|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
11.6.2010 21:14:05   
aleksa83
nejka000:
hvala za odgovor, si me pomirila.

hvala, pa lepo noč vsemmm

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.6.2010 22:00:28   
pajac
Majabar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj uživajta 100/h!!!

Super za vse mehurčke in brcike naših user posted image . Jaz čutim že cca 14 dni mehurčke, ki se zadnje dni krepijo in bodo verjetno počasi prerasli v brcike... Sem pa v 1. nosečnosti prve gibe čutila okoli 18. -19. tedna se mi zdi...

Pikizenc spraševala si glede izcedka. Jaz imam enakega in enak je bil tudi v prvi nosečnosti. KAsneje se je celo okrepil, tako da sem mislila da mi odteka plodovnica in sem se kar šla pokazat na urgenco.. Pa ni bilo nič od tega, samo gore dnevnih vložkov sem porabila user posted image

Renesme moj ta mali je pa tudi imel nekaj časa moj mehur za box vrečo....user posted image user posted image user posted image , Ko pa se je obrnil pa se je "zapolcal" pod desna rebra tako da sem nekajkrat prav jokala od sile. Pa bolj sem ga tiščala stran bolj je silil tja... Samo tako hitro mine, da sem na to že čisto pozabila....

Bostina, a na slikici je tvoj buši??? Luškan!!! No moj je podoben... Ne morem slikat, ker sem trenutno brez fotoaparata ampak sem občasno res brez besed ko se vidim iz profila... predvsem zvečer....

Soncchhek user posted image user posted image user posted image samo da cukrček ne nagaja preveč. Če imaš rada marmelade imajo v večini trgovin marmelade brez dodanega sladkorja, brez sladil in naj bi bile primerne tudi za sladkorne bolnike. So pa malo višji cenovni razred, kot vsa "zdrava" hrana... So pa meni najboljše St. Dalfour, no slikica moje najljubše user posted image
user posted image

Nejka000 saj pikec pride hiter nazaj... misli na to kako se bosta cartala ko bo nazaj user posted image

Pa še malo glede sadja.... mogoče ti bo tole uporabno... " Sladkorni bolnik lahko uživa popolnoma vse sadje, ki ga imamo na razpolago - pa naj bo to ananas ali višnje, jabolka ali fige… torej tudi agrume in grozdje. Seveda pa se ob vsaki informaciji postavi tudi vprašanje »koliko?«. Vsak človek naj bi zaužil vsaj 400 g sadja dnevno - sladkorni bolnik celo nekoliko več. V njegovi prehrani naj bi bili vsaj 3 (lahko pa tudi 4) obroki obogateni s po 1 enoto sadja. Takoj se postavi vprašanje - s kakšnim, da ne bo prevelike težave s krvnim sladkorjem. Še enkrat ponavljam, katerim koli - le za vsakega posebej moramo prilagajati količino. Količine, ki jih označimo kot 1 enoto sadja (posebne tabele so objavljene v številnih publikacijah, namenjenih sladkornim bolnikom). Ananas – 1 rezina Banana – ½ kom (zelo energetsko sadje) Borovnice- 1 lonček Breskev –1 plod Brusnice - 1 skodelica Češnje - 15 plodov Dateljni (vidite celo to!) – 2 ploda Fige (sveže ali suhe) - 2 ploda Grenivka- 1 majhna Grozdje – zelo, zelo malo – cca 10 dag Hruška – 1 plod Jabolko - 1 plod Jagode – 1 skodelica Kaki – ½ kom Kivi – 3 majhni Mandarina – 3 drobne Marelice – 3 drobne Nashi – 2 kom Pomaranča - 1 kom Slive – 9-10 plodov Suhe slive 4 kom Tako! Izbira je vaša! Vsaj 3- 4 krat dnevno približno takšno količino nekega sadja, kot je navedeno. Seveda pa drži, da so jabolka, hruške, drobno jagodičasto sadje, sadje izbire za sladkornega bolnika. Sadje uživamo oprano in neolupljeno, če se le da, seveda. In najslabše sadje za sladkornega bolnika je sadni sok! "

Aleunam super bodiji!!!!! Pa čestitke za pregleduser posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.6.2010 22:01:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, upam da ne boste zamerle, jst vas kr vsak dan prebiramuser posted image Sem pa par dni za vami, 5.12.
Pajacka, kaj avgustovkam si že kej napisala? Ker jst tam nisem nobene nove nosečke zasledilauser posted image Jah, drgač sem ti pa mogla pobegnit, sej sem mela 1.8. rok, ti pa kasneje. Res je bil pa peter vztrajen, držim pesti da tokrat ne boš mela tako kot ABC (glede na to da sta bile takrat v istem zosu). Je šlo spet podobno kot pri Janezuuser posted image user posted image

Ne še....user posted image user posted image user posted image

Ne grozi mi z zamudo, ker te bom zacoprala user posted image user posted image user posted image ... Tale pikica dobi tokrat izselitveni nalog en teden prej tako da ima čas spakirat do PDPja... Tokrat se ne dam in gre ven ko je zmenjeno... user posted image user posted image user posted image user posted image 11 dni penalov pri Petru je bilo več kot zadosti....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.6.2010 22:04:08   
pajac
Joj jaz jutri delam in se mi prav nič ne ljubi... sem že vnaprej tečna user posted image user posted image user posted image Upam samo, da ne bo norišnica...

Če bo kaj časa pa bom pokukala na RR, da preverim, če pridno pišete ali ne....user posted image

Mogoče pa nahecam mojega, da gremo naslednji vikend na morje, da ta mali naredi kaj pogač iz mivke in kak kamen vrže v vodo... sicer bomo na morje čakali do septembra ko imam dopust...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.6.2010 23:01:37   
majabar
:) Sem se ze potolazila. Sem narobe razumela. Seveda lahko jem sladoled, dokler jem tudi tistezdrave stvari. Je res, da sem zadnjih 14 dni v Sloveniji hodila samo na sladoled in pizzo in tega noce, normalno. Saj se tudi jaz nisem dobro pocutila in se na hitro sem se zredila. Mi je pa tako super, ker je tu sadje poceni in dobis ga na vsakem koraku.mmmmm :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.6.2010 12:12:48   
Soncchhek
Vročinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

senčka....o ja !

Orlica,  3 t dopusta! d best! uživaj!
Za te omega3 tablete jaz nimam pojma...
za bezek pa vem,da je odsvetovan nosečkam.....jaz pa ga obožujem- ocvrte cvetove, šabeso......

majabar, ti kar povej tvojmu- " dečko ajde oladi "....saj si velika punca, ne rabiš bit na neki dieti. Tudi ocvrto kdaj pojej....zakaj pa ne.  Saj si nosečka.... zdrava, ni ti treba 24/7 pazit kaj daš vase, tako kot moram jaz. Ti samo UŽIVAJ !user posted image Ne bodi tako obremenjena s kg.....hrano......

Pajac, thx za idejo za marmelade, ampak imamo doma že diabetika, tako da so tudi domače marmelade te vrste  prisotne in so prav njami....
Ja glede sadja je res kar si napisala...jaz jem vse, a stehtam da je dovoljena količina, predpisano imam 1 enoto pri zajtrku , 1 dopoldanska malica, 1 popoldanska malica.
sadni sok lahko piješ...ampak si pač " stisneš" tisto enoto sadja....ampak tega je bolj malo....pa se meni ne da.....da si npr. stisnem le eno pomarančo, kolikor lahko pojem.  Da bi delala s power juicerjem, se ne splača....ker tam sem vedno dala par sadežev.....a to je pač preveč....oz....pač potem ga moraš spit res ful majčkeno, ali pač vzameš malo ostalo daš drugim.

danes sem si nabavila češnje....njami....sicer jih naenkrat lahko pojem samo 100g....ampak so vredne vsakega koščkauser posted image

Lep vikend !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 12.6.2010 12:14:21 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.6.2010 12:55:14   
aleunam
Danes je en tak čudovit dan... user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.6.2010 14:37:14   
phelps
aleunam, sem vesela, da si danes dobre volje user posted image

bezeg, zakaj se odsvetuje nosečnicam? Jaz pijem bezgov čaj - mi je ful dober user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.6.2010 14:59:18   
Soncchhek
Preberi si tole
http://vizita.si/clanek//zdravozivljenje/kako-skodljiv-je-bezeg-za-nosecnice.html

jaz se ga raje izognem.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.6.2010 20:31:06   
phelps
Hmmm, sem prebrala in niti pod razno nisem vedela, da je bezeg škodljiv user posted image Za peteršilj sem že slišala, sem pa mislila, da so to le čenče user posted image . No, kakorkoli, ena zdrava meja pa bo.

Berem knjigo Zapiski iz trebuščka, ki ste jo priporočile. O kako zelo se najdem v nekaterih stavkih...

Lep večer še naprej! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.6.2010 22:01:15   
emma83
Čer.

Jaz imam vse spakirano, grem še pod tuš pa spat, zjutraj pa veselo na morje. Uživajte, imejte se lepo. Se tipkamo čez en teden.

Nočka.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.6.2010 13:11:26   
tejci1981
Pozdravljene!

user posted image

evo moj "trebušček" od danes zjutraj :D (upam, da je ratalo :D )

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.6.2010 13:11:50   
tejci1981
JUPI!!!!!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.6.2010 13:38:06   
Soncchhek
emma83, na morčiju.....no uživaj......sicer danes že res jap, sem malo prepozna da ti tole zaželim.user posted image

iiii tejci1981, kir buščeeeeeeeeeeeeeeeekkk !!!!user posted image user posted image user posted image Moj je tudi že prav konkreten, majčkeno v zgornjem delu, večina pa pod popkom ven štrli user posted image . Danes pa štartala 18 ti teden user posted image .

Joj nogomet nogomet nogomet....vsepovsod debate...nogomet.....mene pa sploh ne zanimauser posted image . Jaz lahko komot po 5 min tekme zaspim....če ima komentator umirjen glas me prav uspava....če je dolgočasna tekma..... zzzzzzzzzzzzzz.
jaja, je treba navijat za naše.....zzzzzzzzzzzzzzzzuser posted image .

Danes pa je zame nek čustveno ful težek dan... pretirano občutljiv, me morajo vsi lepo gledatuser posted image . Verjetno sprememba vremena, ker na desni je sonček....na levi strani neba pa kukajo oblački...in valda...vreme pa to....to ful vpliva na nas nosečke, da smo kdaj tečke ( vsak izgovor je doberuser posted image ).

Je treba delat, čeprav na ne-deljo !

lep dan !

Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.6.2010 14:22:10   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Pozdravljene!

user posted image

evo moj "trebušček" od danes zjutraj :D (upam, da je ratalo :D )

iiiiii kaki buši.

Vse mate take lepe bušije. Pa vidim da vse precej zgoraj nosite. Moj je pa nekje full nizko, čeprav full okrogel ampak je tak nizko da še normalnih gat ne oblečem. ''Tisto'' pa tud sam še v špegl vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncchek dans je tud meni nek smešen dan. Zbudila sem se že tečna, nekej me zaspanost daje. Nekej mi ni prav. Sploh si nobenga mesta ne najdem, kr hodim sem pa tja in ne morem bit pri miru. Mogoče malo živčki, ker pikec moj pride danes pa komaj čakam.

Pa lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.6.2010 14:55:07   
Soncchhek
Zdaj sem še jaz moj buši sliknila s telefonom...ujej....jepa zgoraj tudi že faj izbočen hahhaha.....tako po slikci se fajn vidi....sama v ogledalu še nimam realne slikeuser posted image .

nejka000, a imaš sramežljivo tamalo a? zdaj se sam pred špeglom kaže hahhaha...si me nasmejala zdaj... jaz še spravimgor normalne gate....sem našla nekaj odpisanih....ki bi že romale v smeti...raztegnjenih...evo, zdaj pa pridejo prav user posted image . Nisem lih seksi...mi je pa udobno. Tangic pa ne morem več nosit bljak....čeprav imam hlače, krilo za poletje belo...ne vem če bom sploh to nosila...

ej tvoj pikec bo super !!! takoj ko ga boš zagledala, se boš itaq pomirila.
Jap, jaz sem danes tempirana bomba....se mi je vsa občutljivost nabrala v tem dnevu... Se pozna tudi na cukerčku danes....po kosilu povišan...

Saj bom šla zvečer, ko bo hladneje na en sprehodek pa bo. Pa mojga zraven.....če ne bo " kdor ne skače ni slovenc"..aja..slovenci zdaj igrajo....no potem pa ni panike.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.6.2010 15:02:15   
majabar
UUU, kakšen trebušček!
Moj počasi raste, je očitno vesel, da je očka zraven:).
Ja, hrana. Mojega skrbi, ker imam tako malo železa. Včeraj smo šli po večerji na sladoled, ki je bil večji od mene:). Ocvrte hrane pa ne jem že vsaj 10 let.
Nogomet, ne morem gledati tekme danes, ni prenosa tu, preko MMSja pa tudi ne morem, ker nisem v SLO. Drugače so tudi tukaj navdušeni nad njim. Upam, da bo tudi kakšen prenos z našo reprezentanco, da bomo lahko navijali.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.6.2010 15:29:20   
majabar
No, pa smo zmagali:). Smo našli en link in gledali zadnjih 10 minut.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s CR. Zelo sem si želela roditi po naravni poti, pa pravi moj dragi, da tega tu skoraj ni, ker traja predolgo in delajo CR po tekočem traku. Naslednji dan greš že domovuser posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.6.2010 15:38:37   
simonmojca
DAN user posted image

user posted image    oooooo ker velik buši, men se zdi, da imate že vse fulll bušije.
Moj je tudi nizek (kakor ena bula, ki ven štrli user posted image )

Joj je vroče - za znoret, sem danes prvič prižgala klimo v dnevni sobi (mansarda - zap..iz..t)

Pri nas pa nobenih znakih o kakšnem dežju - škoda - bi bila pa zelo vesela, da bi se malo ohladilo (pa še rože in vrt bi mi zalil) user posted image

Soncchhek glede nogometa te pa popolnoma zastopim, jaz tudi vedno zaspim in se zbudim ravno ko je konecuser posted image

Drugače imam pa ta teden srečo - in nesrečo user posted image  moj je šel za en teden v vojsko-rezervist (HB da so termin usposablanja skrajšal iz 3tednov na 1teden)
tako, da nogometa mi ne bo treba gledat user posted image , mi bo pa blaznoooooooooo dolgčas. En dan sem sama doma pa ne vem več kaj naj delam - pogrešam ga user posted image  oz. nimam nobenega, da bi ga živcirala user posted image , no ja čakamo na soboto (se bom pa zato, ker ga ni doma, večkrat javla user posted image ).

user posted image

Lepo se imejte v tej VROČI in SONČNI NEDELJI

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.6.2010 16:05:25   
aleunam
Lepi trebuški! user posted image

Tejci1981, moj se oblikuje v približno takem delu, kot tvoj. Brcike pa čutim 2 cm pod popkom.

Majabar, zdaj bo pa začelo pospešeno rast, saj si v drugi polovici. user posted image   Pa naj ti tekne sladoled.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.6.2010 16:14:59   
nejka000
ja kdor ne skače ni slovenc. pr naših sosedih je zanimivo, se še kr derejo. user posted image sem začela gledat lih ko je gol biluser posted image user posted image

he he soncchhek sramežljivo ja. Zgelda da se je začela skrivat, ko vidi da itak ni za nobeno rabo. Veš kak pravijo za moške da vsak moški ma orodje pod streho - - - - - tist k ga ne rabiuser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da zame zaj to tudi velja.

simonmojca, moj buši je tak ko tvoj sam malo večji.

grem ven na balkon čakat dež da se malo ohladim, ko  bi vsaj pet minut blo malo osvežitve. mene tak kuha da bom znorela.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.6.2010 20:14:43   
maa2010
user posted image Cestitke za vase trebuscke user posted image in evo, se moj trebuscek v 19. tednu user posted image

Ta teden me se caka pregled pri moji gin. in cez par tednov se morfologija v bolnici. Komaj cakam, da vidim svojo pikico spet na UZ user posted image

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.6.2010 20:55:25   
nejka000
evo naš mali je doma, malo slabe volje ampak bomo že... za tri tedne pa spet gre na malo daljše počitnice...

ko vse  tak lepo limate bušije sem gor, evo še mojega 19 polnih tednov.

user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.6.2010 21:44:10   
aleksa83

Sem v bolniški zaradi zdravstvenih razlogov in mene tudi moti, da ne morem nikamor.
redno si spremljam krvni tlak, pa vse in kaki dan vmes se res počutim odlično in takrat me ima, da bi šla vsaj za kako urco,
k dedeku, ki je bil do pred kratkim v bolnici na obisk, pa prepis avta bi mogla narediti, ker mi je lizing poteko in sem ga izplačala,
še konec meseca me je blo strah nesti bolniški list v službo,...
Včasih bi šla po jogurt ali pa kaj v trgovino,pa počasi bi šla z mojim po nakupih za dojenčka, pa ne upam.
Kar pa me najbolj moti je, da sem prej redno hodla na plavanje, sedaj pa ne upam in mi to zelo manjka....
Niti k njegovim staršem me moj ne upa peljati na obisk.

saj res, da sem doma pomirjena, ampak tu pa tam pa res pride kaj nujnega, ko bi se mogla odzvati.
In kako naj grema dojenčku kaj kupit? Pa saj bi moj peljal in res takrat ko bi se dobro počutila...
Joj, začarani krog, ki me zelo vznemirja, kar pa ni preveč dobro za moje zdravje,...

Ima katera podobne izkušnje?
Kakšen nasvet?

:/

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.6.2010 22:35:20   
nejka000
aleksa zakaj se pa bojiš kam it?

jaz sem sicer tudi v bolniški in mam še polek tega strogo mirovanje, ampak tamalega pa vseeno peljem v vrtec, pa tud po nakupih sem že šla ko sem se dobro počutila, pa čeprav samo za kako urco. malo moreš it ven, že zarad voljšega počutja. Saj če si v bolniškem ti nikjer ne piše da moreš  biti med štirimi stenami. odvisno zakaj si na bolniškem. Npr. v moje primeru ko imam strogo mirovanje bi res mogla bit med štirimi stenami na pojstli ampak sem tudi sama svoji zdravnici rekla da še ne vem kaka komisija mi ne bo preprečla tega da bi šla obiskat starše, saj pri njih tudi lahko mirujem  pa ležim. Sama dovolj poznam svoje telo in vem kdaj se dobro počutim za vsaj en krog okol bajte it, drgač pa se res držim mirovanja in počivanja sam svežga zraka pa stikov z ljudmi pa tud ne bom prekinla.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?