Bonnie_RR
|
zbujanje med dojenjem... Tud js jo moram kar naprej nekaj žokat, žgečkat ipd. - včasih še kaj potegne, včasih pa se sploh ne pusti motit. No, razvita na previjalni se že zbudi, samo se mi ne da tega skoz delat. dojenje... Mene včasih čist izčrpa, ker zaradi njene "lenobe" včasih to traja po več etapah en za drugim in potem sploh ne vem, ali je pojedla kaj, je sploh sita, kdaj bo naslednja budnica ipd. Zaradi mastitisa moram pa še posebej pazit in potem si občasno še črpam mleko. Na trenutke imam občutek, da cel dan ne delam drugega kot dojim... pridobivanje na teži... Če se začnem še s tem obremenjevat, se mi lahko samo še zmeša. Upam sicer, da gre teža lepo gor, dokler pa ne bo kakšnega alarma, bomo mislili pozitivno. ležanje v vozičku... Sicer še nismo "konkretno vozičkali", včeraj je bila samo malo zunaj v košari od vozička, ampak jo kamorkoli dajemo ležati na bok. Je pa danes zjutraj ležala na hrbtu, ko se je zbudila. Js jo zalagam s kakim mehkim pliškotom... odnos zdravnikov in ostalega osebja... Verjamem, da te nekateri osebki znajo kar konkretno napsihirati, čeprav sam pri sebi veš, da se moraš ravnati po svojih občutkih in preslišati določene zadeve. Je pa to prvi trenutek zelo težko. Sčasoma se dobi malo tršo kožo in tudi malo več poguma... zlatenica... Naša je bila en dan pod lučko, potem pa ni bilo več potrebno. Tud zdaj, ko sva bili spet noter, ni nihče omenjal zlatenice. Meymey... Upam, da bodo izvidi ok. ... Mi imamo mopsiko (2 leti staro) in se je že tud, takoj ob prihodu domov, spoznala z našo . Najprej jo je previdno povohala, potem jo je hotela pa že kar malo polizat, pa po njej skakat. Itak tega ne sme, jo pa vsake toliko časa dobi malo za povohat. Ko tamala kaj zajoče, pa samo tako zmedeno pogleda (smo se bali, da bo lajala)... Je pa tud ful zaščitniška - skoz za petami, z vsem mora bit na tekočem, čekira pri previjalni, spi ob posteljici na tleh... Lepo.