|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
9.6.2010 14:40:45   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Kolk ma tvoj dan ur? 787878788ur???? Ker kar napišeš jaz v celem tednu ne naredim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislis,da ne vemuser posted image user posted image user posted image

Ko sem imela samo tali,sva ravn tako vsak dan na kavo hodili,pa na pizzo..iz vrtca v trgovino,po senvic,krof in ala na igrisce.Kaksno kosilo,ni sans,mi ni na misel padlo,da bi kuhala.Jaz sem jedla na siht,ona v vrtcu,med vikendom pa pizza,al kaj drugega,samo ne moja kuhnauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa mam..user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
9.6.2010 15:09:48   
mate0ja
v takih debatah pol ugotoviš koliko imaš časa, ki bi ga lahko koristneje porabil. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
9.6.2010 17:00:48   
slovenka
pupe, a se je vam utrgalo? madonca, koliko čvekate... še dobro, da ni več junijk ostalo user posted image Spet mi ne bo ratalo vsega nazaj brat... ampak saj bom

TMS - sem pozabila povedati - Lidija ni moja sestra, ampak moja nekdanja študentka, ki je na RR ugotovila, kdo je slovenka user posted image

Evo zdaj našega pikeca, je tako zelo priden... saj vem, da bom potem pa jamrala, kako ni priden in ojej ojoj, samo sedaj je res zelo priden fantek, moj moj.... user posted image

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
9.6.2010 17:10:31   
slovenka
evo, odgovori za nazaj...

TMS - ko sem bila v porodnišnici, ni Sofija hodila na obisk, ker nisem hotela, da ima more,  zakaj mamica ne gre domov... pa da je bratec kriv, da zdaj več nima mamice doma... tako da je bila z možem, ko pa je on šel k meni na obisk, pa je bila pri moji sestri, enkrat je pa spala in jo je tast čuval, moj je pa vmes skočil k meni. Se mi pa zdi, da me je kar malo pozabila tistih 5 dni, tako en korak je v ponedeljek stopila nazaj, ampak potem priletela k meni... zdaj pa vsi vsak dan bolj ponovno vzpostavljava rutino, edino to opazim, da prej ni nikoli imela časa meni dati lubija, sedaj ga pa vedno dobim in rada se carta pri meni... user posted image

Sem se zelo bala, kako bo sprejela bratca , ampak ga je zelo lepo, ga ima rada, vse bi mu dala, veselo sedi zraven na previjalni mizi, mali pa leži na peni, pa previjem enega in še drugega zjutraj in malo na tla, malega v eno roko, pupo pa držim za drugo roko in gremo po stopnicah dol... Za dojenje ji je bilo najprej malo čudno, kaj to počneva, ampak sedaj pride, reče "papa" in gre... ali pa ko spi, reče "aja, pssst" in gre... edino ona bi ga rada dvignila, govori "moj, moj" in potem bi šla z njim naokrog, to pa ne gre, ker ima skoraj enako težo kot ona user posted image

Ne, ampak resno... sedaj se mi zdi Sofija prav velikanka, kake noge in roke ima, pa lase... Mali pa tudi ima 4 kg in pravi patronažna, da ji zgleda preko en mesec star... user posted image

Aja, pa dojim... gre boljše kot pri pupi, brez nastavkov, ena ziza me sicer še boli, ampak je vedno boljše. Tako da jupi. Pa mali hitro poje, ne kot Sofija po uro in pol... ponoči pa spimo tam 4 ure+3 ure, okrog 4h imava dojenje... ampak mali spi zraven in je to takoj; ko me bodo zize nehale boleti, bom lahko še med dojenjem spala zraven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
9.6.2010 17:20:40   
slovenka

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Slovenka JE ŽE RODILA? Sej ne morem verjet!user posted image user posted image user posted image user posted image hec hec

Iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej imaš pa uradno junijčka, če se že Sofija šlepa.user posted image

njamka, njamka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, boste v bodoče lahko tudi našemu Maksimu čestitale junija za RD user posted image

Aja, pa kaj si pozabla, njamka, to takoj pride nazaj... meni se zdi, kot da bi glih zdaj še Sofijo dojila, čeprav se mi je pred porodom tudi zdelo, kje je že to... Pa je prav fajn.

AS, lunca, TMS, RMRM...... tudi pri nas trije sploh niso izključeni user posted image Sem zdaj tako navdušena. PA v Mb so me rešili tega strahu pred porodom, izkušnja čist druga kot v prvo. Sem nastradala morda 15 minut, ampak ekipa je bila briljantna, kot da bi rojevala Jovanka Broz user posted image Epiduralna je delovala, sicer ne da ne bi nič bolelo, ker so mi dali malo dozo, spodaj je precej tiščalo, ampak ne dolgo. Ampak obseg glave je bil 38 cm, to pa je tudi nekaj, ne? user posted image No, če bomo zmogli in bosta otroka pridna, bomo morda res še kdaj šli rodit user posted image V bolnici se mi je zdelo, kot da sem na medenih tednih z mojim malim princem, samo ležala, jedla in se občasno previla, sicer pa sama ljubezen user posted image Jaz sem pa na začetku user posted image spraševala, ma kako je mogoče, da imaš še enega bebija tako rad kot prvega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
9.6.2010 17:29:40   
slovenka
no, zdaj bom pa sproti sledila debati user posted image

Zaenkrat ni nobene, grem nekaj pit user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.6.2010 17:33:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Lunca to ni onuser posted image .

Drugac pa je bil lazji porod kot prvic,malo je strgana.Tamal pa temen cupkouser posted image

Ja, res je... ampak danes me nič več ne boli, sem prej sedela na leseni klopi zunaj... včeraj me je še bolelo, danes pa kot da nisem rodila. Edino  zize imam kot antene user posted image Sem pa imela ful plodovnice, je rekla babica, pa mali velik... tako da sem imela v ponedeljek -10kg v primerjavi s pred porodom; v prvo pa -6kg. Kar razlika... mi je prav čudno, se počutim kot prekla v primerjavi s prej user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.6.2010 17:34:12   
slovenka
ta zadnji post sem še imela odprt user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.6.2010 17:38:07   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slovenka,kok lepo,kot v pravljici,res super,da se ti je vse lepo sešlo-porod...............joj,me morijo tamali-soriuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.6.2010 20:53:32   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

pupe, a se je vam utrgalo? madonca, koliko čvekate... še dobro, da ni več junijk ostalo user posted image Spet mi ne bo ratalo vsega nazaj brat... ampak saj bom

TMS - sem pozabila povedati - Lidija ni moja sestra, ampak moja nekdanja študentka, ki je na RR ugotovila, kdo je slovenka user posted image

Evo zdaj našega pikeca, je tako zelo priden... saj vem, da bom potem pa jamrala, kako ni priden in ojej ojoj, samo sedaj je res zelo priden fantek, moj moj.... user posted image

user posted image

Kolk je srcek tale tamaucek.Kaksna lickauser posted image ce mene vprasas,bo fantek Sofija dveuser posted image Cukrcek res.

Nimam cajt,kuhna cakauser posted image user posted image user posted image user posted image
Njamka,do reke smo hodile uro in pol.Kap me je skor.

ASica,ze cel dan mi na misel hodis.Je vse okuser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 9.6.2010 21:00:28 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.6.2010 21:00:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mi pa v avtu s klimo maširali naokoli.user posted image

Slovenka, ful sem vesela za vas, uživajte. Jaz šele te dni vidim, da naša definitivno rabi čimprej družbo.user posted image Ker je prava mala zgagica. Danes je bil kreg popoldan zarad sladoleda, ker sem ji ga obliznila.user posted image Ga ni več hotela, je šla sfehtat druzga. In ker je tolk prisrčna in priljubljena kamorkoli gremo, ga je seveda dobila.user posted image user posted image

Zdej imamo pa spet kolobocije pri spanju. Sam še dobro, da je oči danes na vrsti, si ga je zaželela. Pa sam slišim tam v sobi popizdevanje.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.6.2010 21:02:50   
Anonimen
Lunca, kaj si pa ti tako depresivna zadnje dni?user posted image Mi deluješ tako nekam tiha, vase zaprta...Vse ok? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.6.2010 21:03:51   
TaMaSa
Haha,kaksna pa bo.Videz po mamic,karakter ocitno tutuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.6.2010 21:08:30   
TaMaSa
...samo prisrcna je zgleda po atijuuser posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.6.2010 21:32:00   
Anonimen
Kdo zdej?user posted image

Je zaspala, s težko muko. Spet krvavi iz dlesni.user posted image Jutri moram do P, da se mal pomenmo glede alergije in da gremo po mal zaloge zdravil, rabmo še za na morje.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.6.2010 21:32:20   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image

Mmmmmmmmmmmmmm, kako luškan dojenček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mmmmmmmmmmm, kako mora dišat!

Sem prav vesela, da razmišljaš o 3.user posted image  (pol ni bilo tako hudo, kot je bilo strah).user posted image user posted image user posted image

Uživaj s svojima  zakladkoma!

TMS__grozno tisto z avtom! Sam, da je vse ok.

O pospravljanju ste imele govora?
A se lahko izzognem?user posted image user posted image user posted image

Lunca----kako ste pri vas?

Drugače pa sem zjutraj zizmerila sladkor Lovlotu in je imel 4,9---torej vse ok! PRISEŽEM; da mu ne bom nikoli več!!!!!!!!
Če že pride do diabetesa, tega ne moreš ne preprečit,  ne spregledat in je čist brezveze pikanje kar v 3 dni!!!

Smo upihnili svečki.
Zdaj pa sta šla slavljenec in njegov ati menda na en pir.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.6.2010 21:32:59   
aleksandra silvija

Kdo zdej?user posted image

Je zaspala, s težko muko. Spet krvavi iz dlesni.user posted image Jutri moram do P, da se mal pomenmo glede alergije in da gremo po mal zaloge zdravil, rabmo še za na morje.user posted image

A tako huda alergija je ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
9.6.2010 21:33:58   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mi pa v avtu s klimo maširali naokoli.user posted image

Slovenka, ful sem vesela za vas, uživajte. Jaz šele te dni vidim, da naša definitivno rabi čimprej družbo.user posted image Ker je prava mala zgagica. Danes je bil kreg popoldan zarad sladoleda, ker sem ji ga obliznila.user posted image Ga ni več hotela, je šla sfehtat druzga. In ker je tolk prisrčna in priljubljena kamorkoli gremo, ga je seveda dobila.user posted image user posted image

Zdej imamo pa spet kolobocije pri spanju. Sam še dobro, da je oči danes na vrsti, si ga je zaželela. Pa sam slišim tam v sobi popizdevanje.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
9.6.2010 21:34:29   
Anonimen
Ja. Žal.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.6.2010 21:37:17   
aleksandra silvija
Lovlo se zahvaljuje za čestitke. Ah, kar jaz v njegovem imenu, njega še ni doma.user posted image  Je že začel žurat.user posted image

Njamka, koliko časa pa že ima takšno alergijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.6.2010 21:38:35   
aleksandra silvija
Polma, a sta šla z Libo na morje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3321
9.6.2010 21:39:31   
lunca14
njamka......hvala za skrb,je vse ok,sam čas me baše,vedno,ko pridem do računalnika,mi kdo uleti,pa lun je bil dva dni čist fertik,včeraj mi ni delal net,danes ni blo cajta,v smislu:mami,mami,mami..................pa še v nedeljo delam fešto za luna in mojga,in bo spet kriza z časom,pa enih 10 kubikov dil sma dobila,pa je treba uložit,pa našpenglat,pa vrt me čaka,moram razsadit,pa poplet,pa stanovanje popucat,likat,prat.......................še vedno misliš,da sem v depriuser posted image ,pa še menzus pride enkrat te dni........moram it,mamo obiske,čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3322
9.6.2010 21:49:00   
TaMaSa

Kdo zdej? Sara kdo pa

ja kolk je boga,da jo tko matra.Ampak njo zobe res zezajo,se se spomnim od üprej,pa krvavela je tut ze.Moja se pa spet noce zgoraj umivat.zategne ustnico in ni sans da jouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
9.6.2010 21:55:21   
TaMaSa
As user posted image user posted image user posted image za Lovla.Kot pravis,nimas kej preprecit,pikat pa sploh ne.
Super no,sem res cel dan razmisljala kako sta.Pa se ker se nisi javla...ejjj,ne me ziciratuser posted image

Aja Mateja,super,da si prisla med naso debato,do takega odkritja.Bodo koncno pobrite in zmanikirane nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo v bajti prebarvali Talitino sobo v sv.modro:

delavci-trije moski in otrok
zdolgocaseni gledalki-mami in dojencekuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
9.6.2010 22:43:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

AS, bravo za Lovrota. To je dec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, naša ima kar hudo alergijo zgleda.user posted image Ma morem it do P, ker rabimo calpol, pa svečk sem vidla da jih ni nič doma (za vsaki slučaj ane), pa tko, na splošen pogovor. Aja,pa napotnico za ORL, mormo spet na kontrolo, ker se je smrčanje spet pojavilo.

Mi gremo pa tud na morje v petek. Sestra koristi zadnje dni porodniške, jaz pa dopust. user posted image Do julija ko je taglavni  dopust, sezonski.user posted image

Lunca, sej te razumem. Sam nisem vajena teh tvojih smeškotov, pol pa še pišeš v tem stilu kot da pišemo nekaj brez veze, ti pa prebrat ne moreš, pa v bistvu ni niti 2 strani za prebrat.user posted image

Slovenka, sem ti mogoče že napisala, da se tvoja porodniška konča že čez 11 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?