Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 18:56:33
|
|
|
|
ledenka
|
grrrrr, sem jezna... sem kupla danes v mečkatorju mleko Planika, ga zdaj odprem in je sesirjeno še dobro, da mam še kašico z AM tudi. sem šla iz trgovine diekt v garažo v avto in domov, tako da se meni ziher ni sesirlo. pa M. ma še kar 38,5 vročine... bo dobu svečko pred spanjem, čeprav bi mu jo naj dala šele ob 9h. upam,da bo jutri to že mimo...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 19:04:03
|
|
|
|
KatMat
|
joj ledenka....bogi bogi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 19:10:58
|
|
|
|
šivilja
|
Ohne worte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 19:14:17
|
|
|
|
šivilja
|
sem tolk crknjena dedec se je nažrl lekadolov in šel na piknik H. je bla že ob šestih čist preč, je zaspala ob pol sedmih, zdaj pa že hara po postelji in se dere. Glihkar jo bom vzela s seboj v dnevno sobo, pa naj mi tam na joški visi. Mečkator - skisano mleko - poleti pogost pojav. Majana - sami pivski nasveti . Imam radler v kleti, pa se mi ga niti pod razno ne da it iskat. Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 19:21:47
|
|
|
|
koala.cek
|
a ni fino ko je tako vroče ? naša dva sta kar v kopalkah okoli bajte skakala. no na trenutke sta bila tudi gola kočerjo smo kar zunaj pojedeli. zdaj pa mali dobi še dozo flaše in potem spat. aleluja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 19:23:25
|
|
|
|
koala.cek
|
je pa babica danes umrla. ampak čutim en tak notranji, spokojni mir, ker vem da ni trpela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 21:14:57
|
|
|
|
KatMat
|
iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 21:15:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela aja, še pralni stroj je crknu. Še eno leto ni star, sem jezna ko pajk na vse skupaj zdaj se grem pa po vročini vozit, še promet prečekiram... Od kdaj so pajki jezni Koalka...iskreno sožalje...naj v miru počiva! Tebi in tvojim pa en velik Bolančki pozdravite se. Pogrešala me pa itak ni nobena . Tut prav, bom šla pa v soboto nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 21:25:32
|
|
|
|
majana79
|
kolegica, iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 23:22:43
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecer punce! koal.cek - moje sozalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 23:34:01
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok....jaz te irce nikoli ne bom razumela. mislim....taksna scena...na enem travniku, tko v mestu, med blokoma, recimo. (ne na podezelju), en 5-6 tistih njihovih ciganov (irci, ne romi) lovijo konje. ja, konje, prave konje! mislim kot da bi tam v tivoliju ali med blokoma pustili konje....... a ja pa se zraven ceste....konji so bili tolk ustraseni...kaj ce bi en sel na cesto?!?! (ja pa to je tud ponavad normalna scena) aha, pa se najnovejsa, iz sobe vidim zeleznico, in povsod je ograja,ne mores notr kar tak...2 tipa, pijana...hodita po tirnicah...totalno pijana.... ne, ne bom se nikoli navadila!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 10.6.2010 23:59:07
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zivjo ivana!!komi cakam da se spet vidimo!!!tija je veliko boljse....se kak dan ali dva in gre nazaj v vrtec....mamo pa dobro novico iz nasega vrtca....zaradi toliko pritozb bodo do 1.9. odprli se en oddelek...drugo leto pa celo odprli nov vrtec>.. bravo za vrtec! ja fajn da so se odlocili odprt! ja res upam da se cimprej vrnemo v SLO! pogresam vse! D, dezelo, vas punce, vse skupaj! pa se it na kofe, cvekat in vse skupaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 6:56:32
|
|
|
|
koala.cek
|
no pa smo tudi nekaj bolani. veliki sine je včeraj 2krat bruhal. ne vem kaj ga matra, bomo videli tekom dopoldneva.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 7:20:02
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! kolegica, upam da ni hujšega. Mi pa spet ne spimo, sam da je nehou antibiotike jest. Nimam pojma kaj je s tem otrokom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 8:01:36
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro! koalček sožalje. Maj spi od 20h do 7.30 odkar je zdrav,sicer še malo kašlja upam da bo kmal mimo. Jaz imam pa virusno pljučnico ...kako zakaj od kje nič ne vem...tud ne vem a grem lahko ven al ne al kako je s tem...nimam pojma o tem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 9:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, Dudica, koala.ček.... koala.ček, sožalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 9:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa: dobro jutro. (že delam, tako da sem bolj hitra) vročina mi super ustreza! švic, pitje vode... koristno dieti. in danes se mi je tako fino zdelo, ko mi je soseda rekla, da me nikjer več ni (v masovnem stilu...) imam dan kar malo bolj lahkoten! jutri sem tudi frej, mogoče bomo šli pogledat Lunin festival ali pa se šli osvežit na morje. še premišljujemo. čimlepše izkoristite dan! včeraj sem bila na 1. roditeljskem za tamalega. me kar malo stika,... pa vseeno mislim, da bo kar lepo sprejel vrtec.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 11.6.2010 9:22:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 9:29:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, danes sem pa že od petih pokonci, pa ne zarad mulca-ta je spal ko ubit, dokler ga nisem zbudila ob pol sedmih. Sem se polna energije zbudila in se mi ni dalo več ležat v postelji, tko da sva z mojim (ki še ni šel spat ) spila kavico, malo poklepetala... Danes moram pa avto na tehničnega peljat, zvečer gremo pa na hrvaško. Sej se veselim, sam vožnja mi gre na živce. Tri ure v eno smer Pa pikepoke za bolančke, male in velike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 9:32:49
|
|
|
|
Leela
|
Ivana tebi pa ni dolgčas Obvezno javi ko boste pri nas, da gremo na čvek. koalček sožalje . Tavelik sine naj se čim prej pozdravi. dudi tudi ti se pozdravi flaska prav smilita se mi z J. dajte čimprej nekaj pogruntat. Ne vem kako so pajki jezni, najbrž tako kot jaz . Menda una tarantela nekaj piha, če jo ujeziš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 9:33:26
|
|
|
|
Leela
|
k.tja lep dan tudi tebi in vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 10:09:05
|
|
|
|
koala.cek
|
kaj pa vem, kaj je bilo včeraj. danes je ko pušeljc. izgleda se je fant preveč najedel. kuham govejo župco, pa rižoto bom zraven naredila. popoldan pride prijateljica na čvek. bomo čofotali po bazenčkih. hvala za vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 10:14:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kolacek, sožalje tudi od mene Pa da ne bo več bruhanja Tanja, ne sekiraj se, dom je lahko mal zanemarjen, ti se kar spočij in uživaj z družino ko prideš domov Ah, sej vem da štala v stanovanju tudi mene moti, stalno pospravljam Katmat, škoda da te včeraj ni bilo Res je bil dober koncert! Lake, midva se pol nisva več hotla tam gužvat, sva bla za vama nekje kjer je blo dost placa Kaj je blo zakon ležat na deki in poslušat Leela, hvala za lepe misli, upam da to res kmalu rešimo... Ledenka, kako M? Pa hvala za linke, že vse prebrala Dudi Šivilja Sori, mi je smešno, če bi bila pa v tvoji koži... Bi bila pa.... hm... jezna ko pajk Sesirjeno mleko- dobila tudi jaz, samo nisem niti vidla tako da je tamala vse skup skozlala. Sreča? Mogoče, ogromno sluzi je šlo zraven iz nje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 11.6.2010 10:47:07
|
|
|
|
ledenka
|
jutro vročina je HB padla, pikepoko so pomagale... sam tečen je pa bomo že preživeli. ponoči je še bruhal, moram še posteljo preoblečt... če bo ok, greva po kosilu na sprehod, je treba plenice kupit najbrž ni panike, če greva ven, če nima vročine, kaj pravite?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......