|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010 - 2. del
11.6.2010 6:46:17   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

jaz sem se že malo navadila tam čvekat user posted image sej jutri bo boljše user posted image
punce a namerava katerakupit sončna očala za vaše user posted image

Jaz sem mu jih kupila in je pravi frajer ni kaj,in pa atrakcija ko grema na sprehod,kaj če pa jih imamo mi pa je nekaj normalnega?Kolk me to razp...bom prilimala kakšno slikico tam na oni temi,nočko vsem

Naša ima tudi očala ... sicer ne zdržijo dolgo na nosku ampak se vsakič trudiva vsaj malo dlje, da se bi čimprej navadila.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.6.2010 7:17:20   
egleria
kje ste pa kupile očala pa kakšne so kaj cene? jaz sem do zdaj zasledila samo ene in sicer s ceno tam okoli 18€..

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.6.2010 7:48:59   
Enkica
Mi smo jih dobili kot darilo, tko da cene ne vem. So pa ornk očala, ne kr neki za 5€.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.6.2010 7:50:12   
Enkica
Juhej, naša je danes stara 5 mesecev .... rastemo, rastemo ... zobkov še ni ... bodo pa verjetn v tem mesecu, ker se noro slini in vse tlači v usta in zraven "uživa", ker ji verjetn paše masaža dlesni.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.6.2010 7:56:26   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Juhej, naša je danes stara 5 mesecev .... rastemo, rastemo ... zobkov še ni ... bodo pa verjetn v tem mesecu, ker se noro slini in vse tlači v usta in zraven "uživa", ker ji verjetn paše masaža dlesni.

čestitkeuser posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.6.2010 10:05:10   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

marijaa s katerim gelom ji mažeš dlesni?

Calgel, v lekarni ga dobiš

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.6.2010 10:30:27   
alex17
dan čveke! kok pa dons hajca, čist hudo! user posted image sva k sreči že ob 7h vstala tako da sva bla malo čez 8 že zunaj na sprehodu, pa še malo je zaspal v vozičku nazaj grede. pol sva pa papala Frutek marelica+hruška, za kosilo bo pa verjetno domača špinača s krompirjem-a to je treba kaj z mlekom razredčit??

sem se pa odločila da če bom mela kako vprašanje v zvezi z user posted image da bom tu na RR pisala, ker mi je še zmeraj ful bolj pregledno in hitreje najdem vaše odgovore kot na gmailu, plus v tem primeru ni nobene nevarnosti zarad kakih "vohljačev", tam bom pa čvekala samo če ne bom mela kaj počet ker je vsega čist preveč pa mi ni tok pregledno user posted image upam, da bo še kera tle kaj pametnega napisala! user posted image

mi očal še nimamo in se mi zdi da se ne mudi s tem, ko je še tako majhen-ne bi dolgo na svojem mestu ostala pa to user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.6.2010 11:03:15   
MMMojca
Mi tudi ne bomo še kupili očal. Sem nekje brala, da niso dobre za tako majhne, ker se jim oko še razvija. Pa tudi nočem, da bi se ji grebenček na nosu naredil user posted image  Hec.

Mi bomo danes kar probali kombinacijo krompir-korenček-grah. Graha sicer še nisem posebej dajala, ma bomo videli kako bo. Jaz vsako stvar še malo zalijem z mlekom (adaptiranim).

Tudi meni je bolj pregledno na RR. Za tak free čvek pa je gmail ok.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.6.2010 11:37:05   
alex17
kika, čestitam za zobek! user posted image mi pa še kar čakamo in čakamo, pa se slinimo in vse v usta tlačimo... user posted image a ta gel je fajn ko zobek ven pogleda al že prej? jaz mam za zdaj dva grizala ki se lahko data v hladilnik ohladit, pa en tak naprstnik za masirat dlesni oz. pucat prve zobke samo ga nisem še kaj velik uporabljala, bom po potrebi če ga bo fajn matralo.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.6.2010 11:58:43   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

marijaa s katerim gelom ji mažeš dlesni?

Calgel, v lekarni ga dobiš

hvala user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.6.2010 12:10:33   
Anonimen
Živjo punce!
Pišem iz dopusta user posted image . Se vidi, da ne morem brez vas. Čestitam vsem za 5 mesecev in za zobke user posted image  Mi jih še čakamo. Še vedno smo na maminem mlekcu, čeprav me je zadnjič ful prijetno presenetil, ko je ko sem hotla pojest kolač in mi je sedel v naročju, kar sam od sebe odprl usta, kao da naj dam še njemu. In potem mu je dal moj še kao pivo za pit (samo za hec, tako nakazal), pa je kar spet usta odprl. Ko pridemo domov, bomo dopolnili 5 mesecev in takrat bomo počasi začeli razmišljati o GH.

Drugače pa je problem, ker ima že 10 dni pikice po teleščku, pa ne samo po pregibih, so malo tako ven, ful drobne in rdečkaste. Dobil jih je tudi po rokcah in nogicah, pravijo da je to od vročine, samo ne vem. Ker smo v drugi državi (Hr) mi je mal smotano do zdravnika zarad tega (tukaj pravijo, da je to normalno, mislim folk). Sem pa preden smo šli klicala P in je rekla, da je to verjetno od vročine. Ampak ne raztumem zakaj kar traja in se veča. Ali je mogoče alergija? Ampak samo dojim user posted image

Naš se ful slini. Moram iti. Sem Tretjinki poslala ZS.

Uživajte.

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
11.6.2010 13:26:54   
nikita 33
Glede očal za naše user posted image mi je kolegica, ki dela v optiki svetovala da počakam do 1 leta. S tem ko daješ očala tako majhnemu, se mu zavira vid...če je pa res kaj  na tem pa ne vem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.6.2010 13:39:34   
anita goitan
DAN PUNCE
joj imam prav slabo vest, nič se vam ne oglašam, samo še pr avgustovčkih2008 se zadržujem kolikor seuser posted image
imam namreč tudi Zojo doma in je pestro, ma lepo..cel dan smo zuni, popoldan pa gremo po 16ih na igrišče.

Ja, cel dan sem sama, moj ima ravno spuščanje v pogon, al testiranje..na HE Moste in dela do noči, tako da izgleda zelo pestro kopanje in uspavanje obeh.
Ma zaenkrat mi še greuser posted image

Ula je luštna, ful nasmejana, zelo živahna punčka, že skoraj samostojno sedi, stalno se obrača je ni več za pustit same na postelji, še mal pa bo se začela plazit, v torek bo cepljena v ta 2., se samo doji, 1x v juliju začnem z GH.

Ko bo cajt..bo tud kaka fotka padla, drugače me pa na FBju najdete, lep vikend

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.6.2010 13:40:13 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 263
11.6.2010 14:11:47   
Isabelle
Danes nismo šle na sprehod, smo ble pa že ob 8:30 na vrtu.Js sem ob 11 šla k zobarju (imam novo belo plombo user posted image )jo je moja nona pazla, ko sem pršla sem skuhala kosilo.Danes je jedla piščanca z bučkami in korenčkom pa kapljico ol.olja sem ji dala.Je dosti pojedla.Sam obvezno ji moram dat prej mleko ker če ne ni šans da mi je, se kr dere, pol ko popije malo mleka pa lepo je kašice.
Očala-meni se zdijo za take male brezvezna, ko so na soncu je pomoje dovolj klobuček

Učeri jo je bolelo na mestu cepljenja, sem ji dala pol svečke in je blo ok.

Poslala Tretinjki mail, zdej čakam... user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.6.2010 14:17:53   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
Danes je jedla piščanca z bučkami in korenčkom pa kapljico ol.olja sem ji dala.

A vi ste že na piščancu? Kako dolgo že?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 265
11.6.2010 14:22:01   
Isabelle
Danes ga je dobila prvič.

Meni na gmailu nič jasno! user posted image Kje se sploh sporočilo napiše?Al sem tolk blond?user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.6.2010 14:47:52   
Tretjinka
ojla,
odgovori na katerikoli mail iz današnje teme...reply...odgovori...nevem kako ti razložit, ker nimam pojma kako ti vidiš... po moje bi ti lažje svetovala kakšna, ki se je tudi kasneje pridružila....ti pošljem kakšno sem...

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.6.2010 14:48:03   
sisi77
Midva sva bila pri P zaradi pikic po nogicah in rokicah in je rekla da dvomi da je od hrane. je rekla da je mogoče kaj virusnega in da bi naj minilo v roku 7-10 dni. pa s kremico za sončenje je rekla nič mazat ker je mogoče tudi od tega. je rekla če bi bila alergija na hrano bi bilo tudi po trebuščku in hrbtu. je rekla če ga bo srbelo (kako naj naj vem da ga srbi user posted image ) ga naj namažem s fenistilom.

meni je tudi tu boljše na RR.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 268
11.6.2010 17:42:20   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
Danes je jedla piščanca z bučkami in korenčkom pa kapljico ol.olja sem ji dala.

A vi ste že na piščancu? Kako dolgo že?

a ni meso od 6. meseca naprej? hm, vsaj tako sem nekje brala, no pa saj to bo zelo kmalu user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.6.2010 17:44:28   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Za kuhanje pa imam jaz aventov uparjalnik+mikser. Fajn je, ker zadeve noter narežeš, doliješ predpisano vode in nimaš več skrbi, ker se kuha samo. Na koncu zapiska in se sam ustavi. Je pa vse zelo okusno.

kolk si pa dala zanj in kje si ga kupila? me malo mika ker bom zdaj začela sama kuhat pa da bi ohranila čimveč vitaminov in tega...

Tukaj je http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208096
Takrat je bil v akciji za 130€, sedaj je par evrov več.

sem pogledala link in me zelo mika-ti si zadovoljna, bi ga še enkrat kupila če bi bla na tem?? men so izkušnje iz prve roke najbolj zanesljiva pomoč user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 270
11.6.2010 20:12:11   
marijaa
egleria Jaz mažem dlesni z baby gengigelom,pa se mi zdi da ji ful paše, ko je namaže, se tako na široko nasmeji.
Jaz bom z mesom začela po 7 mesecu, z grahom pa po 6 m, ker napenja.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 271
11.6.2010 20:28:04   
MMMojca
alex17 - jaz sem zelo zadovoljna z njim. Je majhen oz. kompakten in ti zato ne vzame toliko placa kot ostali uparjalniki (ki so v bistvu samo to) in če rabiš na koncu še zmiksat, samo obrneš posodo in to je to. Drugače pa bi morala hrano ven jemat in jo dat v drugo posodo, vzeti palični mešalnik - štiri posode za pomit , še krožniček na koncu user posted image . Tako imam pa samo dve posodi user posted image

Da ne bo zgledalo, kot da delam reklamo, ma meni je res fajn. Zraven dobiš tako posodico za vodo, kjer so mere označene tudi po minutah. Tako ni problema - v tabeli iz navodil razbereš npr. da se jabolka parijo 5 min in v posodo daš vode do meje za 5 min ter vliješ v aparat. Dobiš tudi strgalo za hrano ven jemat.

Je pa res, da je draga zadeva. Meni ga je kupil možek, da bi mi olajšal življenje user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 272
11.6.2010 20:34:35   
felicia
no še jaz na hitro

smo bili 1. cepljeni mere pa so naslednje pri 4,5 mesecih 8150 g in 70 cm

GH nama še ne gre ker vse ven iz ust meče in se kremži, čisto nasprotje prvemu, ki je komaj čakal da začne GH jesti.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.6.2010 7:34:53   
Naty_ka
DObro jutro po dolgem času user posted image

Moji trije moški še spijo, zato sem vas prišla malo pozdravit. Vidim da pridno čvekate user posted image

No, mi tudi pridno rastemo, vsak dan naredimo kaj novega, pridno uvajamo GH,...Aja, vam napišem še mere za seznam :

3. mesec : 5900g, 63 cm
4,5 mesec : 7210g, 67 cm

Čeprav zdaj pri tem zadnjem tehtanje je bila sestra ultra šlampasta. Z bodijem in pleničko je tehtal 7.100 g ( sem vidla ker sem ga jaz dajala na tehtnico), v knjižico pa mi je zapisala večjo težo. Pa za vsako knjižico in kartico sem jo mogla posebej spomniti da mi jo naj vrne user posted image  Ah ja.

Vidim da ste imele temo glede sončnih očal. Jaz jih ne bom kupovala. Otroško oko je preveč občutljivo za kaj takega. Pa saj itak bi naj bil cel čas v senci. Po drugi strani pa si ga niti ne predstavljam z očali, glede na to, da non stop premika glavo sem in tja. Bi verjetno bile vsepovsod drugod samo na nosu ne user posted image

Kar se pa tiče objavljanja na spletnih forumih pa je pač tako. Naivno bi bilo pričakovati da pa sedaj tega nihče drug ne bo bral. Forum je javen in ga ima vsak pravico prebrskat. Je treba pazit kaj kdo objavlja. Vem, da je tudi ena novemberka05 imela ful težav prav zaradi preveč razkrivanja zasebnosti.

Nič, grem še jaz malo zalečt. Dolgo verjetno ne, ker se bo ERik kar hitro zbudil user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.6.2010 11:09:26   
egleria
jaz se ne sekiram če kdo vohuni za mano user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?