|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
10.6.2010 9:17:51   
5ra8
witch, dopiši še 1.krog po SS

saj ne vem če se ne bom selila kar v 2.krog, ker sem dobila nek čuden izcedek user posted image  ali je predčasno menstra prišla ali pa je vgnezditvena...samo se mi zdi da je za vgnezditveno malo preveč, pa traja že 3 dni user posted image  aaaa user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.6.2010 11:11:01   
twetka
Dan pupe. Lidik, Agataema čestitke obema, da se vama nosečnost še naprej lepo odvija in da bosta svoje pikice čimprej držale v naročju. Jao js ne vem kaj si začet, čakat morem do 14h da zvem, kdaj pridem na vrsto. Sploh ne vem kako to gre, ti seznami in vse skupaj. Sem klicala malo prej pa dobijo seznam šele ob 14h. Grozno je to čakanje, ko bi vsaj vedela kako in kaj, a grem že v ponedeljek ali še ne. Sem drugače prepričana, da bom že za ponedeljek po moje, sej ne vem kako to sploh delajo, v katerem dnevu cikla. Mah nič, počakat bo treba še te tri urce kaj se bo izcimilo iz vsega. Presneto v glavnem, sprašujem se kdaj bo prišel moj čas uživanja na tej zemlji. Sej vem, ful pretiravam z živčkanjem sam kaj nej, če pa gre za tako veliko stvar. Po eni strani me je vsega ful strah, po drugi strani se vsega ful veselim, ker nam pa mogoče le rata v naslednjih mesecih in bom upam, da končno lahko začela malo uživat življenje brez živčkanja. Verjetno bom mičken nervozna tudi ko bom zanosila, ampak če bo do 12 tedna vse ok, bom dala živčke na pašo do konca nosečnosti pa še naprej. 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.6.2010 14:37:38   
**M**
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

witch, dopiši še 1.krog po SS

saj ne vem če se ne bom selila kar v 2.krog, ker sem dobila nek čuden izcedek user posted image  ali je predčasno menstra prišla ali pa je vgnezditvena...samo se mi zdi da je za vgnezditveno malo preveč, pa traja že 3 dni user posted image  aaaa user posted image

No tale izcedek mam pa tudi jaz že 4 dan, nč mi ni jasno, nevem al nej kličem ginekologa al kaj čm. Ker menstre očitno nebo, ponavad ga mam 1 dan preden priteče, ampak ko sem ga dobila je blo od menstre 10 dniuser posted image  to je pa kr mal prezgodiuser posted image . Tko, da pri nas ta mesec očitno nebo pluska, zarad tega izcedka nemormo user posted image

kako ste kaj punce drugač, je kr vroče, nikol nam ni prav aneuser posted image

vidm, da še kr ni dobrih novičkuser posted image  

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.6.2010 15:59:03   
twetka
twetka poroča user posted image Mah sej ne vem, a se nej zdej veselim ali se nej ne veselim. Situacija je sledeča. Klicala sem v mb in nisem na sezamu za ta cikel, se pravi še en mesec čakanja. Ker pa nimam svoje M sem to povedala in mi je rekla sestra tam zakaj nisem to že v ponedeljek povedala in bi bila mogoče v prednosti. Nisem pa povedala ker sem bila itak ful nervozna pa niti nisem pomislila da bi to bila pomembna informacija, sem mislila da je itak samoumevo in oni to vejo tako da naslednjič povem. Potem je nastal en problem kako spet dobiti M naslednji mesec, da se lahko naročim. Sama sem razmišljala, da bi pojedla eno škatljico klomifena na svojo roko pa probala z O testi, pa da vidimo, če mi zaznajo O. Klicala sem svojo G, kaj naj naredim v mojem primeru in vprašala o svojem razmišljanju, pa je rekla da nej kr pojem eno škatljico klomifena, danes je lih 5 dan, jemlje se jih ponavadi 5-9 dan in je rekla da zgubit nimam kaj, če ne bo ratalo nič bom vsaj dobila M in se lahko naročila za naslednji ciklus. Tako da moje razmišljanje še ni bilo tako butasto v končni fazi, ko sem pomislila na klomifen, ampak nisem upala, če pa ona pravi da zgubit nimam kaj, kljub temu da ne vem če je vse ok tam not. Bomo videli, pustimo se presenentit. Naslednji teden kupim O teste in gremo na polno paro v Julij. Grem pa v nove boje zelo sproščeno in z današnjim dnem začnem uživat pa ne glede na razplet nalsednji mesec, ker če mi je usojen poseg ga bom pač dala skozi naslednji mesec, pa zdej so itak dopusti tako da s postopki ne bi šli naprej po moje pred septembrom in kaj pa vem, malo se mi je kamen odvalil od srca, ker je pa to le mogoče nova priložnost. Mislite da bi bilo kaj naroče če kupim še ženski čaj ali pa kateri koli drugi čaj ki pomaga za uravnavanje hormov oz za zanositev ali nej kr ostanem samo pri klomifenu in bo kar bo??? Kaj pravite pupe sem dobila novo priložnost? Kaj mislite, je to zame dobro ali slabo? Kako nej to situacijo zdej vzamem? Sem nekak polna optimizma zdej, ampak si ne upam nič pričakovat, tako da od dans sem spet uradno klomifenka, prvi je že šel po grlu. user posted image Klomifen mislim user posted image user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.6.2010 16:18:17   
witch
agataema čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image

lidik seveda bo vrečka user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da spet kaj majhnega nakupim user posted image

twetka mogoče je pa to res nova priložnost... ker kot sem že večkrat rekla nekdo zgoraj ima z nami neke načrte. in ko ti bo usojeno bo tudi črtica prišla. kar se tiče čajev in podobnega.... rabijo stvari vsaj 3 mesece da se začnejo opažati učinki. tako da je na tebe kaj boš še zraven. bi ti pa priporočala da si bt meriš in veš kdaj imaš o. meni je g rekla da jih mogoče sploh ni. in mi je na ff zaznalo O 18. dan cikla. ti kar lepo klomifen jej, kupi si O teste pa mogoče bt meri. jaz pa močno držim pesti, da vama uspe, in da posegi nebodo potrebni user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.6.2010 16:19:02   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image

NOSEČK: _________

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.6.2010 16:34:11   
twetka
hvala Witch. Zdej je to lahko samo splet okoliščin, lahko pa ima to kakšno znamenje od zgoraj. Bi bila zelo vesela. Bomo videli kakšne načrte ima življenje z mano, sam mislim da bi končno lahko prišel čas da začnem malo bolj sproščeno živet in da je sreča na moji strani. Zdej sem pa res veliko živcev vložila v to pa v hujšanje veliko truda, tako da zdej pa začnem maksimalno uživat poletje pa bo kar bo, kaj pa bo bomo pa videli 8 julija, tako sem izračunala. Pupe za vse vas držim pesti, upam da se seznam kmalu obarva roza, modra barva ne velja več. rada vas imam vse in sem vam hvaležna da prenašate vse moje muhe. zelo sem pa hvaležna tistim, ki me ves čas vzpodbujate in mi dajete nasvete. Upam, da se me tokrat res bog mičken usmili in mi prizanese te muke in končno v Juliju zagledam dve črtici. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.6.2010 20:55:35   
witch
V zadnjem času sem bila ful močna glede čustev glede nosečnosti in otrok.. Danes pa me je zlomilo.... Najprej na ulici srečam sovaščanko, se malo pogovarjave, potem pa reče da je noseča. In jaz ji seveda čestitam. Potem pa ona skoraj v jok, da ne ve kako bodo, da je bilo nenačrtovano in da je mislila iti delat splav, pa da so jo starši pregovorili.... zdaj je že v 20. tednu. In ful noče otroka, cela depresivna.... Zakaj user posted image pa mi, ki si želimo otroka tako dolgo ne zanosimo? Ful mi ni to pošteno user posted image sem prijokala domov. ampak res user posted image
No potem pa grem v mesto v trgovino in pred njo srečam sošolko iz srednje, vem da je noseča in avgusta bo rodila, pa govorive, jaz občudujem njen trebušček, pa mi je povedala, da ima zdaj v nosečnosti ful zdravstvenih težav, pa kri ni ok, je bila v bolnici zdaj... v glavnem ona ni preveč ok. No potem pa med pogovorom naenkrat prižge cigareto. Mislim meni se je kar stemnilo pred očmi.... Da si res tako neodgovona... noseča, sploh ne zdrava in ona kadi.. mislim?!? ful me je prizadelo, da lahko to svojemu otroku počneš....
In me je vse to res danes zlomilo user posted image user posted image user posted image ni pošten tisti, ki določa kaj se nam bo zgodilo... res ne.... jaz si otročka želim, lepo bi skrbela za njega takoj od spočetja naprej, pa ga seveda imela neizmerno rada...ah....

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.6.2010 21:04:07   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: witch

V zadnjem času sem bila ful močna glede čustev glede nosečnosti in otrok.. Danes pa me je zlomilo.... Najprej na ulici srečam sovaščanko, se malo pogovarjave, potem pa reče da je noseča. In jaz ji seveda čestitam. Potem pa ona skoraj v jok, da ne ve kako bodo, da je bilo nenačrtovano in da je mislila iti delat splav, pa da so jo starši pregovorili.... zdaj je že v 20. tednu. In ful noče otroka, cela depresivna.... Zakaj user posted image pa mi, ki si želimo otroka tako dolgo ne zanosimo? Ful mi ni to pošteno user posted image sem prijokala domov. ampak res user posted image
No potem pa grem v mesto v trgovino in pred njo srečam sošolko iz srednje, vem da je noseča in avgusta bo rodila, pa govorive, jaz občudujem njen trebušček, pa mi je povedala, da ima zdaj v nosečnosti ful zdravstvenih težav, pa kri ni ok, je bila v bolnici zdaj... v glavnem ona ni preveč ok. No potem pa med pogovorom naenkrat prižge cigareto. Mislim meni se je kar stemnilo pred očmi.... Da si res tako neodgovona... noseča, sploh ne zdrava in ona kadi.. mislim?!? ful me je prizadelo, da lahko to svojemu otroku počneš....
In me je vse to res danes zlomilo user posted image user posted image user posted image ni pošten tisti, ki določa kaj se nam bo zgodilo... res ne.... jaz si otročka želim, lepo bi skrbela za njega takoj od spočetja naprej, pa ga seveda imela neizmerno rada...ah....

Res je!! Včasih res ni pravice. Se takoj podpišem pod to. Na žalost. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.6.2010 21:05:42   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

hvala Witch. Zdej je to lahko samo splet okoliščin, lahko pa ima to kakšno znamenje od zgoraj. Bi bila zelo vesela. Bomo videli kakšne načrte ima življenje z mano, sam mislim da bi končno lahko prišel čas da začnem malo bolj sproščeno živet in da je sreča na moji strani. Zdej sem pa res veliko živcev vložila v to pa v hujšanje veliko truda, tako da zdej pa začnem maksimalno uživat poletje pa bo kar bo, kaj pa bo bomo pa videli 8 julija, tako sem izračunala. Pupe za vse vas držim pesti, upam da se seznam kmalu obarva roza, modra barva ne velja več. rada vas imam vse in sem vam hvaležna da prenašate vse moje muhe. zelo sem pa hvaležna tistim, ki me ves čas vzpodbujate in mi dajete nasvete. Upam, da se me tokrat res bog mičken usmili in mi prizanese te muke in končno v Juliju zagledam dve črtici. 

Držim pesti. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.6.2010 21:19:28   
Poka
Ne morem si predstavljat kako lahko nekod kadi med nosečnostjo in škodi nerojenemu bitju, ki lahko ima celo življenje posledice. Moja mama je strastna kadilka, ampak med nosečnostjo ni prižgala niti ene cigarete. Imam pa kolegico (bivšo), ki je celo pila alkohol in od takrat se sploh ne pogovarjam z njo, otroka je imela kdo ve s kom, pa ji tega sploh nisem zamerila, njena stvar, ampak ko ga je potem imela načrtovano in počela vse to, je pa zame podn od babe. Nikoli nisem nikogar obsojala za neka nespametna dejanja, ampak to, da pa škodiš nekomu, komurkoli, zaradi svje lastne sebičnosti, je pa čez vse meje.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.6.2010 21:58:04   
mladika
Zdej se morem pa še jaz oglasit:nisem tudi nikoli nobenga obsojala za nič ampak da se nosečnica takle neodgovorno vede do svojega še nerojenega otroka mi pa pokrov dvigne...ne vem pa tut kaka mama si oz. starš da zapustiš,zavržeš svojega otroka oz. izvajaš nasilje nad njimuser posted image user posted image mislim,take bi pa direkt na grmado dala,pa ne mi zamerit,sam tak jst mislim.Sm gledala zadnič enkat preverjeno,je bla ena tema o rejništvu in je en fantek oz. že fant govoru svojo zgodbo kak ga je mama čist shirala pa izstradala pr 3mesecih pa zapustila in je pristal pri rejnikih,ki so sicer zanj lepo skrbeli.Sam zdej je star že 17 let in ko bo polnoleten,se zgodba žal obrne v njegovo škodo,namreč rejniki niso več dolžni skrbet zanj,on pa je govoru kak si želi da bi ga ena družina posvojila in ga imela rada,ter mu stala ob strani v dobrem in slabem.Punce men so solze prtekleuser posted image user posted image ka lahko nekateri tako hudo trpijo in si želijo nekaj tako preprostega,vendar zelo dragocenega-družino!!Za jokat,res...kak so nekteri ljudje tak kruti do svojih otrok...tega nam nikol razumela!!

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.6.2010 22:50:10   
mateja134
Pozdravljene user posted image

Že dolgo se nisem javila, ker enostavno nisem imela časa in nisem hotela niti razmišljati kdaj bo spet name posijal sonček.

Na kratko opišem mojo zgodbo
- lani avgusta ss v 15 tednu
- 3 cikluse pause
- 4 kroge truda da bi spet zanosila
- x krogov pause, ker je moj začel delati v tujini in s tem pozabila na misel da si želima otroka
- 31.5 se začne intenzivno gradt na najni parceli (nič druga razmišljam kot samo kaj bom kuhala, če kaj manjka materiala v avto in v trgovino,....dela zelo zdaj in že par tednov prej )
- 1.6. bi morala dobituser posted image
- zamuja 4 dni in naredim test, ki pokaže drugo črtico zelo zelo rahlo (komaj v petek sem začela razmišljat da ni user posted image )user posted image
-omenim mojemu in delama s polno paro naprej
- ker pa je danes ponoči odšel nazaj v tujino, pa sem le včeraj zjutraj naredila še en test
-pokazal se je velik in jasno razločen +
-mojemu dam na nočno omarico, ki pogleda in se samo nasmeji
- mislim si ok, ne zanima te user posted image
- zvečer ko so se stvari upočasnile pa se je odprla tema o najni pikici in tako ugotovila da je zelo veseluser posted image
- po pogovoru sma se malo še cartala pol pa zaspalauser posted image user posted image

Tako da puce, vsem ki se trudite probajte najti neko delo, ki vas zmoti za cel dan in skoraj nič ne razmišljate o zanositvi in naj bo delo v timu da se veliko drugega pogovarjate. Odklopite se user posted image user posted image vsega, če se le da. Meni je uspelouser posted image user posted image

Tako, da jaz zdaj pričakujem nekje 13.2 svojega prvega dojenčka. ( prva nosečnost- rok 3.2.2010 in 15 teden ss)
Če že od zgoraj hočejo da bo moj otrok rojen februarja upam da bo pri tej user posted image vse OKuser posted image

PS. Moj je hodil domov vsake 3 tedne in očitno je bil v maju ravno takrat doma ko je bila Ouser posted image user posted image
    Ni me na seznamu, če hočete pa me lahko dodate, da vam ga malo popestrimuser posted image

Punce uživajte maksimalno in se čujemo kaj.

Lp od najuuser posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.6.2010 23:00:47   
mateja134
Sem pa se razpisala user posted image user posted image

Glede tega da hočejo nosečnice na splav, ker si pač ne želijo otokauser posted image user posted image ali da jim same rade škodijo user posted image user posted image user posted image
Ne razumem jihuser posted image user posted image
Imela sem zelo slabo izkušnjo v bolnici ko sem bila na čiščenju. Jaz vsa v šoku,ker moram iti na čiščenje, jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In tako mi v sobo dajo eno, ki si pač otroka ne želi in gre na splav, Ko mi je to povedala sem jo z očmi ubijala user posted image . Razumem da gredoo na splav, ker je nekaj narobe ne pa da si enostavno ne želijo otroka. Ne razumem zakaj imamo v Slo sploh toliko začite, če je eni ne uporabljajo koristno. JEZNA ko user posted image user posted image

Lp, nočka

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.6.2010 23:27:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: **M**

No tale izcedek mam pa tudi jaz že 4 dan, nč mi ni jasno, nevem al nej kličem ginekologa al kaj čm. Ker menstre očitno nebo, ponavad ga mam 1 dan preden priteče, ampak ko sem ga dobila je blo od menstre 10 dniuser posted image  to je pa kr mal prezgodiuser posted image . Tko, da pri nas ta mesec očitno nebo pluska, zarad tega izcedka nemormo user posted image

evo isto pr men. glih dobro po O se je pojavilo to, tako da ne vem user posted image
bo treba še mal počakat...pa da vidmo potem...al bo user posted image al user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.6.2010 7:53:42   
witch
Nimam nič proti user posted image , ampak se mi je pred očmi stemnilo, ko sem jo videla kako že ful noseča kadi... Res ful neodgovorno do sebe (ki je bolna) in do user posted image

mateja134 tebi pa čestitam user posted image user posted image user posted image in ti želim, da tvoja pikica vse do februarja ostane pri tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda te dodam na seznam, da bo vsaj nekaj roza barve user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep  user posted image dan. Pa upam, da še katera javi roza novičke user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 11.6.2010 7:54:25 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.6.2010 7:55:03   
lidik
tetka witch dobro jutro. Kaj boš pa danes v takšni vročini delala? 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.6.2010 7:55:57   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 1.6. mateja134 (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 19.6. 5ra8 (1. krog po SS)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image

NOSEČK: __1__

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrum

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.6.2010 8:00:25   
witch
lidik dobro jutro user posted image hmmm če lahko izbiram bi delala  user posted image ali to  user posted image pa to  user posted image pa (ne najdem pri animacijah  LETALA s katerim bi odfrčala na lepše) user posted image user posted image user posted image
No zadovoljiti se bom pa mogla  user posted image   user posted image pa malo bom  user posted image
Iz sanj v kruto realnost user posted image user posted image user posted image kaj boš pa ti počela?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.6.2010 8:03:02   
witch
Tega se sploh nebi branila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image počitnice..... to so moje sanje.....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.6.2010 8:34:24   
lidik
jaz pa zdajle v službi, potem ko pridem domov bom imela pa podobno situacijo kot ti - se bom zakopala v knjige in zapiske in se učila. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.6.2010 9:43:32   
zvezdan
joj witch tudi take počitnice so moje sanjeuser posted image user posted image . lansko leto jih ni bilo ker smo renovirali, letos pa ni denarjauser posted image user posted image .
Da se še jaz malo dotaknem teme o tem kaj bodoče mame delajo nerojenim otročkom. Res se grozne stvari dogajajo in tudi jaz sem gledala tisto oddajo Preverjeno...grozno res.

O samem kajenju pa takole. Tudi sama sem kadila vendar takoj ko sem izvedela da sem nosečka sem vrgla škatlico v smeti in nisem več prižgala. Vseeno se je končalo s ss in moj user posted image zdaj pazi na naju zuser posted image . Jaz osebno sem mnenja da moraš bitju ki ga nosiš pod srcem nuditi vse po najboljših močeh in se odrekati razvadam. Vem pa da me je izkušnja s ss in vsa ta bolečina okoli tega tako prizadela in zaznamovala da bom naslednjič še bolj previdna. Nisem sicer kadila ali pila  sem pa v prvih tednih user posted image še veliko tekla in nisem se dovolj pazila in veliko delalal v službi. Zdaj vem da bo drugače. V stvari sami hočem povedati da ženske, ki se za to da postanejo user posted image ne rabijo bistveno potruditi, tudi sameuser posted image ne jemljejo tako resno in ne vidijo vseh možnih zapletov ki se ti lahko zgodijo...tudi sama si nisem nikoli mislila da se bo ss zgodil ravno meni.

Glede splava, ki ga naredijo dekleta načrtovano....ne obsojam jih....vsak človek ima za svojim dejanjem neko zgodbo ki ga je pripeljala do tega dejanja in ostali ne vemo zakaj. Punce ki naredijo načrtno splav bodo vse življenje zaznamovane in si bodo verjetno očitale. Nikoli ne bi bila rada na njihovem mestu.S tem pa je še težje živeti. Moja kolegica je pred leti naredila s. ampak imela je svoj razlog kakršenkoli je pač bil. Še vedno vsako leto joka ob času ko je imela splav čeprav ve da ga ne bi mogla imeti. Druga zgodba pa je ko je neka moja kolegica ko je bila še zelo mlada naredila splav in takoj po njem odšla v šolo da starši ne bi opazili...no ker ni počivala in verjetno so ji tudi čudno ščistili je sedaj neplodna. Žalostno!

Da pa ne bom samo moralizirala pa je tudi moja kolegica v tem tednu rodila. Začutila sem žalost in grozno mi je da sem tako čutila ob njenem veselem dogodku.

mateja134 čestitam. Vsak dan povej svoji pikici pod srčkom da jo imaš rada. No pa si rešila naš seznamček za junijuser posted image user posted image

meni sicer user posted image zamuja že en dan ampak imam občutek da bo vsak čas prišla v vsej svoji veličiniuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.6.2010 9:46:02   
mojamura
witch....ah jaz če čisto štekam, da te je zlomilo vse tisto kar si doživela tisti dan.

jaz priznam da sem kadilka, doma ima 2 otroka in v nobeni nosečnosti nisem kadila. ne razumem, kako to lahko nekatere počnejo. je bila ena moja frendica pred leti noseča...pa jo jaz vidim da med nosečnostjo kadi, pa sem ji pač rekla (ker dobri prijatelji to naredijo - povejo v obraz) da če se ji ne smili še nerojeni otrok, ki ga z dimom zastruplja. in kaj je ona rekla....ja da ona ve da to nič ne škodi, pač da bo le porodna teža otroka malce manjšauser posted image katastrofa.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.6.2010 9:47:44   
mojamura
mateja134 čestitke....super da si polepšala naš seznamčekuser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.6.2010 9:51:25   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

in kaj je ona rekla....ja da ona ve da to nič ne škodi, pač da bo le porodna teža otroka malce manjšauser posted image katastrofa.

user posted image ne morem verjet. Kaj to folku dogaja v glavi.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......