|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010 - 2. del
12.6.2010 14:53:31   
Žaži
Sončnih očal jaz tudi ta tako malo ne bom kupovala, ima klobuček po potrebi in veliko strehico ter senčnik. Drugo leto se bo pa verjetno že afnala z njimi.
Sin jih pa kar pridno nosi, le na kakem igrišču jih da dol, ker ga motijo med igro. Si jih frajer gor na lase zatakneuser posted image . Le pri komu je to videluser posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.6.2010 15:43:32   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

jaz se ne sekiram če kdo vohuni za mano user posted image

jaz tudi ne, zato mi je žal da tule čvek malo usiha, ker mi je ful bolj luštno kot na gmailu user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.6.2010 15:44:54   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Je pa res, da je draga zadeva. Meni ga je kupil možek, da bi mi olajšal življenje user posted image

zlat možek user posted image jaz si ga bom pa kar sama da si tudi olajšam življenje user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.6.2010 18:30:42   
Kika99
Živijo

Meni je tista nova zadeva boljša user posted image , končno brez vohljačev  in FREEEEEEEEEEEDOMMMMMMMM jeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podatke od pregleda bom še javljala......

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.6.2010 20:57:30   
alex17
pa kaj mate vse ene vohljače na skrbi?? user posted image  user posted image ma jaz tisto kar napišem sem ni nič hudo tajnega, tako da mi je vseeno če bi kdo od žlahte bral, ma prav res, tako da ne razumem čisto tega skrivanja... no, čez taščo res ne šimfam, ampak samo zato ker ni treba ker je zlata, mami pa tud če bi vidla, saj nič ne skrivam. user posted image
saj gmail je kul, samo imam občutek da vsaj pol postov ne preberem ker je vsega preveč in nepregledno, pa vse une različne barve in oblike pisav, ma se ti zrola user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.6.2010 20:57:55   
majčyca
Oj punce!
Meni kar ne uspeva, da bi se kaj veliko javljala. S Pio sva res veliko zunaj in sploh ni časa za računalnik, edino zvečer, ko gre princeska ajat user posted image od včeraj sva spet sami doma, je šel moj spet nazaj v Nemčijo.

V ponedeljek smo imeli posvetovalnico in za seznamček imamo mere pri 4,5 mesecih takšne: 7350g in 68,5cm.

Jaz ji očal tudi ne bom kupovala, ko sva zunaj ima vedno na glavi klobuček.
Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi si kupila ta Aventov soparnik in mikser, pa se še nekako nisem odločila. Mogoče pa ga le kupim...

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.6.2010 23:03:05   
egleria
men je tud vse ful nepregledno na gmailu.. pa kr zašteka mi vse skupi ko je tok teh slikic pa tega user posted image ampak preberem pa vse.. 

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 282
13.6.2010 8:43:43   
sisi77
ojla joj je vroče
za danes je pa še neka toča napovedana. včeraj se je Anej prvič kopal zunaj v bazenčku. je bil priden zdaj že dva dni ne joka pri kopanju upam da tako ostane user posted image user posted image

bi predlagala da tiste ki ste še vedno zainteresirane za RR da ne obupajte oz. obupajmo. raje kaj napišimo pa se bomo tudi fino mele.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.6.2010 9:55:09   
alex17
sisi77, bravo za kopanje! user posted image
jaz se moram pa pohvalt, da se zdaj že kar neki časa dojiva čisto brez nastavka in je toook fajn! user posted image user posted image user posted image

ja punce, dejmo vztrajat tud tle na RR! user posted image   vsaj tiste ki se ne bojimo vohunov pa tega user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.6.2010 14:38:22   
ellie
sončna očala sem jaz Aneju ena naročila...ampak so bila nekaj poškodovana, tako da sem jih vrnila. Mu jih pa imam namen kupit. Najprej smo imeli babybanz...pa so potem tisto barvo razprodali. Pa še ful prevelika so mu bila. Zdaj pa bomo nabavili Julbo. Sej za to sonce res niso potrebna. Sonce, ki se odbija od vode/snega, je pa dosti bolj nevarno za oči. Konec koncev pa...al jih kupim zdaj, al pa drugo leto. Itak bi kupila enaka.

Me pa zanima glede nastavka za kuhanje na pari. Kako to izgleda? Ker da bi tisti soparnik alkajježe kupovala...se mi zdi čisto metanje denarja stran. Ker mikser imamo.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.6.2010 15:46:06   
Oren
Meni je tam tudi ful nepregledno, sploh se ne znajdem...mi je tukaj veliko bolj všeč.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.6.2010 17:09:04   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Me pa zanima glede nastavka za kuhanje na pari. Kako to izgleda? Ker da bi tisti soparnik alkajježe kupovala...se mi zdi čisto metanje denarja stran. Ker mikser imamo.

Jaz imam takšen lonec na katerega dam tisto stvar (kot še en lonec z luknjami) in v spodnjega nalijem vodo pa tako kuham, je pa to bilo v paketu loncev, ki smo kupili. Mi je to čist kul, palični mešalnik tud imam, tak da nem nč novega kupovala.
Je pa danes naš user posted image prvič jedel krompir in mu je bil fuuul všečuser posted image

Sončnih očal mi nimamo, verjetno ne bomo kupovali,pa itak mam že jaz probleme z močno dioptrijo, tak da nočem še tamalemu kje tam škodit...
se pa strinjam, da je pozimi sonce veliko slabše za oči kot sedaj...

< Sporočilo je popravil nincrli -- 13.6.2010 17:11:27 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.6.2010 22:23:45   
egleria
evo mene.. me cel dan ni bilo doma. malo sva s patrikom šla k moji mami. pa potem proti večeru smo se malo potepali naokrog. sam se mi zdi da je še vedno tako slab zrak.. pa vročeee..
komaj čakam da gremo na morje.. še en meseeec!!
jutri bom pa patronažno klicala glede GH. ker je rekla da naj pokličem ko bo tamali star 5 mesecev - to pa je dopolnil včeraj user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 288
14.6.2010 6:51:14   
marijaa
Meni je tu tudi bolj pregledno, le bolj osebno je pa res.
Alex saj veš kako je to, dokler nimaš sam določene vrst problemo, težko razumeš tiste, ki jih imajo.
Ma saj jaz tudi ne pišem nič kaj takega, niti nimam kaj skrivat, vendar mi je je vseeno šlo na živce, ko je sestrična rekla, ja kako vam je enim fajn ki živite v blokih imate čas na netu viset user posted image user posted image user posted image , no očotno ga ima ona na kmetiji tudi, da lahko bere, pa od mame podobno, ja če bi pa še doma živela bi takoj grablje v roke dobila, se sploh spomnila ne bi na pc.
Vsaka stvar ima dobre in slabe strani a ne?
To noč Alina do 1h ni spala, je zadremala pa se spet prebudila, pa 3 krat je bila pokakana. Od 5h dalje pa ne spi več, vadi obračanje iz hrbta na trebuh, ko je na trebuhu začne po parih minutah tulit, ker nazaj ne zna, ko jo brnem nazaj, pa v stotinki sekunde vaje ponoviuser posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 289
14.6.2010 8:32:03   
Enkica
Ja sej tako je to ponavadi, enim paše eno, drugim pa drugo.
Ene se bolj počutimo na Gmailu ene pa na RR-ju.

Saj tiste, ki vam Gmail ne ustreza je najbolj, da se izpišete iz skupine, da ne boste dobivale mailov. Lahko meni javite na ZS, da vas izpišem (sporočite mi e-mail naslov).

Drugače pa itak, da RR ne bo zamrl ... nam je preveč stal ob strani, ko smo se spopadale s problemi na poti do največjih sončkov user posted image user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
14.6.2010 8:32:41   
MMMojca
Na kakšnih podlagah imate ve otročke na tleh? Jaz jo zaenkrat imam kar na tej podlagi od igralnega centra (sem dala stran loke), vendar se malo gužva.

Naša se obrača iz trebuha na hrbet, obratno pa je niti ne zanima. Sicer ji vedno malo manjka in ji pomagam, vendar da bi se sama pa ne. Na levi bok se obrača stalno, na desnega pa redko - jo spodbujam, pa tudi nima interesa.

Jo pa te dni martrajo dlesni - je včasih kot mali kuža, ki zagrabi nekaj v usta in stresa user posted image

Za špijone pa mi ni mar in mislim, da jih tukaj niti nimam.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.6.2010 8:47:42   
sisi77
Naš Anej je tudi osvojil obrat iz trebuha na hrbet. Takoj ko ga dam na trebuh je tudi že na hrbtu. Tako sem vesela se ful pozna terapija pa naj mi še kdo kaj reče da je to brez veze. Majo določeni ljudje pripombe da kaj ga mučimo da bo že sam osvojil vse. Samo jaz mislim da mu te vaje iz fizioterapije ful koristijo. Se je komaj prejšnji teden začel na bok obračat, no zdaj par dni pa se že veselo iz trebuščka prekotali.user posted image

Drugače pa upam da bo vročina malo popustila. mi imamo v stanovanju nekje 27 stopinj tak da malega nič ne pokrivam ponoči. V spalno vrečo ga tudi več ne dajem. Sem še jaz samo v spodnjem delu pižame pa brez oddeje. Mu pa za spanje oblečem samo pižamico in nič spodaj razen pleničke seveda user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.6.2010 8:51:19   
polho3006
Jaz bom klepetala kar tukaj na RR, ker...tukaj vem kako stvari funkcionirajo, da bi se šla prestavljat na gmail...ne vem no...zaradi vohunov...nič ne skrivam, tako da lahko vsak bere, če mu je zanimivo.

Našemu malemu princu smo začeli dajati GH in...ni ravno najbolj navdušen. Ko nas gleda da jemo kar odpira usta, ampak ko dobi tisti kar je pripravljeno zanj pa...vzame 2x - 3x in jok, tako da...trenira mamino in atijevo potrpežljivost. Bo že počasi.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.6.2010 8:52:46   
sisi77
Aja glede kakanja. Naš ima itak sedaj ko že uvajama GH boj trdo blato. Je pa problem da se sploh nikoli ne pokaka v pleničko. Vedno začne kakec lezti ven ko ga previjam. pol se pa tako napenja zraven jaz pa tiste klobase lovim včasih pa samo bobeke. a mislite da bi mu mogla dati kaj da bo lažje kakal. ne vem kake slive al kaj. od sajda sva do sedaj jedla samo jabolka.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.6.2010 8:56:30   
egleria
sisi poskusi s slivo (moj user posted image jo je ravno včeraj jedel in mu je bila všeč), pa nasplošno takimi stvarmi ki ne zapirajo. pa seveda more nekaj tekočine spit po obroku GH. zdaj ko je vroče Patrik spije fuuuul čaja..

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.6.2010 8:57:28   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Jaz bom klepetala kar tukaj na RR, ker...tukaj vem kako stvari funkcionirajo, da bi se šla prestavljat na gmail...ne vem no...zaradi vohunov...nič ne skrivam, tako da lahko vsak bere, če mu je zanimivo.

Našemu malemu princu smo začeli dajati GH in...ni ravno najbolj navdušen. Ko nas gleda da jemo kar odpira usta, ampak ko dobi tisti kar je pripravljeno zanj pa...vzame 2x - 3x in jok, tako da...trenira mamino in atijevo potrpežljivost. Bo že počasi.

polho3006. potem mi pa javi mail na ZS, da porihtam z gmailom. Pa se itak beremo tukaj user posted image

Drgač pa naša ima mehek drekec. Redko je imela trdega. Smrdi pa ko kuga, ha ha ha.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 296
14.6.2010 8:58:49   
Enkica

sisi poskusi s slivo (moj user posted image jo je ravno včeraj jedel in mu je bila všeč), pa nasplošno takimi stvarmi ki ne zapirajo. pa seveda more nekaj tekočine spit po obroku GH. zdaj ko je vroče Patrik spije fuuuul čaja..

aja sej res ja ... naša tudi pije, ko nora. zdaj dodam v vodo samo malo čajčka, za okus, ker bi rada da se navadi, da je za žejo voda. No pa nam gre kar dobro

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 297
14.6.2010 10:01:22   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Aja glede kakanja. Naš ima itak sedaj ko že uvajama GH boj trdo blato. Je pa problem da se sploh nikoli ne pokaka v pleničko. Vedno začne kakec lezti ven ko ga previjam. pol se pa tako napenja zraven jaz pa tiste klobase lovim včasih pa samo bobeke. a mislite da bi mu mogla dati kaj da bo lažje kakal. ne vem kake slive al kaj. od sajda sva do sedaj jedla samo jabolka.

Za pit mu daj. Mleko je sedaj ob GH premalo.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 298
14.6.2010 10:19:09   
marijaa
podlage imam ju na v igralnem centru ali pa onih penastih puzlah, na onem tepihu, ki je kakor cesta, križišča in to jima pa zadnjič tavelik ni pusti ležat, pa se že kaka 2 mesca ni spomnil na tist tepih, je bil zvit nekje v kotu, no pol pa se je z avti gor igral dve uriuser posted image .
mojcaMM z baby gengi gelom ji dlesni namaži, če jo tako matra, jaz sem tudi Alini in je bolše.
Alina ima pa drisko, je danes bila že šestič pokakana. Ji bom skuhala korenje, pa ne vem a naj grem kupit tisto mleko proti driski, ko je bil Patrik user posted image ga ni htel pit.
Tian pa par dni kaka vsaki dan dokaj obilno, potem pa kakšen dan vmes ne ali pa samo bobeke.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 299
14.6.2010 10:42:01   
grahek85
Živjo babe.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
marijaa s katerim gelom ji mažeš dlesni?

Calgel, v lekarni ga dobiš

Al pa genigel junior, je baje tut ok.

Sončnih očal mi ne bomo kupovali, se mi ne zdi potrebno, ker itak ne bi ble dolgo na nosu. Ko je sonce nas pa tudi ni zunaj.

Gmail meni ful odgovarja glede zasebnosti, je pa res za spoznanje manj prgledno kot tukaj. Sam sem se že navadla, tak da ni sile. Se pa strinjam z marijo - težko je vedet, kak zgleda, dokler nimaš sam takih težav.  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?