|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
7.6.2010 11:43:27   
alma82
Arwenko čist možno, da je bilo potem samo od živčkov.
Pozabi potem na to user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.6.2010 11:50:40   
pinkalonca
arwenko in babykitty meni je G proti krčem predpisal Magnesol. Poskusita, meni je pomagalo user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.6.2010 11:51:16   
mag3
Že večkrat sem prebrala, da mate user posted image  krče. Jaz pa nič. In ve skrbite, ker jin mate, mene pa zdaj skrbi ker jih nimam. user posted image  Mogoče pomaga, ker pijem Magnezij že ene tri tedne, mi je G tako naročil. Baje pomaga to pri širjenju ali krčenju maternice.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.6.2010 12:00:07   
BabyKitty
bomo probal magnezij ja... sem tudi jaz tako slišala... ampak ker sem antitabletomat user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.6.2010 12:07:11   
pinkalonca
ja mene je že sestra v ordinaciji tako začudeno pogledala, ko sem ji rekla da ne pijem Magnezija user posted image je rekla kako da ne, to moraš pa ja skoz pit - celo življenje user posted image uredu sm rekla, pa mi je res pomagalo, ker prej so me krči kar dajali user posted image mi je pa rekla ta ista sestra, da to ni nujno da pijem ravno Magnesol, da lahko navadne vitaminske šumeče tablete kupim (magnezijeve seveda) v trgovini user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.6.2010 12:16:08   
alma82
Baje da te ostale magnezijeve tabletke vsebujejo toliko drugih stvari, da ubistvu sploh ni notri toliko magnezija.... pa se vseeno imenujejo magnezijeve tebletke. Tako sem jaz slišala. Nekaj podobnega.
Bi bilo treba pogledati na embalažo koliko česa katere vsebujejo.

Jaz pijem Magnesol ... danes sem spila zadnjo tabletko iz druge škatlice (mislim da jih je v eni škatlici 20) pa sem poslala mami v lekarno po novo škatlico.
Meni je moja G priporočala Magnesol iz lekarne, ker ima veliko magnezija....
kako so mnenja različna user posted image

en nevmesni komentar user posted image
BabyKitty
glih gledam tv in so glih porodi in so eni nosečki delali UZ ... nosi dvojčke... in so za enega dojenčka rekli, da ima utrip 174, za drugega pa 134. Pa je nosečka vprašala zakaj je takšna razlika, pa ji je G rekla da zato, ker nosi fantka in punčko.
Tako da nekaj bo na temu, da utrip pri fantkih in punčkah ni isti... (na tistem seznamčku kako veš da je fantek nekaj o temu piše če se ne motim?)

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.6.2010 12:20:10   
pinkalonca
alma ja sej vsak trdi po svoje, tudi meni je rekel G Magnesol (ki sem ga tudi kupila), sestra je pa rekla potem za te magnezijeve tablete iz trgovine user posted image uglavnem, najboljš da se ravnaš po svojem občutku user posted image

sem tudi jst neki slišala že o tem utripu in kdo ima višji utrip user posted image očitno je potem nekaj na tem...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.6.2010 12:21:18   
BabyKitty
alma82 glede utripa nevem... pomoje je to bolj očitno kasneje v nosečnosti... pa če bi bil to res tako pomemben faktor, potem UZ sploh ne bi bil potreben, da bi vedeli spol... Verjetno je na določenem % nosečk res to pravi pokazatelj...

Ajoj spet bo šel denar za tablete user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.6.2010 12:37:09   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Evo mene s pregleda. Je vse bp, samo pritisk malo nizek 100/65. Zredila se nisem nič, celo en kilo manj imam (ne vem kako, ker nisem nič bruhala) user posted image .
Maternico imam v križ obrnjeno (to itak že vem iz prve user posted image ), zato je rekla, da naj pogosto praznim mehur, da se ne ukleščiuser posted image .

Komaj čakam v sredo, ko imam končno NSuser posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image  user posted image
Koliko je pa velika tvoja pikica?
a ti imaš tudi NS?
Dobivam občutek, da bom jaz imela zadnja NS user posted image  user posted image

Srečno v sredo. Pa poročaj kako je bilo user posted image
Sre

Hvala!
ne vem koliko je velika moja pikica, ker mi ni delala UZ, je pa rekla, da je lepo zrastla od zadnjič (je potipala...) in tudi user posted image   smo že slišaliuser posted image , čeprav je ful iskala in je rekla, da je to zaradi lege maternice.

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 7.6.2010 12:38:49 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.6.2010 12:52:55   
zaljubljena23
BabyKitty, verjemi da so z menoj tudi na tekočem user posted image user posted image user posted image

Mag, čestitke za srčka z ASuser posted image user posted image user posted image ...Vidiš, pa je bila po nepotrebnem panika...

Alma, poroka...Hmmm zaenkrat nimava nič v planih...Neke sanje in želje so...

ManUr super za uspešno NSuser posted image user posted image user posted image

levinja, dobrodošla...

Talenti...Brez besed...Sama privoščim zmago Maji...Ne rečem, da Lina nima talenta, ampak je za to pot absolutno premlada...

Frutiq, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

Arwenko, jaz sem o teh krčih že govorila...V predelu maternice...Sem vprašala na zadnjem pregledu pri G, pa je dejal, da je to normalno, saj se maternica širi...Drugače pa imam zdaj mir pred njimi...In me na trenutke malo panika zgrabi

Vikend je bil naporen, skozi sva nekje bila...Tako da sem bila zelo malo za pc-jem....Vglavnem končno sva izbrala imena...Sva malo pohitela ja, ampak nekako sva imela malo časa, da sva debatirala o tem, pa ker je obema bilo všeč, sva kar pri tem ostala....Pa očke sva si šla malo past v pikapolonico...Joj, komaj čakam, da začnemo z nakupi...Smo bodočo babico zraven vzeli, pa je čist noter padlauser posted image user posted image user posted image
Še ta teden, naslednji pa že NS...Komaj čakam...Tale pregled sem se pa kar načakala, že dolgo nisem videla najine pikica

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 7.6.2010 12:54:04 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.6.2010 13:06:03   
BabyKitty
waaaaa kok se mi ne da učit user posted image mi misli skozzzz begajo sem in tja... delam pavze na eno urco, da vas pridem pogledat user posted image metodologija bleeeeeh user posted image ampak moram v juniju vse izpite narest, da dam potem možgančke na off in samo še na vozičke (pa previjalne, oblekice ipd. user posted image ) mislim user posted image  

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.6.2010 13:16:08   
lidik
hi hi hi alma82 ja jutri imam NS ja. In že komaj čakam. Bomo pa videli, če bo pikica hotela razkriti za kakšnimi cunjicami naj grem v nabavo, ali bo še me malo pustila v negotovsti, in da še malo šparam everčke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poročala pa seveda bom. 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.6.2010 14:06:28   
BabyKitty
lidik ne računaj preveč na spol... nevem če je že katera od nas zvedela na NS user posted image lahko se pa zanašaš na "strokovne tabele" ki ti napovedujejo user posted image tako kot me user posted image  

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 7.6.2010 14:16:31 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.6.2010 14:27:14   
KOLIBRI
Pozdravljene.

Da se še jaz javim po dolgem času. Berem vas bolj ali manj redno, samo napišem bolj poredko kaj. user posted image

Ta teden imam NS. Moja ginekologinja mi je sicer priporočila dr.Strahovo (reklamo pa ima!) in mi dala njeno brošuro, ampak jaz sem se raje odločila za dr.Franiča v Rogaški Slatini, mi je precej bližje.

Skoraj ne vem, da sem noseča, ker se počutim tako kot prej, slabosti nisem nikoli čutila, le trebuh imam spodaj kar zaobljen - ampak mislim da od tega, ker zadnje čase pač več jem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.6.2010 22:27:08   
alma82
Lidik pa je konec ponedeljka user posted image
zdej pa samo še torek in sreda user posted image

Ja če pa ne izveš spola na NS pa povej, ti ga bova midve z BabyKitty napovedale user posted image  user posted image
zdej to že obvladamo user posted image

Kolibri srečno in uživaj na NS

Jaz pa komaj čakam četrtek. Sva se z mami zmenile, da me bo ona peljala na pregled (ker se jaz strogo držim tega da moram počivat in res niti ne mrdnem user posted image  user posted image ) in če bo (itak da bo user posted image  ) vse OK na UZ-ju greva direktno v šoping. user posted image
Za enkrat sva se odločile, da bova nakupovale le zelene in rumene zadevice ...
Komaj čakam user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
8.6.2010 6:57:17   
Mjavmjav
Aischa superca! Hvala za karkoli boš zvedela. Lahko tudi na ZS pišeš, razen če še katero zanima to... hihi user posted image SIcer pa ja, tudi na priprave imava namen iti... konec meseca se začnejo ene enotedenske, tako da se bova tja prijavila... Zdej moram samo še videti, če je še kaj prostora. Hehe, večina žensk planira svojo poroko vsaj eno leto... jaz sem se pa odločila da ne kompliciram in uštimamo vse v dveh mesecih... Lahko malo pobiramo stave, če se da ali ne? user posted image Jaz pravim da se da user posted image user posted image Aja cerkvica pa,.. kaj jest vem, vsaj lepa naj bi bila no... Sva šla v soboto v koprsko stolnico pogledat, pa je sicer res ogromna, ampak pomoje, če ne bi drugega našla, bi nama bilo tudi tam všeč... Samo bolj prazna bo pač, ker nočeva imeti preveč ljudi... user posted image Sicer bi nama bila kakšna mala intimna še bolj všeč, samo ne vem če so kje tam naokoli... Aja, te moderne (taka kot je na Markovcu) te nama pa niso najbolj všeč...

Alma82 Fanika je pomoje prišla v finale iz drugih razlogov... kot inspiracija al kako se temu reče... je pa res bolj slabo odpela... Sem bila kar malo razočarana.. Meni osebno je bil oni fant, Boštjan al kaj je bil z njo v polfinalu, veliko bolj všeč... pa še fejst je bil... ta bi imel tudi potencial na slo sceni user posted image user posted image

Arwenko kako sem vesela, da si omenila te krče. Jaz jih imam tudi vsake toliko. In prav danes zjutraj sem pa kihnila in je bil tako grozno močan krč, da sem se prav pošteno ustrašila... Maček me je gledal kot bi padla z Marsa, ko sem se tam zvijala... Ampak ne pijem magnezija user posted image Hmmm... meni ni noben G. še nič rekel o tem... Bom pa zdaj kar poslušala vas. user posted image Magnezijeve šumeče tablete torej - jaz tudi nisem ljubitelj tablet, ampak te ki jih spiješ so pa pomoje čist ok - samo ne katerekoli pravite... hihi user posted image

No, dobro jutro punce! Danes sem kar zgodnja, ker sem pač včeraj zgodaj dol padla... user posted image
Lep sončen dan vsem skupaj! user posted image Lepe preglede! user posted image user posted image Meni je Strahova drugače namignila kaj bi lahko bilo... ampak tem napovedim spola tako zgodaj še ne gre verjeti...
user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
8.6.2010 8:32:13   
pinkalonca
jutrooooo user posted image

Evo sem zdajle šele dojela da sem v 12 tednu user posted image sicer polnih 12 bom dopolnila v soboto, ampak sem pa v dvanajstem user posted image komaj čakam nuhalno user posted image user posted image user posted image

alma uživaj v šopingu user posted image

midva imava občutek da bo punčka, pa tudi buši se mi je izbočil bolj spodaj, sicer tudi zgoraj ampak tam zato ker imam ''''stare grehe'''' user posted image bomo vidli kolk sva se zmotla v občutku user posted image

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 8.6.2010 8:34:15 >

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
8.6.2010 8:53:19   
fuego
Dobro jutro punce.
Še jaz naj sporočim, da sem uspešno opravila NS pri Strahovi.user posted image neverjeten občutek, ko vidiš obraz bodočega dojenčka... Velik že 7cm, spola pa še ni hotel razkrit.
Rezultati oz. izvidi so tudi bili dobri baje, doktorca prijazna...vse bp. Upam, da nadaljujemo s takimi lepimi novicami!!user posted image

Sedaj pa čakam naslednji pregled pri svoji ginekologinji...vendar se mi zdi, da na drugem pregledu ne dela UZ-ja, a ne? Kaj pa katera ve, če srček posluša? Tiste, ki ste že imele uradni drugi pregled, kako je zgledal?

Lepo sončno jutro še naprej!!!

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
8.6.2010 8:56:57   
BabyKitty
Jaz imam uradni 3. pregled v petek... poročam user posted image ampak UZ-ja mi gotov ne bo delala... ker uz dela samo ob določenih dnevih... Če mene prašaš me bo stehtala jupiiiii, pa pritisk pol pa še vprašala če je vse ok in to je to user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 8.6.2010 8:57:08 >

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.6.2010 9:06:45   
simi27
Dobro jutro!

Naj se še sama malce javim. Sem v pričakovanju jutrišnjega 1. pregleda. Komaj čakam! Končno bom videla svojo pikico. Upam, da je vse ok. Še vedno sicer čutim slabosti, a se mi zdi, da se počasi stanje umirja.user posted image

Glede določitve spola na NS - v prvi nosečnosti je meni Pušenjak napovedal fantka že na NS, ko sem bila noseča 11 tednov. Letos imam NS 2 tedna kasneje tako da upam, da bo spol viden. Vendar ga tokrat ne bova izdala drugim, zaradi sina. Kajti če se rodi deček, napovedana pa bo deklica, ne vem, kako bi mu to obrazložila.

Glede pregledov v nosečnosti - meni je G vedno potipala maternico in poslušala srčka. Pa seveda tehtanje, pogovor o težavah, če so bili laboratorisjki izvidi slabi pa tudi ginekološki pregled.

Vsem čestitam za uspešne preglede in vam želim lep dan!

< Sporočilo je popravil simi27 -- 8.6.2010 9:10:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3195
8.6.2010 9:27:07   
Mjavmjav
Juhu, sami dobri pregledi!! user posted image user posted image

Meni je na 2. pregledu sicer naredil tudi UZ, kar me je kar malo začudilo. Ampak še vedno imam tisti mali hematomček, tako da mogoče zato vseeno pogleda, sicer pa ne bi.
Je bilo pa kar hecno, najprej ultra super duper dobre mašine pri Strahovi, potem pa en old-school UZ pri mojem G. Hihi... razlika je res očitna... tiste naprave tam so tako natančne, da še zdaj ne morem verjeti...

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
8.6.2010 9:40:10   
mag3
Jaz sem bila pri G, ko se bila user posted image 7 tednov in 11 tednov in obakrat mi je naredil UZ, prvič vaginalni, da je potrdil nosečnost in drugič čez trebuh, samo da sva videla pikico in srček. Obakrat zelo na hitro. Zdaj grem pa, ko bom user posted image  16 tednov. In vprašanje, če ne bo podobno, pol naslednji bo pa najbrž pri 20 tednu, ko je pa že morfologija. Ali se motim?

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.6.2010 10:17:29   
BabyKitty
Mjavmjav jaz sem tudi malo začudena glede teh naprav... ker je res razlika očitna... skrbi me zaradi morfologije... ali to sploh kaj natančno pokaže user posted image

simi27
seveda je vse OK!

Jaz sem se pa zdele spičila z mojim... waaaaa... sem jezna user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.6.2010 10:40:33   
miskula
Pozdravljene punce,
uf jaz se tudi že dolgo nisem javila. moja nosečnost poteka mirno in tudi pri meni se stanje glede slabosti umirja.
Čakam pa naslednji pregled, ki bo naslednji teden (16.6) in ta isti dan imam tudi genetski posvet. 18.6. pa imam aminiocintezo, sem že kar orenk nestrpna.
In ko dobim izvide iz te preiskave tudi jaz navalim na nakupovanje za našo bebiko.
Lepo se imejte, seveda pa vam poročam drugi teden kako je bilo.
čawči

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.6.2010 10:44:48   
mag3
Ojla Miskula, lepo da si se oglasila in da si se pomirila. Verjamem, da bo vse ok. In držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Boš potem po amnioc. vsaj 100% sigurna. Pa še za spol boš 100%. user posted image
Koliko časa se čaka na izvid amnioc.?

< Sporočilo je popravil mag3 -- 8.6.2010 10:45:24 >

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?