majabar
|
phelps, ja, jutri grem. Štartam z Brnika ob 7:30, prestopim v Parizu in Bogoti. V medellinu bom po našem času ob enih zjutraj, po njihovem bo pa šele 6 popoldne. Danes je psihično manj naporen dan, jutri pa se poslovim še od bratca in očeta:(. Pa čestitke za brcike!! ljubljana, hvala in srečno na državnem!! soncchhek, super za sladkor! Da še sama poročam o današnjem pregledu. Najprej sem izvedela, da nimam osnonega zavarovanja. Klicala sem na občino, jim ni bilo jasno, zakaj. Zamudila sem pa uradne ure Zavoda za zaposlovanje (ki naj bi bil krivec za to). Potem sem sestri rekla, da jutri odpotujem in v vsakem primeru hočem morfologijo, sem pač plačala sama. Kako je že velik! Na nuhalni je šel cel na eno slikico, zdaj pa posebaj glavica, trebuh, noge... Super! Vse naj bi bilo OK. Potem me je vprešel, če želim izvedeti spol in sem rekla, da ja (on ne ve, da sem bila na nuhalni in so mi povedali, da je punčka). In pravi, ja, fantek je! Jaz pa: 'A res???? Super!' Moj dragi bo presrečen, da bo po dveh hčerkicah dobil sina, ki si ga tako želi. Potem sem še vprašala, če je 100% in je rekel :'Vidite eno nogo? In drugo nogo? In 'to'?' V glavnem super!! Dragega sicer ne morem priklicati, da mu povem, pa kar razmišljam, da bi mu jutri v živo. A mi ne bo uspelo zadržati zase. Vsi so mi govorili, da je fantek, ker ga nosim bolj zadaj, ker se ni obraz spremenil, ker je koža lepa... Kakorkoli. Sinčka dobim ! Zdaj pa na novo izbirat imena:). Jutri, ko bova skupaj .
|