NATAŠA35
|
nejanejc zgleda da najina otroka sta enaka...moj bi se tud sam crkljal, pa cuzal, pa tudi vsake toliko časa dodatek naredim pa ga popije, samo včasih zaleže samo za pol ure, čeprav je pol kot sod, ker vmes poliva popito mleko ...jaz sem čisto zmozgana, tečna kot vrag, smilim se sama sebi, zjočem - ko ni nobenega doma, da vsaj malo ven dam in ko pridejo moji, pa hitro pobegnem stran - pa če je to pet minut, je to pet minut mira...jaz tudi na wc ne morem, ker mali sploh nič ne spi , kaj šele da bi kaj pospravila...tako mi ostane za pospravljanje samo zdaj zvečer in potem ne grem spat do 2-3 dokler se ne zbudi, potem pa se zbudim kot en zombi zjutraj, ko me vsi zbujajo po vrsti... mamikaa lahko malo zamenjava otročke , se zafrkavam....jaz bi prov rada, da moj spi tako kot tvoj, moj je pa nonstop buden , je pa veliko... rotavirus mi ga ne bomo cepili, ker lahko dobi drugo obliko virusa...je res grozno, če ga dobi tak mali, ker je moj srednji dobil ko je bil 2 leti, pa je skoraj dehidriral, samo je bilo v plus, ker sem ga dojila , pa je prišel hitro k sebi... kaplice D3 mi smo te dobili, ko sem rekla, da mali ima krče in je dr rekel, da naj bi imel ta najhujše krčke, ker se stopnjujejo z otroci nič jasno oblačenje jaz ga imam v kratke rokave oblečenega, še vedno pa kratke in tanke nogavičke na nogah...hodimo ven proti večeru, ko vročina malo popusti, potem pa se umijemo ali skopamo, potem pa upamo, da bo hitro zaspal ali pa da ga bodo krči hitro minili... biogaia kako se dozirajo te kapljice, ker jaz že počasi obupujem , ker so krči vsak dan bolj močni dudami jo tudi imamo, pa včasih sploh ne zaleže sormi smo dobili glivice oziroma sor v ustih, tako da sem mogla kupiti dakarin kremo (cca 6€- malo manj), ker so okužene tudi moje bradavice, ki pečejo...si jih bom mazala, pa upam, da mine čimprej... vneto oko če dojite potem špricajte svoje mleko v oko, drugače pa uporabite tople kamilice...če ne mine v nekaj dneh, potem je treba iti k zdravniku jutri imam prvi pregled pri G, me prav zanima kaj mi bo dala oz. rekla, ker rada govori madonca kaki mir, vsi moji deci so zaspali, jaz pa grem lepo iz sušilca pobrat perilo, pa zložit, pa še en stroj lepo oprat in dat sušit...potem pa še pomivalca naštimat in bom vsaj nekaj naredila danes, da se ne bom za tako nesposobno imela...sem si našla en trening in se ga bom lotila takoj ko mi G dovoli...upam, da je šlo vse lepo nazaj tako kot mora iti, čeprav je ostalo malo viseče kože in celulita na pretek nekaj me zanima, moj je prej vsako plenico pokakal in polulal, zdaj pa samo polula, pokaka pa se samo 1x na dan in še to zelo tekoče in ne sirasto tako kot prej? ker tako noben ni delal, me zanima a je to normalno, ali je to driska... pa še blato moram nesti na pregled, pa ne vem, če lahko tega nesem ...grem pospravljat, dokler se mali ne zbudi...