|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
11.6.2010 10:02:10   
Anonimen
Bom za enkrat kar anonimna2, ker ena je že. user posted image

Tudi midva bi rada še enega otročka. Enega že imava. Lahko me dopišete na seznam, povejte kaj moram še povedat za ene podatke. Tam imate nekatere prav datum, kako pridete do njega??

Srečno vsem.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
11.6.2010 10:07:11   
zvezdan
http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-ovulacije

jaz si izračunam po tem koledarčku in mi vedno prav zadane. Po tem koledarčku boš vedela kdaj imaš o. in kdaj boš  dobilauser posted image (upam sicer da neuser posted image )

drugače pa dobrodošla med nami čvekamiuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.6.2010 10:10:15   
witch
anonimna2 doborodošla user posted image za seznamček rabim datum ko bi mogla dobiti menstruacijo in krog, v katerm sta user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.6.2010 10:17:52   
Anonimen
Zvezdan, hvala za tale koledarček, zelo zanimivo user posted image .

Witch, je drugi krog, menstruacija naj bi bila 28.6.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
11.6.2010 10:46:25   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 28.6. anonimna2 (2. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image

NOSEČK: __1__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.6.2010 11:19:17   
twetka
Dan pupe. Naprej morem pokometirat te neodgovorne ženske, sej ne morem verjet da kadijo med nosečnostjo in pijejo. Mam dve znanki ki popolnoma nezdravo živita in sta rodile normalno zdrave otroke pa še trava je bila v mes, kr neki no. Sej js ne živim preveč zdravo, se borim s temi mojimi kilogrami, ampak kadim pa ne, sem kadila pred tremi leti, tam eno leto recimo, ampak samo po en ali dva cigareta na dan, ker mi je bilo po večih slabo, ko sem pa neki zbolela in sem komaj dihala, sem takrat prenehala.  Jao witch lušte delaš s temi slikami o dopustu, jooooj kolk bi pasala zdej ena taka plaža, možgani na off in poležavanje, mmmmm pa voodda, morje,... Sem spet nazaj v svoji sobi. user posted image user posted image user posted image user posted image Kruta realnost!!user posted image user posted image user posted image Mateja čestitkeeee!!!!!! Pupa, končno si nam popestrila seznam, sem zelo zelo vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image Boge tiste ko se morete še učit, js pa ne vem kaj nej dam svojo rit, nič nimam za počet, nič od nič. Za ven it je prevroče, vročina taka da te zabije nazaj v stanovanje. Morem še to napisat, ker me še ena skrb daje. Kot veste sem včeri začela s klomifenom, še prej sem pa opazila, da sem ful napihnjena pa da so me joške začele bolet, malo čudno to na 5 dan, danes je 6 dan pa sem mela še čist neki malega krvavega izcedka, test sem pa delala v sredo popoldan in je bil negativen. Sem 100% da nosečka nisem sam me pa bega to, ko sem testirala, se mi je zdelo kot da se plus barva pol je pa izginil. Po moje mene hormoni neki mutijo od primoluta, ker sem cela neka čudna. testirat se mi pa več ne da, ker je brezveze in bi rada končno vse skupaj odklopila. Po moje tem bolečim prsim ne rabim pripisovat prevelikega pomena in se s tem obremenjevat. kaj pravite?? Sem pa še to danes vesela, sem se s tako težko muko spravila na tehtnico in mi je pokazala pol kg manj, se pravi da imam zdej točno 100,4 kg, še malo pa stotke nebo več, juuhuuuu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
11.6.2010 11:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
11.6.2010 11:40:32   
witch
živka a ti si anonimna2? te spremenim na seznamčku ali kar pustimo in se boš naprej "skrivala" user posted image user posted image
ko bi ve vedele kako se mi ni za učiti user posted image user posted image prejšnje dni ni bilo časa in sem bila že cela panična (ker nisem nič za faks naredila), danes pa imam čas pa mi ni user posted image hodim iz sobe v sobo, v nobeni mi ne odgovarja, vse in vsi me motijo, vroče mi je, ven bi šla.... user posted image ah tisoč in en izgovor user posted image amapk moram user posted image sem si vklopila klimo, da se vse vsaj malo ohladi potem pa kosilo pojst in naprej za knjige.
Drugače pa tudi jaz na "shujševalni" (ampak samo brez kruha, z veliko sadja in zelenjave ter seveda gibanja) user posted image samo sem komaj včeraj začela user posted image user posted image ampak bo user posted image
twetka tebi pa čestitke za spet manj kliogramčkov user posted image user posted image daj mi povej koliko jih je zdaj manj? kako pa hujšaš?
ah.... jaz pa ne vem če bo letos kaj iz morja user posted image user posted image dragega skoraj celo poletje nebo... zdaj imava pa oba izpite in ne moreva...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.6.2010 12:51:35   
Anonimen
Sem ja, sem prej pozabila, na seznamu pa prosim kar pusti tako kot je.

Joj jaz sem takšna že dva tedna, sem že celo stanovanje v piko pospravila, vedno kaj najdem, samo za knjige ne. Upam, da zberem energijo in koncentracijo in da ta vikend zaključim z zapiski, od ponedeljka dalje pa praktični del.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
11.6.2010 12:52:23   
zvezdan
twetka mogoče pa boleče prsi le napovedujejo user posted image . Pri meni je isto...zamuja mi en dan, boleče prsi, zoprna sem....samo vem da bo prišla ker nisva bila pridna ta mesecuser posted image

res ste pridne ker takole študirate v tej vročini...uf si ne predstavljam. kaj pa res študirate ostale oz. kaj ste doštudirale?

twetka čestitke za pol kg manjuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam bolj obraten problem. Sem bolj pri ta suhih in mi moj user posted image teži da se moram poredit pa mi ne gre najboljeuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.6.2010 13:12:27   
Anonimen
Jaz sem dala dol 4 kg v prejšnjem mesecu. zdej pa nisem več tako dosledna za šport, ker bi mogla bit za knjigam, pa ni nekega časa.
Študiram pa ekonomijo, še en izpit + diploma.

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
11.6.2010 13:31:10   
twetka
Witch, zdej sem zgubla točno 15kg skoraj v enem letu recimo, lepo počasi, jedla 5x na dan po malo pa malo telovadbe in je šlo tam pol kg na teden, s tem da zdej približno 5 mesecev skoraj nič ali pa po dekcah. Upam da mi še rata, ali pa da vsaj rata zanosit zdej, bomo videli. Zvezdan M sem js mela, ampak ful šibko, mah ne vem po moje to še malo psiha, ker sem bla ta teden tolk napsihirala zaradi vsega, ker sem mislila da bom že v ponedeljek šla na OP in sem se psihično res pripravljala, no zdej ko mi je pa dalo življenje še eno šanso po naravni poti, bomo pa videli, če rata, pustla se bom presenetit, malo odklopila vse skupaj,pa bo kar bo, življenje teče dalje. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 11.6.2010 13:32:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.6.2010 14:21:06   
mojamura
jaz sem od januarja 2008 do nekje maja 2009 zgubila 30kg s pomočjo montignaca. sedaj ga ne prakticiram tako strogo. od prenehanja sem pridobila 3 kile nazaj. ampak se bom s kilažo ponovno ubadala po zaključeni user posted image ...upam da bo čim prej

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.6.2010 14:45:11   
zvezdan
jaz sicer problemov s kgji nimam. Moj user posted image pa ima kakšno kilco preveč in večinoma je po montignacu. Tudi jaz kadar slučajno jeva skupaj le da jaz po kosilu pojem še tono čokoladeuser posted image . Ta montignac če se ga držiš res pomaga in sploh ni naporen. vse je v bistvu logično...živil ne smeš med sabo mešat (npr. meso in krompir ali kruh) in na tri ure moraš kaj pojesti ker je tako idealno izgorevanje maščob oz. kalorij Enostavno in učinkovito.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.6.2010 16:01:10   
Poka
Z mojim greva jutri po orbitrek, ki sem ga  želela in ga dobim za rojstni dan. Ker je tak na pol profesionalen, da se merit pulz in kalorije s Polarjevim merilcem, ni ravno najbolj poceni zadeva, zato mislim, da me bo to motiviralo za delat. Zdaj sva bila v stanovanju in ga nisem imela kje imet, glede obiskovanja fitnesa moj ni bil preveč navdušen - vse kar se tiče zunanjih aktivnosti sem pa jaz ful razvajena. Motijo me mušice, moti me vročina, moti me, da traja dvakrat več časa, da opraviš z zadevo... Čeprav, včasih sem to vztrajno počela, bili smo pa blizu najbolj super steze za tek doma.

Sem se pa ful zredila, ker roko na srce, nimam niti več reda pri prehrani in ful sem navdušebna nad junk foodom, zato ni čudno da sem se zredila in to res fuuul. Preden sem spoznala mojega, sem pa hodila v fitnes in zjutraj tekla in to 5x do 6x na teden. Ker sem včasih dolgo delala kot maserka in potem tudi hodila v fitnes in prebrala vse v zvezi s hrano, treninig in mi je v bistvu enkrat že uspelo obikovat telo po želji, me zdaj v bistvu ni strah. Imam programček, kjer si naredim jedilnike, dal mi ga je v bistvu kolega, ki je osebni trener in sem ga še malo predelala po svoje. Druga, kot voljo za pripravljat obroke ne rabim - to mi je najhuje in na začetku je hudo to, da se moraš odpovedat sladkarijam in se ne smeš prekršit niti enkrat na dan, lahko pa enkrat na teden. Kar se tiče treningov mi ni problem - sem včasih gonila kolo ob 4. 00 zjutraj- poleti sem tekla ob 5.00 s koelgom, ob 6.00 sva bila na čaju brez cukra v enem lokalu, kjer hodfijo tovornjakarji. user posted image Tako da sem si rekla, da če mi še enkrat uspe, grem delat licenco za trenerja - mogoče celo zamenjam poklic user posted image  Če ne bo prvo poklic mama, seveda.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.6.2010 16:11:17   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: **M**

No tale izcedek mam pa tudi jaz že 4 dan, nč mi ni jasno, nevem al nej kličem ginekologa al kaj čm. Ker menstre očitno nebo, ponavad ga mam 1 dan preden priteče, ampak ko sem ga dobila je blo od menstre 10 dniuser posted image  to je pa kr mal prezgodiuser posted image . Tko, da pri nas ta mesec očitno nebo pluska, zarad tega izcedka nemormo user posted image

evo isto pr men. glih dobro po O se je pojavilo to, tako da ne vem user posted image
bo treba še mal počakat...pa da vidmo potem...al bo user posted image al user posted image

Hmmm js pa niti nevem al sm O mela al ne, neki me je sicer špikal ampak nevem al je bla O al je blo to zaradi izcedka, držim pestke, da obe zagledave plusek.

anonimna2 dobrodošla

Vidim, da mate debato o kilogramih, bom kr tihouser posted image

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.6.2010 22:10:55   
spely25
Mateja čestitke za tvojo pikico.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 492
11.6.2010 22:11:27   
spely25
Mateja čestitke za tvojo pikico.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 493
11.6.2010 22:17:16   
lily32
Barvajte me modro. Moja user posted image prehiteva in me je že obiskala.
Upam, da bo druga polovica meseca bolj roza. Se selim v julij.

(odgovor članu spely25)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.6.2010 22:25:42   
Anonimen
Čer drage moje

Najprej čestitke prvi junijski nosečkiuser posted image user posted image

Kg--jaz sem jih lansko leto v treh mesecih izgubila 10 ,od takrat pa do danes pa še 5.Imela sem pa fitnes program trimesečni in vključeno prehrano največ z beljakovinami ,samo zjutraj mi je bil dovoljen ogljikovi hidrati zaradi treninga.Jesti sem morala 5×na dan,zvečer vedno samo beljakovine in do 18 ure zadnji obrok.mleko sem smela samo zjutraj v kavo z rjavim sladkorjem.Imela sem pa 3× tedensko trening.Ful sem izgubila v pasu in prsnem delu-15 cmuser posted image ....

Punce,danes sem delala O test in bil je fuuuuuul pozitiven,v istem urinu sem naredila še FS test in se je tudi pokazala črtica.Zdaj pa ne vem kaj to pomeni.Na FS-ju se vidi samo ne ful.glede na to da so mi kao jajčniki zaspali ,dvomim ,da bi bila to nosečnost...verjetno je O.....upam....povejte mi še vaše mnenje...

bm

(odgovor članu spely25)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
11.6.2010 23:35:47   
mateja134
Pozdravljene

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image

Upam, da tudi vse ki še niste dobile ta mesec user posted image zagledate user posted image ali +.
Vse ki pa vas je obiskala user posted image pa vem da boste zagledale svoj + ali user posted image , v mesecu juliju. pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.6.2010 10:04:13   
witch
No tak.... zdaj sem pa jezna user posted image ta moj ff je na podlagi moje BT danes spremenil O iz 18. dne na 23. dan user posted image jezna sem, ker že več kot en teden nisva slončkala user posted image se pravi, da okrog te nove O nisva nič.... Še bolj me pa jezi to, ker sem končno mislila, da se mi je cikel lepo uredila nazaj kot je bil user posted image amapk ne user posted image user posted image user posted image spet bo na skoraj 40 dni user posted image čudni mi je pa to, da me ni nobene sluzi, nobnega špikanja, nič... 

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.6.2010 10:05:47   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.6.2010 11:07:02   
astrid1
user posted image prišla točno, nič mi ni več jasno, ker sva kar naprejuser posted image , pa na ovulacijo sem bila pozorna..., pa zdravo živim, pa vse sorte dodatke jemljem...

Selim se med julijke.

Čestitke vsem, ki vam je ratalo v tem krogu

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.6.2010 11:31:16   
witch

user posted image

user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)user posted image

user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
PipiLangstrumpf

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!