DanijelaNeli
|
Sonce,temperature,...vse je pripeljalo k temu,da se že pogovarjamo o morju... Mi letos ne bomo šli nikamor za več kot dan ali dva...morje imamo blizu,tako,da se bomo odpravili zaradi Neli,ker uživa v plavanju z rokavčki. Če bi šli,pa bi se sigurno odpravili na Rab v Banjol,kjer smo bili lansko leto 10 dni ,z enimi družinskimi prijatelji.Oni gredo tudi letos tja,pa z eno drugo družino. Tja bomo hodili pomoje dokler ne bodo Neli in zrastli,ker je perfektno (lokacija,apartman...)...povrh vsega pa se še zelo domače počutiš,ker so lastniki na pol Slovenci...in še smo prišli do tega,da je lastnik delala vrsto let z mojo mamo. Soncekray... za masažo...počutje?! Ah,kaj niti sprašujem,ne?! Mene še čaka v 36.tednu Shiatsu... Res je...kako je s Chihuahu-o? Pa Malo Bibo? Ena je spraševala glede torbe za v porodnišnico... Jst vem samo za Postojnsko porodnišnico,da si je treba vzet:mrežaste gatke (tam dobiš tri),vložke Vir (gor dobiš 3 pakete),osebno kozmetiko,copate z gumo na podplatih,modrc za dojenje,blazinice,kremo proti strijam,Multi mum-mazilo za bradavice-čeprav dobiš vsak dan zložence namazane z neko lekarniško kremo-ful dobro imajo,perilo in oblačila za domov. Glede oblačil za pa mi bo prinesu v Postojno . Za tiste dneve ne potrbuješ nič... In darilo za BIG SISTER ne smem pozabit! Aja,pa kakšen prigrizek za nas,mamice in bodoče mamice.Ker prideš kar lačen...odvisno kdaj in kakšen porod imaš...Lahko si tik pred obrokom in ga dobiš,ali pa čakaš ure...
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 7.6.2010 13:06:42 >
|