tinkatonka
|
Dobro jutro punce! Jaz sem za spremembo še sama v pisarni, mam občutek, da poleg vratarja tudi sama v hiši . leclerc...sem vidla reklamo, cene so normalne, ne pretirane. Jaz kaj posebnega ne bom kupovala iz te akcije, predvsem zato, ker imam veliko že od prvega otroka. čestitke za dobro opravljene preglede in vsem tistim, ki jih imate v teh dneh - držim pesti,da bo vse OK in da male žabice pridno rastejo o katrinka...nova slikca Barbapapa, al kako že? Zvezda in srečanje...jaz pridem. Sobota ob 19h, a ne? Jinx....ful hvala , ti pišem na mejl glede prevzema. Me veseli, da je bil šoping uspešen in da sta dobila sobico. V kakšni barvi pa, če smem vprašat? zvit gleženj...sej vem da sem štor, ampak včeri med malco sem tko nerodno stopila, da sem popoldne kr umirala ob bolečin, hladila tudi ponoči, ampak še vedno boli. Dobr da imam ene široke čevlje, da sem lahko v njih nogo stlačila. Mal šepam, ne preveč, ampak me pa boli na vsakem koraku. Upam, da bo jutri že OK, ker imam en dogodek, kjer moram biti kr fajn urejena in ne morem tja v crocksih pridt. živalski vrt...tisti, ki že imate otroke, ali ste kdaj kupovale letne/polletne karte? Mene mika, da bi jo tokrat kupila. Sploh ker bova celo poletje doma, pa da se bo sinko mal zabaval še kje drugje kot samo v okolici domače hiše. morje...uf odštevam, še 12 dni. Me je včeraj klicala lastnica prikolice, ki smo jo najeli in sva se zmenili še zadnje podrobnosti, zdaj se mi zdi pa morje še toliko bolj blizu. Drugače pa drage moje dame, jaz imam samo še 8 delovnih dni pred sabo, vključno z današnjim, kaj pa ve? Upam, da boste kmalu zaključile in začele uživati na dopustu/porodniški. Ko pridem iz dopusta se bom spopadla s papirologijo glede porodniške. To pa zdaj zdaj ratalo aktualno za nas, septembrke. Tiste, ki ste v zadnjih 12 mesecih zamenjale delodajalca, pa ne pozabite, da morate dati izpolnit podatke o plačah tudi njim. No toliko za zdaj... Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.6.2010 8:02:19 >