|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
10.6.2010 18:17:54   
Čebel@
sjmm........en močen user posted image  zate....upam da uspešno zvozite tole s Saško in tujim tipomuser posted image

birdy....lep bušiuser posted image user posted image user posted image

urša.......lepe pozdravčke nazaj.......uživajteuser posted image user posted image user posted image

tudi ostale lep pozdravček,sem vas prebrala ampak že vse pozabilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
10.6.2010 18:21:57   
Čebel@
sjmm.......jaz vse tvoje slikice vidim....drugače imaš pa na levi strani ikonco briši s seznama prijateljev in tisto žensko ki si rekla da ti ni kul tam klikni.....imaš pa tudi ikonco prijavi/blokiraj prijatelja-pa pejt na Saškin PC in blokiraj sumljive fante oz. tujce

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
10.6.2010 19:22:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm........en močen user posted image  zate....upam da uspešno zvozite tole s Saško in tujim tipomuser posted image

birdy....lep bušiuser posted image user posted image user posted image

urša.......lepe pozdravčke nazaj.......uživajteuser posted image user posted image user posted image

tudi ostale lep pozdravček,sem vas prebrala ampak že vse pozabilauser posted image

HVALA ...FUL SI PRIJAZNA....user posted image

sej sm ji glih rekla, da zdele je čas ...valeta, konec pouka..počitnice za uživanje in ne za sekirancijo zarad enih čudnih tipov

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
10.6.2010 19:22:54   
sjmm
grem en gresek skuhat in za moža eno nočno popotnico prpravt, da ne bo omagaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
10.6.2010 21:01:02   
Čebel@
čer

spet zatišjeuser posted image user posted image

Hana že 2 uri v mižulah,ati je šel na sestanek za fantovščno,no mami pa se proba malo učiti

pridem še kej pogledat,če bo katera slučajno tukajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.6.2010 21:29:57   
sjmm
helov, čebelc@...o, še zmer te učenje preganja??!! in že kaj veš, kako kaže??

pri nas le mir končno, moj gre čez eno urco delat...na tisti čiščenje stopnišč enih blokov v LJ...me prov nč ne veseli ta ideja, sam kva češ...evrčki so evrčkiuser posted image ...sploh ne vem, če bom lahk kej spala...menda bodo ke do 4h zrihtal...ju3 je tako al tko frej...pa bo lahk mal dlje user posted image ..k Majči je itak u svetu sanj tja do pol9h, če okol 6h dobi AM

no, grem še mau pod tuš...pol pa mojmu en liter kofetka skuhat za u termovko in kak big daddy snedvič nardit

se še kej oglasim...če bo kej lajfa tle goruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.6.2010 21:33:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hey.......ja še karuser posted image .......imam samo še jutri se čas učit,ker v soboto zjutraj zagovarjam 2 predmeta-se priporočam za pestke za ob 8.00 in 11.00user posted image .....rezultate zvem na koncuuser posted image

vam pa želim da se imate full lepo jutri na valetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.6.2010 21:35:36   
sjmm

hey.......ja še karuser posted image .......imam samo še jutri se čas učit,ker v soboto zjutraj zagovarjam 2 predmeta-se priporočam za pestke za ob 8.00 in 11.00user posted image .....rezultate zvem na koncuuser posted image

vam pa želim da se imate full lepo jutri na valetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že navijamo!!!

hvala!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.6.2010 21:38:39   
Čebel@

že navijamo!!!

hvala!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.6.2010 21:41:31   
Katjusa
čebela še malouser posted image user posted image user posted image user posted image   stiskam pesti, da ne bo prehudo.....

sjmm a ponoči bodo čistl? kaj pa stanovalci na to rečejo?

lepo bodite in lepo ajajte..... z mojmu sma se mal sfajtala pa se grema zdej botatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.6.2010 22:05:52   
Čebel@
katjuša......hvala za objemčke.......fajn se pobotejtauser posted image user posted image user posted image

grem spat,ker jutri moram biti spet ob 6.00 že v službiuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.6.2010 22:11:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela še malouser posted image user posted image user posted image user posted image   stiskam pesti, da ne bo prehudo.....

sjmm a ponoči bodo čistl? kaj pa stanovalci na to rečejo?

lepo bodite in lepo ajajte..... z mojmu sma se mal sfajtala pa se grema zdej botatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stanovalci so tko ZAHTEVALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker bodo na očiščeno plastiko dajali premaz, ki se suši cca. 2-3 ure

FAJN SE POBOTAJTAuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.6.2010 22:12:38   
sjmm
EVO.moj se odpravla...pogrešam večerno javljanje mame kolumbouser posted image

no, grem čekirat filme na siolu

nočko!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
11.6.2010 7:09:32   
baki
jutroooooo.dones imam dopustuser posted image user posted image user posted image .da se vam malo javim.katja ima zaključek plavalnega.KOSILO-špinača+pire+hrenovke.brala vas sploh nisem zato upam da se imate fajn.se še javim pol kaj ko bo nik šel spat.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
11.6.2010 7:09:57   
TAMIKA3
jutro user posted image

grem k zobarju... držite pesti, da ne bo bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

še kavica

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
11.6.2010 7:54:04   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image

grem k zobarju... držite pesti, da ne bo bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

še kavica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
11.6.2010 7:55:02   
petrušk_

že navijamo!!!

hvala!

user posted image user posted image user posted image

stiskamo stiskamo stiskamo!!!!

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
11.6.2010 8:01:01   
petrušk_

sjmm.......jaz vse tvoje slikice vidim....drugače imaš pa na levi strani ikonco briši s seznama prijateljev in tisto žensko ki si rekla da ti ni kul tam klikni.....imaš pa tudi ikonco prijavi/blokiraj prijatelja-pa pejt na Saškin PC in blokiraj sumljive fante oz. tujce

sm tud jst za te zadeve....da se kr mal omeji...ampak res probejta na lep način...ti se probej z njo pomenit....k to so ajsi zadeve....če je ta fant iz tujine se mu zna it sam za kakšno državljanstvo.... in k ga boš mela enkrat na vratih ni poti nazaj....alpa bo saška šla od doma če jo bo čist zmešaluser posted image user posted image user posted image user posted image
vem za en tak primer....in to 20 let nazaj :)))

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
11.6.2010 9:38:16   
reckova
Hojla babuške! Vas bereem samo ni časa za komentiranje. Eno vprašanje: katero leto se bo gledalo v jeseni za izračun cene vrtca 2008 ali 2009? Gledam pa mi ni nič jasno.
Jure je ok, nagaja in nagaja:) fant pač. Septembra gre v vrtec pa me zanima koliko bomo plačevali, jaz hodim na izpite, malo še pa gremo na morje. Ve pa ste iber čveke. Hvala za vseinfo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
11.6.2010 9:58:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

Hojla babuške! Vas bereem samo ni časa za komentiranje. Eno vprašanje: katero leto se bo gledalo v jeseni za izračun cene vrtca 2008 ali 2009? Gledam pa mi ni nič jasno.
Jure je ok, nagaja in nagaja:) fant pač. Septembra gre v vrtec pa me zanima koliko bomo plačevali, jaz hodim na izpite, malo še pa gremo na morje. Ve pa ste iber čveke. Hvala za vseinfo

najprej za 2008 potem novembra se mi zdi se da pa not za 2009....
men se zdi da vi bolj Juretu nagajate k on vam:) 

Javi se še kej pa lepo se imejte:)

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
11.6.2010 10:00:48   
Katjusa
tamika fajn zrihtaj pri zobarju....

sjmm kolumbo nas verjetno ne pogreša ker uživa na morčituuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki uživaj frej danuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela drži se še malo pa bo konec mučenja z maturouser posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
11.6.2010 10:06:12   
sjmm
hej!

vas pozdravčkam na bzake...sej veste dons valetauser posted image

moj je pršou ob 5h zjutri...nism NČ spala..mali je mel žur...zgleda mu je blo vroče, pa še ritko ma vneto...k je kr velik kakcal zadnje dniuser posted image

zdej grem skuhat, da k pridemo od frizerjo bo kej za pod zob

Saška ima dooollllgggg obraz, sploh se ne veseli valete...sam o tipu razmišla...menda je celo črn...joj, me kr srh spreleti....ona pa šele včeri iz plenic zlezla...ne bo šlo...me je morilo celo noč

moj spi...jz grem zdej pod tuš...pol pa lonce nafilat

fajn se mejte....se bomo poslikal in pol poročamo v SLIKI IN BESEDI!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
11.6.2010 10:50:09   
Katjusa
mi2 sma ravno rpišla not..... vroče za pop...... sma šla na kratek sprehodek pa nal na gugalnico in v peskovnik..... in imam dost sonca, če nebi veter pihal bi šele bilo vroče......

sjmm taki smo starši otroci so za nas večni dojenčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte na valeti in čestitke Saškiuser posted image user posted image user posted image user posted image glede tipov pa da bi se čim lepše in boljše zmenli, čeprav sej ni nič narobe, če je črn sam da ni baraba......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
11.6.2010 11:41:55   
MIHAILO
jutro,,,punce dajte mi povedat v kaksne hiske to hodite na morje??Jaz sem ravno tuhtala kaj je najboljse za otroka(hotel,al te hiske,prikolica)...hotel se mi zdi ok za naju dva sam za otroka pa ni glih,da se zapres v ono sobo,pa kaj ce hoce jest takrat ko nni kosilo se lazje kje prilagodis in nredis svoj red ce sama lahko skuham...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
11.6.2010 11:43:37   
MIHAILO
SJJM uzivajte na valeti pa fotkiceuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Melania
TLF

Vam je všeč ime Melania?

da (30%)

ne (60%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!