|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
7.6.2010 20:52:23   
pajac
phleps..... mi smo pri prvem kupili voziček preko neta že februarja (Peter je rojen konec avgusta) ker je bil cenovno bistveno ugodnejši in sva rekla, če bo kaj da nama ne bo všeč ali se kaj zgodi, ga bova prodala.... Pa mi ni bilo žal

Majabar user posted image drži se

Trebuščki user posted image Moj je res kot da bi bila u 6. mesecu... moram enkrat poslikat pa dat gor. V prvi nosečnosti se mi je sicer tudi poznal zgodaj samo ne tako.....user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še zaprta sem in me to še dodatno napihne......

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
7.6.2010 21:29:00   
phelps
Se čisto na hitro javljam, gledava katero barvo vozka bova imela user posted image

Zalos, sorry, čisto sem ti pozabila odgovorit - glede garancije še ne vem, ti bom pa vsekakor sporočila, ko bom izvedela...

Nočko in sladke sanje vsem skupaj! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
7.6.2010 21:47:45   
malajka84
Tudi jaz samo na hitro letim mimo...:)

Vidim da ste že kar v akciji za vozeke...ja počas se bojo začeli časi....iskanja lušnih stvari:) ah ja...::)

Lahko noč vsem....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.6.2010 23:20:45   
majabar
Sunday, prav lep trebušček! Ja, imam srečo, da sem v njegovi službi vedno z njim. On je trener, jaz pa streljam. Seveda mora biti profesionalen. A gre včasih mimo mene in mi prišepne kaj lepega, to mi je super, ko najmanj pričakujem:).
nejka, ko vidim kakšno nosečnico proti koncu, si sploh ne morem predstavljati, da lahko tako zraste:).
pajac, čakamo tvojo slikico!

No, zdaj pa lahko noč.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.6.2010 10:39:25   
Sunday
Dober dan nosečkice! user posted image

Hvala za čestitke!

majabar, to boš pa imela privilegij,
da boš v njegovi bližiniuser posted image

Ko je govora o vozičkih, a baby boom kaj poznate?
V nedeljo je en znanec omenil, da sta ga s svojo drago naročila,
in me zdaj zanima kakšni kaj so.

nejka000 super za pregled!
Jaz se tudi že  veselim svojega pregleda.
Da vidim, da je vse v redu z malo pikico.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.6.2010 10:58:58   
ikin
En topel pozdrav!
iiiiii  kake lepe bušije imate!
V soboto sem bila tudi jaz na pregledu, brez UZ-ja, me je pa prvič opravil vagin. pregled, ker sem imela malo izcedka, pa je rekel, da ni še za zdravljenje.
Naredile pa so se mi ful krčne žile po notranji strani stegna in me kar bolijo proti večeru, sploh , če sem veliko na nogah user posted image !  Ali ima še katera  od vas probleme z žilami?
Drugače je vse tako kot mora biti, poslušali smo srčka in pretipal je maternico ( dva prsta pod popkom ), za 18. teden menda okej!

Naslednji pregled 29.6 - morfologija!

En lep dan vam želimuser posted image !

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.6.2010 12:36:27   
Anonimen
drage moje so user posted image !

am kar se tiče vozičkov... moja prijateljica ima preko prodajo InFantastic vozičkov. res so lepi, uporabni od rojstva pa tudi že do malčki sedijo... cena: 120 evrov... nov, zapakiran... nora mi dat neke slikice da vidite, lahko pa tudi njo kontaktirate če želite. meni so ful lepi. pa tudi jajčke in prenosne posteljice ima... vozički pa so: sivo-roza, sivo-modra, sivo-zelen... no če je katera zainteresirana naj mi javi... evo link za sivo- modrega recimo:

http://img.bolha.com/images/image/33138/33577/Otroski-vozicek-infantastic---nov-zapakiran-prodam_4bb9ac787eddc.jpg

potem pa se košarica ven vzame in zgleda takole:

http://img.bolha.com/images/image/33138/33738/Otroski-vozicek-Infantastic---nov-prodam_4bc55de889249.jpg

ostali se pač razlikujejo da tukaj kjer je modro je na enem rozo, na drugem pa zeleno... user posted image

link za zelenega... z in brez košarice potem:

http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/2609/2609489-detsky-kocarek-infantastic-kombi-novy-4.jpg

http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/2609/2609489-detsky-kocarek-infantastic-kombi-novy-2.jpg

evo pa še rozi voziček:

http://www.am-handel.dk/catalog/images/IV/Kombilyserod5.jpg

prenosne posteljice so takšne, samo ceno mi še mora povedat, mislim pa da je okrog 60, 70 evrov. pa barve so iste na voljo kot za voziček:

http://s206491161.online.de/img/produkte/KRB01/ebay_uebersicht.jpg

v glavnem, jaz sem se odločila za te zadeve ker so cenovno ful ugodne in kvalitetne user posted image

lep sončen dan še naprej... user posted image user posted image

(odgovor članu ikin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.6.2010 15:04:58   
phelps
majabar, jutri pa odpotuješ, ane? Iz kje pa greš in kje prestopiš? Kakorkoli, verjetno trenutno preživljaš zelo čustveno nabite in intenzivne trenutke, po drugi strani greš pa v eno novo, drugačno, za nas eksotično življenje. V mislih kar vidim vajino snidenje na letališču (nak, mi gre že na jok)... Po srcu sem avanturistka, zato so mi všeč svetovljanske situacije user posted image Srečno potuj in najdi si kako stevardeso, da ti bo malce pomagala, če se boš slabo počutila, ipd. (jaz pred leti vedno prečekiram, katera mi deluje najbolj prijazno oz. človeško in potem njo gnjavim user posted image ).

Danes sem tako čustveno sentimentana - prvič se mi je zgodilo, da sem čez dan (beri, ko ne počivam) začutila brcike... Jeeej user posted image Bila sem ravno s strankami, dobila solzne učke, z mislimi pa odpotovala daleč, daleč stran user posted image

Danes sem v mrežastih žabah (tako imam bele noge, da mi je nerodno brez hodit) in komaj čakam, da slečem tega hudiča. Kot bi me nekdo zvezal. V soboto sem si v Cassuci kupila krilo, ki ima široki pas iz elastičnega blaga, to je pa fino user posted image . Razmišljam,  da bi kar zdajle že potegnila to špago z nog user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.6.2010 15:39:18   
ljubljana
jaz imam eno vprašanje. Ali ima še katera migrene? Pri meni so se pričele pojavljati po 15 maju. Sem imela v nedeljo tako močan glavobol, da sem bruhala, pa drugače še nikoli v nosečnosti nisem bruhala. Baje pride do teh migren okoli 18 tedna, ko se količina krvi občutno poveča zaradi česar so prisotni glavoboli. Pojavijo se pri nekaterih nosečnicah in minejo po približno dveh mesecih.

majabar nadvse prijetno potovanje in nepozabno lepo srečanje vseh treh na letališču.

Jaz imam pa v soboto državno prvenstvo v šprintu v orientacijskem teku pa bom videla kako bo šlo. Tečem še vedno brez težav le pulz mi hitreje zraste tako da se moram občasno ustavit in razdihat.
Držite pesti da bo šlo čim bolje. Imam namreč realne možnosti za 6-10 mesto. Pa bom videla kako bo šlo.
Jaz sem si pa kupila eno krilo v Popku in je odlično. Sploh se ne vidi, da je nosečniško, se ne mečka, kot da bi bila brezuser posted image (cena 39 EUR). Ne prenesem pa najlonk, me totalno spravljajo ob živče še posebej čez trebuh, me vse srbi.
Trebušček - Tudi moj trebušček se rahlo pozna. Sodelovka mi je rekla, da ima večji trebuh kot jaz pa ni noseče. Seveda je tako le zjutraj do večera pa ne moreš več falit.
Sem v 17 tednu in komaj čakam na prve brcike, ki so po mojem nekaj najlepšega v nosečnosti. Le ob koncu je včasih moteče saj sem imela v prejšnjih nosečnosti včasih občutek kot da mi hoče mali nadebudnež nogo ven porinit, pa sem morala kar roko na trebuh potisnit, da se je umiril. 

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 8.6.2010 15:40:57 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.6.2010 15:55:14   
Soncchhek
oooo vidim, da mamice že pridno morate razlagat prvorojenčkom, od kje prihajajo otročkiuser posted image ...to so zanimive debate. najboljše je verjetno ob kakšni knjigici o tem... ji je šepaše....še jaz kdaj katero preberem, ko si nečakinja sposodi.

Joj majabar, kir " buši"....mini buši.....ampak res je- nič ne skrbi...moja prijateljica, tudi športnica, je bila nekje proti sedmem mesecu, ko se ji je šele poznalo tako, da je kdo sploh opazil. Aja, pa srečno potovanje !!!!!!!user posted image

Sunday, no moj buši je podoben tvojemu..., pa še prsa velika in zdaj že marsikdo opazi da nekaj dogaja. Se mi zdi, da dojenček raste pod špehcem-podlago od prej in se mi itaq še bolj pozna, tako da sem tudi jaz že celo omaro predelala....pa poletne cunje ven...kaj bom še lahko nosila ipd. ker sem shujšala, so mi majčke in krila od lani super....oz. nekatere še prevelike....hlače pa obvezno nosečniške....

Berem da že pridno izbirate vozičke... MIdva pa razmišjava kam bomo vse spravili v sobo in kaj leti ven ipd., kje bo previjalna mizica....zibelka ipd.
Cunje pa te stvari bom pa šele nekje septembra začela skupaj urejat.

Phelps,  te razumem glede mrežastih in sotalih žab....jaz sem si kupila kar samostoječe....pod oblekco....kadar ni ful toplo zunaj...Sem že razmišljala o nakupu žab za nosečnice---pa bo zdaj itaq tako toplo, da jih ne rebimo oz. samostoječi so ok....ali pa kakšne pisane dokolenke ipd.

Počasi moram tudi jaz po nakupih, večji modrc, legice za nosečnice...pa kakšne spodnje hlače...

Ljubljana,upam da ti čimprej minejo glavoboli.

No jaz sem bila denes na kontroli v diabetični... zanimivo je kakšno je odstopanje- ko so mi vzeli kri+ ko sem si 2 min kasneje sama še izmerila na aparat ( je bilo neprimerljivo višje.....). Skratka, vse je ok. Čez par tednov spet kontrola...

Jaz pa moram izbrat vso energijo , ki jo premorem...da čimprej končam diplomsko in oddam do konca meseca.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.6.2010 16:56:29   
majabar
phelps, ja, jutri grem. Štartam z Brnika ob 7:30, prestopim v Parizu in Bogoti. V medellinu bom po našem času ob enih zjutraj, po njihovem bo pa šele 6 popoldne. Danes je psihično manj naporen dan, jutri pa se poslovim še od bratca in očeta:(. Pa čestitke za brcike!!
ljubljana, hvala in srečno na državnem!!
soncchhek, super za sladkor!

Da še sama poročam o današnjem pregledu. Najprej sem izvedela, da nimam osnonega zavarovanja. Klicala sem na občino, jim ni bilo jasno, zakaj. Zamudila sem pa uradne ure Zavoda za zaposlovanje (ki naj bi bil krivec za to). Potem sem sestri rekla, da jutri odpotujem in v vsakem primeru hočem morfologijo, sem pač plačala sama. Kako je že velik! Na nuhalni je šel cel na eno slikico, zdaj pa posebaj glavica, trebuh, noge... Super! Vse naj bi bilo OK. Potem me je vprešel, če želim izvedeti spol in sem rekla, da ja (on ne ve, da sem bila na nuhalni in so mi povedali, da je punčka). In pravi, ja, fantek je! Jaz pa: 'A res???? Super!' Moj dragi bo presrečen, da bo po dveh hčerkicah dobil sina, ki si ga tako želi. Potem sem še vprašala, če je 100% in je rekel :'Vidite eno nogo? In drugo nogo? In 'to'?' V glavnem super!! Dragega sicer ne morem priklicati, da mu povem, pa kar razmišljam, da bi mu jutri v živo. A mi ne bo uspelo zadržati zase. Vsi so mi govorili, da je fantek, ker ga nosim bolj zadaj, ker se ni obraz spremenil, ker je koža lepa... Kakorkoli. Sinčka dobimuser posted image ! Zdaj pa na novo izbirat imena:). Jutri, ko bova skupajuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.6.2010 18:11:10   
nadinne
majabar, superca za sinčka...verjamem da bo tvoj dragi presrečen user posted image Želim ti res prijeten let in pa obilo pokljubčkov na letališču ob snidenju user posted image Upam da se kaj oglasiš še z drugega konca sveta.

Madonca, zej mi je pa že kar čudno...vsem se vam že pozna buši, meni pa nič. Imam samo svojega od prej, ki je trši in ga seveda ne morem več skrivat...ampak vidi se mi pa ne da sem noseča, itak vsi vejo da imam trebuh...nikol nisem bila med suhimi. Včasih se že vprašam ali moj pikec sploh kaj raste user posted image No pred 1 tednom na pregledu je bilo rečeno da je ok...bomo videli kaj bo čez 2 tedna. Jaz nosim še vse stare obleke, vključno s hlačami, res da eno številko večje (so mi še ostale izpred časov, preden sem shujšala), ampak vseeno sem mislila da v 17 tednu madonca bom pa res že rabila nosečniške...pa zgleda da še ne bom tako kmalu hodila po nakupih user posted image

soncchhek, glede žab in dokolenk...moja g mi je rekla da dokolenk naj ne bi nosile, ker preveč stisnejo pod kolenom in povzročajo otekanje...za žabe sem pa zadnjič brala v eni reviji, da če že, potem obezno nosečniške...verjetno zaradi pasu? Ti pa čestitam za dober "cuker"...se vidi da si pridna in disciplinirana...jaz ne vem kako bi mi to šlo user posted image

Nič zej grem pa še malo našo psičko pocrkljat na vrt user posted image

LP

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.6.2010 18:57:45   
lottyka
En lep sončen pozdrav vsem souser posted image ,

majabar sprečno pot. Verjetno si že prav nestrpna da končno vidiš svojega in se stisneš k njemu. Pa čestitke za sinčka.

Drugače čestitke tudi vsem za dobro opravljene preglede. 

Prav lepo je videt slikice bušijev, moram prebrskat za nazaj kje so navodila kako se objavi slikca in tudi jaz pristaviti lonček. Ampak moram še slikat frišnega user posted image , je že kar velik. Ga že nekaj časa ne morem skrit.

Glede žab jaz jih tud ne morem, dokolenke še nosim ampak se mi prav zarežejo noter, tako da sem prav srečna ko jih dam dol. Sicer pa je zdele že toplo in jih lahko kar opustim.
Jutri grem mal v nabavo in upam da dobim kakšne hlače za polet in pajkice.

Evo grem še mal na teraso po zadnje sončne žarke. Se še kaj javim.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.6.2010 19:08:14   
nejka000
Dan user posted image

majabar čestitke za fantka. jaz močno upam da se meni to ne zgodi, sicer je že dvakrat rekla da ne vidi lulčka, ampak nič ni ziher. Jaz pa si tako želim punčko, moj pa fantka, čeprav ima že dva sina jaz pa enega. Sami fantje pa res ne morjo bituser posted image
Jutri odpoduješ,....ne pozabit na nas pa srečno pot!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.6.2010 19:47:56   
bucka13
majabar - čestitke za user posted image in seveda srečno srečno pot..... na koncu katere te čaka nekaj najlepšega. Upam, da ostaneš v stiku z nami.

netyka - lahko posreduješ kak kontakt, jaz sem se na prvi pogleda zatreskala v te vozičke. Samo povej mi, če se da obrniti ročaje, da gledaj naprej ali nazaj? A ceno za jajčko veš mogoče? Sicer nisem mislila nabavljati novega vozička, ampak tile so mi pa tako všeč.......
vsem tistim pa, ki imate doma že kakega nadobudneža, ki mu je treba razložiti stvari - najboljša je knijga Jane Milčinski: LUKEC DOBI SESTRICO. Svetovna je. Sem prečesala knjižnico, na koncu pa se zanesla na nasvet razredničarke, ki mi jo je priporočila. Berejo jo v tretjem razredu, ker pa so naši kombinacija, so tudi drugošolci vlekli na ušesa:) Vam sporočim, kaj bo moj sine porekel na to, ko mu bom na koncu povedala še pravljico o njegovem atiju in mamici in novem članu, ki se najavlja.... Potem pa moram samo še zbrati pogum in se soočiti z mojo mamo in taščo, ki še vedno nič ne vesta..... ali pa nočeta nič vprašati..... moj še vedno ni imel toliko jajc, da bi tašči povedal, jaz pa...... saj vem, da ne bo moja mama imela nič proti, samo........

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.6.2010 20:00:18   
bucka13
še glede lepljenja slikic - nekje okoli 70 strani so natančna navodlia. Sicer pa greš na shrani.si, na tisti strežnik naložiš slikico, sem pa v post nalepiš tisti link, ki ti ga tam izpiše.... in slikica bi se morala pokazati....

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.6.2010 20:22:03   
pikizenc
majabar - samo lepo pot sem ti hotela zaželet user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.6.2010 22:28:49   
majabar
Hvala vsem za lepe želje! Zlate ste!
Sem dragega tako osrečila z novico, da dobiva fantka, da še nekaj časa ne bo prišel k sebi:).

Lahko noč, jutri je treba zgodaj vstati;).

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.6.2010 22:35:23   
Renesme**
majabar- naj pot do tvojega dragega bodočega moža čimhiteje mine in vse čestitke za fantkauser posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.6.2010 9:12:54   
phelps
Žabe - jaz si jih potegnem nad popek, tako, da elastika ne tišči ravno maternice. Verjamem pa, da ni najbolje. Sicer jih bomo pa kmalu nehale nosit, ker je že tako vroče.

Sem si pa kupila spodnje hlačke, ki so krojene zelo nizko in brez elastike. Dobila sem jih v Cassuci, ker se mi ni dalo odpeljat v Mothercare. So super udobne, nič ne veže, le to je -, da imajo le barvaste in pisane in se jih posledično ne da kuhat. Lahko pa še nosim tangice od H&M, tiste tudi nimajo elastike.

Kaj bi dala, da bi bila v tem trenutku nekje ob morju in bi   p l a v a l a user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.6.2010 10:50:56   
Anonimen
bucka13 ročaji se lahko obrnejo tako da malček gleda ali naprej ali pa nazaj. evo kontakno številko: 041813399 ga.Edita. kar povej da si na forumu od mene izvedela pa kar vprašaj njo karkoli te še zanima o izdelkih in cenah user posted image
Drugače pa... gremo izkoristit ta sončen dan user posted image

(odgovor članu bucka13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.6.2010 11:50:37   
bucka13
hvala. takoj ko navdušim še mojega jo pokličem. saj imam še malo časa do novembra...še lahk kakega sponzorja kje najdem user posted image , drugače bom se pa sama morala znajti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.6.2010 17:54:41   
tejci1981
Majabar - čestitke za fantka, želim ti varno pot, pa oglasi se čimprej!user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.6.2010 22:26:56   
pajac
ojla!

Majabar srečno pot!!!!!!!!!!!!!!

Danes pa nekaj štrajkate user posted image ... Sem priromala domov iz službe pa skoraj nič za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se in lahko noč!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.6.2010 22:37:59   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla!

Majabar srečno pot!!!!!!!!!!!!!!

Danes pa nekaj štrajkate user posted image ... Sem priromala domov iz službe pa skoraj nič za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se in lahko noč!

O Pajacka, spet bediš?user posted image user posted image
ti glede na to da mava dost skupi rok, a bova tam ene konc oktobra ustvarile temo nočne nosečke?user posted image Se spomniš kok smo klepetale, največ ponočuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?