nenka7
|
jutro punce!! mi smo danes spali katastrofalno!! zgornji del trebuha me tako boli in peče, da je za znoret in mislim, da bo čas, da pokličem G in spet malo pojamram, kaj mi je storiti... ne vem, verjetno da je res želodec, ampak bolečine so na čas prav neznosne!! pa nimam ravno nizkega praga bolečine in največkrat kar stisnem zobke, tole je pa grozno... pa še na morje greva čez en teden, si sploh ne predstavljam iti takale na dopust, vsa tečna, utrujena in razbolena, kakorkoli se obrnem, ni prav, vse me boli, prav hudo mi je danes, res... mah sej bo, ampak poklicala bom pa vseeno kaj mi je storiti, da bi vsaj vedeli zakaj, pa dali kaj za lajšanje bolečin, ko je recimo prehudo, tko pa pač trpim lepo... mal sm mogla pojokcat, potem je vse lažje, sej veste kako je s tem... božička09, žal me ne bo na pijačko, ker imava neko poroko od popoldneva dalje, če bom sploh zdržala, bomo vidli, drugče pa upam, da se bomo še kej menile, pa se takrat sigurno pridružim, če bo le šlo! vidim pa, da nas je kar precej, k smo bolj za natur varianto povijanja otročkov... pri tem, da ne gre tukaj ravno za denarnico pa te fore, ampak bolj za to, da je otrok na boljšem, vsaj po mojem mnenju, vsak ima pa seveda svojega... sem pa precej sedaj prebrala o dajperfre pa sem se ful navdušila, sej ne da bo mali skos brez, ampak pač čim več, bomo vidli kako nam bo šlo, poskusila bom pa ziher, ker vsaj tukaj bom izkoristila to, da sva v fletu in ne v bajti in je precej toplo, tako da je dojenček lahko tudi pozimi z manj plastmi oblečen... nič, grem naprej trpeti, potem pa pokličem h G, pa da vidimo, kaj se lahko zmenim, če lahko pridem se pokazat, al pač k svojemu zavijem, al pa pač trpim v prazno naprej... tinkatonka, poročaj kako je šlo!!
|