|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
14.6.2010 8:42:38   
nenka7
hi hi, trapa, sej vse na strni piše!! se opravičujem TamaraJ za vprašanja!! user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.6.2010 8:48:42   
TamaraJ
nenka, stran je tudi v slovenščini. Gor so tudi cene in nee, nč bat, niso 70€. Informacije o dobavi, ceni, ipd. so pod linkom info.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.6.2010 8:49:33   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

hi hi, trapa, sej vse na strni piše!! se opravičujem TamaraJ za vprašanja!! user posted image

user posted image Ni panike :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.6.2010 9:01:36   
nadka30
pozdravljene moje souser posted image , se opravičujem ker se že kar nekaj časa nisem oglasila ampak mi kar malo zmanjkuje čsa še posebej ker sma z mojim kupila gradbeno parcelo tako da sma na veliko skakala okoli za papirji misilm da se bo to ta teden uredilo tako da se bo verjeno naslednji teden že lahko ulegla na svojo zemljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa smo ok, cuker test je ok, naslednji pregled imam 5.7.
Ta teden zaključim z delom odhajam na dopust potem pa za cca 20 dni še na bolniško potem sem pa že v porodniški. Imam močne krče pa tudi vrtoglavica se mi full pojavlja in v bistvu nisem več varen voznik (v službo se vozim v eno smer cca 25 km)tako da bom zaradi tega predčasno zaključila z delom, in že dvakrat se mi je naredilo da sem se morala ustavit, ker se mi je tako vrtelo da sploh nisem več videla ceste, pa tudi v službi smo se dogovorili da je res boljš tako, ker pa delam v živilski trgovini v bistvu tako ni več pravega dela zame, ker tam moraš hitet, dvigovat. Amapk ok ne bom več jamrala.
Vidim da ste zelo pridne veselo pištete in če bo tako šlo naprej bomo še pred septembrom v tretjem delu, mogoče bi bilo dobro da razmislite kako se bo imenovala nova tema- ker v avgustu bo verjetno katera med vami že rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Imejte se lepo in sedaj ko bom na dopustu se vam bom večkrat pridružila.
lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.6.2010 9:34:06   
archie
pozdravljene vse user posted image .

mi smo ok (ce odstejem vrocino user posted image ). Menda bo konec tedna vsaj maloooo bolj hladno...
Nasa pupa se premika v busiju user posted image . in to tako nezno, da se to celo vidi na zunaj!! Je celo bodoci ocka videl, kako se meni busi nezno premika. In je bil cisto blazenuser posted image user posted image .

V petek imava 3d in komaj cakam!!!

vceraj sem sortirala 2 skatli (od cca. 7mih) oblekic po velikosti in jih lepo zlozila. Da vidim, kaj sva sploh dobila in kaj bo potrebno dokupiti. Glede vozicka sem tudi fuuul razmisljala (dobila sva samo sportni del in sedaj lupinico) ali potrebujem kosaro ali ne. In sem ugotovila, da je ne potrebujem!! user posted image da gre sportni del cisto v vodoravni polozaj, da sem dobila zraven zimsko vreco in to je to!! Jupiiii!!
Sva pa precej razmisljala o kengurujcku in imam obcutek, da ga bova kmalu kupila.

lep dan se naprej in koooomaj cakam sladoled v soboto!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.6.2010 9:55:36   
nenka7
evo, jest naročila fissshyke, upam, da pridejo ta teden, da jih bom imela za na morje, pa upam, da se res obnesejo!!
pismo, moj mož pa kar noče božat mojega bušija, mi je ful čudno, k si je ful želel otroka, zdej pa tko... ne vem, no, mlačno... sej mogoče pretiravam pa tko, ampak nič mu ni kej dosti do tega, da bi ga pobožal, pa spremljal brcike al pa kej... user posted image  mah, moški so si očitno ful različni al kako...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.6.2010 9:59:52   
archie
Nenka7; saj pri meni tudi ni tako, da bi stalno gledal busija in ga bozal in podobno. Sem pa v soboto lezala na kavcu in opazila, da se busi malo premika, ko pupa brcne. Potem sva pa gledala te micene premike busija user posted image user posted image . saj verjetno mi ni treba omenjat, da je kmalu nehala brcat user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.6.2010 10:14:07   
nenka7
archie, si me mal pomirila, k sem mislila, da so vaši moški vsi nori na buhije in tko... ma ja, sej itak vem, da to ni nobeno merilo za to, da so zainteresirani, eni pokažejo bolj eni manj...

moj želodček je še vedno katastrofa!! boli in peče, pa neha, pa spet na hard! menjam user posted image  po drugi strani pa vidim, da vse vsaj mejčken kaj ščiplje in je tole po moje kar minimum. bolj psihološko se mi zdi, ker čez vikend je bilo čisto ok, danes v službi pa spet grozaaaa... ampak bo že, samo da je user posted image  v redu!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
14.6.2010 10:34:42   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

pismo, moj mož pa kar noče božat mojega bušija, mi je ful čudno, k si je ful želel otroka, zdej pa tko... ne vem, no, mlačno... sej mogoče pretiravam pa tko, ampak nič mu ni kej dosti do tega, da bi ga pobožal, pa spremljal brcike al pa kej... user posted image  mah, moški so si očitno ful različni al kako...

Eh nenka ne sekiri se, ko bo dete ven pršlo bo siguirno najbolj ponosen očka na svetu, kot večina moških, ko prvič postanejo starši. Mene vpraša če kaj brca user posted image , pa ko leživa na kavču in če se ravno premika, mu rečem da naj da roko gor (sam se ne spomni) in to je to. Njim je naša user posted image   itak nekaj abstraktnega. Ko bodo dejansko imeli user posted image  v rokah, bodo šele dobro dojeli, da je to to. 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
14.6.2010 10:47:26   
Anonimen
Hej!

Vidim, da se o "naših moških" pogovarjate. Mislim, da je njim naša nosečnost res nekaj "abstraktnega", čeprav se mi zdi, da se iz tedna v teden bolj zaveda "realnosti tega dejstva". Mislim, da je nekako nosečnost "posvojil" šele ob prvih brcah, zdaj pa včasih prav strmi v trebuh ko se cel premika. Pa se je tudi neskončno veselil otroka in nosečnosti ampak me to čisto drugače doživljamo kot oni... oni vidijo, da smo bolj okrogle in je to to - pa čeprav je bil zraven na vseh pregledih. Po rojstvu zna biti pa res čisto drugače ja... Sicer pa... saj do trebuha in brc še meni ni bilo to dejstvo čisto realno, ker sem se počutila čisto "normalno".

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
14.6.2010 10:49:18   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Sicer pa... saj do trebuha in brc še meni ni bilo to dejstvo čisto realno, ker sem se počutila čisto "normalno".

meni se sedaj ni cisto realno, kljub trebuhu, neznim brcikam, nakupom... user posted image

a mi katera zna povedat, kje je ta Zvezda v BTCju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.6.2010 10:55:47   
NiNiBo
nenka7 Veliko tezav je psiholoskega izvora, ceprav se tega morda mi sploh ne zavedamo. Upam, da ti sluzba se teh par tednov ne bo delala prevec tezav in, da ko bos doma bodo tezave preminile. Kar se pa tice mozov, je pa cisto normalno da eni kazejo veselje predno je dete tu, eni pa tudi slucajno ne. Jaz sem v prvih mesecih nosecnosti prebrala kar nekaj knjig, v katerih pa je bilo opozorjeno, da naj se s tem ne obremenjujemo. Mi smo trenutnov veliko vecjem stiku z otrokom kot pa partner. Ko pa se otrok rodi, pa sta oba partnerja v stiku z otrokom in, tako tudi za moskega otrok postane realnost. Tako, da ni nobene panike-eni bolj, eni manj!

nadka30 cestitam za parcelo, super!!

archie A ste mrvo pospravili? Upam, sedaj ste pa imeli veliko dobrega vremena. user posted image

hlace zgledajo pa super fino in mislim, da si jih bom tudi jaz omislila. Pa ocitno tud za mojega, jih bom imel za plezarijo.

tinkatonka A ti imas samo tolk do poroda-kam ta cas bezi??? Ja sej se kaksen mesec, potem pa nas kaksen ta' zgodnji lahko ze preseneti a ne? Roj. dan pa nisva tolk praznovala, ker sem imela ze vsega letanja mal dost, tako da sva bila kar mal doma in se crkljala v dvoje. user posted image  Bom pa prilepila kaksno fotko, ko dobim (ze komaj cakam). Sicer pa sem se tudi jaz bala, da bi bil trebuscek premalo nosecniski no ampak ko sem videla fotke pa je cist super, da seveda o mojih joskicah ne govorim, ker so tako zelo nosecniske (velike mislim). user posted image user posted image

vrocina vam bom mal popihala iz te strani Alp, da dobite ohladitev. Pri nas je bilo vceraj samo 15 stopinj in cel dan dez in megla. Danes sicer ne dezuje, definitivno pa ni vroce.

Mi smo OK, bi bila sicer malo bolj vesela ce bi se mi dalo malo vec delat-na ja. Sicer pa sva vceraj izvedela tudi pozitivno novicko in sicer, mojemu ocitno dobro kaze za delovno mesto v Sloveniji. Se sicer zelo trudi ze kar nekaj casa, ampak vcerajsni email je pa za moje pojme dobra novicka in upam, da se v naslednjih 2-3 mesecih razvije tako dalec, da bomo lahko ostali kaksno leto.

En lep in ne prevec naporen zacetek tedna!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
14.6.2010 10:56:24   
nenka7
archie, nasproti merkurja, v hali 12, ne moreš falit... rdeča hala je to, na vogalu je pa zvezda...
pa en sladoledek še za mene pojejte, jest morm na prijateljičino poroko... sem bila ta vikend na dekliščini - brez veze, po 2 urah so bile vse pijane da niso nič več mogle, jaz sem se pa postrgala domov, ker sem bila že hudo utrujena, pa se mi jih ni dalo več gledat (upam, da nobena od njih ne bere ha ha ha user posted image  user posted image  )

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.6.2010 11:34:31   
binabina
OJLA !!!!
KAKO Ste kaj bejbie ???? jaz delovno sicer imam zelo zelo zatečene gležnje ampak do enih bo že potem pa počitek!!
mam eno vprašanje ko dobiš pri svoji ginekologinji papirje za prihod v porodnišnico in za prevoz reševalnega vozila ??? pa me sedaj zanima v primeru če te nemore noben odpeljat v porodnišnico p ače poklišeč reševalno vozilo ali ga moraš potem plačat ?? ne vem kje sem to slišala ampak me malo zanima kako je kaj s tem ??? eni pravijo da ja drugi ne ?? tko da ne vem???

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
14.6.2010 11:38:37   
binabina
ojla bejbike !
kako ste kaj ??? jaz trenutno še delavno ampak ob 13 tih zaključim in potem veselo počivanje sam imam gležnje kot buhtlje,... joj joj me je kr malo strah!!!!!aha zanima me če katera ve ali pa je kje zasledila kako je kaj z reševalnimi vozili v primeru da te ne more noben peljat služba itd,... meni pa voda odteče ,... kako je  s tem vem da papir za reševalno vozilo dobiš pri ginekologinji,.... ampak sem slišaal da se mora potem to plačati pa če je koliko je ???

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.6.2010 11:39:52   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

archie A ste mrvo pospravili? Upam, sedaj ste pa imeli veliko dobrega vremena. user posted image

uuu ja, smo. v petek so nam prisli narest kocke, potem je pa popoldne prisla teta in jih odpeljala za konje. Mi imamo pa sedaj nekaj casa mir. se nam je vsem poznalo ta vikend, da smo bili bolj na easy user posted image .

archie, nasproti merkurja, v hali 12, ne moreš falit... rdeča hala je to, na vogalu je pa zvezda...

jaz lahko vse falim user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.6.2010 11:49:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Katrinka...tudi jaz sem danes imela v über čudne sanje, sem moža lasala in tepla user posted image , ker je nekaj hudo hudo narobe naredil user posted image , pol sem se pa zbudila, pa me nekaj v trebuhu tišči in se pošlatam, ter vidim, da je Anej prišel k nama in mi je spal na trebuhu. user posted image

midva z mojim sva sla pa narazen in pol mi je blo ful zal in sm vse mozn delala da ga dobim nazaj...mislim da je ratal...sm se zbudlauser posted image

mala - super za pregled, glede mene si pa itak na tekocem...se slisive jutruser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.6.2010 12:45:25   
corfu
hello

No, danes sem naročila še igralno podlogo in ležalnik user posted image user posted image user posted image  mož me je klical, da je voziček prevzel in da je kot nov user posted image user posted image user posted image  pa prego spletne trgovine galeb sem naročila posteljino in obrobo za v posteljico, ki pride po celi dolžini user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.6.2010 13:05:10   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: binabina

ojla bejbike !
kako ste kaj ??? jaz trenutno še delavno ampak ob 13 tih zaključim in potem veselo počivanje sam imam gležnje kot buhtlje,... joj joj me je kr malo strah!!!!!aha zanima me če katera ve ali pa je kje zasledila kako je kaj z reševalnimi vozili v primeru da te ne more noben peljat služba itd,... meni pa voda odteče ,... kako je s tem vem da papir za reševalno vozilo dobiš pri ginekologinji,.... ampak sem slišaal da se mora potem to plačati pa če je koliko je ???

Vse dobiš pri ginekologinji in to dovolj zgodaj :) Tako, da nič bat; imela boš napotnico in samo pokličeš in rečeš, da greš mal rodit :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
14.6.2010 13:08:38   
TamaraJ
Aja, pa kolikor vem to ni za plačat. Da ne bom kaj presenečena, saj je zadnje čase v naši državi res vse možno. Načeloma je to nujna vožnja in spada v obvezno.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
14.6.2010 13:15:37   
tejči28
zdravo vsem,

jaz pa zadnje dni tak slabo spim ponoči,oblika trebuha,ker imam vse naprej,me tak mantra,da ne vem kak se naj dam in pol zaspim in se obrnem na hrbet,pol pa se ne morem obrnit nazaj,ker me tak boli zgornji del hrbta in pol se nekak pol ure vstajam in ne diham vmes ,pa malo hodim,pa grem spe spat.ajajaja, pri prvem nisem mela tega problema,sem imela  manjši trebušček in čisto druge oblike,sem do konca spala normalno.

Zatekat sem tudi že začela,zvečer so gležnji pravi hlebčki,me noge kar malo pečejo in pol mažem,namakam. eh saj bo.

nenka7,moj tudi kaj ne boža trebuha,če ležim poleg in mu rečem naj da roko gor,al pa ko tak miga,da se vidi brez da da roko gor,sicer pa tudi nič.Ne se sekirat moški dojemajo našo nosečnost čisto drugače kot me.Ko boš rodila,pa bo najbolj ponosen očka na tem svetu boš videla.

pregledi,tudi jaz jih imam na 4 tedne,naslednjega imam ko bom že v 32t nič prej.Takrat dobim spet za tokso in kri.Pa če še kaj druga pa ne vem.

nadka čestitam za parcelo.

Lumpa
čestitam za selitev.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.6.2010 13:32:15   
tinkatonka
hej punce!

Jaz sem imela pa danes okulista z malim in očitno na desno oko dosti slabši vidi kot na levo, ki je bp. Mah sem kr mal žalostna. Sredi julija imava še en pregled( prej morava pa 4 dni ene kapljice v oko dajat), da vidimo če bo enak rezultat. In če ja, potem bo dobil očalca moj mali škratek. Sej  jaz jih imam tud in vem, da to ni noben bav bav, samo mi je škoda, ker mora tak mali otrok se zdaj še s tem ukvarjat. Drugače mi je pa vročeeeeeeeeeee, čeprav v pisarni imamo klimo, se mi zdi da mi še nos švica. Pa še ko sem šla iz malice sem tako nerodno stopila, da me zelo boli gleženj, najbrž spet kakšen lažji zvin kot že miljonkrat do zdaj - v gležnjih sem res šibka in non stop stopam narobe in si krivim kosti.

pregledi...jaz jih imam na cca 4 tedne. In sicer ravno danes teden (21.6, ko bom dobro stopila v 30. teden) me spet čaka eden, potem naslednji pa nekje v 33 tednu, najbrž tudi odvisno od dopustov, predvidevam pa da bom imela takrat tudi uz.

No zdaj pa šibam še mal delat, potem pa domov. Komaj čakam, da se spokam ven iz teh službenih cot.

Lp tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.6.2010 13:33:51   
nenka7
binabina, o prevozu se prej raje pozanimaj. je sicer nujna vožnja in zanjo ti ne bodo zaračunali, ampak peljali te bodo pa v NAJBLIŽJO porodnišnico, tako da če ti to ustreza in nisi iz gorenjske in želiš roditi v postojni, je to po mojem to, drugače te pa mislim da tudi peljejo, samo plačati moraš... vprašaj še pri G, da bo ziher, je pa to čisto logično nekako...

punce, ste videle kaj reklamo za e.leclerc? imajo ponovno precej robe za otročke, archie, tudi tisto podlogo, ki si jo gledala v hoferju, cena je pa 18,86€ upoštevajoč bon za e.leclerc. čeprav na gorenjskem leclera nimate, mogoče se ti vseeno splača malo pregledati reklamo in kak dan pičiti v lj, se pa začne akcija v sredo, 16. po mojem se je treba kar zagrebsti, če hočemo kaj dobiti. tiste, ki imate že kaj izkušen s cenami, kakšne se vam kaj te cene zdijo v lecleru?

archie, poglej kako prideš do tja na www.geopedia.si pa si desno zgoraj vključi ORTOFOTO pa boš vidla, kje je to, tako si najbolje predstavljaš, ker so vse hale narisane, sicer s prespektive, ampak upam, da bo šlo....

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
14.6.2010 13:41:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Aja, pa kolikor vem to ni za plačat. Da ne bom kaj presenečena, saj je zadnje čase v naši državi res vse možno. Načeloma je to nujna vožnja in spada v obvezno.

sej zato je pa napotnica...ceprav mas prav, itak je vse moznuser posted image

nenka - ja sm vidla reklamo, ful majo velik stvari, sicer jaz imam skoraj vse novo doma - od lanskega leta od hcerke, a kaj bo ze prav prislouser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
14.6.2010 21:04:49   
Izabelina
Dan dan!

namest za knjigami pa tlele... user posted image no mal pauze rab usak (usaj tko se tolažm)... drugač je use uredu, mam nove stole, pa mizo, pa še par drobnarij za kuhno... prostor za kopalnco smo spraznli in zdej je treba it kupt ploščice, pa ugradit tuš, pa pol še kupt wc pa umivalnik pa podobne zadeve... tko, da še neki dela nas čaka... je pa ikeja tok kul... še nikol nism bla tm in sm kr fascinirana...

tinka upam, da boš dobila, kar rabiš.... drugač greva pa midva čez kšn mesc, dva še enkrat tja po opremo za kopalnco in spalnco... tko, da bo še prilika...

fiši hlače mam js že par let, sm jih kupla u italiji na enmu festivalu kjer sm zdej par let delala poleti... in so suprca, kupi se jih lahko pa tut u Sariku u lj... cene pa zdele res ne bi vedla...

obseg trebuha mam točno 100 cm... pa tut na kilah sm verjetno največ u +... ker sm jih do zdej prdelala že +12 user posted image user posted image user posted image prej sm bla dost suha za svojo višino in me zdej to še bol obremenjuje... mislm sej vem, da pač to je nosečnost in tko naprej, sam vseen si ne želim bit k kit ko končam tole... tko, da sm se odpovedala kruhu (skor v celoti), majonezi, jajčkom... skratka stvarem k jih mam najbol rada... še sladkarije me čakajo pa mi kr ne gre... če so kje kšni piškoti al pa čokolada si kr ne morm pomagat...

še za preglede: js jih mam enkrat na mesc sam sm vedno bol nezadovolna z njimi...

zdej se pa ne spomnem nč več kaj jeblo kej napisanga, če se mi še kej tazga prmaje na misel bom pa še kej natipkala... (u času pauze seveda) user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?