NiNiBo
|
nenka7 Veliko tezav je psiholoskega izvora, ceprav se tega morda mi sploh ne zavedamo. Upam, da ti sluzba se teh par tednov ne bo delala prevec tezav in, da ko bos doma bodo tezave preminile. Kar se pa tice mozov, je pa cisto normalno da eni kazejo veselje predno je dete tu, eni pa tudi slucajno ne. Jaz sem v prvih mesecih nosecnosti prebrala kar nekaj knjig, v katerih pa je bilo opozorjeno, da naj se s tem ne obremenjujemo. Mi smo trenutnov veliko vecjem stiku z otrokom kot pa partner. Ko pa se otrok rodi, pa sta oba partnerja v stiku z otrokom in, tako tudi za moskega otrok postane realnost. Tako, da ni nobene panike-eni bolj, eni manj! nadka30 cestitam za parcelo, super!! archie A ste mrvo pospravili? Upam, sedaj ste pa imeli veliko dobrega vremena. hlace zgledajo pa super fino in mislim, da si jih bom tudi jaz omislila. Pa ocitno tud za mojega, jih bom imel za plezarijo. tinkatonka A ti imas samo tolk do poroda-kam ta cas bezi??? Ja sej se kaksen mesec, potem pa nas kaksen ta' zgodnji lahko ze preseneti a ne? Roj. dan pa nisva tolk praznovala, ker sem imela ze vsega letanja mal dost, tako da sva bila kar mal doma in se crkljala v dvoje. Bom pa prilepila kaksno fotko, ko dobim (ze komaj cakam). Sicer pa sem se tudi jaz bala, da bi bil trebuscek premalo nosecniski no ampak ko sem videla fotke pa je cist super, da seveda o mojih joskicah ne govorim, ker so tako zelo nosecniske (velike mislim). vrocina vam bom mal popihala iz te strani Alp, da dobite ohladitev. Pri nas je bilo vceraj samo 15 stopinj in cel dan dez in megla. Danes sicer ne dezuje, definitivno pa ni vroce. Mi smo OK, bi bila sicer malo bolj vesela ce bi se mi dalo malo vec delat-na ja. Sicer pa sva vceraj izvedela tudi pozitivno novicko in sicer, mojemu ocitno dobro kaze za delovno mesto v Sloveniji. Se sicer zelo trudi ze kar nekaj casa, ampak vcerajsni email je pa za moje pojme dobra novicka in upam, da se v naslednjih 2-3 mesecih razvije tako dalec, da bomo lahko ostali kaksno leto. En lep in ne prevec naporen zacetek tedna!!
|