|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
13.6.2010 22:39:37   
aleksa83
nejka000:
Če pa mi je komisija napisala, da
V ČASU BOLNIŠKEGA STALEŽA JE ZAVAROVANKI DOVOLJENO ZAPUSTITI BIVALIŠČE ZA OBISK PRI ZDRAVNIKU, OZ. POTREBNO JE UPOŠTEVATI NAVODILA OSEBNEGA ZDRAVNIKA.

To pomeni, da morem biti vedno doma, ne?

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.6.2010 22:58:46   
nejka000
aleksa sem ti poslala na ZS

to kar ti piše v odločbi da ti je dovoljeno dom zapustiti le v primeru obiska zdravnika oz. se držati navodil zdravnika pomeni da če ti je zdravnik rekel da lahko greš na krajši sprehod ali vsaj da greš ven za določen čas dnevno potem je to dovoljeno. Če pa ti je tudi zdravnik rekel da moraš mirovat in ležat potem pa vprašaj zdravnika kako je z gibanje in naj ti to zapiše v kartoteko.
Meni je G rekla da se lahko vsaj za pol ure dnevno lahko gibljem in sem potem svoji zdravnici rekla naj to zapiše v kartoteko da bo razvidno tudi komisiji,če pride do nadzora in me ne bo v hiši.
Konec koncev v takih primerih vedno napišejo da se moreš držati zdravnikovih navodil in to pomeni tistega kar ti tvoj zdravnik reče in ne kar piše v odločbi. Ker v odločbi je vse posplošeno in ni razvidno tvoje zdravstveno stanje.

Kar konkretno vprašaj zdravnico kaj lahko in kaj ne in za kaj ti dovoli it iz stanovanja.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.6.2010 23:30:02   
kapesanta
Zdravo
Naj vas lepo pozdravnim, do zdaj si še nisem vzela časa za čvek tukaj gor, ampak enkrat bo treba, ne user posted image ?
Rok imam enkrat sredi novembra (se izračunani iz zadnje menstre in iz velikosti razlikujeta za en teden, pa se z ginekologom še nisva odločila kateri datum bova vzela)
bom jutri mal za nazaj prebrala in kaj več povedala. Nočka

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
14.6.2010 7:19:03   
nadinne
user posted image user posted image Hojla nosečke.

OPA, kaki lepi bušiji! user posted image  Se kar malo zasekiram user posted image  ker moj niti približno še ni tak...se še vse skriva pod špehcem, vse je pod popkom nekje. Samo če se uležem na hrbet in špehec malo gor zleze, takrat se vidi izboklina in pa tudi začuti se če grem z roko čez...tako da mojega bušija še ne morem slikat in dat gor user posted image  No ja vse ob svojem času. Sem se pa včeraj razveselila, ker sem v 14 dneh dodala 1kg user posted image  Sem se trudila in malo več jedla...še v življenju se nisem veselila če sem se zredila user posted image

Ja včeraj je bil res en čuden dan...tudi mene se je vreme lotilo...sicer nisem bila nič sitna ali kaj podobnega, sem bila pa kljub zelooo dobro prespani noči ves dan kot ožeta cunja...kot bi zjutraj popila uspavalo user posted image  Šele zvečer ko bi pa mogla it spat, sem bila pa polna energije user posted image  Ja no sem pa malo fuzbala pogledala...za uspavalo. Tudi meni ni ne vem koliko do nogometa, ampak ga sem in tja pogledam če sem že doma...naše pa itak ne zamudim user posted image  Z mojim sva prav smešen par...njega noben šport niti malo ne zanima, jaz pa sem prilimana pred televizor user posted image

aleksa83, res vprašaj svojega zdravnika za navodila...jaz sem bila malo manj kot 2 tedna doma in mi je bilo predpisano da grem lahko na krajše sprehode...sem normalno hodila po opravkih in tudi ven...samo da je to pisalo tudi v moji kartoteki, tako da če bi prišla kaka kontrola...mislim da ti krajše pohajkovanje zdravnik ne bo prepovedal.

No pa je zopet ponedeljek tukaj...veselo na delo user posted image  Vikend je bil res prekratek! No ja...sem vsaj bližje novemu pregledu...še 8 dni user posted image  Pa vročina je popustila user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
14.6.2010 8:06:10   
phelps
Dobro jutro!

Hehe, hormončki, mene je pa v petek nekaj dajalo... Sem v petek zvečer nekaj takšnega zabrusila mojemu, da me je kar sram tule napisat. Je bil vidno užaljen. Najhuje je pa to, ko se takoj zavem situacije in bi ga tako noro rada objela, pa sem trmasta in ga seveda ne. Zdržala celo noč brez dotikov in pogovarjanja, potem je pa le zjutraj popustil (prvi začel s pogovorom) in sva razčistila... Za dežjem vedno posije sonce user posted image

Moj vikend je bil totalno neproduktiven (razen sobotnega čiščenja stanovanja, kar jaz jemljem kot rutino in ne kot neko ekstra delo)... Vrt, knjige, sladoled, nogomet... Že dolgo nisem bila cel vikend doma, pa moram priznati, da tudi to paše user posted image

Danes bo pa očitno peklenski dan, meni je že v tem trenutku vroče... Veliko tekočine, pa bo...

Vaših bušijev pa ne morem videt, ker mi kurzor tu v službi ne premika levo in desno, slike so pa ogromne. Bom poskusila doma.

Pridelala 5 kg, jeeej user posted image user posted image

Lep začetek tedna, vaša nasedla kitovka, Phelps user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
14.6.2010 8:35:59   
aleunam
Ahahahaha, phelps, ti si tudi dobra. Kitovka user posted image . Nimaš podlage od prej, tak da se ne sekirati.

Trebuščki so lepi za znoret! Kot z revije. user posted image

Jaz pa že od petka nisem čitula metuljčkov. Res je, da sem precej časa preživela v avtu, kjer tistih res nežnih gibov ne čutim. Pa tudi od trgovine do trgovine sem se sprehajala. Danes pa prav čakam, da jih čutim. Da ni kaj narobe... user posted image Me mika, da bi si v tem trenutku kupila AS, da slišim srčka. Ne bom paničarila, ker sem zadnje dni zelo pozitivno naravnana, ampak moram povedati, da so bili gibi v prejšnjem tednu precej pogosti, pa tudi vedno močnejši... Danes sem v službi, sedim in če so user posted image , bom 100% vedela, da je to to.

Kapesanta, dobrodošla! user posted image  Moram malo osvežiti seznam, tako da dodam tudi tebe. Daj nam še kak podatek. Ful maš lepo slikico v avatarju. user posted image

Punce, danes spet ne pozabiti na tekočino! user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 14.6.2010 8:36:51 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
14.6.2010 8:42:45   
phelps
aleunam, hvala za lepe besede, ampak jaz IMAM podlago že od prej user posted image Sva z mojim gledala nek katalog s spodnjim perilom in me vpraša, kakšna cifra je sedaj - 42/44user posted image Sem se zadržala in modro molčala user posted image

brcike, če sedim in se sklonim naprej, začne noro migat (verjetno si misli, da ga(jo) bom speštala). Občutek imam, da je tudi bolj živahno, če je glasno, npr. včeraj ob nogometu, so bili naši fantje res navdušeni user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
14.6.2010 9:18:43   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2 user posted image  user posted image
- poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kapesanta user posted image  user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 30.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image user posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 5.7.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image  user posted image
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 29.6.10  user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image  user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image user posted image
- Norvežanka
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 2.7.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image  user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek user posted image  user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83, 27, NP 6.7.10, Maribor user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.7.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image  user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.10, Maribor user posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.6.10, 2.8.10  user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 71
PRIČAKUJEMO:     -user posted image : 5     - user posted image : 2     -user posted image : 64

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
14.6.2010 9:22:15   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
aleunam, hvala za lepe besede, ampak jaz IMAM podlago že od prej user posted image Sva z mojim gledala nek katalog s spodnjim perilom in me vpraša, kakšna cifra je sedaj - 42/44user posted image Sem se zadržala in modro molčala user posted image

To pomeni, da niti št. 42/44 nimaš in si DAAAALLEEEEČČČ od kitovke. Se pa smešno bere, si me nasmejala. user posted image

Si bom dala zdaj muziko naglas, mogoče se user posted image  prebudi. Ravnokar je She Drives me crazy user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
14.6.2010 10:58:57   
Sunday
Živijo! user posted image
phelps user posted image   zdajle si me pa nasmejala
Dokler ne boš na obali ležala in te ne bojo porivali v morje porivali in
vpili "Kit je nasedel!" ni sileuser posted image

Jaz sem bila pa v soboto na dekliščini in mi je bilo super.
Tko bolj umirjeno, nobenih preveč "nasilnih" in kakšnih nagravžnih igric.
Samo dobra volja.
Danes me je pa sodelavka pocrkljala z borovnicami in sladoledom,
se mi prav fajn godiuser posted image

majabar  lahko nam tudi malo Kolumbijo poslikaš in poveš kaj zanimivega,
da nas malo podučišuser posted image
To morajo biti neverjetni občutki biti skupaj po tolikem času in takšni razdalji.
Bom čisto raznežena postala

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
14.6.2010 11:15:19   
malajka84
hej punce!

emma83 upam, da uživaš a morju, vreme je verjetno super!!

bušiti vidim, da jih mamo že kar vse ene več druge manj:) pa sej a ni to lušn:) drugač pa jst moje...tud že neki časa ne vidm....se je skrila,..:) tk da sm ji rekla d se vidmo novembra;)

nogomet
nekak mi nikol ni blo za gledat...zdej me pa kr vleče...tk s sm učer sama gledala tekmo pol nemčija pa avstralija..pa pride moj u sobo...pa reče...a si vredu?;)haha:)

brcike tud pri meni je tko, če je kej glasnega al pa če se sklonim, pol če mi psica zalaja, k jo včlas kej zagrabi, pa kr iz nič začne lajat...ja takrt brcamo..seveda učer med tekmo smo tud, k so se deci tk drli:) 

kiti;) po slikah bušitov s emi zdi d je za mene edin nevarnost d me začnejo s plaže v morje rinit:)

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 14.6.2010 11:16:20 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
14.6.2010 11:36:51   
nejka000
he he he ste me nasmejale s temi kiti...

da še jaz vas malo....

sem zadnjič vlekla na plano nosečniške obleke iz prve nosečnosti pa lih v tistem momentu moj pride domov, jaz pa v rokah z eno obleko k sem jo nosila v devetem mescu, pa me vpraša ''''kaj si si pregrinjalo prot toči za avto kupla?'''' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da punce ne se sekirat vse kile bojo šle dol. jaz sem se v prvi nosečnosti zredila skor 40 kil pa sem vse dol spravla in sem jih pol mela še manj kot pred nosečnnostjo. sicer pa se zaj bolj pazim. sedaj sem se zredila za 4 kile v prvi nosečnosti pa v tem času že za 10.user posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 14.6.2010 11:38:49 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
14.6.2010 11:54:55   
phelps
En dober vic na današnjo tematiko... Kako veš, da si predebel? Ko ležiš na plaži in te začnejo aktivisti Green Peace-a vleči v morje user posted image Jaz bom imela letos tablico z napisom: Pusti pri miru. user posted image

So me pred kratkim klicali iz Baby centra in mi povedali, da nimajo adapterjev za moj voziček - se jih sploh ne da več dobit, ker gre tudi ta voziček kmalu iz prodaje user posted image user posted image

Imate kak dober predlog: Voziček mora jit v majhen avto, je trikolesnik in se da gor montirat lupinica, ki ima iso fix?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
14.6.2010 12:48:51   
maa2010
Punce, dobila sem ponudbo za obisk atomskega reaktorja, pa nisem prepricana kako varno je to za user posted image

Po drugi strani pa razmisljam, da more biti varno, saj so ljudje tam zaposleni in verjetno niso izpostavljeni sevanju. Vsakemu, ki sem do sedaj povedala mi je rekel: "JOJ, ne raje, kaj pa sevanje in to..." Sedaj pa morem razmisliti ali naj potrdim udelezbo ali naj skenslam user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
14.6.2010 14:35:28   
Valentina85
Živjo punce!
Danes sem bila na pregledu. Otročiček normalno raste, zmeril ga je -obseg glave,roke noge, organe,... Vse kaže normalno ko sem vprašala za spol je rekel da bi sedaj rekel da je to punčka, da pa ne smem zdej še roza kupovat :) Ker bo nasledjič videl bolj. Naslednji pregled 21.7.
Je pa problem kot sem že tu omenjala enkrat z mojimi kilogrami, v enem mesecu sem shujšala 5kg, zato me je poslal na krvni test za hormone in sladkor, pila sem tudi glukozo.... Sedaj bodo te izvide poslali ginekologu in bomo vidli... Tud pritisk mi je 3 x merila ker je malo visok... Ampak k sreči mala/mali zaenkrat normalno raste....

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.6.2010 15:43:15   
lottyka
Pa dober dan vsem,

Evo danes sem tudi uradno 20.teden torej smo že na polovici. Dobila tudi datum za morfologijo in sicer jo imam 29.6. v ljubljanski porodnišnici. Komaj čakam da spet vidim bebiko.

Kok lepi bušiji. tejci moj je čist tvojemu podoben. Sem dala že fotoaparat ven da poslikam in dam gor, pa je kot zanalašč prazen. Tako da zdej filam baterijo pol pa bo user posted image .

kar se tiče nogometa imam jaz kar mir. Moj niti ne gleda športa po tv, poleg tega zdele cele dneve dela tako da bo šlo tole prvenstvo bolj kot ne mimo mene. Se ne pritožujem user posted image .

bolniška - Jaz imam tudi tako napisano kot aleksa83 edino po tem imam napisano še "oz. v primerih ko odsotnost ne vpliva negativno na potek zdravljenja." Sploh si nisem znala razložiti kaj to pomeni in sem klicala sestro v ZD in mi je rekla da če mi je G dovolila potem grem lahko ampak da naj pridem da mi še v kartoteko zapišejo. Tako da sem šla danes k zdravnici da mi točno razloži. In sem dobila dovoljenje za krajši sprehod kar pomeni 1h na dan po ravnem, kar je zapisala tudi v kartoteko. Tako da če kdo pride in me slučajno ni, naj rečem da imam dovoljenje za krajši sprehod zapisan v kartoteki. Drugače pa je zapisala tudi prepoved dvigovanja bremen, prepoved večje fizične aktivnosti (opozorila naj se pač pustim razvajat), prepoved daljše vožnje (povedala da morje pač odpade v času bolniške),... Pač to  kar mi je tudi ginekologinja že prepovedala. Ampak vseeno ne rabim biti med 4 stenami 24/7 če se počutim vredu. Saj ti telo samo pove. Tako da kar se komisije tiče, mora biti dovoljenje zapisano v kartoteki in je o.k.. Zdej pa če se sprehajaš to eno uro nekje v parku ali pa po trgovini je pa vseeno. Samo da ni preveč oddaljeno od kraja bivanja. Jaz sem jo tudi vprašala kako je s tem da moraš biti v kraju bivanja, namreč jaz imam letno karto za Arboretum, ki je nekje 10 km oddaljen od mene in grem velikokrat tja ker je hladnejše in lepše za sprehod, je pa to uradno že druga občina, pa mi je rekla da grem lahko, da sem to lahko v uri tam, se sprehodim in sem nazaj. Meni je rekla naj vzamem merilo 10-15 minut vožnje maksimalno odaljeno. Evo, moje izkušnje od danes glede bolniške. Upam da bodo kateri pomagale.

maa2010 jaz bi na tvojem mestu klicala direkt tja kjer ta reaktor je in povprašala kako je s sevanjem in z obiskom v času nosečnosti. Najbolj točno ti bodo povedali. Verjemi da če bo kakšna nevarnost da ti bodo povedali.

Drugače pa se kar pridružujem klubu nasedlih kitov user posted image . Skupaj s trebuhom raste tudi rit. Tako da me prav zanima plovnost če mi bo uspelo kaj do morja priti da sprobam.

No evo toliko časa pacam tole pisanje da se je fotoaparat že tok napolnil da dam lahko slike dol. Upam da bo uspelo. No ni ravno najboljša, je kar težko sam sebe slikat ampak vidi se pa. Tale je 5 minut stara user posted image .

user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 16:05:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lottyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
14.6.2010 16:08:24   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

bušiti vidim, da jih mamo že kar vse ene več druge manj:) pa sej a ni to lušn:) drugač pa jst moje...tud že neki časa ne vidm....se je skrila,..:) tk da sm ji rekla d se vidmo novembra;)

Ko nabavimo majčko Pridem novembra, obvezno še eno puščico proti tamali. user posted image  Saj nisi edina, verjemi. user posted image

Nejka000, hahaha, kaj si ti ja nor. Dobra fora, danes ste me nasmejale. Sicer pa, 40 kil v 1user posted image ? Koliko si jih imela takoj po porodu?

Phelps, tej prodajalki zateži, naj vpraša še po drugih BC v Sloveniji. Pa naj pošljejo. Če ne pa sama pokliči. Tudi če gre iz prodaje, še ne pomeni, da so jih povsod že prodali. Naj se malo potrudijo.

Valentina, a pripišemo user posted image  na seznam in ko bodo točneje vedeli, popravim?

Lottyka, lep buši. user posted image

Ajde, grem... user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
14.6.2010 16:10:21   
Valentina85
Ma pusti za enkrat, bomo drugič popravljali, če bo bolj ziher. 

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
14.6.2010 17:38:25   
bucka13
Kaj ima katera izkušnje z uporabo Fenistil gela ali česa podobnega? So me napikali komarji da sem gobasta, pa ne smem nobenih tablet proti alergiji? 

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 17:57:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bucka13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
14.6.2010 17:57:49   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Ko nabavimo majčko Pridem novembra, obvezno še eno puščico proti tamali. user posted image  Saj nisi edina, verjemi. user posted image

Nejka000, hahaha, kaj si ti ja nor. Dobra fora, danes ste me nasmejale. Sicer pa, 40 kil v 1user posted image ? Koliko si jih imela takoj po porodu?

Phelps, tej prodajalki zateži, naj vpraša še po drugih BC v Sloveniji. Pa naj pošljejo. Če ne pa sama pokliči. Tudi če gre iz prodaje, še ne pomeni, da so jih povsod že prodali. Naj se malo potrudijo.

Valentina, a pripišemo user posted image  na seznam in ko bodo točneje vedeli, popravim?

Lottyka, lep buši. user posted image

Ajde, grem... user posted image

pred nosečnostjo sem mela 62 kg, ko sem šla rodit sem mela okroglih 100, ob odpustu iz porodnišnice 89, na prvem pregledu pri G  po 6ih tednih pa 84. Pol je šlo v dveh letih navzdol do 60.

Zaj sem se zredila za 4 kile do prejšnjega pregleda, samo sem pa zaj pravkar iz diabetične pa sem v enem tednu šla dol za eno kilo. Tako da zaj mislim da bo bolje kot pri prviuser posted image pa ne bo treba plaht za avte kupovatuser posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
14.6.2010 18:00:36   
nejka000
aleunam aja sem pozabla mali je mel 4530g porodila sem pa vsega skup 10 kil.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
14.6.2010 19:44:04   
kapesanta
aja moji podatki
3 nosečnost, 1 otrok (4 leta - Rok), naslednji pregled 17.6., sem pa iz Trbovelj, stara 35 let

trenutno pridelala nekje 5-10 kil (hm, no, v četrtek preverim kolk sm sploh mela na začetku) - na velik preveč podlage (se pridružujem skupini kitovk) - upam da se bom uspela zadržati pod 100, sam prou velik prostora nimam več user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
14.6.2010 20:36:23   
bucka13
joj joj, kitovke pri dvomestnih cifrah? user posted image Kaj pa smo potem tiste, ki smo že pred nosečnostjo imele trimestno številko na tehtnici? Mojga bušija v prvi nosečnosti marsikdo ni zaznal kot nosečniškega, so potem rekli eh smo pač mislili da si pač kako kilo zravn dobla.... Zdaj se sicer ukvarjam s takimi malo bolj javnimi stvarmi, tako da bo počasi treba povedati, kaj se skriva v mojem špehecu. user posted image Ga bomo pa potem toliko bolj topili, ko bosta dva user posted image pri hiši. 

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?