|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
12.6.2010 21:15:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Midva greva pa v ponedeljek v Ikeo, tako da tinkatonka, če kaj rabiš, samo sporoči in dobiš user posted image

a res user posted image user posted image user posted image user posted image Yeeee

A mi sporocis tvoj e-mail naslov na ZS, da ti kr tja posljem. Hvala, hvala ze vnaprej. Aja pa za denar, da ti prej nakazem, preden gres, kako se bova zmenile. Sporoci mi na ZS.

Lep dan ti zelim in veliko volje do ucenja!

Lp Tina

Jinx, a bi meni hotela nekaj prinest? A veš kaj bi rabila...tisti tunelček, ki ga pri nas dobiš v kompletu z dvema šotoroma in ta tunel ta dva šotora povezuje. V Ikei se da dobit ta tunelček posebej, pri nas pač ne. Barva ni važna (ampak mislim, da imajo le modro). Majo pa to na otroškem oddelku med igračami.

user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.6.2010 21:24:12   
Jinx
benika, misliš tole?

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90078848

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.6.2010 21:27:48   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

benika, misliš tole?

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90078848

Ja, ja, toleuser posted image Daj mi sporoči svoj TRR, da ti nakažem €. Moji otroci bi ti bili noro hvaležni za toleuser posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.6.2010 8:01:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka ojej,to pa je res nerodno zdaj,da en zdravnik reče tak drugi pa tak.Jaz bi šla na tvojem mestu še enkrat na pregled nekam in se malo pogovorit.A ta injekcija za plučka lahko kaj škoduje,če je otrok donošen?

pa ves ze tako in tako vsi dohtarji k jih mela zdej so mi dali razlicna mnenja, pisala sem tudi pusenjaku, kolikor lahko razberem skozi vse, se te inekcije dajejo k bomboni,je pa se da ces ena doza ne skodi...za vec pa ni dokazano ker se loh kaj pojavi cez leta in leta...mah ne vem,bom vidla v torek kaj moja rece samo mam obcutek da bom pol se bolj zmesana...ne vem nouser posted image

lumpa - super za selitevuser posted image

jinx - a na dieti si, ma sej bo kmalu konec,pa se poletje je k je ful vsega na trziscu in je lazjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Katrinka: pogovori se z zdravnikom pred injekcijo. Pušenjaku jaz tudi ne verjamem vsega, mene je hotel na AC poslat, čeprav je bila nuhalna ok...

ja sej ti vrjamem...samo k mam tok zmesano glavo od vseh dohtarjev...res ne vem...moj pravi da naj odklonim...ne vem no...v vsakem primeru se bojimuser posted image

pregledi - ce odstejem sedaj ko so tezave, sem jih imela ponavadi na 4 tedneuser posted image

pri nas je bil vceraj brat z druzino in moja mami,smo okolico bajte rihtal...mami je kuhala, svakinja je sla s tamalo na sprehod - zelo zelo fajn, pa se zunaj ne zgleda vec tok k da smo pri strojanovihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.6.2010 8:15:35   
tinkatonka
Hej punce,

jaz sem takoooo utrujena. Včeraj je piknik super uspel, samo jaz sem bila potem zvečer takoooo utrujena. Sinko se je pa z babico zmenil, da bo tam spal, tako da ga grem zdele iskat  - peš. Mož mi je namreč vzel avto, ker je šel lovit ribe za cel dan, jaz pa bom uživala v brezdelju danes in v družbi sinka. Prav fajn mi bo, da nadoknadim vse izgubljene urice z njim, ko sem se učila in je bil takrat samo "očitov". Pa še vroče očitno ne bo danes.

fisshy-ke...a si ni ena od septembrk naročila teh hlač? Kako se obnesejo?

No zdaj pa zobke umit pa na sprehod do staršev.

Lepo nedeljo vam želim,

Čav bav

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.6.2010 8:47:00   
nushka
Dobro jutro vsem skupaj,

berem vas redno, sam pisat se mi ne da. Naj povem, da sem bila v pon. na merjenju glukoze 100 g in imam gestacijski diabetes. Vam povem, da je bil kar šok, sem se komaj domov pripeljala. Sem že kar videla inzulin in vse ostalo. Potem sem šla pa na tisto krajše predavanje, ko ti sestra vse razloži in ni nič hudega. Zaenkrat si merim sladkor pred obrokom in po obroku (zajtrk, kosilo, večerja). Moje vrednosti v 2 dneh so normalne, do 4,9 (meja je 5,5,) pred obrokom in do 5,9 (meja je 6,6) po obroku. Vam povem, da si ne vagam hrane. Jem po dietnem listu, ne jem več belega kruha in ne pijem več sladkih pijač. Ostalih sladkih stvari pa itak nisem preveč marala. Edino jutranjemu kapučinu se ne mislim odpovedat user posted image . Ja, na trenutke sem čist depresivna zaradi tega merjenja, ampak se pol potolažiš. Zgleda, da imam že itak tak način prehranjevanja, ki je kolikor toliko zdrav. Sem pa imela včasih napade na obilno večerjo z pomfrijem in hrenovko ter majonezo ali špageti s tunino omako, sam zdaj zaenkrat pač tega ne bo. Od začetka nosečnosti pa do danes (26 6/7) sem se zredila točno 5 kg.

Me pa moj tolaži in ko prideva v trgovino, najprej gleda kaj lahko jem. Je res smešen. Včeraj sem jaz večerjala črn kruh, salame in paradižnik, on pa pečene hrenovke z jajci, pa sem se mu smilila, sam men se tega sploh ne lušta. Ful redko, da si jaz to naredim. Itak še sam tri meseceuser posted image . Za otročka vse potrpiš.

Ena je spraševala za bakterijo Streptokok B, mislim, da Klemcy. Tudi jaz jo ima, sem sicer v bolniški, ampak zaradi prejšnje neuspešne nosečnosti z dvojčki. Moj ginekolog mi nič rekel, da moram strogo počivat in ne vem kaj še. Napisal je počitek, ampak je rekel, da zaradi negativne izkušnje. Itak sama vem, da če pride bakterija skozi MV, nimaš kaj naredit. Vsakodnevno uporabljam MultiGyn kremo, vnetij nimam, imam izcedke, ampak je rekel, da so normalni v nosečnosti, sem jih imela že prej. Nič ne kompliciram, ker na določene stvari nimaš vpliva. Na zadnjem pregledu v 22 2/7 sem imela MV dolg 38 mm, tako da je bilo ok. Drugače krčev ali bolečin nimam nobenih. Tako, da ni tako tragično kot se sliši. Kar pomiri se.

Zdaj pa naprej kapučin pit, pol pa za delom. Lepo nedeljo želim vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.6.2010 9:45:12   
Anonimen
Punce pozdravljene

Dajte mi nekaj pomagat; rok imam v začetku septembra, mi pa vsi govorijo kako zelo majhen trebušček imam... UZ sem imela nazadnje v sredini aprila in res ne vem več kako naj bi trebuh zdaj izgledal

A si je katera od vas izmerila obseg trebuha, okoli popka imam 95 cm a je to normalno za 29 tednov?

Vem da je malo smešno vprašanja, pa vseeno, če se kateri ljubi meriti..:-)

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu nushka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.6.2010 9:53:42   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce pozdravljene

Dajte mi nekaj pomagat; rok imam v začetku septembra, mi pa vsi govorijo kako zelo majhen trebušček imam... UZ sem imela nazadnje v sredini aprila in res ne vem več kako naj bi trebuh zdaj izgledal

A si je katera od vas izmerila obseg trebuha, okoli popka imam 95 cm a je to normalno za 29 tednov?

Vem da je malo smešno vprašanja, pa vseeno, če se kateri ljubi meriti..:-)

lepo nedeljo vam želim

Naše meritve trebuha ti žal ne bodo pomagale čisto nič. Vsaka je imela pred zanositvijo drugačen obseg trebuha in ravno tako je tudi sedaj. Jaz sem bila že prej bolj močna in tudi sedaj se mi trebuh zelo pozna. Evo, ti prilepim sliko

user posted image

Noseča sem bila pa 24. tednov. Sedaj je že malce večji.

Pa stopi iz anonimnosti in se nam pridruži pri čveku, boš videla kako nam je luštnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.6.2010 10:26:13   
mala2001
Jutro!

Prekleto zastajanje vode.... sem jo polna kot vodni balon. Sploh več ne vem kaj jest na neslani dieti. Sej kuhana hrana še gre, za na kruh pa ni glih neke izbire razen viki kreme in marmelade (ki ne paše vedno) še kakšna pasirana skuta in maslo, druge zadeve imajo vse dodane sol....user posted image Sej si občasno privoščim kaj slanega (včeraj npr. smo bili povabljeni na piknik in nisem mogla težit, da hočem neslan kriminatl, ne?!), ampak se večinoma tega izogibam in se ful pozna! Pa vode spijem ziher 4 litre na dan!user posted image Je pa dobro to, da sem zaradi te "neizbire" začela bolj zdravo jest.... več sadja in jogurtov, pa še zgaga me je začela dajat in spijemuser posted image ful mleka.

Tiste, ki vas je na zgaga, kaj pomaga? Rupurut, Gastaluser posted image , poleg mleka še kaj naravnega?

Se mi pa zadnji teden dni ful kruh lušta in tega se ne odpovem, pa čeprav je slan!

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.6.2010 10:37:30   
Anonimen
jutro user posted image

eto jaz že kuham kosilo, ker v tisti hici me noben bog nikamor ne spravi... user posted image

mala2001: odpovej se mleku, sploh toplemu... mleko ti namreč dviguje kislino, sploh če ga piješ na prazen želodec... jaz ponavadi proti zgagi pijem donat... donat pa je fajn, da ga ne piješ lih hladnega in da si ga malo spreluftaš... je čudn okus, sam pomaga in kaj hitro se tut navadiš...
em če ti mleko ful drugače paše oz. maš željo po njem al... jaz ponavadi jem hladni čokolino za večerjo, vendar ne več kot dva decilitra
upam, da ti bo moj nasvet kaj pomagal user posted image

trebušček: ti moram povedat, da tut jaz mam ful malega, pa čeprav sem se zredila za šest kg od samega začetka... veliko je odvisno od konstrukcije telesa in kje otroka sploh nosiš...
ne vem kako izgledaš, ampak jaz sem naprimer ful široka v bokih in mi to ful odnese... ne se sekirat kaj ti drugi pravijo... men tašča tut pravi, da je mela kje večji trebuh kot jaz, sam ona se je ful takrat zredila in rodila 4,5 kg sina user posted image
no jaz bi tut naj sineka dobila, sam menda nebo lih tako velik hehe user posted image

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.6.2010 10:49:38   
ŽanaTaja
Katrina - tejči28 ne, ta inekcija za pljučka nič ne škoduje otroku, tudi, če se normalno donosiuser posted image  Sem jo jaz dobila pri Žan Taiu in je z njim vse ok in super in tudi takrat mi je dr. Mujzenovič v Mb porodnišnici zagotovil, da mu to ne bo nič škodilo, edin prej so razvitauser posted image  Tko da nič bat, vse bo ok, upam pa, da bosta čim dlje 2 v 1user posted image

Mi smo pa na morju in uživamo na polnouser posted image  Danes imava z mojim možekom 1 obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma učer je pa moja imela resničen fuzbal v trebuhu, drugače tako nežno brca in se premika, včeraj pa je šla na vse...me je cel trebuh boleluser posted image user posted image user posted image

Nič punce čudovito nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.6.2010 11:30:17   
NiNiBo
izpiti cestitke za opravljene izpite, ter veliko volje se naprej vsem tistim ki ste v polnem studijskem zamahu.

katrinka upam, da bos nasla pravo mnenje in, da te ne bodo prevec zmedli. Jaz ko berem Pusenjaka moram reci, da mi je vsec ker razmislja z zdravo-kmecko pametjo. Je pa tudi res, da te tvoja G pozna in spremlja tvojo nosecnot, tako da ce je uredu G potem bi jaz v prvi vrsti zaupala njenemu mnenju in tudi svojemu lastnemu obcutku.  

Jaz sem pa vceraj dobila krasno darilo za rojstni dan, ki sem ga imela prejsni teden. In sicer je moj dragi organiziral termin pri fotografu. Bilo je super, bila sva tam 3.5 ure in smo naredili super fotke mene in trebuscka, pa naju in trebuscka.. Skratka, fotke sva ze videla, sedaj jih bo fotograf le se malo obdelal. Moram pa reci ceprav nisem ravno vesela, ker o moji sportni postavi ni vec duha in sluha, mi je bilo zelo vsec kako naravno izgledam na fotkah. In ceprav kazem na nakaterih veliko koze in s tem na novo pridobljenih oblin, sem se ko sem jih gledala, sele zavedala kako sem lustna z trebusckom in oblinami-tale mati narava, nas zna prav lepo obrnit user posted image  .

Pri nas pa danes dezevno, tako da bova kar lepo mal za sluzbo in tezo delala, popoldan pa na kaksen sprehod, pa bo nedelja mimo.

Vsem vam, ter vasim trebusckom pa eno lepo nedeljo!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.6.2010 11:38:36   
Klemcy
nushka ja zdaj sem se že sprijaznila in pozanimala in res ta bakterija ni nek velik problem, delam še vedno vse, le ne pretegujem se na vse pretege. Sem pa še vedno v dvomih, če imam lahko spolne odnose?? Namreč meni jih noben ni odsvetoval, dr. Pušenjak jih pa na forumu nosečnicam, ki so okužene, odsvetuje.user posted image  Ni mi jasno zakaj?! Nosečnice se testirajo itak komaj v 35. tednu, torej do takrat niti ne vejo, da so okužene in imajo normalne spolne odnose. Tut jaz ne bi vedla, če ne bi bilo naključja in so me testirali. Jaz glede tega ne paničarim, ampak moj user posted image  pa non stop ponavlja, da ne misli tvegat zarad enga sexa.user posted image  Bom se na pregledu v torek še s svojim G posvetovala.

mala2001- imava iste probleme. Tut jaz sem en sam balon napolnjen z vodo. Včeraj na pikniku, so vsi z odprtimi usti strmeli v moje gležnje, ki so bili do konca zaliti. Nihče ne more verjet, da že zdaj, 3 mesece do poroda, tako zatekam.user posted image  Hvala bogu, da imam pojutrišnjem pregled in jih pokažem G. 

Danes pa dan za počitek in lenarjenje. Moj user posted image  je šel v LJ na ta veliki kolesarski maraton - Franja, naša mala v trebuščku pa očitno ful navija za atija, ker mi bo predrla trebuh, če bo še dolgo tako brcala in boksala vanj user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.6.2010 12:12:12   
janjja

JAz sem 29 t in imam točno 100cm, tako da mislim da je tvoj čisto vredu, saj vsaka tudi nima istega trebuha, ne?
Tudi moj ni ne vem kaj pa saj je še tri mesece časa, sploh pa sedaj ko je vročina, tako da...uživaj v nosečnosti in ne obremenjuj se z malenkostmiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.6.2010 17:08:44   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Tiste, ki vas je na zgaga, kaj pomaga? Rupurut, Gastaluser posted image , poleg mleka še kaj naravnega?

mene matra res malo in pomaga donatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Katrina - tejči28 ne, ta inekcija za pljučka nič ne škoduje otroku, tudi, če se normalno donosi  Sem jo jaz dobila pri Žan Taiu in je z njim vse ok in super in tudi takrat mi je dr. Mujzenovič v Mb porodnišnici zagotovil, da mu to ne bo nič škodilo, edin prej so razvita  Tko da nič bat, vse bo ok, upam pa, da bosta čim dlje 2 v 1

a res...sej sm brala da ne skodi prva doza...bom premislila, hvalauser posted image

ninibo - super za fotke, kako nam pa le pokazi k jih bos melauser posted image

trebuscek
- jaz imam pa ful velkega - kot da bom jutri rodila, sm bla ze prvic taka - pa to ni zaradi kil...take pac smo, ene z majhnimi ene z veliki buhiju...folk pa itak vedn najd neki da komentirauser posted image

noge - gleznji - jaz sem jih imela katastrofalne prvic...komi sm hodila, loh sm obula le mozeve copate - 8 cifr vecje od moje normalne noge, tokrat zaenkrat hb brez te nadlezne tezaveuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.6.2010 18:14:12   
corfu
Dober dan

Lepo pozdravljene iz piknika, kjer uživamo v senčki in dobri hrani.

Danes sva kupila rabljen voziček Jane Slalom Pro (lupinica, košara, športni del, tlačilka, torba, previjalna podloga) upam, da nam bo dobro služil user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.6.2010 18:59:30   
lumpa6
oj

kako ste, mi smo se včeraj na luninem festivalu imeli superuser posted image user posted image user posted image , danes smo pa še končevali dela v stanovanju, delo se bliža koncuuser posted image user posted image , za dojenčka pa tudi že pripravljamo, še po baldahin in obrobo moram iti, jo imam spravljeno pri moji mami

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.6.2010 7:09:39   
katrinka
dobro jutro...joj kok sem imela cudne sanje in vse kar sem pocela ponoci je bilo premetavanje...grozauser posted image

jutr pa pregled - sva se z mojim odlocila da pocakava kaj bo moja g rekla glede inekcije pol se bova pa za cetrtek odlocilauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.6.2010 7:56:34   
nenka7
jutro, jutro!!

ok, zdej je pa tudi meni vroče... se sploh ne shladi več ponoči, pa čeprav imam najraje poletje in toploto, ampak bo že, vsega hudega se navadiš...

trebušček... jaz imam tudi velikega, ampak potem se tolažim, da je tudi tukaj kakšna odveč kilca in to je to...
pregledi... jaz jih imam na 4 ali 5 tednov, odvisno. na manj ne.

dopust, komej čakam, v nedeljo pičiva na morje user posted image  user posted image  user posted image  na krk, da ne bo predaleč, da v vsakem trenutku lahko domov tečeva... kam boste kaj ve šle? imate že plane?

bodite pridne in lep dan vam želim!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.6.2010 7:56:38   
tinkatonka
Jinx...si dobila moj mejl? Pa uaspešen šoping v Ikei ti želim.

Katrinka...tudi jaz sem danes imela v über čudne sanje, sem moža lasala in tepla user posted image , ker je nekaj hudo hudo narobe naredil user posted image , pol sem se pa zbudila, pa me nekaj v trebuhu tišči in se pošlatam, ter vidim, da je Anej prišel k nama in mi je spal na trebuhu. user posted image

trebušček...moj je res ogromen. Ampak je tud res, da sem imela kr nekaj zaloge od prej, in sicer 10kg nad svojo idealno težo.  Smo imele pa tud me med februarčisami 2006 eno mamico, ki je imela v 9 mesecu tako majehn trebušček, da sploh ni bilo za verjet, da je že tik pred koncem, pa je vseeno rodila zravega in krepkega fanta. Tako da brez skrbi. Če je na pregledih in UZ-jih vse vredu, se na opazke drugih okrog sebe ne oziraj.

NiNiBo...Najprej česttike za RD.user posted image Nič ne poveš, ti ti ti lumpa. Super za fotke. Pokaži nam kakšno, ko jo dobiš. Jaz imam tudi še v dobrem slikanje nosečniškega trebuščka, se moram počasi začet tud to z njima dogovarjat, da vidim sploh kje in kdaj naj bi se slikali. Ampak jaz bom še počakala kak mesec in pol, da se trebušček še bolj zaokrogli user posted image

Žana Taja..čestitke za obletnico.

No sem šla mal čez poste, upam da nisem kaj pozabila komentirat. Mi smo kr OK. Razen tega da sem mal zaspana, ker je bila pestra noč, kot že omenjeno zgoraj. Ima plan da za dojenčka ta teden vsaj cunjice do pol leta dam na kup, da bom potem v avgustu pridno prala. Ta četrtek grem pa še enkrat pogledat voziček (Implast) in probat kako se prilega kaj mojemu prtljažniku. Če bo vse OK, ga moram počas naročit. Jaz imam do konca še 11 tednov, dobavni rok je je pa 6-8 tednov. user posted image  Tak da bo treba res pohitet čimprej. 

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.6.2010 8:07:27 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.6.2010 8:04:31   
mala
Dobro jutrouser posted image

No našega pestrega vikenda je konec, včeraj smo šli v Celje na SEK in moram rečt, da sem se kar dobro spopadla z vročino, samo zvečer sem bila pa napihnjena kot balonuser posted image  Mislim, da imam tudi jaz probleme z zastajanjem vode in poskušam biti čimveč v vodoravnem položaju, ker je to edino kar pomaga...

Prejšnji teden sem bila na 3D ultrazvoku in naš frajeruser posted image tehta že 700g, rok naj bi imela 5dni prej, bomo videli kaj bo moja ginekologinja povedalauser posted image .
Bila sem pa v Postojni, zelo zadovoljna, user posted image  je dr. ornk pregledal in lepo raste, tudi filmčki in slikice so bile lepe, no mogoče bi morala počakati še kakšna 2 tedna, ker bi bile slikice bolj ostre in bi se malo lepše videlo otročka..

user posted image Čestitke Tinkatonka za opravljene izpite, zdaj si lahko pa malo pavze in uživanja privoščišuser posted image

Katrinka - super za preglede in rezultat ACuser posted image user posted image  , držim pesti, da boš donosila do konca in injekcija za pljučka ne bo potrebnauser posted image .

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.6.2010 8:09:18   
TamaraJ

Zakon!! Slikce pa se najde na FB strani, ki jo najdeš pod Fissshy People. Midva z mojim oba zadovoljna :)

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.6.2010 8:11:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Zakon!! Slikce pa se najde na FB strani, ki jo najdeš pod Fissshy People. Midva z mojim oba zadovoljna :)

A prilepiš link, ker FB te strani ne najde?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.6.2010 8:30:01   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

A prilepiš link, ker FB te strani ne najde?

http://www.facebook.com/pages/Fissshy-People/109961209033473?v=wall&ref=mf

ali

www.fissshy.com

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.6.2010 8:39:15   
nenka7
TamaraJ, kje pa to prodajajo pri nas?? ful so mi dobre, pa očitno so komot... to bi tudi jaz imela, kakšne so pa cene? upam, da ni spet tam nad 70€, čeprav mi je jasno, da danes se ne da nič dobit pod 50€ user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?