|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
10.6.2010 17:48:46   
KatMat
sem ga glih kar....sam pol...pa me je prjel k pr norcih....

ledenka a si vidla?
Jazz club Gajo je deložiran (http://bit.ly/bk63W4) Ob tem je izvršiteljev kombi dobil obvestilo redarstva za nepravilno parkiranje

http://www.zurnal24.si/osrednja-slovenija/jazz-klub-gajo-deloziran-173859/velika-galerija/13

< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.6.2010 17:49:09 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.6.2010 18:56:33   
ledenka
grrrrr, sem jezna... sem kupla danes v mečkatorju mleko Planika, ga zdaj odprem in je sesirjeno user posted image user posted image user posted image  še dobro, da mam še kašico z AM tudi. sem šla iz trgovine diekt v garažo v avto in domov, tako da se meni ziher ni sesirlo.

pa M. ma še kar 38,5 vročine... bo dobu svečko pred spanjem, čeprav bi mu jo naj dala šele ob 9h. upam,da bo jutri to že mimo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.6.2010 19:04:03   
KatMat
joj ledenka....bogi bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.6.2010 19:10:58   
šivilja
Ohne worte

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.6.2010 19:14:17   
šivilja
sem tolk crknjena

dedec se je nažrl lekadolov in šel na piknikuser posted image user posted image

H. je bla že ob šestih čist preč, je zaspala ob pol sedmih, zdaj pa že hara po postelji in se dere.
Glihkar jo bom vzela s seboj v dnevno sobo, pa naj mi tam na joški visi.

Mečkator - skisano mleko - poleti pogost pojav.

Majana - sami pivski nasveti user posted image user posted image . Imam radler v kleti, pa se mi ga niti pod razno ne da it iskat.

Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.6.2010 19:21:47   
koala.cek
a ni fino ko je tako vroče ? naša dva sta kar v kopalkah okoli bajte skakala. no na trenutke sta bila tudi golauser posted image  kočerjo smo kar zunaj pojedeli. zdaj pa mali dobi še dozo flaše in potem spat. alelujauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.6.2010 19:23:25   
koala.cek
je pa babica danes umrla. ampak čutim en tak notranji, spokojni mir, ker vem da ni trpela.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.6.2010 21:14:57   
KatMat
iskreno sožalje

Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.6.2010 21:15:17   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aja, še  pralni stroj je crknu. Še eno leto ni star, sem jezna ko pajk na vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj se grem pa po vročini vozit, še promet prečekiram...

Od kdaj so pajki jezni user posted image user posted image

Koalka...iskreno sožalje...naj v miru počiva! Tebi in tvojim pa en velik user posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravite se.

Pogrešala me pa itak ni nobena user posted image . Tut prav, bom šla pa v soboto nazaj.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.6.2010 21:25:32   
majana79
kolegica, iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.6.2010 21:52:01   
ledenka
koalči, moje sožalje.

Flaska, za šolo kakanja:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3618289/mpage_1/key_/tm.htm
http://bibaleze.si/clanek/malcek/sola-kakanja.html
http://med.over.net/forum5/read.php?6,4602181

grem kavčat... sem ravno spila pir user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.6.2010 23:22:43   
ivanamdb
vecer punce!

koal.cek - moje sozalje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.6.2010 23:34:01   
ivanamdb
ok....jaz te irce nikoli ne bom razumela.
mislim....taksna scena...na enem travniku, tko v mestu, med blokoma, recimo. (ne na podezelju), en 5-6 tistih njihovih ciganov (irci, ne romi) lovijo konje. ja, konje, prave konje!
mislim kot da bi tam v tivoliju ali med blokoma pustili konje....... a ja pa se zraven ceste....konji so bili tolk ustraseni...kaj ce bi en sel na cesto?!?! (ja pa to je tud ponavad normalna scena)

aha, pa se najnovejsa, iz sobe vidim zeleznico, in povsod je ograja,ne mores notr kar tak...2 tipa, pijana...hodita po tirnicah...totalno pijana....

ne, ne bom se nikoli navadila!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.6.2010 23:59:07   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zivjo ivana!!komi cakam da se spet vidimo!!!tija je veliko boljse....se kak dan ali dva in gre nazaj v vrtec....mamo pa dobro novico iz nasega vrtca....zaradi toliko pritozb bodo do 1.9. odprli se en oddelek...drugo leto pa celo odprli nov vrtec>..user posted image user posted image

user posted image user posted image bravo za vrtec! ja fajn da so se odlocili odprt!
ja res upam da se cimprej vrnemo v SLO! pogresam vse! D, dezelo, vas punce, vse skupaj! pa se it na kofe, cvekat in vse skupaj!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.6.2010 6:56:32   
koala.cek
no pa smo tudi nekaj bolani. veliki sine je včeraj 2krat bruhal. ne vem kaj ga matra, bomo videli tekom dopoldneva.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.6.2010 7:20:02   
majana79
Jutro!

kolegica, upam da ni hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa spet ne spimo, sam da je nehou antibiotike jest. user posted image Nimam pojma kaj je s tem otrokom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.6.2010 8:01:36   
Dudica1
Jutro!
koalček sožalje.
Maj spi od 20h do 7.30 user posted image odkar je zdrav,sicer še malo kašlja upam da bo kmal mimo.

Jaz imam pa virusno pljučnico user posted image ...kako zakaj od kje nič ne vem...tud ne vem a grem lahko ven al ne al kako je s tem...nimam pojma o tem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.6.2010 9:12:34   
Anonimen
ledenka, Dudica, koala.ček.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koala.ček, sožalje user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.6.2010 9:16:21   
Anonimen
drugače pa: dobro jutro. (že delam, tako da sem bolj hitra)

vročina mi super ustreza! švic, pitje vode... koristno dieti.
in danes se mi je tako fino zdelo, ko mi je soseda rekla, da me nikjer več ni (v masovnem stilu...) imam dan kar malo bolj lahkoten!user posted image

jutri sem tudi frej, mogoče bomo šli pogledat Lunin festival ali pa se šli osvežit na morje.
še premišljujemo.

čimlepše izkoristite dan!

včeraj sem bila na 1. roditeljskem za tamalega. me kar malo stika,... pa vseeno mislim, da bo kar lepo sprejel vrtec.

< Sporočilo je popravil k.tja -- 11.6.2010 9:22:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.6.2010 9:29:51   
PapuaNG
jutro,

danes sem pa že od petih pokonci, pa ne zarad mulca-ta je spal ko ubit, dokler ga nisem zbudila ob pol sedmih. Sem se polna energije zbudila in se mi ni dalo več ležat v postelji, tko da sva z mojim (ki še ni šel spat user posted image ) spila kavico, malo poklepetala...

Danes moram pa avto na tehničnega peljat, zvečer gremo pa na hrvaško. Sej se veselim, sam vožnja mi gre na živce. Tri ure v eno smer user posted image

Pa pikepoke za bolančke, male in velike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.6.2010 9:32:49   
Leela
Ivana tebi pa ni dolgčas user posted image user posted image user posted image  Obvezno javi ko boste pri nas, da gremo na čvek.

koalček sožalje user posted image . Tavelik sine naj se čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

dudi tudi ti se pozdravi  user posted image user posted image user posted image

flaska prav smilita se mi z J. dajte čimprej nekaj pogruntat.

Ne vem kako so pajki jezni, najbrž tako kot jaz user posted image . Menda una tarantela nekaj piha, če jo ujeziš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.6.2010 9:33:26   
Leela
k.tja lep dan tudi tebi in vsem

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.6.2010 10:09:05   
koala.cek
kaj pa vem, kaj je bilo včeraj. danes je ko pušeljc. izgleda se je fant preveč najedel.

kuham govejo župco, pa rižoto bom zraven naredila. popoldan pride prijateljica na čvek. bomo čofotali po bazenčkih.

hvala za vse user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.6.2010 10:14:52   
FLASK_A
Kolacek, sožalje tudi od meneuser posted image user posted image Pa da ne bo več bruhanjauser posted image user posted image

Tanja, ne sekiraj se, dom je lahko mal zanemarjen, ti se kar spočij in uživaj z družino ko prideš domovuser posted image Ah, sej vem da štala v stanovanju tudi mene moti, stalno pospravljamuser posted image

Katmat, škoda da te včeraj ni bilouser posted image Res je bil dober koncert! Lake, midva se pol nisva več hotla tam gužvat, sva bla za vama nekje kjer je blo dost placauser posted image Kaj je blo zakon ležat na deki in poslušatuser posted image

Leela, hvala za lepe misli, upam da to res kmalu rešimo...

Ledenka, kako M? user posted image Pa hvala za linke, že vse prebralauser posted image

Dudi user posted image user posted image user posted image

Šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image Sori, mi je smešno, če bi bila pa v tvoji koži... Bi bila pa.... hm... jezna ko pajkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sesirjeno mleko- dobila tudi jaz, samo nisem niti vidla tako da je tamala vse skup skozlala. Sreča? Mogoče, ogromno sluzi je šlo zraven iz nje.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.6.2010 10:47:07   
ledenka
jutro user posted image

vročina je HB padla, pikepoko so pomagale... sam tečen je user posted image  pa bomo že preživeli. ponoči je še bruhal, moram še posteljo preoblečt...

če bo ok, greva po kosilu na sprehod, je treba plenice kupit user posted image  najbrž ni panike, če greva ven, če nima vročine, kaj pravite?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......