|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
8.6.2010 11:23:32   
1Eva***
user posted image user posted image user posted image user posted image male velike nemške doge.

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.6.2010 11:38:13   
Matejčika
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii midva si tudi že zelo dolgo želiva nemško dogo. user posted image Samo zdaj imava tak posvojenčka, ki je tak pameten, da midva nora zraven izpadeva. user posted image user posted image Nečistokrven črni labradorec. Lep, ampak trmast.user posted image  

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.6.2010 13:31:16   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

user posted image user posted image user posted image user posted image male velike nemške doge.

Oooo, kok fajn! Rabis kaksno pomoc z mladicki? user posted image  Mladicki doge so zakon, ker so tko smesno storasti in ker mislijo, kako so majhni, pa te skoraj pomeckajo user posted image

Navijam se naprej! BK, veselo mascevanje! Sibam pisat seminarsko dalje ..

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.6.2010 13:33:19   
1Eva***
user posted image user posted image user posted image rabim, ker bom prvič asistent tako da me že kar stiska, samo vem da bo Miss dobra mami Tris pa tako ali tako dober očka. Že zdaj je zelo pozoren do svoje drage ;))

Eva**

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.6.2010 13:47:16   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***

user posted image user posted image user posted image rabim, ker bom prvič asistent tako da me že kar stiska, samo vem da bo Miss dobra mami Tris pa tako ali tako dober očka. Že zdaj je zelo pozoren do svoje drage ;))

oooo, to bo veselo... ampak ne se bati, to znajo sami zrihtat, da je kaj, moja irska setra je povila 13 mladičkov... jaz sem samo hodila gledat in zmeraj je bil še en več, pa še en, pa še en....
najlepše je potem, ko jih je toliko na kupu, lepih malih kepic

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.6.2010 14:32:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ooooo, si pa zgodnja! user posted image  a to, da ujames se kako mirno minuto, predno se dete prebudi ina se zacne kazin? user posted image

Ja valjda! Zadnje cajte sem ob šestih auf, da lahko kufe v miru spijem. user posted image

Pijič pozdrav! Kavbojke smo že sprobali, malo so še prevelike, ampak bo počasi. Danes smo se vagali - skor 10 kg. user posted image user posted image user posted image

Zvesta, upam, da se malčica čim prej pozdravi.

aleži, ob priliki vsekakor serviram tudi rogljiček. Sem navajena zadnje čase veliko futra na mizo dajat. Le zakaj? user posted image

Kofič vidi ti to, kako smo vsi hepi. Jaz bi tud hotla njihove face videt. Se bodo že naučili, da je payback a bitch! user posted image

OOOO Evič, upam, da boste čim prej zdravi. povečanje familije naj gre čim bolj tekoče od rok, da se bodoča mami ne bi preveč zmatrala... Bo pa veselo pri vaši hiši.

Matejčika - posvojenčki so tanartabulš! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ribica, lepo piši seminarsko.

Iza, kako vi? že kaj pripravljate za navihanca?

Vsi ostali, ki sem vas pozabila - tile jessi za BK so prav spodbudni. Lep pozdravček vsem, jaz moram za malo atomsko bombo prištimat popoldansko opremo. user posted image  Briga njega vse ostalo...

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.6.2010 14:33:17 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.6.2010 14:59:05   
thaiss
punce se pardoniram, nisem vas zapustila, ampak smo imeli na obisku čredo vodenih koz in ni bilo cajtauser posted image

berem berem za nazaj

palomini robci so našemu 3 letniku še vedno zanimivi, zadnje cajte pa sploh... fajn so za pucat potleh, čevlej pucat, pa pod tušem se lahko z njim umiješuser posted image .... ni da niuser posted image

Upam da  je to dovoljeno, a vidite povezavo pod podpisom.........................................? potem prosim za klik glasuj
Aja............. na sliki je pa moja mala piki
klikam lepotičko

matejčika žal ti ne vem kej dosti povedat o napotnicah pri OBMP, ker nama ja ratalo v prvo in sva šla samoplačniško. Imata pa super plan!!!

saša27 super je ta novička iz Kosova!!! 

Tiana kak lepo, uživajte v vsakem trenutku!

Informacij nič in hkrati veliko.
Sej vem, da zdaj nisem nič pametnega napisala, lahko le rečem, najmočnejše orožje je stopilo v igrouser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa stisnite pesti in zobe, pa naj se trese, grmi in razbija. Če kdaj, potem je sedaj točka, ko se lahko stvari obrnejo v pravo smer, torej tole je zadnja karta, je najmočnejša in če ne uspe, je definitivno konec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, prav nič ... ampak bo neka informacija, slej kot prej ... imava uradno pomočuser posted image user posted image user posted image
super novičkauser posted image

Navijačke hvala da ste z nami in se veselite naših uspehov, ob manj lepih trenutkih nas bodrite, streljale bi....super ste!
to je najmanj kar lahko naredimo, da vam stojimo ob strani in vas podpiramouser posted image user posted image

Pija, tvoj ima absolutno prav, otrok bo, seveda bouser posted image user posted image user posted image user posted image .
bravo za možeka!!!

uff sem imela kar en kup za prebrat.... vse to mi je uspelo med službo....od 10 ure/po obrokihuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.6.2010 15:14:21   
DaisyE
thaiss dobra si. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.6.2010 15:14:51   
DaisyE
Moja atomska bomba pa še kar spi... Le kaj bi to bilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.6.2010 15:18:23   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Moja atomska bomba pa še kar spi... Le kaj bi to bilo...user posted image user posted image user posted image

a dela kaj tik tak tik tak?

Pomagajte:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.6.2010 20:28:35   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Takoj za mojim zadnjim postom je usekala s polno silo. mamo je pa tekom dopoldneva križ useku in sva bila zvečer bolj invalidna. Me je kar gledu, zakaj skos neki jamram. Ampak mu ni potegnilo, da bi lahko bil bolj priden.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.6.2010 21:09:19   
Pija76

Takoj za mojim zadnjim postom je usekala s polno silo. mamo je pa tekom dopoldneva križ useku in sva bila zvečer bolj invalidna. Me je kar gledu, zakaj skos neki jamram. Ampak mu ni potegnilo, da bi lahko bil bolj priden.

Neda se sine je tle odgovor user posted image . Sem vesela da si sporočila za kavbojke, zdaj lahk kak papirček pospravim user posted image

Thaiss dobr ti tole pedenaš med šihrom!

Aleži a praviš da je za kopat???? Oj obala moja draga in morči, amkaming....

Pozdravček vsem do jutranje kavice user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.6.2010 21:26:47   
Goldy
dejzi - hvala. Zdej sem pa srečna.user posted image  A vidiš koliko malo je potrebno, da je človek srečen!user posted image

Dekleta občudujem vas in za vsako posebej stiskam pestke, da se zadeve razpletejo tako kot si želite in da dobite male zakladke čimprej v svoje varno naročje.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.6.2010 21:56:35   
thaiss

thaiss dobra si. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Thaiss dobr ti tole pedenaš med šihrom!
tko je če šefa ni...oz. če je nezahtevenuser posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.6.2010 7:20:56   
Anonimen
Jutro.

Eva, sedajle sem ugotovila, da se "poznamo" že iz drugega foruma. user posted image user posted image FLN!  Mam tud enega črnčka doma. user posted image

Bela kava, super za pajbektajm!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.6.2010 7:37:32   
Anonimen
Eva, tvoja Miss in moj črnuh imasta pa isto mamico! user posted image tako, da smo v žlahti. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.6.2010 7:46:23   
Pija76
dobro jutro,

evo sem pri zajtrku user posted image , danes sem frej, bi mogli imet obisk na domu, pa smo dobl 2. jaz pa tolk zagreta za pospravljanje user posted image .

Vidim, da je pasja debata, midva kužka nimava (še), imava pa divjega zajčka user posted image , pa račke user posted image , pa veverico user posted image , so pa zelo potepinske sorte, pridejo, so in grejo, pa se spet vrnejo.

Thaiss bravo za nezahtevne šefe! Jaz bi tud enga tazga user posted image

Skuštrana Suzi tud midve se "poznava" iz druge teme, forum isti.

Goldy en lep pozdravček, kako napreduje vaša princess?

Ah vroče bo danes, bom šla kr kmalu na teren, pol pa peglat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.6.2010 7:53:39   
Iza12345

hahaha, mal je preveril, če je kaj resnega, pol pa akcija naprej user posted image user posted image user posted image user posted image , ja mami, nimaš kej, akcia na vsakem koraku... sej to smo hoteli - a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.6.2010 8:06:30   
1Eva***
A res? user posted image user posted image user posted image kako mu je pa ime?

Suzi kako je svet mali user posted image user posted image user posted image , ful vesela , saj tam vas skoz berem samo ni časa za kaj več, bom dala slikice gor ko bom pasja mati za zdaj pa ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ. OK?

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Eva, tvoja Miss in moj črnuh imasta pa isto mamico! user posted image tako, da smo v žlahti. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 1Eva*** -- 9.6.2010 8:08:21 >

Eva**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.6.2010 8:34:14   
zvesta
glasovala za rožico... zdaj pa na zajtrk

Pomagajte:

(odgovor članu 1Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.6.2010 9:13:04   
Anonimen
Eva, ti pošljem ZS.

Pija, vem, ja..user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.6.2010 9:21:17   
thaiss
jutrouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Thaiss bravo za nezahtevne šefe! Jaz bi tud enga tazga user posted image

ne da je nezahteven, ko je tuki je 500% zahteven....srečna jaz ko je na poti :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.6.2010 12:08:56   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Aleži a praviš da je za kopat???? Oj obala moja draga in morči, amkaming....

user posted image user posted image  je je kar toplo začelo in morje je kar slano...ti kar pridi user posted image

zdaj imaš priložnost, da ti možek plača masažo ali pa zvečer malo ga pocukaš, da te zmasira user posted image , pa lep ambijent...pa...user posted image

Eva- klikanje uspeva.....pa mladičke uauuuuu kako lepo, kaj pa boste potem z njimi, jih boste oddali, prodali.....? So že prikukali?

Bela kava, matejčika, ..kje ste???vas pogrešam, ker ste vedno jutranje....Dajzi pa je večerna od opraviluser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.6.2010 12:13:50   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Bela kava, matejčika, ..kje ste???vas pogrešam, ker ste vedno jutranje....Dajzi pa je večerna od opraviluser posted image

hm, če pa se nič ne dogaja razen, da v zadnjem času treniram nov šport ... čakanje na dolge proge z ovirami user posted image  

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.6.2010 12:29:00   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

hm, če pa se nič ne dogaja razen, da v zadnjem času treniram nov šport ... čakanje na dolge proge z ovirami user posted image  

ja saj vem, ma vas pogrešam, čeprav samo z kakšno kavico, rogljičkom ali modrimi misli, besedami....saj vem, stiskam pesti,da se bo rešlo pozitivno in user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?