|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
14.6.2010 20:46:55   
Renesme**
čer....

no moj fuzbal gleda...kaj pa drugega, no sej Slo sem tud jaz z 1 očesom, sam jst sem preveč živčna pri teh stvareh, pa potem rajši ne gledamuser posted image

kiti?....jaz se počutim kot slonicauser posted image , danes sem si kupila nov modrc in samo 1 sem probala...ej, to je uspeh, mi je dala 3 pa sem rekla, najprej največjega probam pol bomo pa videliuser posted image , no smo kar pri tistem ostali in je 85D OMGuser posted image user posted image , upam da je zdaj dost...no mal fore imajo še s tem modrcem veliko pa ne...

aja, ful je dobro hrbtno plavat, al pa mrtvaka, pol ti pa trebuh in prsi iz vode gledajouser posted image

kapesanta- dobrodošla, se te spomnim še, ko sem vas na julijčicah 06 brala- ful ste bile fajnuser posted image , Rok je pa tudi ful luštkan fantek...

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.6.2010 20:56:09   
malajka84
Hehe babe, se vid da je sonce zuni pa nam u glavo udarja:) mamo nore izjave...:) sam kaj...če je pa vse res:)
Jst sm se pč že zdej zavedno odločla da po porodu..pa začnem počas..shujševalna..po spomladi pa votičkanje u breg pa bojo letele kilce dol::)

kapesanta....dobrodošla..lepo še eno zasavčanko vidit!!!:)mogoč se pa novembra u porodnišnc srečamo:)

No pa lahko noč!!

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
14.6.2010 21:00:13   
Sunday
Renesme ta je dobra, ti prsi in trebuh ven gledajo, kot trije otočki user posted image

Jaz sem pa danes ugotovila, da sem se registrirala kot moškiuser posted image
sem označila, da sem moški spol. Sem pa pridno popravila.

V sredo se še zadnjič dobiva z mizarjem preden začne delati kuhinjo,
jaz pa še vedno oklevam a bi imela pomivalni stroj.
Tiste, ki ga imate koliko ga uporabljate? Če bi se še enkrat odločale a bi ga vzele?
In koliko časa vam pere posodo?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
14.6.2010 21:30:17   
simonmojca
Zdravo user posted image

kapesanta dobrodošla

pri nas je še vedno zelo vroče-soparno user posted image , nič bolje - nič ne kaže na dež

glede pomivalnega stroja priporočam ti ga - ZELO

midva imava novo kuhinjo (od septembra) in ga ta trenutek, ka sva sama uporabljam 2-3x na teden (odvisno od tedna in tudi od dneva - velikokrat se zgodi, da greva v službah na kosilo in ne kuham doma - vikendi so pa aktivni) itak pa od novembra dalje bom kuhala več in tudi posode bo bistveno več (men se prej na roke že tako glih ni dal pomivat - in po  pravici povedano imam zelo več časa zdaj (moj pomaga in zato je več časa za druge opravke-posoda se ne nalaga več na pult ampak takoj v stroj)

Lp

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.6.2010 21:33:59   
aleksa83
Pozdravljene!
Res je lepo brati kaj vse pišete, res zanimivo in super, da ste tak dobre voljeuser posted image

Meni se tudi zdi, da mi bo trebuh in rit napihnilo ko en veliiik balooon.
Danes sem hodla nekaj na zavarovalnico reševat in me je agentka vprašala, če sem žogo pojedla.user posted image
Mi je kar malo sapo vzelo, pa sem rekla samo, da ta žoga še bo rastla,..., pa ni nič več nekaj komentirala.

Ja jaz bom tudi mogla počasi za nove modrce gledati, mam zdaj košarico D, kaj še bo,..., pa ta vročina, ni ravno prijetno z velikimi prsmi.

Najboljše mi je čez dan nekje v senčki, ko jem lepo v miru naribana jabolka in narezane jagode, pa če tu pa tam pridem še do kakšne češnje je čudovito.... Lahko bi tono češenj pojedla, pa jih tu okoli ni skoraj nič.

Lepo mi bodite.
Moram jaz tudi fotkati mojega bušija in ga dati gor ;)
Tak ste lepe user posted image user posted image

aja za tabelo podatek, to je moja 1 nosečnost, sem pa iz Ptuja, rodit pa grem v Maribor

Pozdravček vsem

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.6.2010 7:20:02   
nadinne
Jutro klepetuljice user posted image  Vas komaj dohajam z branjem.

Končno je danes malo bolj hladno...pri nas na Gorenjskem je zjutraj kazalo že na dež...bi prav pasala kaka ploha user posted image  Tu v Lj pa je topleje...upam da ne bo soparno user posted image

Sunday, glede pomivalnega stroja...res je ga splača...midva imava sicer ta ožjega, ampak za naju in še enega pikca po dovolj...čez par let bova itak prenavljala kuhinjo in takrat bova kupija večjega, če bo potreba. Na roke pa res nočem pomivati...potrata časa, vode in energije. Midva pereva posodo 3-4x tedensko, največ za vikend, ker sedaj se malo še pri tašči šlepava user posted image  Pa še lepše je videt, ko daš umazano posodo direkt v stroj in ti ne leži na pultu ali koritu. Tako da zame je to obvezna oprema user posted image

Meni se je pa včeraj primerila neumnost...sem bila jezna nase kot ris! user posted image  V trgovini sem se z vozičkom basala mimo ene vrste in si malo stisnila trebušček na desni strani...na srečo bolj v pasu in hvala bogu ne nižje...bi še speštala pikico! Me je potem malo pikalo v predelu jajčnika...pa zgleda mi je malo črevo stisnilo, ker sem potem kmalu mogla iti 2x na wc user posted image  Sploh ne vem kaj sem mislila...še nisem dojela, da se moj špehec ne da več notr potisnit. Sem šla potem poslušat utrip z AS in ugotovila, da pikica ni več toliko na desni ampak se je premaknila na levo...le zakaj!? Ti ti mami! Na srečo me nič ni bolelo ali kaj podobnega, me je pa nekaj časa kar stiskalo v želodcu da ni kaj narobe. UF!

Glede debate o kitih...tudi sama se včasih počutim kot sinji kit...že prej sem se prištevala med manjše kite, sedaj pa sem definitivno med prvaki user posted image  Ampak nekako niti preveč ne razmišljam o tem...sem že od nekdaj med debeluškami, pa to sedaj ni nič novega...verjamem pa da se ve suhice sedaj počutite drugače. Glede velikih jošk...ja je zanimivo plavati ja...tudi če prsno plavaš imaš občutek da pred tabo plavata 2 boji user posted image  Mene moj heca, da so to v avtu airbagi, v vodi pa namesto rokavčkov...ne moreš potonit user posted image  Ni čudno da sem v vodi kot riba...plavam zelo dobro, pa še ven me ne spraviš zlepa user posted image  Tiste ki se pritožujete na D košarico...jaz bi ubijala zanjo! Imam že od srednje šole E košarico in tudi ko sem shujšala 18kg, se prsi niso niti mm zmanjšale. Nimaš kaj...potem pa razumi tiste, ki si dajo povečevati prsi na nenormalne velikosti user posted image

Pridne bodite...še naprej pridno klepetajte...vas med pavzami v službi pridno berem za razvedrilo user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.6.2010 8:21:03   
Valentina85
Jutro!
Ste pa pridne pri pisanju, kar tako naprej.
Jaz imam v četrtek še zadnji izpit na podiplomcu za letos, ostane mi samo še ena seminarska ki jo moram do konca avgusta oddat, pa bo. Potem pa še drugo leto 4 izpiti, ki se bodo itak razvlekli na ene dve leti, se sploh ne sekiram, ker bo pikica na prvem mestu... Moj pridno zlaga pohištvo te dni, danes bo spalnica končana, tako da me potem čaka pospravljanje najinih oblek, najbolj na živce mi gredo njegove vojaške stvari, ker ima tolk tega, več kot imam jaz cele garderobe user posted image    Potem ostane še regal v dnevni sobi in omara na hodniku, potem pa počasi začneva za user posted image nabavljat!
Mi zbujate lušte s plavanjem, jaz tko rada plavam in sem v vodi...da kar ne morem pričakat tega dne ko se bova malo naplavala...
A ve mogoče katera za kak fajn kraj ob hrvaški obali, tko da ni preveč drago, da je bolj umirjeno, plaža blizu... Midva sva bila do sedaj bolj pristaša Grčije, letos sva pa rekla da greva raje nekam bližje... Parkrat sva bila v enem kampu na Krku, vendar sva bila konc avgusta in se je en dan ulilo kot iz škafa in se ful ohladilo in mi ni blo lih všeč... Bo treba nižje proti dalmaciji......

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.6.2010 8:24:36   
phelps
Dobro jutro!

Jaz sem se tudi včeraj na vrtu basala z domačimi češnjami user posted image

Pomivalni stroj - mi2 ga še nimava, ker se ne splača za 2 osebi, plus veliko se šlepava pri moji mami in vd tašči. Bova pa definitivno nabavila enkrat oz. takoj ko se bo pokazala potreba za to. Če bi pa v tem trenutku menjala kuhinjo (in glede na to, da prihaja otrok), bi se verjetno kar odločila zanj.

Mi je rekla danes zjutraj ena sodelavka, da je njen vprašal, če sem se tako zredila ali sem noseča user posted image Toliko o kitih user posted image

Fuzbal - v nedeljo je Phelps med "našo" tekmo ful brcal in je rekel moj, da mi bo naslednjič dal v kosilo ping pong žogico, da ne bo brcal(a) v prazno user posted image

Valentina85, katero smer podiplomca delaš?

Grčija, mi2 kar še sanjava, da bova šla avgusta, sem pa skeptična zaradi vročine... Če najdeva kakšno ugodno last minute varianto, je še vse možno...

< Sporočilo je popravil phelps -- 15.6.2010 8:27:09 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.6.2010 8:28:29   
Valentina85
O phelps sm ti kar mal fouš, ko že čutiš brcike.... Jaz sem zdaj v 18. tednu pa je reku ginekolog, da bi moglo bit kmalu kej čutit.... Do naslednjega pregleda ko bom v 23. tednu ziher user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.6.2010 8:36:36   
Valentina85
Joj zdaj sem dobila sms od prijateljice, ki sedaj živi na koroškem, da bo danes rodila. Je sicer 3 tedne pred rokom, ampak je v bolnici zaradi pritiska že en teden in ji bodo danes sprožili porod.... Čist sem navdušena in komaj čakam naslednji sms, da je vse OK!! dejmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.6.2010 9:19:20   
aleunam
Dan!

Češnje... ravnokar na moji mizi, tiste trde, debele, njami. Ampak moram paziti, da kmalu za tem ne pijem, ker mam zadnje dni spet ultra prebavo.  

user posted image

Kako je lepo brati, da smo dobre volje. Prejšnji teden je bilo pri meni vse bolj user posted image , ta teden pa nekako vse gledam z druge plati. Mi je tudi mama delno "odprla" oči, koga poslušati in koga ne.  Ta teden pa je ful pozitiven. Moram povedati, da sva včeraj z mojim nabavila še avto zame. Scenika, sicer rabljenega, ampak ima avtomatsko klimo in kar nekaj ostale opreme. Da o velikosti prtljažnika ne govorim. Sedaj pa res ne bo problem. Moj vozi Touarega kjer bi lahko v prtljažniku spal user posted image , jaz pa zdaj Scenika in sem zelo zadovoljna z nakupom.

Nadinne, jaz zadnjič nisem mogla iz avta. Je bil preveč blizu parkiran ob drugem avtu. Pa bi mogoče še šlo, ampak se nisem hotela stiskati. Je pa res, da lahko hitro pozabimo, da ga več ne gre v sebe povlečt. user posted image

Valentina, jaz pa imam "probleme" z motoristično opremo. Še dobro, da mi je mama odstopila eno manjšo omaro v dnevni sobi. user posted image

Nič, zdaj pa gremo delat. Moram biti produktivna, če že zadnje dni nisem bila (vse sile smo napeli v iskanje avta user posted image ). Ajde, kitovke, se beremo. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 15.6.2010 9:22:38 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.6.2010 9:34:05   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE 

user posted image

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image  user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10, Trbovlje user posted image  user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 30.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.7.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image  user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.6.10  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image  user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image  user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.7.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.7.10, Ptuj user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.7.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.10, Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.6.10, 2.8.10  user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 71
PRIČAKUJEMO:     -user posted image : 5     - user posted image : 2     -user posted image : 64

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.6.2010 9:57:09   
malajka84
Jutro vsem kitovkam in ostalim!:)
Kako ste kaj? mene so že navsezgodi zbudil smetarji so mi zvonil na vrata če mamo še kakšno kanto, k da ne vejo d mamo 2 že par let...eh...sm se delala prijazno. No pol zadremam nazaj so pa sosedovi otroci se lovil okol hiše predn so šli u vrtec/šolo. Pol se mi pa ni dal tud uležt ne več sm šla pa ven radiator barvat, tk da vsaj neki sm nardila...sma mela u kuhni tazga čudnga rjavga-nagravžna barva za znort..in zdej bo lepo bel...:)

Drugač pa ja..češnj....mm pa nektarine pa grozdje...pa vse kr je sočno kr zginja, ko jst zraven pridem, sadje mi še najbolj paše...in zdej s to sliko ste mi spet lušte nardile, bom spet u trgovino letela po ene pol kile:)

Glede kitov še eno kratko: učer srečam kolegico, k jo res neki časa nism vidla,..pa me tk neočitno gleda od pet do zgornga lasa, k mi stran štrli..pol pa le izjavi...ti, a si se zredila al si noseča?:) Hehe si je kr oddahnla k sm rekla d je tisto drugo:)Je misla d je preveč nesramno izpadla.:) No...p smo mele razlog za pjačo pa čvek:)

Nič, lepo se mejte..jst grem pa barvat še drugo stran radiatorja predn bo dež....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.6.2010 10:11:16   
Marimax
Dobro jutro čvekave kitovke user posted image  Se javljam, da boste vedele da sem še živa, ker sem bila zadnje tedne kar malo odklopljena, ker sem imela toliko dela v službi, pa tudi doma. Sedaj se situacija malo umirja, pa sem si vzela čas, da se javim. Počutje še naprej odlično, trebušček raste in brcike so že zelo očitne. Mi je tako lepo, ko čutim da se detece premika. Naslednji pregled imam naslednji teden, v bistvu me moj ginekolog naroča vsake 4 tedne, pa vedno mi naredi UZuser posted image Počasi se že pripravljamo na morje (no čez tri tedne odrinemo). Že komaj čakam, čeprav moram verjetno po nove kopalke. Joj, po štacunah v tej vročini mi pa res ni za hodit, ampak če je treba je treba. No,razen če gremo na nudistično plažouser posted image

Nejka000: mi je bilo kar hudo, ko sem prebrala za tvojega sinka, njegov vikend-odhod k očiju, ki si ni vzel časa, da bi ga prišel iskati k tebi in tvoje skrbi. Resnično mu želim enega pozornega in ljubečega očija, če pa že oči ni tak, vsaj takšnega očima (tvojega sedanjega partnerja). Si me pa močno nasmejala s tisto plahto za proti točiuser posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.6.2010 10:14:45   
orlica
Helo. Kako ste? Mene vse napenja okrog trebuha. Upam da bo cim hitrej minil.
Mi smo prispel na Svedsko. Je bla kr naporna pot. Tamala se je mal pritozevala, ampak k sreci, da smo sli cez noc, da je zaspala. NE morem verjet, kako je kle mrzlo.

Velentina85 - pa da nismo me sosolke. Ker faks obiskujes? Jst sm epf pmn. (kr)

Lepo se mejte.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.6.2010 10:19:13   
nejka000
Dan čvekice!

Ste smešne s temi pozdravi, najbolj bostina s ''''jutro vsem kitovkam in ostalim''''user posted image user posted image user posted image Sej ne bo več dolgo ko bomo vse bolj podobne kitom pa slonom pa narobe obrnjenim želvam......

S tem sadjem pa to ste mi zaj take lušte naredle da si grem kr po češnje v trgovino pa še eno lubenico sprot vzamem sabo. Se mi lušta da groza. Bo fajn pasalo zaj. Sem si na balkonu uredila tak fajn kotiček zaj pa fajn češnje pa lubenico pa knjigo Zapiski iz trebuščka in bom preživela super dopoldne, dokler mi sonce okol ne pride in spet vročina udari v stanovanje. No pol pa itak po tamauga v vrtec pa za kako urco v park v senco pa na kak sladoled user posted image

lep dan vam želim, pri nas še nič ne kaže na dež ampak je vse brez oblačka in vročeeeeeee.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 15.6.2010 10:21:23 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.6.2010 11:48:46   
aleksa83
Pozdravljene!!!

tak ste me navdušle s sadjem, da sem šla v trgovino, kupila breskve in lubenico, na vrtu natrgala jagode, mojega pa poslala po črešnje k babici.... user posted image

Kak je zanimivo kak sonček lepo vpliva na nas, koliko vidim po pisanju, smo vse odlične volje in to je super user posted image

Drugače pa sem si danes zaželela ribje fileje za kosilo in jih bom tudi naredila,...

Po trebuščku tu pa tam začutim neko čudno ščegetanje, kot da bi imela metuljčke..., hihi-bo počasi...

kakšne lušte mi delate s plavanjem, kak bi šla vsaj malo se namakat...., prej sem redno hodla v terme, sedaj pa od kar sem noseča še nisem nič bila,.... , no februarja sma imela z mojim dopust, sma hodila v egipt in tam je bilo super, in sedaj gledam slike in obujam spomine na tisto od svetlo do temno modre, zelene barve morja....., bi šla takoj nazaj,... In pol sma z mojim čez mesec ugotovila, da sma nekoga "prešvercala" v Slovenijo,... user posted image    In tako se je začela novo poglavje v našem življenju...

:)

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.6.2010 13:14:01   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
no februarja sma imela z mojim dopust, sma hodila v egipt in tam je bilo super, in sedaj gledam slike in obujam spomine na tisto od svetlo do temno modre, zelene barve morja....., bi šla takoj nazaj,... In pol sma z mojim čez mesec ugotovila, da sma nekoga "prešvercala" v Slovenijo,... user posted image    In tako se je začela novo poglavje v našem življenju...

Sem si mislila že takoj, ko si napisala, da sta bila februarja. Tudi najin user posted image  je po O sodeč iz dopusta, tam okrog valentinovega. user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.6.2010 14:13:04   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83
no februarja sma imela z mojim dopust, sma hodila v egipt in tam je bilo super, in sedaj gledam slike in obujam spomine na tisto od svetlo do temno modre, zelene barve morja....., bi šla takoj nazaj,... In pol sma z mojim čez mesec ugotovila, da sma nekoga "prešvercala" v Slovenijo,... user posted image    In tako se je začela novo poglavje v našem življenju...

Sem si mislila že takoj, ko si napisala, da sta bila februarja. Tudi najin user posted image  je po O sodeč iz dopusta, tam okrog valentinovega. user posted image

he he mi smo pa točno na valentinovo delaliuser posted image user posted image ko smo pa plusek vidli je pa blo lih na rojstni dan mojega. Tak da je naše dete praznično....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.6.2010 14:47:48   
phelps
Hehe, potem vse, ki imamo rok konec oktobra / začetek novembra nosimo t.i. valentinovo seme user posted image  

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.6.2010 15:02:01   
majabar
:) phelps, mi je vsec tole s kiti;).
sunday, res so bili neverjetni obcutki, ko sva bila spet skuapj. Najbolj vsec mi je bilo, da se nisem pocutila, kot da objemam tujca, ampak kot bi ganazadnje videla vceraj. Seveda so se na polno kresale iskrice in strast je se vedno na vrhuncu:). Drugace imamo pa tu res spomladansko vreme,nekaj minut na dan cez 30, drugace pa slabih 30 stopinj in kar nekaj ploh. Tako da za enkrat vse prenasam super. Vsak dan nekaj narediva v stanovanju in je prav dober obcutek. Pocasi bo izgledalo, kot mora. Seveda ne po nasih merilih, ampak bo slo. Vceraj sva sla gledat vozicke. Tezko jih primerjam z nasimi, ker nimam izkusenj. Isceva tudi avto. V glavnem ogromno dela. Danes bova skusala urediti tudi moje zavarovanje.
Najin malcek pridno raste in noro brca. Sem prav vesela! Vceraj sva se zacela pogovarjati tudi o imenih.
Cesnje,jaz bi tudi!! No, jem pa vsak dan papajo, mango, ananas, pasionko in se kaj, cemur sploh ne vem imena. Cesnje imajo pa samo kandirane.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.6.2010 15:43:19   
Soncchhek
Oooo koliko ste načvekaleeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image !

Evo spet en soparen dan... jaz pravkar s kontrole astme....d best se držim, odkar sem nosečka čist brez zdravil user posted image !!! So mi rekli , da se mi vidi da kar žarim....Ja kaj ne bi če pa ena štručika v meni raste !!!!

Oooo kiri bušijiiiiiiiiiiiii !!!! kako ste lepeeeeeeeeeeeeeee !!!! Kar z veseljem te slikce čekiram.
Pa kako sem se nasmejala ob vaših debatah o kitih in joških in....ni da ni. user posted image

Ja tako v eno pozitivo nam je začela sekat ta nosečnot....meni po občutljvem vikendu, tudi. Se počutim ok....bruham že 3 tedne ne več, slabo mi je le še  občasno....spet mi marsikaj diši...( dišeče svečke, olja , kozmetika....ipd)....Cuker me uboga, včasih majčkeno ne..a večinoma gre super ! Edino absolutno razvajanje trenutno mi je sojin sladoled ali pa doma narejene lučke....ampak namesto malic...občasno seveda.
Včeraj so doma delali šabeso in mi je tako dišalaaaaaaaaaaaaa....mnjami. A če se ne sme, se ne sme.
Moje kilce pridno mirujejo, samo da ne gredo več dol jupi !!!! Probam ob obrokih malo več pojest kot pa prej... se mi je res povrnil apetit....ampak jaz pač moram imet cukr disciplino...pa je malo drugače...ne morem zdaj to..čez pol ure ono in tako dalje.
Občasno pa konkretno čutim spodnji del buščka....verjetno spodnji del maternice...predvsem zvečer, ko sem utrujena....a ko počivam , je potem ok.

nejka000, ti si pa rekorderka...40 kg v nosečnosti !!! Dobra si da si dala potem dol... No saj moja prijateljica jih je pridelala 30...pa je malčica zdaj stara pol leta in je šlo dol že 20....brez kakšne diete.
Apetit in to jaz ful razumem...sem se v zadnjih treh letih poredila  za 20 kg.... zato mi je čist jasno kako hitro pridejo kilce tudi drugače gor, če nisi nosečka...kaj šele da ti še pa hormoni zraven divjajo. Zato sem jaz rekla...očitno je telo pri meni naredilo revolucijo....da sem juhu bruhala 10 kguser posted image ...zdaj imam rezerve šepaše...  Itaq imata joška oba skup toliko kg najmanj .....haha....meni se zdi da moje nikamor ne rastejo trenutno...so pa take polne, čvrste...preveč opazne....pol pa še buši zraven....Pa ko bo zrasel naj jih še bolj gor potisne....mamamijaaaaaaaaaaaaaa !!!! Kam bomo prišli.......že zdaj so na E.....

Drugače pa tisti ki so me videli zadnje mesece....opazijo da sem shujšala ...+ da mi raste buši.....ostali pač mislijo da je ta buši še od prej ( čeprav špehc buši je bil kot triglav...trije hribčki....tale nosečka...je pa tak vzpetinast user posted image ).

Bostina, pa daj neh ti o shujševalni, ej zdaj je čas ko se lahko redimooooooooooo.....user posted image . Itaq ej zdaj limamo slikce bušijev, naslednjo pomlad pa poletje bomo pa 6packa na trebušnih a ne ????
Ker jaz mislim, da če tako normalno ješ naprej + itaq cel čas skačeš okrog bebice, gredo kg sami dol....Jaz imam nečakinjo staro 2 leti.....jao kondicije 100%.....jaz k sem cel dan z njo....če sem jo kdaj merkala... meni je teklo dol po hrbtu....drug dan pa musklfiber...stokrat sem pa tja pa vstat pa vsest pa na sprehod pa tja laufat pa tako dalje.

Jaz sem zadnje čase tudi čist nora na češnje....sicer jih lahko pojem bolj malo naenkrat....ampak njamiiiiiiiiiiiii !!!!!! Pa nektarine pa marelice pa.....edino pomaranč pa ne morem več....bljak. Pa lubenicaaaaaaaaaa.......problem pri meni je samo to, ko moram v enem obroku pojest sam določeno gramov sadja....

Aleksa83, a pol bo tvoja bebica imela še Egipčansko državljanstvo ????

Joj mene raje ne sprašvat, kje smo uštimali bebico... ker padem dol s stola od smeha.  Tako da ni lih valentinovo seme no....malce kasneje...

Vidim da majabar pridno izbira imena....mi2 sva tudi včeraj debatirala... Kar padajo ideje... nič pa še izbrano....zdaj sva še punčki dodala še eno ime....od prej sva bila že 100% da bo eno...zdaj pa nama je všeč drugo....fantovska so meni 3 všeč...njemu nobeno od teh.....uh nas čaka še dela...

NIč, dosti čvekanja.....delo čaka.

UŽIVAJTE !!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.6.2010 16:51:06   
aleksa83
"mami kaj sem jaz tudi bil/a z vama z očkom v egiptu?"

"Ja, tja si šla z očkom, domov pa z mano...."user posted image

Malo za šalo, malo pa za res.user posted image

Lepo mi bodite, se vam jutri kaj oglasim :)

Aleksa

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.6.2010 20:25:46   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Punce, dobila sem ponudbo za obisk atomskega reaktorja, pa nisem prepricana kako varno je to za user posted image

Po drugi strani pa razmisljam, da more biti varno, saj so ljudje tam zaposleni in verjetno niso izpostavljeni sevanju. Vsakemu, ki sem do sedaj povedala mi je rekel: "JOJ, ne raje, kaj pa sevanje in to..." Sedaj pa morem razmisliti ali naj potrdim udelezbo ali naj skenslam user posted image

ojla!

Moje mnenje je, da to rajše preloži za kdaj drugič... Namreč tisti, ki tam delajo so izpostavljeni sevanju in zato imajo določene detektorje, ki merijo  kolličino prejetega sevanja. Z zakonom je ta meja določena in npr. zato nekateri vodniki v Postojnski jami, ki dosežejo to mejo (letno) ne smejo več not v tem letu. Pa ti ki delajo s sevanjem imajo krajšo delovno dobo (beneficirano) in več dopusta, pa pogostejše zdravstvene preglede.

No kakor koli jaz ne bi šla, če ni ravno nujno, sicer če je pa itak ni izbire, ne?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.6.2010 20:27:36   
pajac
hahaha kitovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam v četrtek pregled in bom videla koliko sem pridelala.. Sem prepričana, da bo tehtnica lagala user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?