|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
5.6.2010 22:05:49   
Anonimen
http://www.planet-lepote.com/odnosi_in_dobro_pocutje/zdravje/razmik_trebusnih_misic_med_nosecnostjo

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
6.6.2010 13:17:12   
legenda_m
joj luda kuča. babyloverka ti si tud na am ane. mi smo še zmer na aptamilu navadnmu, ker komfortnga noče. sam ne vem no, a je to res normalno, da se tok napenja predn se pokaka (cel dan, tud v spanju) pa masiram pa namakam pa nč bolš. pa biogaio mu dajem a čm novalac poskusit. unga proti krčem? ker zaprt ni glede na to da kaka vsak dan ane.

je pa res lepo, uzun, se mi kr srce para. sam kaj nj. ga uzun nosm pa tolažm? bojo sosedje poklical policijo pa socialno.

lepo nedeljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
6.6.2010 15:07:54   
babyloverka
uh legenda_m kako te razumem user posted image  vem da to ni niti najmanj prijetno. in ti polagam na srce da zamenjaj mleko. moj kaka po novalacu brez najmanjšega problema dvakrat ali celo trikrat na dan user posted image  in to tako da včasih sploh ne vem da se je pokakal, torej ni joka, ni tiščanja, ni bolečin, preprosto kakanje user posted image
res apatamil je našega zapiral. no saj je tudi kakal vsak dan enkrat ampak s tako muko da je groza.
in kupila sem navadni novalac in tistega proti zaprtju. in sem mu najprej dala navadnega. in sedaj smo že odprli tretjo veliko pakungo po 800 g in normalno kaka, tistega proti zaprtju še sploh nisem dajala.

jaz ti priporočam da poskusiš novalac ali kakšno drugo mleko, resnično. moreš pa vedeti da traja nekaj dni da se staro mleko izloči iz telesa, tako da ne pričakuj rezultata že prvi dan. veliko sreče tebi in tvojemu malčku user posted image

jaz sem se komaj prikradla do računalnika. najin ati je včeraj bil na nogometu in fantovščini, posledično je danes mačkast ali kar tigrast. no in sva ga dopoldne pustila s tamalim pri miru. prej pa me je svadil ker misli da se mi bo celi dan smilil ker je pač mačkast in sem mu lepo povedala da ima popoldan malega user posted image  sem malega nafojtrala in ga spokala v vozek in sta šla. prej sta prišla nazaj in me je prosil če bi jaz malega previla ker se je posral. sem ga rajši šla previla kot pa da bi mogla še posteljnino prat ker bi moj bruhal zraven user posted image  no pa sem malega nazaj spokala v vozek in sta šla dalje. jaz sem pa stroj cot oprala in obesla, kopalnico počistla, sobo počistla, oblačila in torbo pripravila za malega ker gremo pozneje na neko fešto,... v glavnem naredila sto stvari. se pozna ko sem dve uri fraj, naredim ogromno.

no tudi jaz se vključujem v klub badmame user posted image user posted image :
včeraj sva namreč šla s tamalim na nogometno tekmo za atija navijat. in je bil buden pa sva šla na tribuno, med polčasom se je najedel, vmes so vsi kričali ko so bili goli ipd ampak njega to ni zmotilo user posted image  sem zasledila par pogledov kakih babnic, češ kam jaz otroka vlačim, pa sem se samo smejala nazaj user posted image  če jaz menim da otroku to ne bo škodilo potem bom to naredila.
in ja, tudi nam duda povsod leti, ne prekuhavam je vsak dan, in res ne kompliciram za vsako malenkost, otrok se mora navadit na marsikaj.

no želim vam prelepo nedeljo, tako lep sonček je. se grem uredit in moja sončka iskat, tamali bo lačen user posted image  tavlki pa menda žejen user posted image  čeprav ju nekam dolgo ni, upam da nista v gostilni naredila pavze user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 803
6.6.2010 20:58:14   
agha
Dober večer!

Tole bo "enoročni" post. user posted image Mali mi spi v naročju. Sem ga komaj uspavala, je bil že tečen od utrujenosti. Danes smo se namreč potepali malo naokoli in sicer smo bili na svežem gorskem zraku na Pokljuki in potem še na sprehodu na Bledu. Naš fantek je bil ful priden ves čas, mami pa je izkusila dojenje in previjanje v avtu in je bilo čisto ok. Bomo kar ponavljali in se še naprej potepali.user posted image user posted image

Sicer pa se nekaj dni nisem uspela oglasit, ker smo imeli nore krče, 2 dni in eno neprespano noč. Ampak je HB minilo. Spet sem ukinila vse iz jedilnika pa še kapljice Biogaia dobiva in je zdaj mir.

Kranjčanke smo se v petek spet uspele čisto naključno srečati v mestu. Super!!user posted image user posted image

SOOONČEEEK JE PA RES ZAKOOOON!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image I LOVE IT!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.6.2010 8:43:30   
nincy29
jutro čvekice

jaz imam tudi enoročen post zdaj..mali spi v naročju.

kako ste kaj vikend preživele?mi smo v soboto na kosilu pri tašči bili ker je imela 50 let zvečer pa smo do morja na en sprehod šli.včeraj pa smo do prijateljev šli ki mimajo punčko mašo 4 dni mlajšo od našega.

spet oblačenje
jaz sem mu v soboto prvič še kratke hlače oblekla.včeraj enako in mu je še v tem tak toplo bilo da sem ga potem samo v kratkem bodiju in pampers plenički pustila.in še zmeraj je bil ful topel.čez noč in zdaj smo bili enako oblečeni.

biogaia
a se to da tut na netu kupit??

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.6.2010 8:43:53   
tintin
oj punce,

ja sonček je super!

mi smo bili v soboto na dooooolgem sprehodu v centru kranja, no jaz sem vozičkala...vasja in user posted image sta bila pa na igralih in na eni delavnici. včeraj smo šli pa dopoldan v zoo, popoldan pa spet na obhod...res je super to poletje!

agha me veseli a ni več krčev! čeprav škoda za tvojo prehrano, ampak boš preživela a ne...samo da je arne ok!

jaz pa zdajle šibam na csd oddat vlogo za otr.dodatek.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.6.2010 8:44:51   
tintin
biogaia - v lekarni !user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.6.2010 8:49:13   
nincy29
a v vsaki lekarni??

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.6.2010 9:09:01   
mamika25
Jutro!

Da se mal javim. Da ne pozabite name. Tamali je zaspal. Mene čaka en kup velik likanja! user posted image
Torej, mi smo še vedno v borbi za mililitri. Vsak požirek je dobrodošel. Sam mali kar štrajka z mlekom. Sploh ne popije več kot 100ml na obrok, včasih samo 60 ali 70ml. Komaj naberemo 600, 650ml v 24urah. Hranim ga večinoma samo v spanju, takrat se mi zdi da še najbolj potegne user posted image . Sploh ne kaže znakov lakote, če pa že, pa popije samo minimalno. Mali mi prespi celo noč in cel dan. Zelo malo časa je buden. Ni ne tečen, nič... popije svojo minimalno dozico in je ves srečen. user posted image
Še vedno me skrbi da ne pridobiva na teži. In komaj čakam posvetovalnico drug teden, da začnemo kaj ukrepati. Ker se mi bo zmešalo od tega mleka. Zdaj sem prešaltala na Novalac. Ne vem, meni ima malo boljši okus. In na njemu piše, za 2 meseca stare otročke, da naj bi popili 650ml na dan? A se gleda mesece ali se kleda kilograme otroka? Ni mi jasno. Če se gleda kg potem ni šanse da dosežemo željene militre. Zgleda bomo imeli še enega manekena. Tamala je bila ista, redila se mi je le po 500g na mesec. In še zdaj je tako suha, da bi se lahko skrila za telegraf štango. Pri 3,5letih ima nekako 14kg user posted image . Suhica, kaj čmo.
Smo pa veliko zunaj, zdaj je res super, ker je tale sonček. Upam samo da mi tole dete enkrat začne lepo jesti, pa da mi ga za obroke ni treba več buditi. Šele včeraj sem ga dala ven iz povijalnih pleničk. Patronažna mi je rekla, da naj ga povijam na široko do pregleda kolkov. Kako pa ve? Še povijate s povijalko?
Menstruacijo imam že 9 dan?? Ne vem če je to normalno. Če bo trajalo še kakšen dan, bom mogla it nazaj. Imam občutek, da tudi mene niso ščistili, ker krvavim že od poroda dalje. Pa je danes že 8 teden. Groza.

Grem likat, pol pa mal ven dokler še ni tolk vroče. Lepo se mejte, še kakšen predlog glede hranjenja zame?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.6.2010 9:10:52   
mamika25
Didi, kje si? Kako je s tvojim hranjenjem in tamalo? Vam gre kaj bolje?

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.6.2010 10:23:49   
agha
Jutro!!!

Midva sva že naredili en krog, je bilo prav fino, ker je bila prijetna temperatura. Vzrok za tako zgodnji odhod od doma (ob 8.00) pa je bil, da sem izgubila telefon in ga k sreči tudi našla. Je bil skrit pod sedežem v avtu.user posted image

Smo pa izgubili še eno zadevico.user posted image In sicer na avtosedežu tisti del, ki na pasku od malega pride na njegove rame,...kako naj napišem. Tisto blazinico na ramah, ki pomaga, da ga pas ne žuli. Pojma nimam kje smo jo zgubili, nekje na poti od garaže proti domu, v avtu je nisem našla, pa doma tudi ne. Ne ve kako, da smo tako "zgubljeni". To sem nama ni nikoli dogajalo! A ima katera kaj pojma kje naj to zadevo zdaj naročim oz. dobim?! Sem mislila poklicat v Pikapolonico, ker smo tam kupili avtosedež (Maxi cosi).

Tintin - bom preživela.user posted image To mi je še najmanj, samo da je mir v hiši!user posted image

Nincy - Biogaia dobiš v vsaki lekarni.

No, imejte se lepo! Jaz pa upam, da še kaj najdem! user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.6.2010 11:15:58   
legenda_m
tud mi2 sva šla na hitr en giro. ni zdržal. sm pa prav pila naravo, ko sva bla uzun. vse zeleno, vse cveti, žvižga,poje... no pol sva na hitr obrnla in šla nazaj, joj kok ga je zvijal, danes sm probala novalac tko da UPAM, da bo ker sm se tko fino razjokala in povsem obupana mojmu fantku prigovarjala nj mi pove kaj nj nardim. on me je pa samo gledal s svojimi učki.user posted image user posted image user posted image
pediater je reku , da je to normaln, da se bo uuredil ko še mal zraste itd. men pa ni. u glavnem sj bo ane.

mal sm gledala za vrtce. ste ve že oddale vloge? se ne slepim, po moje ga nm dobila. mal sm se menila z eno gospo, ki pazi na otroke, je rekla, da bi se najdu kkšn prostor.

nč fajn bodte. grem kofetkat. pol pa likat. pol pa kuhat. pol pa jest. mislm da ne bo znesl usega. delo ma to dobro lastnost, da tud če ni opravljeno te počaka. a ste opazle. tamauček je malček zaspal.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.6.2010 12:07:34   
Izabela_07
Mamika25 - glede krvavenja, tudi jaz sem full dolgo krvavela in na koncu morala na čiščenje. Tako da po moje se pojdi čimprej pokazat g.

Neposredna povezava do sporočila: 813
7.6.2010 12:14:18   
tintin
tudi jaz že nazaj...
agha mi smo zgubil pri Vasji pri sedežu 9-18 del, ki je oblazinjen v mednožju..pa nismo mogli dobit drugega (isto šli v Pikapolonico, sedež Concord). ampak mogoče se za Maxi cosi dobi...mogoče probaš direkt pri uvozniku za Slo?

mi imamo pa zamašen naš mini nosek...grrr

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.6.2010 12:23:23   
nejanejc
ojla..

ma jst sem spet povozena...

dojenje me izmuci in se nikoli nima dovolj...

danes se se tako se zbujal, da sva zamudila primerno uro za vn, se dojila pa ni blo dost, je jokal, ko sem nardila 500 m. sej vem prevroce...zdej sem ga spet prklopla in skorej spi... vlece ne ... jst pa spet masiram otrdele prisi...

ma mi je hudo za krvavitve, izgubljeneresi in zamasene noske

no sej nevem vec nic, spet joka

lepo se mejte

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.6.2010 14:03:05   
legenda_m
Nejanejc mogoče bi jst našga vašmu predstavla ;) teli dedci, skoz rabjo eno pozornost ane ej drž se. sj bo

aja Babyloverka sm zamenjala mleko, po kolkem času si pa ti opazla izboljšanje? po parih dneh al takoj, sam tko me zanima. vem da se mora še staro mleko predelat. ...

zdj spet mejčkn spančka sam je prevroče za vn, se martinčkamo not. aja še neki. po kolkem času pa začnejo sami uravnavat temperaturo?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.6.2010 14:14:27   
nejanejc
legenda ja, res ne bi blo slabo... sem mu dala se dodateki, pa se ze po eni uri dere ko zmesan

Neposredna povezava do sporočila: 817
7.6.2010 14:16:07   
agha
Ojla!

Vidim, da se še nekatere izogibate opoldanski vročini. Meni se zde kar malo prevroče zdaj, da bi ga ven peljala. Bomo pa zvečer šli še eno rundo ven.

Eno vprašanje imam. Opazila sem, da ima naš pikec vneto eno oko, v bistvu se mu solzi. A katera ve kaj lahko naredim? Mu dam obkladke iz kamilic?

Tintin - hvala za nasvet. Sem klicala v Pikapolonico in pravijo, da 90% ne bodo morali dobiti teh blazinic, so preverili tudi na servisu in jih nimajo. Škoda. Sem prehodila še 1x celo pot od garaže do stanovanja in obrnila okoli cel avto, pa tega ni. Bom pa če ne na koncu k šivilji šla in prosila, da mi zašijejo 2 novi. Bom pa še prej generalnega uvoznika poiskala in poskusila srečo.
Upam, da cim prej pozdravite prehladek.user posted image

Nejanejc
- ti želim, da bo vse ok, po starem....user posted image

Lep dan!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 818
7.6.2010 14:28:45   
nejanejc
no, sem klicala se pomoc pri dojenju, po vseh forumih, kjer i svetujejo samo, da naj ne jem mlecnih izdelkov mi je rekla, da naj ga dojimkolkor pac hoce, pa mu dam dodatek.. druge ni... mleka ne bom vec mela, pa ce se okol obrnem

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.6.2010 16:29:57   
amelie
Hej! user posted image

Žiga se čudi vrtiljaku nad glavo, jaz pa sem vas prišla malo pozdravit. Danes je spal 8 ur v kosu! Brez dojenja, previjanja ... Ob desetih ga je zmanjkalo in ob šestih zjutraj so me zbudile joške, ki so ble betonske! Sem ga glih mislila it budit, pa je oči odprl, laaaaačen kot volk user posted image  Verjetno ga je zdelal zrak včeraj, je bil pet ur na frizbi tekmi, od tega je samo zadnje pol ure imel malo zaprte oči, prej pa ves čas 100 % aktiven. In priden ful, samo smejal se je in gledal naokoli. Sem ga pa včeraj vagala in ima že 5800 g. Pa mišelinke po telesu. Čist po mamici user posted image  user posted image
Drugače pa je že več kot 4 dni, kar je zadnjič kakal user posted image  Ampak ga nič ne šraufa ... Ne morem verjet, kako se je to spremenilo, prej pa je bila vsaka plenica pokakana.

Nejanejc, jaz te občudujem, kako se trudiš in ne obupaš ... Vem, da ne bo zvenelo najbolj vzpodbudno, ampak jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj prešla na dodatek. Ne mislim, da bi ti tud morala, hočem samo rečt, da si res močna, jaz verjetno ne bi bla. user posted image

Legenda_m, ti pa tako humorno poročaš, kaj se dogaja pri vas, da čeprav ni smešno, se smejim ob tvojih postih user posted image  Sta si pa po vajinih opisih sodeč Jaka in Nejc res podobna.

Mamika25, maš res z enim trmastim otročičkom opravka user posted image  Če je tudi sestrica manj ješča, pa je mogoče res to samo karakter in ne zdravstvena težava. Bo pač pri drobčkanih.

Drugače pa sem bla včeraj ful jezna na mojega in na taščo ... Vse bolj me ima, da bi lepo vse posedla obe babici in še koga in jim razložila, kdo je mama, kaj so razumne in kaj nerazumne zahteve glede otroka, in dokler so moje zahteve razumne, želim, da jih upoštevajo in ne zavijajo z očmi, ko kaj rečem. Mojega pa itak nič ni doma in komaj še ve, kaj je treba z otrokom počet in kaj ne ... Ga po celem vikendu, ko ga ni bilo doma, prosim, če lahko dve minuti popazi malega, da ne bo psička se prišla k njemu cartat (je skoraj slepa in ful štorasta in ji je treba pomagat, da ga ne pohodi), pa reče, da bo, pa pridem z wc-ja in on spi. To je pa tud vsa pomoč glede malega, ki sem jo imela od njega ta vikend user posted image  Aja, razen v soboto zjutraj, ko sem popokala pse in šla na sprehod, malega pa njemu pustila. Ampak pustila sem mu sitega, previtega, naspanega in nasmejanega otroka ... Potem pa ni čudno, da me gleda, kot da sem z lune padla, ko mu rečem, da sem zmatrana. Saj ni samo otrok, je treba zraven še kaj po stanovanju nardit in če je otrok še tako miren, ga ne moreš ves dan v ležalniku pustit ... Eh, bo že.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.6.2010 17:11:33   
tintin
agha- hvala za lepe želje...zalivam s fiziološko, aspiriram....

vneto oko - kamilic raje ne, probaj spirat s fiziološko...od čajev je pa za obkladke boljš smetlika kot kamilica...če se bo vnelo pa itak  ne bo druge poti kot kapljice tobrex ali bivacin...

se mi je zdelo glede blazinic, da je tako....pomoje bo šivilja easiest way...

nejanejc - user posted image na pol se res ne moreš preklat...itak se ful trudiš...kaj pa duda - je prijel?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.6.2010 20:42:25   
gilda77
Pozdravljene!

Kako ste kaj? Mi smo imeli 1.6. že tri mesece in danes smo imeli posvetovalnico,naša Kasia ima 59cm in 4900g.
Smo se tudi cepili-obvezno cepljenje  in rotavirus 65eur.
Drugače ponoči spimo od 22ih do 6ih,potem poje in spi do 8ih.
Agha: mi smo imeli enake probleme z učkom pred dvemi tedni.Jaz sem ji zjutraj umila s fiziološko raztopino in potem ene tri krat na dan obrisala s kamilico in se je vse pozdravilo že tretji dan.

Lepo se imejte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.6.2010 20:53:51   
nejanejc
dober vecer...

hvala agha, upam, da bo se postavlo na stare tire :) je tamali potem malo se potrudu in pocuzal mleko, ki se je zastalo. Sem bla prov vesela, ker crpalka ni nic skorej nardila.

amelie, hvala za "nevzpodbudne" besede, so me vseeno pomirile :)user posted image

titin, ja res je tako, sej se trudim, da bi blo cim vec. Ja tvoj nasvet z dudo je kar boljsi. Je vcerej celo z njo zaspal v ustih in je ni dal. sam se vedno je ne zagrabi skoz še. Mogoce pa bo :)

lep vecer, pa mirno noc :)

(odgovor članu gilda77)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.6.2010 21:18:58   
Anonimen
Zdravo mamice...
Kako kaj...ste priživele ,današnjo vročino...mi smo bili kar bolj v senčki ,proti večeru smo pa šli v Celje po opravkih ,pa še ploha nas je dobila...
amelie ti si mama in tvoje besede so tiste ko odločaš kaj bo z tvojim otrokom..upam ,da zastopiš kaj ti hočem povedati....
nejanejc zakaj ne začneš z dodatkom..zastopim kako je ,vsaka mama se trudi ,da bi čim dalje dojila,sam če ne gr ,ne gre...pa ta narvoza se še na otroka pol prinese...upam ,da ne boš kaj narobe razmela...
rotavirus mi se ne bomo dali cepiti..
cmokanje sem opazila ,da naša Ema zelo začela cmokati ,pa ne med hranjenjem ,ampak nasplošno...
Ja nič lepo se imejte ,mi se gremo sedaj kopati ,pol pa na nahraniti in nato spat...llep večer--

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
7.6.2010 23:04:39   
NATAŠA35
nejanejc zgleda da najina otroka sta enaka...moj bi se tud sam crkljal, pa cuzal, pa tudi vsake toliko časa dodatek naredim pa ga popije, samo včasih zaleže samo za pol ure, čeprav je pol kot sod, ker vmes poliva popito mleko user posted image ...jaz sem čisto zmozgana, tečna kot vrag, smilim se sama sebi, zjočem - ko ni nobenega doma, da vsaj malo ven dam in ko pridejo moji, pa hitro pobegnem stran - pa če je to pet minut, je to pet minut mira...jaz tudi na wc ne morem, ker mali sploh nič ne spi user posted image user posted image , kaj šele da bi kaj pospravila...tako mi ostane za pospravljanje samo zdaj zvečer in potem ne grem spat do 2-3 dokler se ne zbudi, potem pa se zbudim kot en zombi zjutraj, ko me vsi zbujajo po vrsti...

mamikaa lahko malo zamenjava otročkeuser posted image user posted image , se zafrkavam....jaz bi prov rada, da moj spi tako kot tvoj, moj je pa nonstop budenuser posted image user posted image , je pa veliko...

rotavirus mi ga ne bomo cepili, ker lahko dobi drugo obliko virusa...je res grozno, če ga dobi tak mali, ker je moj srednji dobil ko je bil 2 leti, pa je skoraj dehidriral, samo je bilo v plus, ker sem ga dojilauser posted image user posted image , pa je prišel hitro k sebi...

kaplice D3 mi smo te dobili, ko sem rekla, da mali ima krče in je dr rekel, da naj bi imel ta najhujše krčke, ker se stopnjujejo z otrociuser posted image user posted image nič jasno

oblačenje jaz ga imam v kratke rokave oblečenega, še vedno pa kratke in tanke nogavičke na nogah...hodimo ven proti večeru, ko vročina malo popusti, potem pa se umijemo ali skopamo, potem pa upamo, da bo hitro zaspal ali pa da ga bodo krči hitro minili...

biogaia kako se dozirajo te kapljice, ker jaz že počasi obupujemuser posted image user posted image , ker so krči vsak dan bolj močniuser posted image user posted image

dudami jo tudi imamo, pa včasih sploh ne zaležeuser posted image user posted image

sormi smo dobili glivice oziroma sor v ustih, tako da sem mogla kupiti dakarin kremo (cca 6€- malo manj), ker so okužene tudi moje bradavice, ki pečejo...si jih bom mazala, pa upam, da mine čimprej...

vneto oko če dojite potem špricajte svoje mleko v oko, drugače pa uporabite tople kamilice...če ne mine v nekaj dneh, potem je treba iti k zdravniku

jutri imam prvi pregled pri G, me prav zanima kaj mi bo dala oz. rekla, ker rada govoriuser posted image

madonca kaki mir, vsi moji deci so zaspali, jaz pa grem lepo iz sušilca pobrat perilo, pa zložit, pa še en stroj lepo oprat in dat sušit...potem pa še pomivalca naštimat in bom vsaj nekaj naredila danes, da se ne bom za tako nesposobno imela...sem si našla en trening in se ga bom lotila takoj ko mi G dovoli...upam, da je šlo vse lepo nazaj tako kot mora iti, čeprav je ostalo malo viseče kože in celulita na pretekuser posted image user posted image

nekaj me zanima, moj je prej vsako plenico pokakal in polulal, zdaj pa samo polula, pokaka pa se samo 1x na dan in še to zelo tekoče in ne sirasto tako kot prej? ker tako noben ni delal, me zanima a je to normalno, ali je to driska... pa še blato moram nesti na pregled, pa ne vem, če lahko tega nesemuser posted image ...grem pospravljat, dokler se mali ne zbudi...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.