|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
7.6.2010 12:27:05   
twetka
Evo album poglejte. http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=149965  Pol ga pa odstranim. Čist tanka črta je na levi strani, sploh ni na sredini in js mislim da to nič ne pomeni. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
7.6.2010 12:29:33   
twetka
Vse skupaj šteka jao. V glavnem album je, bolj slabo se vidi vse skup, kr neki pač, tolk da vidite. Zaljubljena, misliš da bom že naslednji teden??? To bi bilo pa hitro user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
7.6.2010 12:33:41   
twetka
Sem zbrisala, ker se preslabo vidi, brezveze. Nosečka nisem, čakam da se M okrepi, mogoče pa naslednji teden že pridem na vsto in bom rešena. Juhu user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
7.6.2010 12:34:49   
zaljubljena23
twetka, če boš imela srečo, da ne bo gužve, boš šla v ponedeljek že noteruser posted image user posted image user posted image stiskam pestke, da je sreča na tvoji strani...Pri meni je bila...Sem bila prav šokirana, ko so me klicali oni, čeprav so rekli, da moram jaz njih in mi je sestra rekla, da moram v ponedeljek priti noter, ker v torek bo že OP...Res nisem pričakovala, da mi bo ob prvem klicanju že uspelo...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
7.6.2010 12:36:56   
zaljubljena23
twetka, če si v dvomih test ponovi jutri...Boš najbolje vedela...Ampak kot sama veš, test je neveljaven in ne pomeni nič...Meni je lani to tudi naredil CB...Čez poletje...Naredim testek, negativen, čz dobre pol ure do eno uro se pa je izrisala tanka, šibka črtica...Čez dva dni sem ponovila testek in ni bilo ne duha in ne sluha o črtici...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 405
7.6.2010 12:43:47   
twetka
hehe si pa res imela srečo, upam da bom čimprej rešena tega in bom končno začela uživat poletje, ker zdej me je groza, cela jokava sem zdej že dva dni, pa po moje bom še cel teden dokler nebo tega konec. Glede testov, sem si pa tolk izkušenj nabrala zdej da itak temu ne verjamem. na začetku ko sem začela s tem testiranjem sej veš, sem bla čist zmešana, ko je bla kaka šibka črtica. test bom ponovila v četrtek zjutraj če me še oni nebojo kaj prej klicali oz preden kličem, ampak samo v primeru če bo M res tako grozno šibka, ker je skoraj ni, samo ko obrišem je na papirju majhen svetlo roza madež, tako da če bi se še kak dan tako po malo pacalo, bom še probala drugače pa ostane tako. neki mi povej še. kaj pa sploh moreš met s sabo za tiste dva dni ko si noter?

Neposredna povezava do sporočila: 406
7.6.2010 12:56:47   
zaljubljena23
Kakšne copate, lahko imaš svojo pižamco, če ne pa jo tam dobiš...Vglavnem kaj za oseno higieno in seveda nekaj s čimer boš preganjala dolgčas...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
7.6.2010 13:36:03   
twetka
hehe a je tako grozno dolgčas? user posted image Lih to mene skrbi, da se mi nebojo takrat motale bedarije po glavi. user posted image mah, sej bo,...če grem v ponedejek, bom v sredo že vsa vesela ko bom prišla domov, še posebej pa bom skakala od sreče, če bojo rezultati dobri. 

Neposredna povezava do sporočila: 408
7.6.2010 13:54:20   
zvezdan
TWETKA držim pesti da je vseeno user posted image . kaj pa če bi šla na krvni test? 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
7.6.2010 14:29:01   
lil_
ker klavrn seznam, upam da smo z modro zaklucle!
...jst mam pa se en tedn do nepricakovane user posted image pomoje je tole prvi mesec, ki ni nobenih znakov...zato pa sploh ne upam upat ... sicer mam pa tok dela s faxom, da sploh ni casa za psiho. nc grem nazaj za knjige.
lep sonckas pozdrav

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 410
7.6.2010 19:25:23   
zaljubljena23
twetka, no tako grozo ni, če imaš kako fajn cimro noter...Sva se naklepetaliuser posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
7.6.2010 20:09:43   
twetka
Kolk jih pa je v sobi? Zdej sem pa že malo radovedna user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 7.6.2010 20:10:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 412
7.6.2010 20:31:49   
Little Star
No evo.. v petek 14 ni po M sem dobila krvav izcedek, ki se je čez vikend lepo okrepil. No sedaj je postal čisto prava user posted image . Nič mi ni jasno.. naj bi bila v času ovulacije, tudi testek mi je v petek začel kazati svetlo črtico user posted image .  Kaj naj bi bilo zdaj to? Zgleda, da so mi jo hormoni fino zagodli po operaciji. user posted image  Glede na to, da so mi "oživili" jajčnik, je očitno začel delovat po svoje.. drug jajčnik po svoje, jaz pa M na 14 dni. user posted image  Zmenita naj se !!

Zdej mi ni jasno kam naj se dam ? Ostanem med junijkami, grem na julijke.. user posted image  Pojma nimam kdaj naj računam na naslednjo M.. ali naj štejem M po operaciji ( ta je bila na uro točna) ali naj tole štejem kot M.. Mah.. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Little Star -- 7.6.2010 20:33:08 >

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
8.6.2010 9:53:01   
witch
lidik in agataema držim pesti in komaj čakam da poročata user posted image

uuu ste včeraj načvekale user posted image user posted image user posted image pridne user posted image

**M** samo da je viroza boljša user posted image pa držim pesti, da je to bila vgnezditvena user posted image user posted image user posted image user posted image

coris user posted image user posted image user posted image in upam, da se tvoji jajčniki čim prej zbudijo iz zimskega spanja user posted image user posted image user posted image

5ra8 dobrodošla user posted image

twetka jaz tvoje slikice ne vidim user posted image

Little Star user posted image user posted image user posted image kaj se to dogaja s tvojim telesom? user posted image upam, da se to čim prej uredi....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
8.6.2010 9:54:34   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.6. latka (36.krog)
user posted image x.6. twetka (5. krog)user posted image
user posted image x.6. spely25 (1. krog)
user posted image x.6. anonimna bm (x. krog)
user posted image 1.6. miklarom (x. krog)user posted image
user posted image 3.6. nati29 (x. krog)
user posted image 4.6. jacki (3. krog)user posted image
user posted image 5.6 mojamura (8. krog)user posted image
               user posted image
5.6. evatisa(13. krog, 2. krog klomifena)user posted image
user posted image 8.6. Shilou (x. krog)
user posted image 9.6. florecita (x. krog)
user posted image 10.6. zvezdan (x. krog)
user posted image 11.6. zvezdica1980 (18. krog)
user posted image 11.6. mija75 (x. krog)user posted image
user posted image 12.6. astrid1 (7.krog)
user posted image 14.6. lil_ (6. krog)
user posted image 17.6. anonimna (1. krog)
user posted image 19.6. witch (5. krog)
user posted image 19.6. 5ra8 (x. krog)
user posted image 20.6. Little Star (1. krog)user posted image
user posted image 20.6. lily32 (2. krog)
user posted image 23.6. Arual (33. krog)
user posted image 24.6. **M** (3. krog)
user posted image 25.6. RAKICA2007 (2. krog)
user posted image 26.6. Poka (4. krog)
user posted image 27.6. majčii (x. krog)
user posted image 30.6. Monstera ( x.krog)
user posted image 30.6. spely25 ( x. krog )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image

NOSEČK: _________

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
witch, zaljubljena23
briljantina, twetka, lidik, xoxox,
BEBIII, mag3, mucica2, agataema,
PipiLangstrumpf

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 415
8.6.2010 9:58:02   
lil_
a je ze biv kdaj tak seznam? grozn je... v porodnisnicah bojo februarja strajkal user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.6.2010 10:04:49   
witch
mislim da je bil april ali marec ali pa mogoče celo februar v začetku tak.. potem pa se je stvar malo obrnila. Upam, da bo zdaj tudi tako..
MOgoče pa noben več ne user posted image zdaj ko je vroče user posted image ma jaz pri nama opažam,da ta cikel res nekaj štrajkava user posted image user posted image sva zmatrana, utrujena, in zvečer samo padem v posteljo user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
8.6.2010 11:06:07   
twetka
Zvezdan, krvni test ne pride v poštev, sem ga že enkrat delala in se mi zdi škoda za prazen nič dat 15€, ker sem itak ziher da ni nosečnosti, kljub temu da moje M že danes na 3 dan več ni in uporabjam že higienske vložke,  ker ni niti pikice. v teh treh dneh sem porabila lih 3 vložke. Malo sem zaskrbljena, ker ko sem jemala tablete je M bila vedno zelo zelo močna, pa še rekla mi je G, da bo M močna pa ni. mene ponavadi pred M začnejo močno prsi bolet, pa spodaj zvijat tako da umiram pa tega zdej ni bilo, mogoče so me prsi malo bolele, ne pa kaj preveč. Zadnjo M ko sem imela s klomifenom, je tudi bila blaga, je pa bila mičken bolj boleča od te zdej, tako da če obe primerjam, je bila tista še za procent močnejša od te. Js ne vem, a bo vedno slabše al kaj. Me že skrbi, da bo vedno manj, če sploh bo. Razmišljam o ponovnem testku sam si prav ne upam, ne vem. Sem opazila sicer od srede, neke čudne slabosti pa čudno počutje, pa to traja še danes ko bi naj bil že 3 dan M, sam verjetno so to vse skupaj samo živci ker vem da me v prihodnje, že zelo kmalu čaka, pregled. Bilo mi je edno čudno da tam nekje od petka so se mi jogurti zagabili, ne vem a sem jih preveč pojedla, zdej ko hujšam pa je bil obvezen kak jogurtov obrok, zdej ga pa skoraj videt ne morem. Malo čudno vse skupaj, ker psihično se nič nisem prepričala, kot pa sem bla tiste tri mesece pod vplivom psihe, ko sem bila na klomifenu. Zdej vem, da psiha ziher ni, ker nisem na nič planirala, vedla sem da bo M prišla, sploh se že več kot mesec ne obremenjujem z user posted image , niti ne planirava user posted image več, vse je bilo res spontano in mi je zanimivo vse skupaj, res pa je da je psiha tudi lahko še vedno v podzavesti, tut če js ne razmišljam, mi lahko daja telo različne znake. M sem vedno ful čutila, ko je lilo iz mene, takrat ko je, zdej pa čist normalno kot da je ni, samo madež na papirju. Verjetno nisem edini takšen primer in je to kr normalna zadeva.  Mah, neki se bo že izcimilo iz tega. Po eni strani mi je že smešno, ker me vse skup tako zafrkava. Sej ne vem kaj si mislit. user posted image Seznam je pa res porazen, dejmo tiste ko ste še na vrsti, da bo čimprej kakšna rozika, držim pestke za vse ki še ne pričakujete M. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 418
8.6.2010 11:40:18   
witch
lidik je pisala user posted image user posted image user posted image user posted image pravi:

Z najino pikico je vse super. Veliki smo 7,1 cm, je pa pravi skrivnostnež-noče pokazati kaj skriva med nogicami user posted image datum poroda ostane 15.12.

Jeeeeeej user posted image user posted image user posted image sem vedela da je pikica ok user posted image user posted image user posted image draga lidik zdaj ti pa želim, da makismalno začneš uživati nosečnost, ker bo prehitro minila user posted image tisti grozni tedni so mimo.... zdaj pa uživancija user posted image user posted image user posted image user posted image ti kar malo zavidam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
8.6.2010 11:46:43   
majčii
bravoooo lidik in pikica :) :) :) :)

evo jst odhajam na lepše.... včeraj sva z mojim kupla motor in sedaj greva mal brmbrmbrm okol :)

lepo se mejte
se beremo zvečer :)
in ja dejmo kako rozikoooo

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 420
8.6.2010 12:00:03   
zvezdan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo lidikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.6.2010 12:52:50   
mojamura
lidik čestitke tudi iz moje strani

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 422
8.6.2010 13:26:36   
zaljubljena23
twetka, odvisno od gužve...Jaz sem bila v enkici in je bilo 5 postelj, s tem da smo bile tri redne noter, dve pa sta se menjavale...Namreč zjutraj pridejo tudi na oddelek punce, ki imajo punkcijo, vendar gredo tam okrog 13 ure že domov...
Kot sem rekla, če nisi ziher, test ponovi...Ta te bo najbolj postavil na realna tla in ti ne bo postavljal v dvome...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 423
8.6.2010 15:05:37   
mladika
Punce ampak seznam je pa tuga od tuge...user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da bomo kr use na julij prešaltale...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
9.6.2010 6:31:52   
lidik
tetka witch hvala ker si sporočila novičke. Midva z mojim, sva si včeraj vzela malo "dopusteka" za potepanje, tako da sva prišla prepozno domov in je bil računalnik zato tudi na stranski tir postavljen. user posted image user posted image user posted image

Punce, pa kaj je s tem seznamom? Sedaj pa je res zadnji čas da se obrne na drugo barvo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......