|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
27.5.2010 21:19:06   
Eva**
Po moje se noče več z nami družit, ima raje otroško družbo ;))). Dejzič a nas nimaš nič več user posted image ?? Me tebe še imamouser posted image !!! Fulllll!

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Iza, superuser posted image user posted image user posted image A sta o otroku že izvedela? Pa ponovno srečno potuser posted image user posted image . Upoštevaj Evin nasvet o palominih robčkih. Tudi našemu so bili zelo zanimivi pa tudi ti/vidva jih bosta potrebovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa je kaj Dejzi?

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.5.2010 21:27:14   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Iza, superuser posted image user posted image user posted image A sta o otroku že izvedela? Pa ponovno srečno potuser posted image user posted image . Upoštevaj Evin nasvet o palominih robčkih. Tudi našemu so bili zelo zanimivi pa tudi ti/vidva jih bosta potrebovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa je kaj Dejzi?

Moram to pod nujno možu povedat...Tip se sploh ne zaveda,da dela v tovarni igračuser posted image user posted image user posted image .

Ja,Dejzi pa ima trenutno najlepši izgovor na svetu,zakaj nas je dala na stranski tiruser posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.5.2010 22:28:07   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

ja zato, da vsaj izgleda civiliziranouser posted image

ta je res huda user posted image ! Naj gre v pravo smer, držim pesti.

Res naj gre v pravo smer, držim pesti x2!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.5.2010 6:10:00   
Iza12345
hey 1ali, sem jih že nabavila, robce namreč ;), cel paket, unih Palominih, na katerih so živalce gor narisane user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa, jest sem tolk močna oseba user posted image , da jih zase ziher ne bom rabila hahahahaha...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.5.2010 6:14:00   
Iza12345
Dejzi.... po mojem se pa ne javi, ker pripravlja eno dolgo poročilce za nas user posted image user posted image user posted image , kako pa si naj utrga minutko za RR, če jo je pa mali verjetno 1598000% zasvojil...

Ampak vseeno, eno poročilce bi se pa prileglo. Zdaj je verjetno že veliko novega pri njih doma.

Cmoka malemu, I.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.5.2010 7:56:26   
tasa_m
zakaj imajo Makedonci sploh zakoneuser posted image

user posted image user posted image user posted image ta pa je dobra.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.5.2010 7:57:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

da sponzoriram na daljavo en šolski nasmeh na Endirisi...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.5.2010 7:58:20   
tasa_m
No, pa še dobro jutro vam moram zaželet, če že na veliko berem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.5.2010 8:42:05   
špelin@
Dobro jutro

user posted image

Hvala, punce, zelo ste prijazne, mi vaši objemčki ogromno pomenijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

dan
preden grem iz službe moram še svojo dolžnost izpolnit in vas pokomentiratuser posted image

Ja tako je prav, ne pa kar med delom, tako kot nekateriuser posted image

aha, še današnji izkupiček, se dogaja, in očitno gre lahko še v vse smeri, je pa to stanje divjega zahoda, ali kot je prijateljica modro ugotovila ... zakaj imajo Makedonci sploh zakoneuser posted image

Pošteno povedano, ne vem, ali naj se smejem ali jokam... Zmešnjava...
Ampak: glavno, da se dogaja in zdaj MORA iti v pravo smer!!!

Tia-na, še malo in tudi ti boš okupirana kot DaisyE user posted image Pardon, tebe čaka dvojna doza user posted image

Iza12345, tudi pri tebi se vse priblužuje s svetlobno hitrostjouser posted image   Pa user posted image za sponzoriranje.

Eva**, očitno je iskrenost zelo malo cenjena - Maja je odkrito povedala vse, potem pa folk privoščljivo in zavistno sika po svoje user posted image user posted image

Hehe, robčki so zanimiva igrača za vse malčke user posted image Vsak od mojih treh je najbolj užival v dveh rečeh: pisani reklamni prospekti in pap. robčki, ki se jih da tako fino vleč iz ovitka in cufat na male kosce user posted image

Ker ne uspem vsake posebej pozdravit, naj tole velja za čisto vse: želim vam veliko sončka v srce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.5.2010 8:51:48   
koala
Jutro!

bela.kava ima da gre v pravo smer, torej da gre skozi komisijo in potempaketek ekspresno v Slo. Imam občutek da bo, veš.

Eva članek mi je segel v srce, komentar je pa itak.... slovenska favšija res nima meja
Madoni pa je folk ploskal, koje posvojila iz Malavija, tukaj pa,....

Tia-na še malo, še malo....

Iza vidva že tudi odštevata a ne? Se veselim z vama.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 8:55:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.5.2010 9:24:23   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Joj, a lahko nekaj komentiram, pa čeprav tvegam, da me boste napadle?
Berem vas že cel čas user posted image Navijam, stiskam pesti in tudi jokam user posted image

UpmaLumpa dobrodošla. Ker nas bereš ves čas, potem veš, da smo tule zelo demokratična skupinica z različnimi pogledi, stališči ipd. in skupnim ciljem posvojiti otroka. Glede na to, kaj vse človeka na taki poti čaka, pač ne gre drugače kot da dobiš trdo kožo. Jaz sem svoj čas tudi bila zelo pametna, haška konvencija bla, bla, bla. Rusija se mi je zdela čudno draga ipd. No potem pa sem se znašla v Makedoniji, državi z vsemi možnimi sporazumi, konvencijami. Lepo čisto, za otroke najbolje ... aha malo morgen in vse kar sem se jaz naučila, dokler nisi noter, se ti sanje ne, kaj se zadaj dejansko dogaja in kako so lepe in urejene stvari lahko navadna kriminalka z izsiljevanjem, zavajanjem in prikrivanjem ...

Tako, da si seveda upravičena do svojega mnenja, naj pa ti le povem, zraven je še vzporeden svet, ki ga pač moraš sam spoznati, ne gre drugače. Približno tako je, kot da meni nekdo razlaga o čudežu rojstva in lepoti nosečnosti in kaj jaz vem kaj še. To poznam teoretično in nimam nikakršne izkušnje kaj pomeni imeti otroka v trebuhu. in lahko modrujem o takem stanju, a v resnici se mi sanja ne kaj to pomeniuser posted image

Mogoče samo predlog - za vse "vroče" debate bi bilo najbrž bolje, če bi odprle novo temo, na posvojenih mamah, si jaz pravzaprav želim podpore in vzpodbude. Sploh sedaj ko sem tik pred tem da izgubim punčki, ki ju že tako dolgo čakam ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.5.2010 9:31:06   
koala
bela.kava ne boš izgubila svojih punčk, jaz sem prepričana da bosta dosegla da prideta v vajin objem, glej sta že na boljši poti, a ne??? Ne obupaj prosim, pa itak nebooš, kajne!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 9:31:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.5.2010 9:34:23   
špelin@
Želela ji je samo omogočiti boljšo prihodnost. In dejansko je otroka prodala za 100 evrov, pa ne glede na to, da se to sliši grdo. Punčka bi lahko ostala pri mamici, sama pa bi ji lahko dala 100 evrov mesečno...

In kaj bi se spremenilo, če bi punčka ostala pri mamici? Kljub 100 evrom deklica vseeno ne bi bila deležna ornk šolanja, si upam stavit. Že tako so ženske manjvredne, v Afriki še toliko bolj user posted image Zavedam se, da se je mamici ob odločitvi, da bo deklico oddala v posvojitev, trgalo srce user posted image Ampak zdaj ve, da bo deklici nudeno vse tisto, kar ji sama najbolj na svetu želi. Poleg tega je izbrala ljubeča starša za ta dragoceni del svojega srca. Jaz osebno močno cenim odločenost Maje in njenega moža, da bo deklica obiskovala svojo deželo in biološko mamico, da bodo ostali v stikih.

So pa vse zgodbe, ki stojijo za posvojitvami, žalostne, preberi samo post DaisyE, katere besede mi še vedno odzvanjajo v glavi: da na RD malega fantiča ona ni edina, ki je mislila nanj.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 28.5.2010 9:35:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 9:38:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.5.2010 9:43:29   
špelin@
Mogoče samo predlog - za vse "vroče" debate bi bilo najbrž bolje, če bi odprle novo temo, na posvojenih mamah, si jaz pravzaprav želim podpore in vzpodbude. Sploh sedaj ko sem tik pred tem da izgubim punčki, ki ju že tako dolgo čakam ...

Še vedno močno navijam in tudi verjamem, da se to ne bo zgodilo user posted image Sploh zdaj, ko se stvari TRESEJO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1867
28.5.2010 9:45:18   
Eva**
Izi Čakam poročilo, koliko paketkov boš porabila ko boš odhajala od tam

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

hey 1ali, sem jih že nabavila, robce namreč ;), cel paket, unih Palominih, na katerih so živalce gor narisane user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa, jest sem tolk močna oseba user posted image , da jih zase ziher ne bom rabila hahahahaha...

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
28.5.2010 9:47:59   
Tia-na
Dobro jutro :)

Ja, bliža se odhod. Nervoza narašča. Samo še 3x greva sama spat. Pa čeprav sva že tako blizu, si še vedno ne morem popolnoma predstavljat, da bova že čez nekaj dni imela tu dve mali dušici, ki bosta samo najini, za katere bova skrbela, ju stiskala k sebi, vzgajala, učila nove besede ... nepredstavljivo še vedno. In neprecenljivo. Milijon vprašanj se nama poraja ...
Čas me itak prehiteva, sem si zastavila full stvari, ki jih morm prej uredit pa mi itak ne bo zneslo vse user posted image . Pa kaj pol, bomo pa pol skupaj. Štirje pa pol (en mali kuža je še naš član).

Šibam zdaj v šoping po hrano ...

Neposredna povezava do sporočila: 1869
28.5.2010 9:48:18   
špelin@

Špelin kot sem rekla, javno ne bi več, ker res ni fora, da prizadenem s svojim mnenjem kakšno od mamic, ki se trudijo posvojit otročka.

Ti pa pišem na privatno sporočilo, pa lahko tam nadaljujeva. Takoj, ko bo več časa. user posted image

Saj meni ta točno določena tema (točno o Maji in njeni posvojitvi) ni tako interesantna, da bi jo zdaj želela z vseh vidikov žvečit, tako da dajva na ZS raje kaj drugega user posted image V zgornjem postu sem v bistvu želela predstaviti svoj osebni pogled na posvojitev kot nekaj, kar je na nek način strašno boleča zgodba, na drugi pa čista sreča. Tu se mešajo tako močni občutki, da je včasih kar težko vse dojeti, sprejeti, doumeti,...

Neposredna povezava do sporočila: 1870
28.5.2010 9:48:31   
*miska.mcc*
da se javim.
se vedno sem tukja...se vedno navijam. se vedno mi noben post ne uide. ampak cist prevec norite s tipkanjem, da predno spackam 1 post, ste ze cisto drugje.user posted image

vsekakor pa sem z vami in navijam, in posiljam bombe in objeme in poljubcke, in dobre misli in še in še!!!!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 9:48:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1872
28.5.2010 9:53:24   
bela.kava
UmpaLumpa kam se boš zdaj umikala, zdaj greš lahko samo še med navijačkeuser posted image . Če ne bo kakšnega čudeža, sreče in še kaj bom jaz ostala brez punčk, prav zato ker ne želim postati mama za vsako ceno.

Koala, danes še ne bom vrgla puško v koruzo, imam še manjšo zalogo granitnih kockuser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 28.5.2010 9:55:48 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
28.5.2010 9:55:15   
*miska.mcc*
BK, ne sračkaj!

tvoji punčki te čakata. in BOŠ ju dobila!
enostavno moras jih dobit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
28.5.2010 9:56:12   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Dobro jutro :)

Ja, bliža se odhod. Nervoza narašča. Samo še 3x greva sama spat. Pa čeprav sva že tako blizu, si še vedno ne morem popolnoma predstavljat, da bova že čez nekaj dni imela tu dve mali dušici, ki bosta samo najini, za katere bova skrbela, ju stiskala k sebi, vzgajala, učila nove besede ... nepredstavljivo še vedno. In neprecenljivo. Milijon vprašanj se nama poraja ...
Čas me itak prehiteva, sem si zastavila full stvari, ki jih morm prej uredit pa mi itak ne bo zneslo vse user posted image . Pa kaj pol, bomo pa pol skupaj. Štirje pa pol (en mali kuža je še naš član).

Šibam zdaj v šoping po hrano ...

3 X greste ležat-  a spala bosta kaj  ? user posted image

Bi pa prav, preden greš po mali dušici, da daš tukaj prisego: Jaz, dvojna posvojena mama, obljubljam, da bom kljub 200% zasedenosti , si vzela 2 minutki časa in javljala sfeniranim mamam in ostalim posvojenim mamam, kako nam gre...user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?