Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 17:37:35
|
|
|
|
nincrli
|
Sem se pridružla tam, sam morm še pogruntat zadevo... Ja fajn j,e če lahko kje čist privat čvekaš.
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 17:41:26
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka ... jaz sem zdaj skos tam ni dobenih fircev samo me o kakih firbcih je to govora?? hm, se mi ne svita, pa ne vem a sem mal blond a vas po nickih prepoznava folk al kaj? Ma mene ma vsaj ena oseba pogruntano, pa mi ni fajn. Iz seznama pa konteksta se ful razbere. Da sem pa gor sem pa jst sčvekala, potem pa ni več velik - januarke, datum, mere, pa je točno tko prepozna te po seznamčku... firce sem pa mislila tiste ki samo berejo pa nimajo nič zveze z nami, berejo pa sam ker jim je dolg cajt eno sem že odkrila, čisto po butastem -> smo se nekaj menli in ona meni začne... če sem mogoče jaz na RR, je ena glih tolko stara in ima isti ime kot moja pupa pa take ... te ženske jaz drugač res ne prenesem (sam ni vedela da sem jaz) pol sem jo pa vprašala če je mogoče ona prjavlena gor ... je rekla zaka že? saj nimam otrok sam brat je pa vseeno zanimivo ... ma glih za odstrelit je (če bi bla prjavlena bi vedla da sem jaz, po uni sliki pod linkom)
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.6.2010 17:49:26 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 17:59:40
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Sem se pridružla tam, sam morm še pogruntat zadevo... Ja fajn j,e če lahko kje čist privat čvekaš. Mnja jst še čakam. Kak pa veš, katera je katera? Mislim, tam ni nickov, ali pač?
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 18:17:39
|
|
|
|
marijaa
|
mene pa moja sestrična bere, ker nima drugega dela očitno in je moji mami povedala, ko sem zadnjič šinfala čez njo , no saj ne vem kater smile bol paše tule. No naj še zdaj to pove. Sam na uno skupino pa nimam pojma prit
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 18:34:23
|
|
|
|
Tretjinka
|
Vabila sem vsem že poslala.... dobite jih na mailu, ki ste mi jih napisale...odzovite se nanj.....potem pa bi morale vse naše maile dobivat direkt v svoj poštni predal.... za nadaljna navodila, sem tu...le ne ves čas lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 19:14:42
|
|
|
|
grahek85
|
Ehm, nekej se je zganilo, menda bo počasi zalaufalo
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 19:47:02
|
|
|
|
naja6
|
ja se priporočamo tud ostale, sploh nisem nič o tem vedela user posted image kdo so pa RR vohljači?? user posted image Jaz tudi nič ne vedeti o tem
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 20:36:09
|
|
|
|
MMMojca
|
Ja pa se še vedno dobivamo tudi tukaj Meni je ta forum zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 20:45:23
|
|
|
|
nincrli
|
Ja bomo tu in tam sam tam je res zanimivo
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 21:03:58
|
|
|
|
Kika99
|
ojla evo po dolgem času se Anjo malo javljave. ravno pleza po meni glede vohljačev nA RR jih imam jaz tudi nekaj zato sem ostala bolj v zatišju . bi pa jaz tudi šla v tisti skupino če je možno kako se to prijavim in kje??? pr nam nč novega razen da raaaaaastemo in čakamo zobek
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 21:49:12
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 ojla evo po dolgem času se Anjo malo javljave. ravno pleza po meni glede vohljačev nA RR jih imam jaz tudi nekaj zato sem ostala bolj v zatišju . bi pa jaz tudi šla v tisti skupino če je možno kako se to prijavim in kje??? pr nam nč novega razen da raaaaaastemo in čakamo zobek na zs pošlji tretjinki tvoj email pa te bo dodala
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 22:10:42
|
|
|
|
Gwendolen
|
Je fajn tisto z googlegrupo, ja. Precej hitreje poteka kot tukaj. Vsaj zdi se mi tako. Se bomo pa še tu tudi javljale, itak. RR je naš prvi dom...
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 9.6.2010 22:20:25
|
|
|
|
egleria
|
evo sem jaz tud poslala zs.. za mano pa noben ne vohlja.. niti me ne zanima ker čisto nič ne skrivam.. pa niti noben od mojih sorodnikov ni tak da bi vohljal za mano.. itak pa noben nebi nič novega izvedel..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 8:54:09
|
|
|
|
sisi77
|
no pa sem tudi jaz poslalal ZS, samo bi vseeno rada da tukaj še kaj napišemo.
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 9:08:08
|
|
|
|
sisi77
|
mam dve težavi in prosim za pomoč. Anej je bil v torek cepljen, v torek je tudi dobil prvič kašico od hippa mlada zelenjava (pred tem je jedel že korenček, krompir, graha in cvetače še ne). kašice je pojedel kar polovico glažeka saj je bil jok in stok ko sem nehala dajat. včeraj sem opazila posip na nogicah in rokicah. sem mislila da je mogoče od vročine in sem mu še včeraj dala omenjeno kašico tudi zmazal kot za stavo. sedaj ima še več pikic po nogicah in rokicah. ali je mogoče alergija na kašico ali je možno da je to reakcija od cepljenja ali je možno od vročine. danes mu kašice več ne bom dala. kako veš da gre za alergijo? Sem že pisala da Anej nekaj protestira pri kopanju. Prejšnjič mu je moj verjetno pripravil malo prevročo vodico in se je začel nakaj jokat no potem se je le pomiril in sva ga lahko normalno skopala ( do takrat je vedno užival v vodi). Sva ga prevčerajšnjim spet kopala in je jokal tako ko sva ga dala v vodo pa je bila vodica super. včeraj ko sva ga hotela skopat je začel kričat že ko je slišal koko teče voda ko jo je moj natakal v banjico. sploh se ni mogle pomiriti. komaj sva ga malo pomočila v vodico ter malo osvežila jokal je na ves glas. še nikoli tako. ne vem kaj naj naredim da se nebo več bal. pa sedaj so ti vroči dnevi ko so celi prepoteni in bi ga mogla skopat pa me je kar groza. saj nebi rekla če prej res nebi užival v banjici. sem že študirala da bi ga stuširala samo kaj če ga že zvok vode spravi iz tira. umiva se pa rad to kar počneva vsako jutro s mokro krpico. prosim kak pameten nasvet! aha glede zobkov me zanima kateri zobki ponavadi pridejo prej ven spodnji ali zgornji? ali ni pravila. našega aneja matrajo že več kot mesec dni pa še ni nič.
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 9:55:23
|
|
|
|
Zala01
|
Sisi, sem ti zdaj pisala odgovor, pa me je ven vrglo ...no še enkrat... Posip je po moje alergija, verjetno mu v kašici ni kaj pasalo, grahek mogoče? Jaz bi definitivno takoj ukinila in šla na manj alergena živila (korenček,...). Če se mu pa pikice še naprej množijo pa obvezno do P. Glede vode, bi jaz kar vztrajala. Zdaj, ko je tako vroče, je kopanje tako nujno kot previjanje. Vztrajaj, ne se mu čisto pustit, zdaj že izsiljujejo, ker so tolk stari in se stvari okoli sebe bolj zavedajo. Po moje bo še 2X jokal, v tretje pa ne več, ker bo spoznal, da ni nič dosegel. Zobki, ponavadi izrastejo prvi spodnji sekalci (enkice). Ni pa nujno, ampak v največjem % pa.
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 9:57:19
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Pri nas ni nič posebej novega, Živa je zdrava, raste, pridno je vse kar ji pod nos pomolim , na srečo je sedaj malo izgubila na teži, kar sploh ni slabo glede na to da je imela že 6kg Vsako popoldne smo zunaj ali na sprehodu ali pa pri mami na vrtu, ima že prav rjave rokice in obraz Žaži, si se malo zmotila? kaj nista najina dva višja kategorija? Sem se zatipkala ja, 8kg je že imela...........
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 9:59:30
|
|
|
|
Zala01
|
Ah, Žaži sem se ustrašla, da jo že hujšaš, revico. Da hočeš imet doma Miss januarčic . Aja, pa BTW vse najboljše za 5 mesecev, sem pozabla par dni nazaj napisat
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 10:37:05
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca Ja pa se še vedno dobivamo tudi tukaj Meni je ta forum zelo všeč. se podpišem, meni je tudi ratal nekako domač, tam na gmailu pa je vse še malo čudno
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 10:38:45
|
|
|
|
alex17
|
čeprav se mi dozdeva, da čvek tule usiha, saj ne dobim nobenega odgovora na vprašanja več
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 10:49:58
|
|
|
|
Enkica
|
Alex17, je res tako, da smo zdaj vse na polno zaposlene s tisto skupino, ker je vse ful bolj aktivno.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 11:09:09
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 čeprav se mi dozdeva, da čvek tule usiha, saj ne dobim nobenega odgovora na vprašanja več alex17, kaj si že vprašala?!
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 12:19:38
|
|
|
|
naja6
|
Sem malo gledala tam na oni skupini,pa ne vem kje kaj odpisat???Mater sem lol
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 12:21:38
|
|
|
|
naja6
|
kako veš da gre za alergijo? Ja,to je alergija,ampak sedaj ne moreš točno vedet na kaj,če je bil še zraven sepljen,pa še ta vročina,kot ti je že napisala zala,če se ne motim,tudi jaz bi ukinila kašico,ampak bi pa vseeno P poklicala za csak slučaj
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010 - 2. del 10.6.2010 12:57:03
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Sem malo gledala tam na oni skupini,pa ne vem kje kaj odpisat???Mater sem lol Saj je res malo zmedeno na začetku, ampak pol kar poštekaš. Sej bo, boš videla. Se pa bojim, da bo tule ratalo mrtvilo, ker se mi zdi, da smo največje čveke že tam.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!