|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
12.6.2010 22:59:05   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa se mantram Maksa spat spravit,pa nikak noče zaspat.je revežu taka hica,da je celi moker.

Mi mamo tudi natur savno...edino v spalnici je hladno.Me prav čudi,kak je uspelo S.zdaj zaspat,ko je pa popoldan tri ure spalauser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
12.6.2010 22:59:57   
ly117
Jaz imam v dneni 25 stopin, tak da predvidevam da je v spalnici tudi tako. Se pa da spat, no vsaj pri nas.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
12.6.2010 23:04:36   
matcar
Končno mu je ratalo.Zaj pa sem vse gor odprla,da malo skozi luft potegne.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
12.6.2010 23:06:00   
sami0804
Sem šla pogledat termometer:v hodniku 28 stopinj,v dnevni kaka stopinja,dve več,v spalnici in otroški sobi,ki sta obrnjeni na sever,pa verjetno okrog 25,26.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.6.2010 23:07:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sem šla pogledat termometer:v hodniku 28 stopinj,v dnevni kaka stopinja,dve več,v spalnici in otroški sobi,ki sta obrnjeni na sever,pa verjetno okrog 25,26.user posted image
Jaz pa bi si mogla nabavit baterije za termometer.Tak,da lahko samo ugibam,kolko je noetr.V spalnici ja je kaki 2-3 stopinji manj.Pa tudi na severu je.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.6.2010 23:21:36   
matcar
Nočko,punce!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.6.2010 23:22:34   
ly117
Nič grem jaz proti pojstli. Ker me bo moj sigurno zbudo ko pride domov. Upam samo da se L ne bo zbudo.

Nočko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
12.6.2010 23:23:10   
ly117

Nočko,punce!

Nočko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.6.2010 8:41:32   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.6.2010 8:42:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

jaz pa kupujem prenosno klimo.......ker...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.6.2010 8:43:29   
arabela*
Nič kofe je skuhan....dragi me že čaka v dnevni,tak da mu grem družbo delat.....

lep sonček...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.6.2010 8:57:09   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.6.2010 9:03:53   
botrca
Kako lepo vreme je bilo ta teden...user posted image  user posted image  user posted image ...obožujem vročino in poletje. Pri nas ni kaj posebej novega, včeraj je bila moja sestra z otrokoma na kavi in otroci so se igrali v peskovniku, gugali so se. Imamo tudi bazen za Jana ampak se ni kopal, ker je prehlajen in iz nosa mu tečeuser posted image .

Danes sva z Janom sama in za kosilo bom kar krilca spekla in pire naredila ter grahovo omako.

Spijem kavo do konca, porihtam Jana in šibava ven dokler ni pošteno pripeklo.

Lep dan user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.6.2010 11:29:47   
katy83
Punce, eno vprašanje:
se mi zdi, da Timotej full preveč poje AM. Dojim ga namreč skoraj več ne. user posted image  Na obrok mi poje 150ml, včasih 180ml. user posted image  To je pomoje full preveč za 3.mesečnika al ne?  Saj na koncu dneva to znese okoli 800ml mleka, pa 200 ml čaja, ampak meni je še vedno to ogromno.

no, lep nedeljski pozdrav

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.6.2010 11:58:22   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Punce, eno vprašanje:
se mi zdi, da Timotej full preveč poje AM. Dojim ga namreč skoraj več ne. user posted image  Na obrok mi poje 150ml, včasih 180ml. user posted image  To je pomoje full preveč za 3.mesečnika al ne?  Saj na koncu dneva to znese okoli 800ml mleka, pa 200 ml čaja, ampak meni je še vedno to ogromno.

Mogoče pa rabi tolko.Katero AM pa mu daješ? Ker jaz sem imela take težave pri Saš-u.Meni je pojedel pri 14 dnevih 120 ml,pri 1.mesecu pa 150 ml(jedel je ne 2 uri).Ko pa sem menjala AM,pa je bilo ok,sicer je ostal na taki količini,je pa ponoči obroke prekino.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.6.2010 12:00:52   
matcar
Dan!

No,jaz sem že skoraj skuhala do konca,samo krompir še spečem,pa je kosilo gotovo.Sem pa naredla govejo juho z knedli,pohano pipiko,pa pečen krompirček.Za prilogo pa še zelenjavo(brokoli,cvetača,korenje) na maslu in zeleno solato z jajčko.Za posladek pa so jagode!
Moj pa je tačas naredil bazen-KONČNO!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.6.2010 12:04:19   
katy83

Punce, eno vprašanje:

Mogoče pa rabi tolko.Katero AM pa mu daješ? Ker jaz sem imela take težave pri Saš-u.Meni je pojedel pri 14 dnevih 120 ml,pri 1.mesecu pa 150 ml(jedel je ne 2 uri).Ko pa sem menjala AM,pa je bilo ok,sicer je ostal na taki količini,je pa ponoči obroke prekino.

Beba mleko mu dajem. To je že v porodnišnici dobil.
Timotej je na 3 ure, ponoči samo 1x, tak da zdaj si me malo potolažla.user posted image Je to kr normalno potem.
Ma saj mu nisem fauš, ampak že zadnjič mi je pediatrinja rekla, da se malo prehitro redimo. user posted image
Ko se je rodil je imela 2320g, zdaj pa ima že okoli 5500g.
eh, ne bom več gnjavla, pa komplicirala.
ajd, lep pozdrav

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.6.2010 13:05:22   
arabela*
NO mi pa gremo sedaj na kosilo.....sem že pošteno lačnauser posted image

Do pete pa tak moramo bit doma,ker je formula....nič se tipkamouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.6.2010 13:06:46   
arabela*

Punce, eno vprašanje:

verjetno toliko.Naša M je tud ogromno pojedla,pa še skozi je predtem bila na zizi....tak da..je pa tud odvisnop od hranljivosti mleka,probajk kaj druga nabavituser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.6.2010 13:08:41   
tasa_m

Punce, eno vprašanje:

Katy mogoče pa rabi toliko. Ne se sekirat, HB da ti vsaj je.

Res da je moja Lija stara 15.mesecev ampak meni pa sploh je ne. Je bla že tak lepa, zdaj ko pa je nagica pa ji lahko vsako rebro preštejem, tak mi je shujšala user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.6.2010 13:09:53   
tasa_m
Zdaj pa FUZBAAALLL user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.6.2010 13:21:35   
elevitka
Katy.... če rabiš imam jaz še na zalogi in ti podarim AM beba, aptamil in novalac proti kolikam za pamžeke do 6 m. vsega skupaj mislim da 9 škatel (NAŠ NAMREČ NI HOTEL NIKOLI NE AM, NE ČAJA NE NOBENE DRUGE TEKOČINE) - še sedaj visi na zizi pri skoraj 11. mesecih !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.6.2010 14:12:34   
katy83
punce, full hvala za nasvete. user posted image

Elevitka, kaj res imaš toliko tega? Ja, če ne rabiš, bi jaz to imela. Pa neko ceno si zmisli, no. user posted image  Boljše vsaj nekaj € dobit kot pa nič. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.6.2010 14:18:30   
katy83
Dajmoooooooo naši. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.6.2010 16:12:11   
elevitka
katy ne res ne rabim .. naš nikoli nobenega ni jedel sem še od vsakega po eno piksno vstran vrgla ker sem zastonj odpirala.Pošli mi ZS (GSM št., pa kje si doma ) pa ti dostavim

si bom vsaj plac naredla ker mi je samo napoti

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.