twetka
|
Zvezdan, krvni test ne pride v poštev, sem ga že enkrat delala in se mi zdi škoda za prazen nič dat 15€, ker sem itak ziher da ni nosečnosti, kljub temu da moje M že danes na 3 dan več ni in uporabjam že higienske vložke, ker ni niti pikice. v teh treh dneh sem porabila lih 3 vložke. Malo sem zaskrbljena, ker ko sem jemala tablete je M bila vedno zelo zelo močna, pa še rekla mi je G, da bo M močna pa ni. mene ponavadi pred M začnejo močno prsi bolet, pa spodaj zvijat tako da umiram pa tega zdej ni bilo, mogoče so me prsi malo bolele, ne pa kaj preveč. Zadnjo M ko sem imela s klomifenom, je tudi bila blaga, je pa bila mičken bolj boleča od te zdej, tako da če obe primerjam, je bila tista še za procent močnejša od te. Js ne vem, a bo vedno slabše al kaj. Me že skrbi, da bo vedno manj, če sploh bo. Razmišljam o ponovnem testku sam si prav ne upam, ne vem. Sem opazila sicer od srede, neke čudne slabosti pa čudno počutje, pa to traja še danes ko bi naj bil že 3 dan M, sam verjetno so to vse skupaj samo živci ker vem da me v prihodnje, že zelo kmalu čaka, pregled. Bilo mi je edno čudno da tam nekje od petka so se mi jogurti zagabili, ne vem a sem jih preveč pojedla, zdej ko hujšam pa je bil obvezen kak jogurtov obrok, zdej ga pa skoraj videt ne morem. Malo čudno vse skupaj, ker psihično se nič nisem prepričala, kot pa sem bla tiste tri mesece pod vplivom psihe, ko sem bila na klomifenu. Zdej vem, da psiha ziher ni, ker nisem na nič planirala, vedla sem da bo M prišla, sploh se že več kot mesec ne obremenjujem z , niti ne planirava več, vse je bilo res spontano in mi je zanimivo vse skupaj, res pa je da je psiha tudi lahko še vedno v podzavesti, tut če js ne razmišljam, mi lahko daja telo različne znake. M sem vedno ful čutila, ko je lilo iz mene, takrat ko je, zdej pa čist normalno kot da je ni, samo madež na papirju. Verjetno nisem edini takšen primer in je to kr normalna zadeva. Mah, neki se bo že izcimilo iz tega. Po eni strani mi je že smešno, ker me vse skup tako zafrkava. Sej ne vem kaj si mislit. Seznam je pa res porazen, dejmo tiste ko ste še na vrsti, da bo čimprej kakšna rozika, držim pestke za vse ki še ne pričakujete M.
|