|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
8.6.2010 8:43:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

A rabi kera roza cicibanove balerinke št. 17?

A katera rabi Cicibanove čeveljce - rozaste številka 18? first step? user posted image user posted image user posted image  Malo nošeni, lepo ohranjeni, zgleda da jih ne bomo več obuli, ker nogica raste.

user posted image user posted image user posted image za Zoo in slonje dogodivščine, veš rilček ima in se skoz neki muva, pol je pa hecna Ganga (če se spomnim da ji je tko ime)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
8.6.2010 8:45:14   
cukr07
Jutro user posted image

Pa smo le dočakali sonček in poletne temperature.user posted image  Jaz sem bolj zmrznjene sorte in zato obožujem poletje in mora bit res zelooo vroče, da rečem da mi je prevroče.
Punce dejte mi povedat kolk mate sedaj oblečene svoje otroke. Jaz mam občutek da našega še vedno preveč oblačim.user posted image  Se bojim, da bi ga zeblo.....no včeraj je bil oblečen v kratke hlače, bodi brez rokavčkov in majčko s kratkimi rokavčki. Je pa bila soseda včeraj s svojim user posted image  pri zdravniku in je bil mali enako oblečen kakor naš, pa ji je rekla, da ga ima komot samo v bodiju s kratkimi rokavi in kratkih hlačah.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
8.6.2010 8:47:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Petra WB, držim pesti za +.

Tudi jaz imam še grehe z diplomo.
Dejmo si roke postavit, pa Princesi je tudi, a Alex tudi? Lahko naredimo seznam z roki, user posted image user posted image . Mogoče nam pomaga.

Ja Petra user posted image  in držimo pestke za +.
Pa Živka user posted image user posted image user posted image  trikrat hura, da se imate fajn user posted image user posted image user posted image  lepooooo wiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image pa upam, da bo možek bolj priden in da te ne bo jezil, ker je brez veze....

hehhh rok za diplomo, po moje bom prej še enkrat rodila, kot diplomirala user posted image user posted image user posted image  no upam da to ne bo res.
hm.....rok za oddajo diplome je 15. avgustm, torej jo moram do konca julija napisat in zdej je pa RES SKRAJNI CAJTTTTTT bemuuuuu sej je to zadnji redni rok, pol so pa sam izredni, se bo treba nekako na soncu z energijo nafilat in tistih 20 strani diplomce napisat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
8.6.2010 8:48:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Živka, jaz se strinjam, da naredimo seznam z roki o dokončanju diplom in potem naredimo en piknik za vse user posted image

se strinjam user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
8.6.2010 8:52:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz mam občutek da našega še vedno preveč oblačim.user posted image  Se bojim, da bi ga zeblo.....no včeraj je bil oblečen v kratke hlače, bodi brez rokavčkov in majčko s kratkimi rokavčki. Je pa bila soseda včeraj s svojim user posted image  pri zdravniku in je bil mali enako oblečen kakor naš, pa ji je rekla, da ga ima komot samo v bodiju s kratkimi rokavi in kratkih hlačah.

Cukr, mama kot mama user posted image  jst tud pretiravam, včer je bila Manca cel popoldne sam v bodyu z dolgimi zunaj in menda je bila total prešvicana, tko da bo danes samo v bodyu s kratkimi ali pa brez rokavčkov, pa kratka majčka čez al pa kiklica čez body (no ti pa kratke hlače uporabi, ker vem da nimaš kiklic user posted image )
pa seveda z zaščitnim faktorjem jo bom namazala po celem teleščku,

pa buček (klobuček) na glavo dokler si ga dol ne potegne.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
8.6.2010 8:52:31   
štrumfek
hej hoj...

cukr jst mam našo v bodiju z kratkimi  rokavi in kratke ali pa kapri (ker skos kobaca) hlače, pa se mi včasih še zdi da ji je vroče...

5ra8 upam na čimprejšni +

živka v senčki se skrivamouser posted image user posted image sem res bol mal za računalnikom.. takrat ko biba spi (torej zdaj)user posted image user posted image

jaz sem se pa končno spet mal naspala... miss že 14 dni spi po 10-12 ur v kosu tako da user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa mal cunjo v roke prjet... user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
8.6.2010 8:54:27   
Mala_princeska
Alex izkoristi zadnje dni porodniške.

Kaminek upam, da je zdravje kaj na boljšem.

Koš pikalonic.

Aja pa Melody lepo, da si se oglasla, pa štrumfetka a štrajkaš?

Potty kako ste?

Danes bo spet noč brez Nine, saj prespijo v vrtcu, jutri pa zaključni piknik, tak da skoz dogaja.....tem 6. letnikom - uf prehitr rastejo ti malčki.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
8.6.2010 8:55:26   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Alex izkoristi zadnje dni porodniške.

Kaminek upam, da je zdravje kaj na boljšem.

Koš pikalonic.

Aja pa Melody lepo, da si se oglasla, pa štrumfetka a štrajkaš ? NEEEEEE se javljam na raport user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potty kako ste?

Danes bo spet noč brez Nine, saj prespijo v vrtcu, jutri pa zaključni piknik, tak da skoz dogaja.....tem 6. letnikom - uf prehitr rastejo ti malčki.

Neposredna povezava do sporočila: 3333
8.6.2010 8:56:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

jaz sem se pa končno spet mal naspala... miss že 14 dni spi po 10-12 ur v kosu tako da user posted image user posted image user posted image

ej bejba a malo zamebnjamo naše punce??? ma sem ti foušššš ker moja se pa zbujaaaaaaa še zdej non stop......ne spomnim se kdaj je 8h skup prespalauser posted image

očitno bo potreben radikalen al kako se reče ukrep - konec dojenja in potem bo bolje.....tko da se ponoči mučimo in zbujam,o zaradi mokre pleničke, dude,....

pol se pa čudim da pride dan, ko sem čist povožena......

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
8.6.2010 8:57:34   
Mala_princeska
štrumfetka lepooooo, da se oglasiš, no zdej pa putcen zie user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
8.6.2010 9:02:22   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

ej bejba a malo zamebnjamo naše punce??? ma sem ti foušššš ker moja se pa zbujaaaaaaa še zdej non stop......ne spomnim se kdaj je 8h skup prespalauser posted image

očitno bo potreben radikalen al kako se reče ukrep - konec dojenja in potem bo bolje.....tko da se ponoči mučimo in zbujam,o zaradi mokre pleničke, dude,....

pol se pa čudim da pride dan, ko sem čist povožena......

pa naj ti bo 1 noč bom pa še žrtvovalauser posted image user posted image  
je pridna moram rečt, zvečer ob 19.00 flaša, ob 19.30 že spi, potem pa spi tam do 6.30-8.00 čist odvisno...

Neposredna povezava do sporočila: 3336
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 9:02:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3337
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 9:05:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.6.2010 9:39:56   
Alex01
Dan user posted image

Mi2 že iz dveh sprehodovuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa malček že spiuser posted image , jaz pa likatuser posted image dokler ni še prevroče.
Našemu je ful vroče , tak, da je čez dan samo v bodiju s kratkimi rokavčki, pa kratke hlačke.
Princesi še dojiš? Nejc zaspi tam nekje po deveti uri zvečer in spi v kosu (izjema kakšna noč, ko se prebudi, pa mu dam mal čaja za pit al pa dudo) tam nekje do 7h zjutraj. Podnevi pa gre še 2x spat, vsakič po cca 2 ure (včeraj je spal dop 3,5 ure) .

Držite se bolj v senčki in ena user posted image za vse vas.

Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.6.2010 11:06:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Princesi kako bi pa lahko bil še bolj priden? Bolj ne gre user posted image , jezi pa me ne. Vse v mejah normale. Vse je v glavi, kolikor se daš sprovocirat, to pa imaš in to velja za povsod, tudi za sorodnike, prijatelje, službo. Če ima oseba sama pošlihtano kaj je zanjo prav, ok in dobro je ne more nič s tira spravit.

user posted image user posted image user posted image  za tako lepo razmišljanje, kapo dol in le tako naprej, sem vesela zate.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.6.2010 11:11:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Princesi še dojiš? Nejc zaspi tam nekje po deveti uri zvečer in spi v kosu (izjema kakšna noč, ko se prebudi, pa mu dam mal čaja za pit al pa dudo) tam nekje do 7h zjutraj. Podnevi pa gre še 2x spat, vsakič po cca 2 ure (včeraj je spal dop 3,5 ure) .

Držite se bolj v senčki in ena user posted image za vse vas.

Alex zdaj pri enem letu bom rekla, ja žal še dojim user posted image  user posted image  samo se mi zdi, da je pa zdej too much - mislim, da je sedaj dovolj dolgo in je treba nehat, ker flaše zenkrat ne sprejme, pa lahko 100 različnih sort mleka not zlijem user posted image  pa 100 različnih modelov flaš in cucljev sprobam. tko da imam spet en aptamil 2 comfort skor še cel paket za ponucat, pa bom najbrž spet v smeti stresla, če katera rabi rade volje odstopim.
Pa zvečer itak noče na žlico jest, samo iz rok bi jedla - kruh, namaze,...sirček na koščke....
ma ja zgleda da ji preveč pustim user posted image user posted image user posted image  in potem ona po svoje....in mamica popusti, pol pa jamram.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
8.6.2010 11:11:33   
Mala_princeska
nič počasi se grem za službo zrihtat

Neposredna povezava do sporočila: 3342
8.6.2010 11:24:52   
Alex01
živka  - VŠUP (samo še diploma manjkauser posted image )

princesi - pri nas namazi na kruhu ne gredo, sam kruh gre. Čokolino mora bit že fejst sila, da ga poje, polento z navadnim jogurtom ima rad, kakšen mlečni gres gre tudi v promet, drugače pa juhe vse sorte, zelenjavo, meso. Zvečer že v postelji eno flašo mleka, pa zjutraj, ko se  zbudi eno flašo mleka. Čez dan pa popije ful tekočine.

Neposredna povezava do sporočila: 3343
8.6.2010 11:25:30   
Alex01

nič počasi se grem za službo zrihtat

upam, da imaš klimo v avtu, da ti ne bo preveč vroče na pot. pa previdno na cesti!

Neposredna povezava do sporočila: 3344
8.6.2010 11:47:57   
čebelica01
kaki krasni dnevi jupiiii

rea - kako ste ??? javi se kaj . upam ,da vam ni prevroče user posted image

ostale uživačke uživajte naprej

jaz uživam 10000% toliko od mene pa pa

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 12:23:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.6.2010 11:17:00   
Alex01
Danuser posted image

Se vse hladite v senčki?

Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.6.2010 18:36:09   
cukr07
Zgleda, da nas je tale vročina vse tako zdelala, da se nam tudi pred računalnik ne da user posted image .

Mi smo šli našega fanta danes slikat in mu dat delat osebno izkaznico. Je bil pri fotografu tako resen, kot bi vedel zakaj se slika.

V zadnjem tednu je ratal pravi hiperaktivček, se kotali ali pa drsa po riti po celem stanovanju. Kobaca še ne, mu pa ne manjka veliko da bi. Čeblja pa že tako, da ga imam včasih kar polna ušesa user posted image . Skratka v enem tednu je pokazal toliko novega, da ga z možem komaj dohajava.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.6.2010 22:19:06   
kaminek
res je vroče, nas pa ni na spregled, zato je taka suša tuki goruser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.6.2010 8:52:06   
5ra8
glede piknika se tud jst strinjam user posted image

jaz upam da bom končala prec avgusta ko se šola odpre po počitncah....do oktobra mam pa rok, tko da....

pol je že narjeno, zdej mam praktični del...čakam mentorco, da mi pregleda teorijo in anketo, potem pa naprej. 

moram to prej nardit, predn se kšn bejbi najavi...da bo mel diplomirano mamo user posted image user posted image user posted image

Alex01, mogoče pa res kdaj pozvonim user posted image  
Moja hiša je druga, oz. nasproti Bayerja user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!