Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 22:54:32
|
|
|
|
lunca14
|
..............hej,hej,to,da pišete nekaj brez veze,pa nisem jaz nikoli komentirala,tko se pa ne grem ,do sedaj sem vedno prebrala vse kar ste napisale,zadnjih par dni pa res nisem utegnila prebrat vsega,in sem samo preletela,zato tudi nisem ničesar komentirala.Nisem huda,sam ne maram,da napišeš nekaj kar nisem rekla. Se bom probala protrudit,in kaj več napisat,kot samo smeškote popat.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:03:53
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ej Lunca se smejim zadnjemu stavku,samo ne skodozeljno.Tu pred rac.sem se zasmejala naglas.Tenks Mal manka smeha tle na junijkah,se mi zdi.Vcasih sem se fejst narezala. Pri nas fajn piha,bi blo fino,da ena nevihta udari,se bolje spi.Pa se ta vrocina bo mal popustila. Njamka,fino za morje.Jaz bi sla tudi,samo ne s tem izgledom.P..,mi ne rata spet z dieto zacet. Dons cel dan nic nisem jedla,zvecer pa golaz in kruh
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 9.6.2010 23:05:19 >
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No pol pa tko. Ko boš imela čas se obesi na vsak moj stavek, ok? Res manjka mal heca tuki gor. Ma ne mal, velikoooo. Komaj čakam da bom spet , mogoče bom kej več časa imela za RR. Kak beden izgovor.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti Nemška punca pejt vendar že kej jest. Mene bi že ob 3 popoldan začela migrena nabijat da nič ne jem. Pust tisto kavo pa čike. Ni zdravo. Eh, grem mal naokrog po RR-ju, mogoče kej pametnega čtiva najdem za prebrat.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:13:13
|
|
|
|
TaMaSa
|
sem mislila,da bos napisala-komaj cakam,da bom ,se bom lahko pridruzila drugem letniku in mesecu,bo bolj .............. kaj je zdaj s to .Se dela na tem,a je sele v glavi.Da vem navijat in 9m prej tezit-PEJT ZE RODIT
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:19:59
|
|
|
|
TaMaSa
|
No,kje si zdaj.Ce si sla,grem pred tv. Ves kaj je men se zdaj smesno:ko je Slovenka pisala,da se je stric Max na presi obesil,pol je pa vedno dala zraven .Za crknit Slovka,kje sißZdaj bi mogla dezurat,pa po vsakem vecrnem dojenju mal pridt pocvekat. Ampak res fino,da vam gre tako dobro,ker jaz sem bila na zacetku cit paf. kje je BS?? Sireeenaaaa
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:22:11
|
|
|
|
lunca14
|
tms,jaz sem še tu,si že pred tv-jem...........
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa No,kje si zdaj.Ce si sla,grem pred tv. Ves kaj je men se zdaj smesno:ko je Slovenka pisala,da se je stric Max na presi obesil,pol je pa vedno dala zraven .Za crknit Slovka,kje sißZdaj bi mogla dezurat,pa po vsakem vecrnem dojenju mal pridt pocvekat. Ampak res fino,da vam gre tako dobro,ker jaz sem bila na zacetku cit paf. kje je BS?? Sireeenaaaa ojojojoj no ta je pa dobra. Obesil fak no, zdej pa sem se Ma ja, mogoče bo letnik junij 2011 bolj za hece, kaj pa veš. Sam mi ne bomo imel junijskega otroka po mojem, po mojem bo kar avgustovc. Ej veš kaj, počak da mine kakšen teden, bo pozabila Slovka na vse nas tuki.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tms,jaz sem še tu,si že pred tv-jem........... JAZ sem itak en pičkn dim očitno.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč. Se čujemo enkrat tam...čez par dni, ko boste mal boljše volje.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:32:17
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tms,jaz sem še tu,si že pred tv-jem........... JAZ sem itak en pičkn dim očitno. maaa si tecna ampak rezim se pa vseen Pa se,ko smo enkrat na 200tolkle,je bla se...mah,upam,da ne bere,da ne bo jezna..no tista,ki je od julijk k nam prisla.Pa vem,da smo nekaj o njej govorile,kao,da ne bo zajtrka,ce bo drug dan za nazaj brala...sem se skor poscala Lunca,kako da si danes tako pozna? A teces se?kaj pa je Lunci dobil za rd?
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 9.6.2010 23:35:53 >
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:33:53
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Lahko noč. Se čujemo enkrat tam...čez par dni, ko boste mal boljše volje. ne no,pejt nazaj.Lih racunam..ce bo avgustovc,pol...no,nisi se
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:34:56
|
|
|
|
polma
|
prazna luna je... ene ste mal poblaznele...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:35:30
|
|
|
|
polma
|
kje si, tMS? nisem šla na moooooorjeeeee
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:36:36
|
|
|
|
polma
|
Slovenka!!!!! Krasnega fantka maš... ! Popoln je!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:36:56
|
|
|
|
TaMaSa
|
oooooooooooooooooooooooo PPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! mamka stara,daj ti kaj smesnega povej
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:37:48
|
|
|
|
polma
|
As, valda je lovro OK!!! Te pa čist razumem, da si se vstrašla-ko te enkrat piči kača, se bojiš vrvi...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:38:50
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa oooooooooooooooooooooooo PPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! mamka stara,daj ti kaj smesnega povej Pride tip v starinarnico, pa vpraša: A je kaj novega???
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:38:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Lahko noč. Se čujemo enkrat tam...čez par dni, ko boste mal boljše volje. ............ma ej,ti tam,jaz sem čist ok volje,sam mal sem zmatrana,tečna pa nisem,sam ne maram,ampak res ne maram,da me kdo daje v ................ker tud jaz tega ne počnem........tako,zaključena zgodba.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:40:19
|
|
|
|
polma
|
Lunca, pridna si!!!! Sigurno vam zabava uspe, ker vem, da se boš fuuul potrudila!!! Mi smo party že meli, sem nardila mavrično torto .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:42:01
|
|
|
|
lunca14
|
čer polma kako kaj liba? tms.........ja laufam še vedno,in jutri grem ob šestih zjutraj tečt,in lun je ok,kaj je dobil za rd.eno tortico,zdraven pa dva nasmejana bratca in hepi mami in očija,to je trenutno kar rabi,več pa drugo leto.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:43:26
|
|
|
|
lunca14
|
............kaka pa je mvrična torta,,,,,,,,,,,aja pa odg.zakaj sem tko pozna,mela sva obiske,sedaj pa tu gor mal čekiram,pa vem da bi mogla it spat,ampak sem vseeno tuki .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:43:53
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa oooooooooooooooooooooooo PPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! mamka stara,daj ti kaj smesnega povej Pride tip v starinarnico, pa vpraša: A je kaj novega??? sta bla jocme,pa pocme,pa...
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:47:30
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ............kaka pa je mvrična torta,,,,,,,,,,,aja pa odg.zakaj sem tko pozna,mela sva obiske,sedaj pa tu gor mal čekiram,pa vem da bi mogla it spat,ampak sem vseeno tuki . všeč mi je bla ena torta, ki je mela pobarvano teso v barvi mavrice, ampak je bla bolj kot en biskvit na pol prerezan. Pol sem si pa zapišla v glavo, da je mavrica kul in sem delala plasti v barvah mavrice , ssadjem in z barvami, valda-da je bla bolj intenzivna mavrica.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.6.2010 23:47:47
|
|
|
|
TaMaSa
|
Lunca,res si lepo napisala,kaj je Lun dobil So te obiski tolk zjezil,da ne mores spat Hec. LIBA OD POLME,VSEEE NAJBOLJSEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?