![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:03:06
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi šibam spat,vstanem že ob 3-h,da z mojim kavo spijema skupaj.Gre v Zadar! Jaz pa delat par ur za njim! Nočko,čveke moje!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:03:33
|
|
|
|
katy83
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, čveke, saj sploh ne morem dol z RR it. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:03:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj pa sem mu povedla, da je mladenič, pa me sprašuje kolko ste ve stare? same mladenke
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:04:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, ki mu bo ravnokar rit počla. kaj čita zraven?? prej je, ja zdaj pa sem mu povedla, da je mladenič, pa me sprašuje kolko ste ve stare? Jaz bom letos okrogla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:04:53
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud piči....jutri imam budilko da kaj postorim,potem pa gremo na ribe.....tak da lep vikend vsem in se tipkamo...upam da v nedeljo ne bo napovedanega neurja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:05:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom letos okrogla. dete
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:06:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom letos okrogla. dete
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:07:52
|
|
|
|
ly117
|
Ja saj jaz tudi morem it. Bo jutri ura zvonila ob 4h, gre moj na Letne igre v Novo Gorico, pol pa bomo probali dalje zaspat ( vse odvisno od L ) in ga potegnit koliko dolgo se da. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:08:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj jaz tudi morem it. Bo jutri ura zvonila ob 4h, gre moj na Letne igre v Novo Gorico, pol pa bomo probali dalje zaspat ( vse odvisno od L ) in ga potegnit koliko dolgo se da. Nočko vsem. kake igre pa so to?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 23:14:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja saj jaz tudi morem it. Bo jutri ura zvonila ob 4h, gre moj na Letne igre v Novo Gorico, pol pa bomo probali dalje zaspat ( vse odvisno od L ) in ga potegnit koliko dolgo se da. Nočko vsem. kake igre pa so to? To so športne poletne igre, ki se jih udeleži preko firme. Grejo vsako leto v drug kraj oz. kje so gostitelji, in letos grejo na Primorsko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 20:39:57
|
|
|
|
Rubin.
|
Luba gela, kaj vas je vročina pokončala. Ki te ste????????????????????????????????????????????????????
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 12.6.2010 20:40:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 20:48:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Luba gela, kaj vas je vročina pokončala. Ki te ste???????????????????????????????????????????????????? tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:16:29
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:19:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! čer tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:21:49
|
|
|
|
katy83
|
mi smo danes imeli paknik, pa sem malega dala na ležalnik, pa ga slekla, samo plenico je imel gor, pa je taaaaaaaaaakkkk užival. Non stop se je smejal, pa nič ni bil tečen. aja, moram se še pohvalit, kak lepo mi je spal ponoči. Od 21. do 4., potem je jedel, pa zaspal do 8-ih, pa spet jedel, ga je ati vzel, mene pa sta še spat 1 uro pustila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:22:20
|
|
|
|
katy83
|
nismo imeli paknika ampak piknik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:22:58
|
|
|
|
katy83
|
zdaj pa čakam, da mi dragi prinese kornet, potem pa bom šla počasi spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:23:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer danes vas samo na brzino pozdravim....sem preutrujena za kaj več... Bili skoraj cel dan na pikniku,so me razvajali z ribami in ostalimi pečinimi dobrotami.Malečke sta se kopale ko zmešane in norele,sedaj spita Jaz pa pičim po sladoled,pa počasi spat... nočka in lčep čvek še naprej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:24:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo danes imeli paknik, pa sem malega dala na ležalnik, pa ga slekla, samo plenico je imel gor, pa je taaaaaaaaaakkkk užival. Non stop se je smejal, pa nič ni bil tečen. M je bila tud cel popoldan brez plenice
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:24:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo danes imeli paknik, pa sem malega dala na ležalnik, pa ga slekla, samo plenico je imel gor, pa je taaaaaaaaaakkkk užival. Non stop se je smejal, pa nič ni bil tečen. aja, moram se še pohvalit, kak lepo mi je spal ponoči. Od 21. do 4., potem je jedel, pa zaspal do 8-ih, pa spet jedel, ga je ati vzel, mene pa sta še spat 1 uro pustila. Ja,super.Ti ga kr mej nagega,mu ne bo nič škodlo.Jaz mam moje skozi nage zaj.Pa super za spanje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:25:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer danes vas samo na brzino pozdravim....sem preutrujena za kaj več... Bili skoraj cel dan na pikniku,so me razvajali z ribami in ostalimi pečinimi dobrotami.Malečke sta se kopale ko zmešane in norele,sedaj spita Jaz pa pičim po sladoled,pa počasi spat... nočka in lčep čvek še naprej midve pa sva danes imeli zelo podoben dan. Piknik, zdaj pa še sladoled. Mi pa nismo imeli rib.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:27:17
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes vstala že ob 3-h zjutraj,sem z mojim kavo spila,okoli pol 4-h je šel za Zadar,jaz pa na compa,pa na FB. Ob pol 6-h pa sem šla delat.Popoldan pa smo bili zunaj,šla sem še prej po Maksa k tašči,kr s kolesom.Zaj pa gledata Shreka z Leo,Saš pa je že zaspal.Pa čakam mojega,da pride.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:28:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer danes vas samo na brzino pozdravim....sem preutrujena za kaj več... Bili skoraj cel dan na pikniku,so me razvajali z ribami in ostalimi pečinimi dobrotami.Malečke sta se kopale ko zmešane in norele,sedaj spita Jaz pa pičim po sladoled,pa počasi spat... nočka in lčep čvek še naprej midve pa sva danes imeli zelo podoben dan. Piknik, zdaj pa še sladoled. Mi pa nismo imeli rib. Hvala,ker mi delata lušte. Pa nočko,Saraya.Spoči se.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:30:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer danes vas samo na brzino pozdravim....sem preutrujena za kaj več... Bili skoraj cel dan na pikniku,so me razvajali z ribami in ostalimi pečinimi dobrotami.Malečke sta se kopale ko zmešane in norele,sedaj spita Jaz pa pičim po sladoled,pa počasi spat... nočka in lčep čvek še naprej midve pa sva danes imeli zelo podoben dan. Piknik, zdaj pa še sladoled. Mi pa nismo imeli rib. ja res ... Mi pa ribe.....zvečer pa še klobasice in krompirjeva solata ....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.6.2010 21:31:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala,ker mi delata lušte. matcar sorči.....pičim zdaj.... .........................po veliko skledo sladoleda še prej................................
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.