|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
15.6.2010 11:05:44   
alma82
Dobro jutro user posted image  moje user posted image

Jaz sem vstopila v 13. teden user posted image  user posted image
kar ne morem verjeti ... user posted image

Katy79 nas je veliko polulank user posted image
pred spanjem obvezno lulanje, med spanjem vsaj 1x lulanje, takoj zjutraj lulanje in takoj po zajtrku še enkrat lulanje user posted image  (do prejšnjega tedna pa sem lulala samo zjutraj in nič ponoči. Jaz sem bolj pozna s tem lulanjem očitno user posted image  )
Mene pa popek full srbi user posted image  ampak res samo okoli luknice od popka, nič drugega user posted image

Pinkalonca user posted image  user posted image  čestitke in hvala hvala za posnetek user posted image   user posted image
a je bila vaša pikica zaspanka, pa ste jo morali zbujati user posted image   (ker se full slika strese nekje vmes) ?

BabyKitty in Star mi kar slabo vest delata, ko pravita da se učita user posted image  user posted image
jaz bi se tudi morala, pa se mi sploh ne da user posted image

Aja NS bom imela v petek (18.6) in ne v četrtek user posted image
tako da moram še enkrat 3x spat user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 15.6.2010 11:14:51 >

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
15.6.2010 11:05:54   
simi27
Pozdravljene!

No, včeraj sem končno videla svojo pikico. In si oddahnila, da je vse ok. Zaenkrat kaže, da je pikica mlajša - glede na velikost sem noseča 11 tednov (glede na PZM pa 12 tednov). Glavno, da srček lepo bije in da uživa v trebuščku. Drugi teden pa tako gremo z mojim in sinom na NS. Komaj čakam.
Sem včeraj pokazala slikico mojemu skoraj triletnemu sinu in je rekel: "Rad ga (dojenčka) bom imel". Jaz pa seveda solze v očeh. Mislim, včasih nas otročki prav prijetno presenetijo.
Včeraj mi je sestra rekla naj se izogibam soncu in toplicam. In pazim na prehrano.  
No, ta vikend bomo povedali babicam in dedkom. V bistvu bo povedal sin, ki bo nosil majčko - POSTAL BOM VELIKI BRAT.
Lepo se mejte in se kaj tipkamo! 

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
15.6.2010 11:09:30   
simi27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   
user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
16.06. - pinkalonca (3. pregled - G), rubica
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled), DeVilla
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)
29.06. - jona klara(3.pregled
30.06. - urskaf

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
07.07. - Alma82
(3. pregled), maya1505 (2. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84, *Star*
23.07. - simi27 (2. pregled)

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
14.06. - pinkalonca, zaljubljena23, aprill, *Sava*
15.06. - GITA14
16.06. - dangermouse
17.06. - alma82, tinca12
18.06. -
kepca
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                             

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
15.6.2010 11:10:21   
lidik
simi27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za velikega bratca pa tudi ENA VELIKA POHVALA !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
15.6.2010 11:12:57   
aischa1
Pinkaloncauser posted image  za lep posnetek.Alma82 ti pa boš uživala v petek user posted image user posted image .

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
15.6.2010 11:17:56   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Pinkaloncauser posted image  za lep posnetek.Alma82 ti pa boš uživala v petek user posted image user posted image .

sem mislila, da bom že v četrtek uživala in da moram samo še 2x spat user posted image
zdej pa moram spet 3x spat user posted image

ti boš pa tudi svojo pikico vidla v ponedeljek ne?
Sej to ni blo včeraj ne? Naslednji ponedeljek imaš?
uff sem pozabljivka user posted image  

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
15.6.2010 11:18:54   
alma82

user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
16.06. - pinkalonca (3. pregled - G), rubica
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled), DeVilla
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)
29.06. - jona klara(3.pregled
30.06. - urskaf

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
07.07. - Alma82
(3. pregled), maya1505 (2. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84, *Star*
23.07. - simi27 (2. pregled)

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
14.06. - pinkalonca, zaljubljena23, aprill, *Sava*
15.06. - GITA14
16.06. - dangermouse
17.06. - tinca12
18.06. -
kepca, alma82
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
15.6.2010 11:21:02   
tasika12
Mi pa gremo kampirat na Murter za 10 dni; in upam da bo tam toplo, tam ponavadi oblakce kar hitro stran odnese.

DeVilla, tebi še nasvet, ker sem menda jaz še edina ki sem čez 35, jaz sem se odločila, čeprav me je rahlo strah. 8 bomo videli kako bo).
Lepega sončka. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
15.6.2010 11:23:12   
aischa1
Ja Alma82 naslednji ponedeljek joj se vleče komaj čakam da vidim če je use v redu saj imam še malo strah od lani saj sem glih tako šla na 2 pregled. Asaj probam imet v glavi da bo sedaj use v redu in bom videla svojo pikico a strah je strah kaj čmo.No prsi me še vedno malo bolijo slabo mi je še vedno tako da upam na najboljše.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
15.6.2010 11:42:00   
pinkalonca
alma ja user posted image je mogla kr fejst pretrest, da se je mal premaknila, da je lahko še popkovino pogledala user posted image
simi bravo za velikega bratca user posted image user posted image user posted image user posted image
aischa vse bo OK user posted image

Zdej ko gledam moj rezultat ne vem kaj naj si mislim glede hormonskega testa, sej najbrž če ne bi bil dober rezultat bi mi zdravnica že predlagala dodatne priskave a ne user posted image pa mi je rekla, da je rezultat super... ampak vse greste na ta dodatni test zdej pa ne vem user posted image

midva greva v soboto na Krk pa če bo 10 stopinj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
15.6.2010 11:55:35   
n a n i
Cestitke vsem za uspesne preglede in NS. Jaz imam cez 2 tedna  ze 6. pregled. Do sedaj sem imela 5 UZ, sedaj pa mislim, da bo naslednji morfologija. jaz sem na bolniski do zacetka julija, pol pa koncno spet v sluzbo. Sem bla od konec marca 4 dni v sluzbi.

Arwenko jaz imam tudi AS. In se mi je ravno cez vikend zgodilo, da vec kot en dan nismo slisali dojencka, ceprav smo ga prej vedno slisali. zgleda, da se je skril. mi je prijateljica, ki mi je posodila AS rekla, da ga oni niso slisali 1 teden, ko je bila v 4 mesecu. Tko da brez skrbi. Je pa ga treba zelo nizko iskati, tik nad sramnimi dlakami.

Drage Vrhnicanke. Zgleda, da mi Zlatica ni usojena. Je tisto stanovanje ze rezervirano, drugace bi ga ziher kupila. Kar verjeti ne morem, da je tako tezko dobiti stanovanje. Pa pravijo, da se nic ne prodaja. Mi2 sva imela nagledana ze 3. " so nama prodali, pri enem pa papirji nisto stimali, ceprav so nama 3krat zagotovili, da vse stima. kupec najinega stanovanja pa mora nujno iz svojega stanovanja, ker ga je prodal, tako da smo sedaj ostali se brez kupca. In sva se odlocila, da bomo ostali tukaj. Kaki 2 leti bo slo. Se pa bomo orenk stiskali. Pol pa spet akcija.

Lepo se imejte...

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
15.6.2010 12:01:21   
pinkalonca
men se zdi da je tudi moj bratranc doma na Zlatici v Vrhniki user posted image nisem pa 100% sem bla samo enkrat tam user posted image je pa zeloooooo lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
15.6.2010 13:35:12   
zaljubljena23
špica, dobro opravi...

čebelica, brez skrbi..očitno je tvoja pikica pravi požerušček in vse zaloge pobere mamici...jaz sem še tudi kar na -2,5 kg, pa res nisem kaj veliko bruhala..ene parkrat...

pinkalonca, lucky you...jaz pa nisem dobila nobenega posnetka, samo en kup slikic na ključku..pa bo v mojem spominčku tole ostalo...predvsem prvi del, ko je tako lepo plavala...res nepozabno

katy, sama še tudi hodim kar pogosto lulat, na noč ziher ene 2x...edino danes je bila prva noč, ki nisem rabila..me zanima kako bo naprejuser posted image user posted image

vsem, ki se učite in se pripravljate na izpite pa veliko sreče...Še malo pa bo vse za vami, potem pa uživanje..

No pa še malo bolj podrobno včerajšne poročilo...Veliki smo že 6,69 cm (od glave do ritke)...Srček bije s polno paro (154)..Tveganja so majhna, tako da ne spadam v rizično skupino, videli smo tudi nosno kost...(trisomy 21...1:2676 - tveganje za downov sindorm, trisomy 18...1:7315, trisomy 13...1:87093)...Spol pa kot sem že rekla, se ni videl...Malo smo sicer imeli problemov (smo skakali od vaginanega UZ do UZ preko trebuha (hja tole pa delajo prevelike zalogeuser posted image user posted image user posted image ), ampak na koncu smo vse zrihtali tako kot je treba ;) )...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
15.6.2010 14:12:45   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12

Mi pa gremo kampirat na Murter za 10 dni; in upam da bo tam toplo, tam ponavadi oblakce kar hitro stran odnese.

Tudi mi gremo v prvi rundi (24.6.) kampirat. Ampak ponavadi na KRk v Punat. Pa se bojim kakšno bo vreme letos. Dol niže bi znalo bit lepše in brez dežja. Pol konec julija gremo pa še v Trogir user posted image . Kakšen pa je kamp na Murterju?

< Sporočilo je popravil mag3 -- 15.6.2010 14:14:16 >

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.6.2010 14:30:14   
KatyK79
ja tudi mene zanima kako se kampira na Murtarju???

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.6.2010 15:11:07   
BabyKitty
No ewo, sem našla še mao časa, da se javim user posted image

Glede lulanja, hodim vsaj 2x na uro user posted image najlepše mi je pa ko me pred spanjem vedno tišči in moram vedno tik preden bi zaspala vstat in it user posted image

simi27 tvoj sinko je pa res simpatično odreagiral... upam, da bo potem ko se pridruži novi član tudi tako user posted image

Večina pa kr na dopust nasledn tedn... lumpe... kdo bo pa z mano celo poletje klepetal user posted image fajn vam je, ker niste tako razvajene kot jaz user posted image mene ne prepričaš, da se v Jadranu kopam za 1000000000 EUR user posted image

Me pa veseli, da nisem edina med knjigami user posted image da vem, da nisem edina ki tako trpiiii user posted image je pa res, da berem knjige o vzgoji otroka ipd. ampak mi mori, ker sem to že tooooolikokrat prebrala da... user posted image Če rabi katera nasvete user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 15.6.2010 15:12:11 >

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
15.6.2010 15:19:04   
tasika12
Mi kampiramo v kampu Kosirina, to je kamp odprt proti Kornatom je pa res malo bolj divji. (WC ji in tuši niso ravno najbolj ugodni), ampak mi smo navajeni in nam je všeč, pa še vsi se med sabo že skoraj poznamo. Je pa nasproti še en kamp, malo bolj udoben, in tudi naprej so še, trenutno ne vem kako se imenuje, vem pa da ga hvalijo.
lp

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
15.6.2010 15:41:00   
alma82
Punce mene pa samo nekaj zanima....
ker ne poznam nikogar, ki bi kdaj kampiral user posted image  bom pa tukaj izkoristila priliko in vas vprašala.
Jaz nisem tip človeka, ki bi bil za takšne dogodivščine, ampak me čist iz firbca zanima....

Kako pa je z wc-ji in tuši pri kampiranju?
v šotorih tega ni namontirano a ne user posted image  
so skupni z drugimi ljudmi ali lahko rezervirate svoje sanitarije?
Kaj pa druge stvari, a se ne bojite, da vam kdo kaj ukrade? user posted image  ker tud pod ključom niso stvari ne?

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
15.6.2010 15:59:10   
BabyKitty
alma82 mene samo misel na wc-je v kampih na bruhanje prime user posted image sem večkrat v kampih ampak z avtodomom, kjer imam tuš kabino z masažnimi šobami in svoj čist wc user posted image redko kater kamp je čist, to sem doživela le enkrat v Vinci v Italiji... Ti kar poskusi rezervirat sanitarije user posted image seveda je vse skupno, no ločeno je po moških in ženskah ampak so ženske tudi packe... Pod ključem imaš pa stvari v avtu... če ti ne vlomijo user posted image no ampak sej pravim, jst sm med razvajenimi turisti user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 15.6.2010 16:03:24 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
15.6.2010 16:03:31   
Mjavmjav
BabyKitty jaz tudi ne grem na morje prihodnji teden, tako da boš imela družbo... user posted image
Grem pa mogoče za vikend, če bo kaj od vremena... ampak takrat itak ni nobene čveke tu gori user posted image

Jaz moram tudi 2x na uro lulat! Mi je prav nerodno, ker to počnem v službi user posted image

Alma82 user posted image V kampu imaš na vsake toliko prostora wcje in tuše... niso skupinski tuši kot v vojski user posted image , jih je pa več, vendar poleti pogosto še vedno ne dovolj... Jaz že dolgo nisem kampirala, ampak ko smo bili 1x v Poreču vem da si moral zvečer pohiteti, ker je za tiste zadnje že zmanjkalo tople vode user posted image No, ampak se te stvari tudi posodabljajo in glede na to, da cena kampiranja postaja primerljiva s hotelskimi ali apartmajskimi mora biti verjetno tudi ponudba...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
15.6.2010 16:07:51   
alma82
sem šla malo gledat cene za kampiranje in je full ugodno, ampak nemorm mimo wc-ja in tuša user posted image
pa še jaz spadam v skupino paranojičnih ljudi, ko se gre za naše stvari user posted image  še najljubšega kulija ali gumice za lase ne puščam v avtu - za vsak slučaj user posted image  user posted image

na wc-je, kamor hodijo drugi pa tudi v Sloveniji ne morem. Če že ne morem zdržat do doma, se že raje ustavim nekje in počepnem ob gozdičku user posted image  user posted image

pa še na smrt se bojim vseh žuželk (metulje, pajke, hrošče, vešče,.......) user posted image  ...
midva ostajava pri hotelih in apartmajih user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
15.6.2010 16:11:41   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

BabyKitty jaz tudi ne grem na morje prihodnji teden, tako da boš imela družbo... user posted image
Grem pa mogoče za vikend, če bo kaj od vremena... ampak takrat itak ni nobene čveke tu gori user posted image

Jaz moram tudi 2x na uro lulat! Mi je prav nerodno, ker to počnem v službi user posted image

Alma82 user posted image V kampu imaš na vsake toliko prostora wcje in tuše... niso skupinski tuši kot v vojski user posted image , jih je pa več, vendar poleti pogosto še vedno ne dovolj... Jaz že dolgo nisem kampirala, ampak ko smo bili 1x v Poreču vem da si moral zvečer pohiteti, ker je za tiste zadnje že zmanjkalo tople vode user posted image No, ampak se te stvari tudi posodabljajo in glede na to, da cena kampiranja postaja primerljiva s hotelskimi ali apartmajskimi mora biti verjetno tudi ponudba...

Mi smo tudi drugi teden doma in vama bom še jaz delala družbo tukaj gor user posted image

A pa še tople vode lahko zmanjka?
Kampiranje je za moje pojme za kakšne avanturiste user posted image
in ne za zazihrano Almo, ki si načrt celo izpiše na list papirja user posted image  user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
15.6.2010 16:35:15   
pinkalonca
jst pa nič ne opažam, da bi kaj več lulala user posted image sem vedno velikokrat hodila ker sem navajena da spijem po 3l vode na dan tako da zaenkrat ni nič drugače user posted image bomo videli kako bo proti koncu...

joj tudi jst nisem za kamp - enkrat in nikoli več user posted image neudobno ležanje, svinjski WC-ji itd mene ne prepričajo več user posted image mi hodimo že vrsto let na isto plažo na krk-u ki je prelepa ♥ živimo pa v naši hišici, ki je urejena in čista user posted image ko bo pa najina kepica malo večja bova šla pa spet na Maldive, ker je rajsko in si to želim doživeti še enkrat user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
15.6.2010 18:30:38   
zaljubljena23
alma, sem se prav nasmejala tvojim komentarjemuser posted image user posted image

eto še ena, ki bo drug teden domauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
15.6.2010 18:57:34   
BabyKitty
Sej pravim... hudič je k postaneš razvajen user posted image Moja naslednja daljša destinacija bo pa Florida user posted image samo pikica mora malo zrasti, da gremo še Disneyland pogledat user posted image sanjam ane user posted image

Kampiranje bi sama že preživela... ne bi pa preživela pritoževanja mojega najdražjega user posted image zgledalo bi nekako takole: pa čist se pocam, pa komarji so, pa prevroče je v šotoru, pa zakaj sva lih zravn teh čudakov, pa en ptič se celo noč dere pa... user posted image

pinkalonca a pa je na maldivih res tako dolgočasno kot slišim... slišala sem že od parih, da lahko umreš na tistem otočku od dolgčasa user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!