaf zdaj imaš odlično pogajalno izhodišče, ker se hoče trebušček kopat ne ti user posted image lahko igraš na karto trebuščka in moža, ki te mora razvajat user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
16.6.2010 9:55:13   
Arwenko
Oj, user posted image .

BabyKity...nama tudi ni bilo nič dolgčas na Maldivih, bila sva 14 dni, na poročnem potovanju, pa to kr na malem otočku, tako da ne vem no. So pa določeni ljudje (moj foter je že tak recimo), ko postanejo po treh dnevih na istem mestu tečni do amena, morajo bit vedno v akciji, takšnim pa zna bit dolgčas. Čeprav se da tudi tako, da greš pol na malo večji otok, kjer imaš več športnih aktivnosti, pa je tudi fajn.

Mauritius...meni je blo super no, sem bila par let nazaj, še s starši sicer, pa vseeno. Absolutno nameravama it z mojim v naslednjih letih, no mi trije bomo šli takrat. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
16.6.2010 10:03:32   
urskaf
BabyKitty hvala za idejo!!! user posted image Bom sprobala. Pa najin prvi je tud ful navdušen nad vodo, tak da letos bo mogoče kaj iz tega. Prej sem se jst bolj prilagajala, pa sva šla za par dni jezdit za Roglo, pa po obrežju Mure, ... Zdaj je pa prvi star šele eno leto, pa jst od junija tud ne jezdim več, tak da druge ne bo kot pa kako morje. user posted image Sicer bo verjetno samo za par dni, ker moj tudi ne zdrži pri miru. Se mu mora vedno kaj dogajat.

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 10:09:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 3636
16.6.2010 10:07:19   
lidik
Gita14 sem mislila včeraj na tebe kako uživa. Jupi, samo da je vse vredu !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja kje je še 20 ali 22. teden. Ufff, upam, da bo kakšna brcika vseeno čutiti prej. user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa punce lepo vas prosim - jaz moram zdržati do septembra v službi, še prej moram narediti 4 izpite vi mi pa že dva dni delate lušte z morjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

In pa glede tega, da decev ne spravimo na avion se pridružujem k tej skupini, ker moj tudi noče in noče it. BabyKitty sej jaz imam še to srečo zraven da tudi na trajekte in ladje ne gre, ker pravi, da je dovolj cest, da se da it na dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
16.6.2010 10:17:04   
BabyKitty
lidik v rit ga brcn user posted image

Po pravici povedano sama ne bi zdržala s takim človekom, ki si pol stvari ne upa user posted image Sej mogoče sem tradicionalna in staromodna, ampak dec mora met jajca... si mora upat 3x več kot jst... da bi ga pa jz prosjačla, da gre na avion ga odpikam v sekundi user posted image pri dedcu se moram počutt varna in da vem, da me lahko ubran pred plenilci user posted image ne pa da bo mene postavu pred njega pa reku z njo se zmen user posted image Sej ne pravm, da zdej če ne gre na avion je pa podn user posted image

Jst sm posebne sorte, ne mi zamert user posted image če bi moj sam ležu pred tvjem pa dalinc prestavlu pa pir žlampou bi gladko spokala user posted image   pa da bi mel trebuh večji od mene v 9. mescu user posted image da pa še na letalo ne gre, pa morja ne mara... ufffff user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 16.6.2010 10:31:18 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
16.6.2010 10:32:15   
KatyK79
babykitty - no, no...

Neposredna povezava do sporočila: 3639
16.6.2010 10:34:36   
BabyKitty
KatyK79 sej vem da sm grozna in zahtevna user posted image ampak men pač potovanja pomenjo velik del življenja in ne bi mogla biti z nekom, ki si ne upa tvegati in ki najraje leži doma na kavču... Ampak sej veste... za vsakega se najde polovička user posted image  

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
16.6.2010 10:39:05   
lidik
BabyKitty ok, ti si pač ti, jaz pa jaz. In glede tega da ne gre na avion in na ladjo pri njemu ni pogojeno s strahom ampak bolj odporom. In zaradi tega ga niti slučajno ne mislim v "rit brcnit". Pa naj ti povem, da čisto lepo zdržim zraven njega in super funkcionirava.

In draga moja, mojega težko da boš našla pred tv-jem z daljincem in pirom v roki, kljub temu, da ne gre na avion in ladjo.

Neposredna povezava do sporočila: 3641
16.6.2010 10:44:21   
BabyKitty
lidik sej to ni letelo nate punca... v rit ga brcn sm rekla v stilu, da ga spravi nekam... sej veš imaš dobro pogajalsko izhodišče user posted image

To je bila bolj asociacija na dedce, ki jih poznam, ki se šopirijo na ves glas, potem k je pa treba kej se pa poskrijejo... Ravno včeraj sem brala knjigo o teh zadevah pa sem se spomnila user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
16.6.2010 10:46:03   
lidik
ah sej na dopust bova šla, samo je pa res, da šele septembra, ker prej ni osnovnih pogojev da bi šla. Imava letos takšno smolo, da on zaradi dela ne more julija, jaz pa avgusta ne, tako da nama ostane september. Bova pa šla za kakšen vikend na obalo pokukat, če je morje še vedno slano. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
16.6.2010 10:46:40   
Frutiq
Ej punce, ne se stepst.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
16.6.2010 10:48:17   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

nič bat, se ne tepem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
16.6.2010 10:49:19   
BabyKitty
Frutiq sej se ne tepemo user posted image sem prešvoh za take zadeve user posted image user posted image user posted image

lidik pa si boš upala septembra na morje, ko bomo že kar visoko user posted image ... sama sem tudi razmišljala o septembru, ampak bom takrat že 29. teden in če gre kaj narobe...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.6.2010 10:49:33   
mag3

user posted image user posted image user posted image

Recite mi, da sem nora, user posted image  ampak, ...., jaz sem si danes roke namazala s kremo za sončenje, da mi malo zadiši po morju .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
16.6.2010 11:01:10   
lidik

Frutiq sej se ne tepemo user posted image sem prešvoh za take zadeve user posted image user posted image user posted image

lidik pa si boš upala septembra na morje, ko bomo že kar visoko user posted image ... sama sem tudi razmišljala o septembru, ampak bom takrat že 29. teden in če gre kaj narobe...

ja sej zato bova šla pa letos nekam blizu - ali slovenska ali hrvašla ali italijanska obala - bova videla kako bo. Odvisno od počutja, če bo vse vredu, mislim da bom šla brez problema.

Neposredna povezava do sporočila: 3648
16.6.2010 11:01:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

user posted image user posted image user posted image

Recite mi, da sem nora, user posted image  ampak, ...., jaz sem si danes roke namazala s kremo za sončenje, da mi malo zadiši po morju .... user posted image user posted image user posted image

ha ha ha  ha faca si ! Tale je pa dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.6.2010 11:03:54   
n a n i
Birdy cestitam za prve brcike, Gita14 tebi pa za uspesno NS. Meni je pa koncno zacel rasti trebuh. Cist malo se vidi, ampak je napredek..

hmm, dopust... mi delate luste.. pa same dobre lokacije nastevate. jaz tudi ful rada potujem. Sem pa zlo fleksibilna. Lahko kampiram, lahko grem v daljne dezele itd.. sem pa od lani cist navdusena nad Japonsko. Sem bla tam 4 mesece in so me cist ocarali.. tko ljudje kot pokrajina. Sem bla ful pozitivno presenecena.

jaz sem letos ze bla 5 tednov na dopustu, tako da vam dom delala druzbo na RR celo poleje. Edino kdaj bom skocila kak podaljsan vikend na morje, sva mojim necakom obljubila, da jih peljeva, drugace pa sluzba do novembra.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!