|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
11.6.2010 13:29:58   
Matejčika
Ena je vprašala, kak gre pri meni...zdaj še stoji. Naslednji teden bom poklicala soc. delavko, kdaj kaj misli prit na obisk. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.6.2010 14:15:16   
miklarom
Pija - evo mene sem na šihtu full v gužvi, skos garam k konjuser posted image . Ne mi še ne zbiramo papirjev, sma se pa odločla da boma kar pri nas dala vlogo noter, ker za tujino nama pač finančno ne znese.A ti si tudi že dala vlogo noter, kako potem dolgo čakaš na vse in kako dolgo se čaka da dobiš otroka v posvojitev, upam da se ne čaka par let, boma pa midva še vseeno poskušala vmes na ICSI , sploh ker imama še tri pingvinčke tam.

lep dan vsem želim, zdej pa morem šibat v službo delat do polnoči, pol pa končno vikend fraj, pa se jutri zjutaj javimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.6.2010 14:19:42   
zarja1
Miklica a ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.6.2010 20:57:06   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Dayzi Zofy osebno poznam, če te zanima, ti dam njeno tel. številko.

aleži, hvala za pripravljenost pomagat. Zofy je fejst, se mi je že javila. user posted image

Evič, ti kar piši o pasjih lepotcih, je prav luštno brat. Nič ne smetite teme. Ko bomo na 200ti strani bomo mogle pač novo temo odpret, ampak do tja je še daleeeeeč!!!!!!

Tia-na, jaz tole od CSDja imam, pa mi nič ne pomaga. Niti nas nočjo sploh obravnavat. Zdaj se mi je javil vrtec Kolezija, nas bodo zraven pritožb obravnavali. Sem danes poslala. HB, da pridemo vsaj na čakalno vrsto.

kar se tiče dokumentov, že en teden čakava na slovenski rojstni list. Menda je to normalno, toliko čakajo tudi novorojenčki. Problem je samo, ker nimava EMŠO-ta, se pravi ne moreva zrihtat osebne, zdravstvenega, vloga za vrtec ni popolna,... Dohterco sem že klicala, pravijo, da nas ne morjo vzet na mojo zdravstveno in da naj pokličemo takoj, ko dobimo rojstni list. tako da smo še vedno nekako na črno v Sloveniji. user posted image user posted image user posted image  na sodišču so papirje pošlihtali v parih dneh. Bi si vzela več časa, pa smo povedali, da je mami (se pravi meni) zmanjkalo dopusta in da ne vemo kaj naredit. Pokliči, pa bo. Potem mora pa tisti od vaju, ki je papirje vložil, tja, da se odpove pritožbenemu roku in voila - sodno priznanje ruske odločbe je v tvojih rokah!

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Veš kaj, ti rajš enkrat pridi na pir a prav?

Pridem! takoj ko bo dec popoldan na šihtu. Samo zdaj sem odgovorna mati in ne pijem, ko vozim, tako da daj še kakega unija nabavit. user posted image user posted image user posted image

O zarči - ber dan. Kako si ti meni?

Mikla, ti kar daj vlogo, čee rečeš, da je za tujino, te malo bolj hitro sprocesirajo, seveda, če so že imeli tak primer. Ampak, če se ne mudi, pol pa itak ni panike. Evo midva sva pa danes poslala prošnjo, da naju vpišejo v bazo posvojiteljev v Slo. Zdaj pa prosim, naj se klici, da me čakajo novorojenčki, kar usujejo. As if! user posted image user posted image user posted image

Babe, a ni fajn, da je vikend? user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.6.2010 21:18:39   
DaisyE
ta ponedeljek ja...

Ej pijič, a pridem jaz v ponedeljek na pir? Pol pa medtem, ko socialka tebi v hladilnik gleda, jaz sedim na terasi ob šestih praznih piksnah in eni polni v roki user posted image  in pojem bolje biti pijan, nego star... user posted image  in če me kaj vprašajo, povem, da sem pač hepi, ker sem pred enim mesecem posvojila, da kje je otrok ta hip, pa nimam blage veze. user posted image user posted image user posted image

Te bodo prec požegnali kot primerno. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.6.2010 21:20:16   
1Eva***
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Dayzi Zofy osebno poznam, če te zanima, ti dam njeno tel. številko.

aleži, hvala za pripravljenost pomagat. Zofy je fejst, se mi je že javila. user posted image

Evič, ti kar piši o pasjih lepotcih, je prav luštno brat. Nič ne smetite teme. Ko bomo na 200ti strani bomo mogle pač novo temo odpret, ampak do tja je še daleeeeeč!!!!!!

Mersi boku, no pol pa vam povem da se je umirila, in da samo aja....tako da FUL SEM ŽIVČNA; ME RAZUMETE, to je hujš kot da bi šla sama rodit.

Tia-na, jaz tole od CSDja imam, pa mi nič ne pomaga. Niti nas nočjo sploh obravnavat. Zdaj se mi je javil vrtec Kolezija, nas bodo zraven pritožb obravnavali. Sem danes poslala. HB, da pridemo vsaj na čakalno vrsto.

kar se tiče dokumentov, že en teden čakava na slovenski rojstni list. Menda je to normalno, toliko čakajo tudi novorojenčki. Problem je samo, ker nimava EMŠO-ta, se pravi ne moreva zrihtat osebne, zdravstvenega, vloga za vrtec ni popolna,... Dohterco sem že klicala, pravijo, da nas ne morjo vzet na mojo zdravstveno in da naj pokličemo takoj, ko dobimo rojstni list. tako da smo še vedno nekako na črno v Sloveniji. user posted image user posted image user posted image  na sodišču so papirje pošlihtali v parih dneh. Bi si vzela več časa, pa smo povedali, da je mami (se pravi meni) zmanjkalo dopusta in da ne vemo kaj naredit. Pokliči, pa bo. Potem mora pa tisti od vaju, ki je papirje vložil, tja, da se odpove pritožbenemu roku in voila - sodno priznanje ruske odločbe je v tvojih rokah!

JOJOJOJ pol pa sem jaz lahko kar vesela, vse uredila v enem dnevu, rojstni list v 5 minutak, osebna čez 3 dni, in potem je kar steklo, pediatrinja me je vzela na kartico od tamalega, pri njem pa me je vzela na mojo. Mislim če hočjo pa komplicirajo , sodno odločbo pa smo dobili v tednu dni.

Tia-na
Tvoja tašča pa le naj kaj napiše, da se tile malo streznijo.

Pridem! takoj ko bo dec popoldan na šihtu. Samo zdaj sem odgovorna mati in ne pijem, ko vozim, tako da daj še kakega unija nabavit. user posted image user posted image user posted image

O zarči - ber dan. Kako si ti meni?

Mikla, ti kar daj vlogo, čee rečeš, da je za tujino, te malo bolj hitro sprocesirajo, seveda, če so že imeli tak primer. Ampak, če se ne mudi, pol pa itak ni panike. Evo midva sva pa danes poslala prošnjo, da naju vpišejo v bazo posvojiteljev v Slo. Zdaj pa prosim, naj se klici, da me čakajo novorojenčki, kar usujejo. As if! user posted image user posted image user posted image

Babe, a ni fajn, da je vikend? user posted image user posted image user posted image

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.6.2010 21:25:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***
JOJOJOJ pol pa sem jaz lahko kar vesela, vse uredila v enem dnevu, rojstni list v 5 minutak, osebna čez 3 dni, in potem je kar steklo, pediatrinja me je vzela na kartico od tamalega, pri njem pa me je vzela na mojo. Mislim če hočjo pa komplicirajo , sodno odločbo pa smo dobili v tednu dni.

Ja evič to je pa Ljubljana. Jaz sem prepričana, da bi bilo v mojih koncih že vse spedenano. user posted image

Drugače pa, živčke na pašo, jaz diham z vami. Pa javi, ko pokukajo na dan.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.6.2010 21:56:51   
hektorina

ta ponedeljek ja...

Ej pijič, a pridem jaz v ponedeljek na pir? Pol pa medtem, ko socialka tebi v hladilnik gleda, jaz sedim na terasi ob šestih praznih piksnah in eni polni v roki user posted image  in pojem bolje biti pijan, nego star... user posted image  in če me kaj vprašajo, povem, da sem pač hepi, ker sem pred enim mesecem posvojila, da kje je otrok ta hip, pa nimam blage veze. user posted image user posted image user posted image

Sam tolko, da veste, da imam še vedno rezervacijo na tribuni za navijanjeuser posted image user posted image user posted image .

Ti Daisy...si pa taka faca! Bravo punce!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.6.2010 21:58:46   
1Eva***
Dejzič preveč imam rada moje psote in me zdaj ful stiska, nocoj še spat ne bom  upalauser posted image

Ja evič to je pa Ljubljana. Jaz sem prepričana, da bi bilo v mojih koncih že vse spedenano. user posted image

Sigurno, pa saj bo, saj jaz sem tudi penla pa zdaj vidim da smo bili kar rekorderji

Drugače pa, živčke na pašo, jaz diham z vami. Pa javi, ko pokukajo na dan.

Dejzič preveč imam rada moje psote in me zdaj ful stiska, nocoj še spat ne bom  upala, veš da javim komaj že čakam da je to za nama, ta moja user posted image ka, kako lepo je gledat njen trebušček ko v njem migljajo mali bajsiji user posted image

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.6.2010 22:29:03   
DaisyE
Hmnja. Kaj naj rečem hektorina...
Človeku v stiski je pač treba pomagat. user posted image user posted image user posted image  

Evič, verjamem, da si živčna, ampak boš videla, vse bo okej. Tvoja kuža bo razturila. Jutri naj me čakajo lepe novičke tule na RR.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.6.2010 22:32:39   
1Eva***
Dejzič MWA si me pomirila. Kako je šarmer? Moja pika že spi, danes je bila glavna zvezda granda na vrteškem nastopu, mala medvedka, pikec pa je bil gozdar - traktorist, vsi v dvorani so videli njegove zobke, tako se je režal od sreče in ponosa. Kaj pa mati? Z solznimi očmi ploskala in bila ponosna do nezavesti. Najraje bi bila zatulila TO SO PA MOJI OTROCI user posted image

Hmnja. Kaj naj rečem hektorina...
Človeku v stiski je pač treba pomagat. user posted image user posted image user posted image  

Evič, verjamem, da si živčna, ampak boš videla, vse bo okej. Tvoja kuža bo razturila. Jutri naj me čakajo lepe novičke tule na RR.

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.6.2010 22:47:40   
DaisyE
Kaj pa mati? Z solznimi očmi ploskala in bila ponosna do nezavesti. Najraje bi bila zatulila TO SO PA MOJI OTROCI user posted image

Saj bi ti rekla, da ti kar tuli, ampak kaj, ko je treba na otroke mislit, pa jim ne smemo prevelike sramote delat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šarmer je okej. Še vedno izkorišča mamo in drži s fotrom, ampak kaj čem, tako pač je. Dons je dobu bicikl. Ma ni lepšga! Pelje se super, fajn se drži za belanco, da mami ni treba skrbet, samo po določenem času ga ziritira, ker hoče on tiščat celotno zadevo. Danes je ob biciklu kar pridelal ene kilometrine. Malo po kolenih, malo pa po dveh. Še v breg se ga je spravu tiščat. Ob osmih pa spal ko ubit. Mat pa hepi.

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.6.2010 23:03:18   
1Eva***
Haha zdaj pa ne bo mira, naša je tudi danes skužla kam mora potisnit nogo da se lahko pelje z baterijskim motorjem, se je mati kar nahodla. Večji pa že tako vse obvlada, še malo pa bomo morali BMX kupit da se bo lahko po zadnji vozil.

Kaj pa mati? Z solznimi očmi ploskala in bila ponosna do nezavesti. Najraje bi bila zatulila TO SO PA MOJI OTROCI user posted image

Saj bi ti rekla, da ti kar tuli, ampak kaj, ko je treba na otroke mislit, pa jim ne smemo prevelike sramote delat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šarmer je okej. Še vedno izkorišča mamo in drži s fotrom, ampak kaj čem, tako pač je. Dons je dobu bicikl. Ma ni lepšga! Pelje se super, fajn se drži za belanco, da mami ni treba skrbet, samo po določenem času ga ziritira, ker hoče on tiščat celotno zadevo. Danes je ob biciklu kar pridelal ene kilometrine. Malo po kolenih, malo pa po dveh. Še v breg se ga je spravu tiščat. Ob osmih pa spal ko ubit. Mat pa hepi.

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.6.2010 23:09:45   
DaisyE
Hja, tudi tako se kilogramčki zgubljajo! user posted image  Ti moram še čestitat za 7 kg.

Dasiravno bi rada še čvekala, moram bit jutri pridna, finalno spakirat, oba poba pripravit za pot... uglavnem, veliko dela me čaka. lepo mi bodi, naj noč mine mirno. Želim vam eno lepo skotitev, se beremo čez en teden.

Nočka user posted image

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.6.2010 23:20:10   
1Eva***
Uživajte! Noč!

Hja, tudi tako se kilogramčki zgubljajo! user posted image  Ti moram še čestitat za 7 kg.

Dasiravno bi rada še čvekala, moram bit jutri pridna, finalno spakirat, oba poba pripravit za pot... uglavnem, veliko dela me čaka. lepo mi bodi, naj noč mine mirno. Želim vam eno lepo skotitev, se beremo čez en teden.

Nočka user posted image

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
12.6.2010 7:00:24   
DaisyE
Hej Evič, kakšno je stanje pri vas doma?

Vsi ostali - DOBRO JUTRO!

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.6.2010 9:23:11   
1Eva***
Jutrouser posted image user posted image user posted image , zame se sedaj začne moj in Missin zaslužen počitek.

Naša Missy in g. Tristar sta danes povila 10 štručk (upam da nisem prehitro zaključila) 7 punc in 3 fante. Vsi so čili in zdravi in že veselo papcajo pri svoji mamici in "mesijo" zize.

Porod se je začel, že ko sem mislala da se bom odpravila spat, še dobro da sem šla na eno palčko ;), že cel večer je hodila za mano in se sploh ni hotela ločiti. Potem sem jo odvedla v kotilnico in čez 5 minut je bil na svetu že prvi samčekuser posted image . Missy krasni skrbi zanje, popkovino sem prerezala samo pri prvem, potem je naslednje uredila sama. Bravo Missy resnično sem ponosna nanjo. Mladička reši balona, ga poje (balon) - posteljico, ga umije zmasira ritko ter ga z gobčkom nežno položi na zize. Za zjokat prizor, celo noč sem ležala zdraven nje in jo bodrila , masirala... eh pretiravala ampak tako je če imaš preveč rad živali.
Tris pa kot pravi fotr je pa celo noč živčno stražil pred kotilnico in še vedno kar kroži okrog hiše. Po moje si misli da 10 pa je preveč user posted image .

ob priliki prilimam sliko, sedaj se mi res ne da.

< Sporočilo je popravil 1Eva*** -- 12.6.2010 9:25:11 >

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
12.6.2010 9:31:55   
Iza12345
Wow, deeeeedeeeet, bravo Missy user posted image user posted image user posted image , no pa babici tudi čestitamo, dobro delo je opravila user posted image user posted image user posted image , boš videla, zdaj pride šele lepo, pol pa spet žalostno, ko bodo odhajali...

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
12.6.2010 9:36:00   
Iza12345
Dejzi .... uživaj na morju s svojima dvema fantoma.

Vsem en lep vikend

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
12.6.2010 12:09:40   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pija samo, da te pozdravim user posted image user posted image user posted image ....te nič več ne zasledim na naši temi......

Vračam pozdravčke user posted image  user posted image  user posted image . Ja na naši temi pa kar neki nisem dejavna, sej veš, zdaj smo na tem projektu in sem pol tle dejavna. Vas pa pogrešam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
12.6.2010 12:11:58   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Ena je vprašala, kak gre pri meni...zdaj še stoji. Naslednji teden bom poklicala soc. delavko, kdaj kaj misli prit na obisk. user posted image

user posted image  super se ti odvija. Jaz čakam isto!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
12.6.2010 12:15:19   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Pija - evo mene sem na šihtu full v gužvi, skos garam k konjuser posted image . Ne mi še ne zbiramo papirjev, sma se pa odločla da boma kar pri nas dala vlogo noter, ker za tujino nama pač finančno ne znese.A ti si tudi že dala vlogo noter, kako potem dolgo čakaš na vse in kako dolgo se čaka da dobiš otroka v posvojitev, upam da se ne čaka par let, boma pa midva še vseeno poskušala vmes na ICSI , sploh ker imama še tri pingvinčke tam.

lep dan vsem želim, zdej pa morem šibat v službo delat do polnoči, pol pa končno vikend fraj, pa se jutri zjutaj javimuser posted image

Tell me somethink about horses user posted image . No pri meni se počasi umirja in ne bom več tolk garala, vsaj upamuser posted image . Jaz sem vlogo oddala januarja, in smo zdaj že pri koncu z ibiski CSD-ja, do konca meseca pričakujem odločbo o primernosti user posted image . Itak, če imata še koncesijske postopke da hodta še tja, pingvinov pa sploh ni za pustit tam! Midva nimava več koncesijskih, ampak vseeno še nisva vrgla puške v koruzo pri tem. Drugač pa pomoje je minimum da dobiš otroka v SLO vsaj eno leto, itak pa traja dlje časa. Midva bova šla v tujino.
No upam, da imaš zdaj frej vikend in da uživaš! Pozdravček 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
12.6.2010 12:16:47   
Pija76

Velja! Sam javi kdaj da grem v šoping, ker tega pr nas drgač nimamo user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.6.2010 12:18:18   
Pija76

ta ponedeljek ja...

Ne upam user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.6.2010 12:19:17   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Sam tolko, da veste, da imam še vedno rezervacijo na tribuni za navijanjeuser posted image user posted image user posted image .

Hvala user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?