|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
4.6.2010 21:11:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ha ha poslovna skrivnost.

user posted image user posted image user posted image  

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
4.6.2010 21:19:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

MI lepo delovno naprej, smo se že malo navadli, tak da bo. Danes mamo festival v vrtcu, tak da bo spet žurka. Je po novem zmeraj kaj.

Princeska, odgovor ti še sporočim, ko se z mojim zmeniva in uskladiva koledarje. Pa hvala za vabilo.

user posted image user posted image user posted image  za še enega bebija od kolegice user posted image

Ja, fešt bo čedalje več in če le hočjo v vrtcu kaj organizirat, je super.

Majch, ko boš vedela, pa javi za RD. Vse ostale povabljene bejbe, uradno vabilo za 11.7. še dobite, Kaminek ti se pa prprav na tortico user posted image  se slišva.

Ko smo glih pr vrtcih - Majch (in ostale, ki imate pleničkarje v vrtcu) a plenice moraš ti s seboj v vrtec nest za Živo?
Ker recimo moja Nina je bila v Trebnjem v vrtcu in nam ni bilo potrebno NIČ nosit svojih plenic, razen zalogo robčkov (vlažilnih+navadnih) smo mogli naredit, sedaj pa v Mirni Peči pa naj bi PRINESLI SVOJE PLENICE, pa še jasli k žuti plačevali.
A katera kaj več ve o tem?
No sicer grem v ponedeljek na pogovor v vrtec.

Aja Čebela pa zdejle najbrž nori na stadionu v Mb na fuzbalu je 1:0.user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
4.6.2010 21:29:43   
Alex01
Princesi - ko je bil naš Alex v jaslih (res je tega že skor sedem letuser posted image user posted image ) smo morali pleničke nest v vrtec (vrtec Ciciban Nm in Kekec Nm)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
4.6.2010 21:43:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Princesi - ko je bil naš Alex v jaslih (res je tega že skor sedem letuser posted image user posted image ) smo morali pleničke nest v vrtec (vrtec Ciciban Nm in Kekec Nm)

aha hvala za hitr odgovor,

sem neki laično ujela na netu, da je to odvisno kako se vrtec in občina dogovorita....in koliko zagotovijo in bla bla bla...

nč nočko.....grem še user posted image nafutrat user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 22:36:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 9:17:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 9:26:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.6.2010 19:27:46   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO lee ann, očka in mala Amber user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa bil expres porod user posted image

Lepo se cartajte, pa še enkrat ČESTITKE in veliko prespanih noči user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
6.6.2010 9:44:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO lee ann, očka in mala Amber user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa bil expres porod user posted image

Lepo se cartajte, pa še enkrat ČESTITKE in veliko prespanih noči user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  LeeAnn lepo zgodbico si doživela in napisala, se vidi da si bila do konca totalno zaposlena in aktivna 100/h, da je vse potekalo tako hitro kot pri meni dvakrat, čeprav sem obakrat čez rok "stresla" user posted image user posted image
Fajn se cartajte in rihtajte, pa UŽIJTE VSAK SKUPNI TRENUTEK, ker otroci pre-hitro (z)rastejo user posted image , jst kar ne morem verjeti, da sem bila lani ob tem času s trebuščkom in da sem napeto čakala dan D, danes pa Manca že veselo teče naokrog in zganja prijetne lumparije user posted image .

Aja če me spomin ne vara, je bila moja soba obakrat št. 8 v Nm porodnišnici user posted image user posted image user posted image

Nina pride danes domov in samo dva dni je ni in se mi zdi, da je ni že celo večnost.

Užijte ta sonček, jst grem končno sprobat aparat za kruh (če imam ta prav rezervni deluser posted image user posted image ) in piščančka pa krompir v pečici spajštrat za kosilo,
ati pa vozička zunaj, da bo žabica malo zaspala user posted image .

Kaminek pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za čeveljčke, Geox je noro lep in noro drag user posted image , sva šla včer z mojim kar v Dolenjske toplice v Cicibanovo industrijsko prodajalno (Majch ne preveč zapravljat, ko jo imaš blizu službe user posted image ) in sva nabavila ene lanski model + ene copatke odprte, tko da če je(bo) vroče bo mala kar brez štumfkov.

A je kaj narobe, če eno nogico malo bolj na V obrača? mislim na ven? Če veste kaj mislim? user posted image user posted image  Al je to samo, da se navadi na nove sandalčke/copate, ki pa ji niso preveliki, da se razume.

Lepo se imejte......

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
6.6.2010 9:45:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

no, zdj vidte zakaj jst lumpa nism nč povedala user posted image ko je pa tko ekspresno šlo user posted image user posted image

aja, pa še to: Amber se izgovarja po slovensko, ne angleško, tko kot piše z a, torej amber, in ne ember..  bo mela velik posla, nosi oba najina priimka, vse skupaj kar 5 r-jev, pa še 3 zlogi po 3 soglasnike user posted image prav kunštno je videt napisano, slišat pa sploh user posted image

ti ne zamerimo user posted image

Hvala za razlago o imenu, pa če prav razumem pomeni jantarček, če sem Majch prav ujela user posted image user posted image  lepo ime.

Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 12:57:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3311
6.6.2010 15:48:25   
_melody_
Punce poglejte kdo vas je prišel pogledat user posted image ... Se me še spomnete user posted image ???

Od poroda sem danes prvič na ringaraja in se rekla, da vas moram pozdravit. Tako čas mineva, da sem se kr pozabila tukaj gor oglasit. Ne zamerite prosimuser posted image !

V nedeljo smo imeli krst, z možem 1. obletnico porokeuser posted image  in glih na ta dan so Sari pokukali trije zobki ven. Tako je bla boga, da jo sploh nismo mogli pomiriti dokler ji nismo šli potem po Daleron. Ne morm vrjet, da glih na ta dan. Se je zjokala za celih 8 mesecev nazaj.

Morm vam povedat, da je tako priden otrok. Sam smeh jo je in od 4. meseca spimo celo noč.

Lepe sončne pozdravčke in koš poljubčkov vsem!!!!

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3312
6.6.2010 16:29:28   
majch
ojla

leeann, no očitno si narjena za kopico otrokuser posted image . Bravo za tako hitrost. Pridem drugič na tečaj.

Mi smo bli pa včeraj v Zoo LJubljana, ker glih nismo vedli, kam naj se damo. Pikico smo tako zmatrali, da je ob šestih samo zadrnjohalauser posted image Pa je blo luštno. Od slona je nismo mogli odtrgat. Ji je bil do skrajnosti smešen.

A rabi kera roza cicibanove balerinke št. 17? Se tako malo perlasto svetlikajo. Jih bom morala zgleda nerabljene prodat al kaj...mala skoz joka ko jih samo zagleda, Pa prste skrči in jih sploh ne morem obut...tako da zdaj ne nosi nobenih oblekic, ker ne dobimo čevljev gor. No comment.user posted image Zdaj je skoz v enih in istih teniskah, ki pa počasi že niso več lepe...mislim...grrr. Mala misli skoz v njih  hodit al pa bosa, al kaj...čevlji so nam muka.

Nič...sončkajte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
6.6.2010 16:30:58   
majch
p.s. Kaj pri melody boste spet zibali al tale ticker kej ne štima?user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.6.2010 16:35:36   
_melody_
NE, ne bomo spet zibali. Še vsaj 3 leta ne :). Ticker zgleda da nekaj zafrkava user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.6.2010 8:08:28   
kaminek
bravo lee ann, hitro je to šlouser posted image . sej, tko vsaj imaš lepe spomine na porod in ni človk tolk zmatran in lohk uživaš že od 1. dneuser posted image user posted image .

me s patricijo smo spet bolne, pa to ne morš verjet. 2x v 14 dneh. sm šla v soboto k dežurnemu, ker nism več zdražala bolečin, pa je reku, da je močn prehlad in da mi nima nč dat, tko da se počasi cajtam doma,.....,grrr.

tamal pa spet ni šla v varstvo, k je mela včeri in ponoč vročino, je vsega po malem-prehlad, zobki. tko, da bo spet pestro uvajanje. brez veze....pa kaj čmo, tko je.

imejte se lepo, lep sonček je, fino toplo, tko da uživajte

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.6.2010 9:24:44   
Alex01
Dober dan še od mene user posted image

melody - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image user posted image user posted image user posted image . En koš user posted image za Saro in njene zobke. Super, da se imate lepo. Pa še kaj se nam oglasiuser posted image

živka - krasne slikce user posted image user posted image user posted image user posted image , luštni ste

kaminek - pa en kamion user posted image za vas, da se čimprej pozdravite. Tole glede uvajanja mi je čisto poznano. Mi2 z Alexom sva bila en teden v vrtcu pa en teden doma in tako kar nekaj časauser posted image

Nejc zgleda dobiva zgornji dvojkici, sicer je pa ta vikend imel mal vročine, pa kakal je bolj redko, samo je zelo veliko pil in normalno jedel, tako, da sumim, da je to od rasti zobkov. Pa ful se slini. Mene pa ful grlo boli že od petka, pa kiham ko norecuser posted image . Zadnji čas, da se vreme uredi in da se začnejo sončni dnevi.
Alex komaj čaka, da bodo počitnice , pa končno mi je uspelo rezervirat dopustuser posted image .
Drugače pa "uživam" zadnji teden porodniškega dopusta user posted image user posted image user posted image

Uživajte v lepem vremenuuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.6.2010 13:01:09   
5ra8
dan user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.6.2010 13:58:15   
čebelica01
ja kje si se pa ti zgubila user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.6.2010 14:48:53   
5ra8
čebelica01, sem rabila malo oddiha od ringaraje user posted image  nekako nisem mogla pridet sem user posted image  ni mi  user posted image  dalo....

ampak sedaj sem spet tukaj, gremo v nove boje za user posted image user posted image  in bom spet redno sodelovala v čveku user posted image  

a ste vesele ker je končno sončeeek? moj peso ni glih user posted image  on bi sneeeg user posted image user posted image

Alex, sem šla zdej parkrat mim tvoje bajte, pa nikjer nbenga bemu user posted image user posted image

enkrat je nekdo moral glih noter za ograjo it, ker se je glih zapirala...pa v soboto je bla garaža odprta pa avto not, pa gledam...pa nbene žive duše user posted image

res nimam sreče da te srečam....aja kako pa diplomca? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 15:10:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.6.2010 22:04:23   
Alex01
Dober večer user posted image

Zdej mi ja pa že vročeuser posted image , dva dni nazaj me je pa zeblo user posted image

živka - ja, tam sm rezervirala. Ni na začetku Paga ampak zadnja vas na celini pred mostom, ki pelje na otok Paguser posted image

5ra8 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako močno držim pesti in eno goro user posted image user posted image , da čimprej zagledaš + in  da bo vse tako kot mora bit! Zakaj pa ne pozvoniš? V soboto sem bila doma. Avto je pa bil najbrž na drugi strani ceste pod drevesom v senčki.  Če greš še kaj mimo - dobrodošla. Sem šla pa tudi jaz parkrat čez tvojo ulico, z vozičkom in s kolesom, pa ne mi zamerit, sem pozabila, katera hiša je tvoja. Druga?
O diplomi pa raje nebi. Ta trenutek je nuli user posted image . Sem pred enim mesecem spet en "popadek" dobila in si izbrala 3 nove naslove (ne iz računovodstva) in sem povprašala o zasedenosti naslovov in so vsi trije že oddani. Tak da sem se odločila, da počakam nove objave (žal šele jeseni) in takrat zagrabim in to naredim. Ker zdaj je pa že res zadnji časuser posted image . 5ra8 - ti si že diplomirala? Živka, jaz se strinjam, da naredimo seznam z roki o dokončanju diplom in potem naredimo en piknik za vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.6.2010 22:06:01   
Alex01
Sem pozabila prej dodat - en piknik, ko bomo vse diplomirale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 8:33:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.