twetka
|
Dan pupe. Ko že glih o jokavosti, js že tri dni zaporedoma lahk jokam vsake pol ure, kr neki. Danes sem test ponovila, sicer ne z jutranjim urinom in je negativen, tako da je to zgleda le bila M, kljub temu da je bilo skoraj nič od nič. Brezveze, psiha in hormoni zgleda delajo svoje, ko čakam na jutrišnji dan, ko bom dobila datum za poseg. Sem že danes klicala v upanju, če bi že lahko kaj izvedela pa se šele danes dela seznam kdo je za naslednji teden oz za naprej, ne vem točno kako to gre. Komaj čakam da bo te nočne more konec, v upanju da so moji jajcevodi prehodni, potem pa začnem maksimalno uživat. Bedno mi je res to da ne morejo naredit HSG, pa si tisti dan tam in greš domov. Lih mene je to doletelo da morem bit 2 dni tam oz skoraj 3, kr neki, to sem nervozna, ker ne vem kaj bom počela celi ponedeljek. Po sprejemu verjetno naredijo še kakšne preizkave potem pa čakanje. Mah res brezveze, ne vem zakaj mi moja G ne more tega pregleda naredit. Berem da vam je nekaterim vaš G pregledal prehodnost jajcevodov. Ne vem, prav razmišljam, če bi se dalo nekak zmenit da bi mi naredili to preizkavo pri kateri ne rabiš bit not dva dni oz da bi kje drugje to opravila. Sicer je malo težko komlicirat zdej to, ker me lahko na koncu dajo v samoplačniško. Vedno bolj ko gre proti temu da bi imela poseg vedno bolj stiskam rep med noge, kljub temu da se tolažim, da bo vse ok in bom mogoče čez poletje že . Ah groza, naslednjo sredo se bom verjetno smejala temu današnjemu jokanju in psihiranju,če bom seveda že mimo in bo vse ok. Mojamura haha sem se prav nasmejala, da si jokala ob reklami za pralni prašek, no sicer nisem daleč stran, sem danes začela jokat ko sem slišala pesem od Shakire- waka waka it''s time for Afrika, kr neki sama sebi se smejim, kaj hormoni delajo, pa nisem noseča, ampak me vseeno nekak tako prevzame.
< Sporočilo je popravil twetka -- 9.6.2010 13:39:20 >
|