twetka
|
Dan pupe. Naprej morem pokometirat te neodgovorne ženske, sej ne morem verjet da kadijo med nosečnostjo in pijejo. Mam dve znanki ki popolnoma nezdravo živita in sta rodile normalno zdrave otroke pa še trava je bila v mes, kr neki no. Sej js ne živim preveč zdravo, se borim s temi mojimi kilogrami, ampak kadim pa ne, sem kadila pred tremi leti, tam eno leto recimo, ampak samo po en ali dva cigareta na dan, ker mi je bilo po večih slabo, ko sem pa neki zbolela in sem komaj dihala, sem takrat prenehala. Jao witch lušte delaš s temi slikami o dopustu, jooooj kolk bi pasala zdej ena taka plaža, možgani na off in poležavanje, mmmmm pa voodda, morje,... Sem spet nazaj v svoji sobi. Kruta realnost!! Mateja čestitkeeee!!!!!! Pupa, končno si nam popestrila seznam, sem zelo zelo vesela. Boge tiste ko se morete še učit, js pa ne vem kaj nej dam svojo rit, nič nimam za počet, nič od nič. Za ven it je prevroče, vročina taka da te zabije nazaj v stanovanje. Morem še to napisat, ker me še ena skrb daje. Kot veste sem včeri začela s klomifenom, še prej sem pa opazila, da sem ful napihnjena pa da so me joške začele bolet, malo čudno to na 5 dan, danes je 6 dan pa sem mela še čist neki malega krvavega izcedka, test sem pa delala v sredo popoldan in je bil negativen. Sem 100% da nosečka nisem sam me pa bega to, ko sem testirala, se mi je zdelo kot da se plus barva pol je pa izginil. Po moje mene hormoni neki mutijo od primoluta, ker sem cela neka čudna. testirat se mi pa več ne da, ker je brezveze in bi rada končno vse skupaj odklopila. Po moje tem bolečim prsim ne rabim pripisovat prevelikega pomena in se s tem obremenjevat. kaj pravite?? Sem pa še to danes vesela, sem se s tako težko muko spravila na tehtnico in mi je pokazala pol kg manj, se pravi da imam zdej točno 100,4 kg, še malo pa stotke nebo več, juuhuuuu.
|