|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
4.6.2010 20:32:10   
BabyKitty
Pred pregledom te pokliče notri, samo... Daš materinsko sestri, te vpraša o starosti, kilaži ipd. da vpiše v program... Iz same materinske ne prebere ničesar... samo na koncu sestra v sprejemni napiše notri rezultat... to je vse... Kot, da materinske sploh ne bi imela sabo... (seveda pred partnerjem).

Drugače pa... nočem ti soliti pameti, saj sama najbolje veš. ampak mislim, da je bolje da si poštena do njega in mu poveš, da te to kasneje ne udari po hrbtu... saj veš laž ima kratke noge...

(odgovor članu satika)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.6.2010 8:18:13   
zaljubljena23
Jutro zaspanke ;)user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.6.2010 8:38:26   
BabyKitty
Jutroooooo :) in to eno mrzlo jutro :(

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.6.2010 8:53:14   
zaljubljena23
BabyKitty a pri vas ni sončka...Pri nas je čudovito vreme...Tako modro nebo...Ampak kaj, ko mi je že zdaj slabo, ko pomislim kakšne temperature nam napovedujejo, men pa letos ravno ne odgovarja...Jaz bi mela oblačno in hladnouser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.6.2010 8:58:13   
BabyKitty
Potem pa pridi v Ljubljano user posted image pri nas je oblačno in hladno user posted image no sej se bom danes kmalu spokala na toplo user posted image na dolenjsko user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.6.2010 12:21:31   
mag3
Ojla bejbe.

Ste me pa čist zastrupile s to temo o mladih mamicah, da bi šla brat te neumnosti, ampak je nisem najdla. user posted image user posted image user posted image
Drugač pa, v Beli krajini je že zelo toplo in sonček od jutra. user posted image

Ne vem pa nič kaj napovedujejo za letošnje poletje. Mi smo imeli namen it malo kampirat zdaj 24.6, takoj, ko je konec šole, kot vsako leto, ampak nam ne kaže kaj preveč dobro glede vremena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.6.2010 12:31:23   
BabyKitty
mag3 imaš srečo, da nisi našla teme... sem ti hvaležna, ker gre že pod vse nivoje user posted image tako ali tako, pa "zelo zrele" mlade mamice berejo nas in pluvajo na drugi temi... brez skrbi user posted image

Zdej je tud v Ljubljani sonček... hvala bogu user posted image do 24.6.  se bo pa že dovolj segrelo za kamping... Upam, da vam rata user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.6.2010 12:33:41   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

mag3 imaš srečo, da nisi našla teme... sem ti hvaležna, ker gre že pod vse nivoje user posted image tako ali tako, pa "zelo zrele" mlade mamice berejo nas in pluvajo na drugi temi... brez skrbi user posted image

Zdej je tud v Ljubljani sonček... hvala bogu user posted image do 24.6.  se bo pa že dovolj segrelo za kamping... Upam, da vam rata user posted image user posted image

Ej, sem jo pravkar brala, so kr kopirale link naše teme, tm k si nekaj pisala o tisti temi, mislim, ddddddddddddddddddd, se je pa kr pošteno razpištolila punca.
Ne sekiraj se, si pač povedala kaj si misliš in se umaknila. user posted image

Ja, tudi jaz upam, da nam rata, ker komaj čakam morje. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 5.6.2010 12:34:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.6.2010 12:38:46   
BabyKitty
So na tekočem z mano user posted image me je kr mal strah user posted image wuhuuuuhuuu user posted image samo koza sem, ker sploh kej rečem... pa si ne morem pomagat... user posted image se pa niti malo ne sekiram... sekirala bi se če bi kaj podobnega napisala oseba, ki jo iskreno spoštujem, tako pa...

Jst bi tud mooooorjeeeee user posted image pa ne bo nič letos zgleda... kaj pa ve pravite? Bi si upale, tam začetek septembra z avtodomom do Norveške? Tak je bil naš plan... ampak nevem če si upam user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.6.2010 12:48:58   
mag3

Jst bi tud mooooorjeeeee user posted image pa ne bo nič letos zgleda... kaj pa ve pravite? Bi si upale, tam začetek septembra z avtodomom do Norveške? Tak je bil naš plan... ampak nevem če si upam user posted image

Jej, jej, jej kaj pa vem. Malo je daleč, ampak kaj če pa bit? Saj si na varnem, greš v državo, kjer imajo urejeno zdravstvo, .... Ne vem no, mislim, da ima vsak svoje mnenje o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.6.2010 12:51:43   
BabyKitty
mag3 ja vem... samo malo me je strah, saj veš... takrat se lahko zgodi že kakšen zgodnji porod ipd. in da je potem otroček tam nekje v neki tuji bolnici (pa čeprav je verjetno 100x boljša kot naša user posted image )... nevem če si upam, ker se zavedam, da se ne gre le zame... bi pa šla ja... user posted image mogoče pa raje skočim avgusta za kakšen teden v Grčijo... če bo finančno šlo... user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.6.2010 13:00:11   
mag3

mag3 ja vem... samo malo me je strah, saj veš... takrat se lahko zgodi že kakšen zgodnji porod ipd. in da je potem otroček tam nekje v neki tuji bolnici (pa čeprav je verjetno 100_x_ boljša kot naša user posted image )... nevem če si upam, ker se zavedam, da se ne gre le zame... bi pa šla ja... user posted image mogoče pa raje skočim avgusta za kakšen teden v Grčijo... če bo finančno šlo... user posted image

Začetek septembra boš 6 mesecev user posted image . Mislim, da takrat še ne bi smela o porodu zgodnjem razmišljat, da se lahk zgod. Grčija je pa čist v p.... in ne vem kakšne so kaj razmere dol. Boljš pol it na sever.

Mi, če nam rata VREME user posted image  gremo 24.6. kampirat na Krk, pa konec julija v Trogir in to bo to za letos.

Komaj čakam december in sneg, user posted image ....... že itak je december moj najljubši mesec, letos pa še posebaj. Wiiiiiiiiiii.
Saj ni čudno, da je naš pikec/pikica ratala na Rogli, ko smo pa taki zimski tipi. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 5.6.2010 13:03:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.6.2010 13:03:15   
BabyKitty
V grčiji sem preživela vsaj pol leta svojega življenja, tako da me glede tega ne skrbi... sem tam domača user posted image mislim, da sem računala, da bi bla takrat nekje v 29. tednu... kar je pa že kr velik... težko je ker še nimam izkušenj z nosečnostjo in nevem kako tečen si v 29. tednu user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.6.2010 13:48:49   
birdy
Baby Kitty, če si že tolk noseč pa če je vroče si kr zelo tečenuser posted image Po svojeuser posted image
Čist odvisno od tega v kaki kondiciji si. Bolj moraš računat na to da ne boš mogla cel dan okol letat, da se ti bo pasal uležt,... Ampak če bi šli tko da bi kamot si vzela počitek če bi to rabila pa ne vidim problema.
Ja, porodnišnice so pa menda res skor povsod boljše od našihuser posted image Sam problem je bolj če teb zmanjka denarja da bi tam ostala, otrok pa ne more domov. Ampak o tem ne razmišlji, je mal premal. možnosti.
Jst sem pa mojmu neki tvezla da bi šli mi novembra v kako grčijo...user posted image Jah, tist me je pa res hotu zadavituser posted image Ma ne vem zakajuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.6.2010 13:54:55   
BabyKitty
birdy ja sej si mislim, da bom tečna ja user posted image samo ne ker bo vroče, ampak ker bo mraz user posted image ležala bom skoz, ker bi šli z avtodomom user posted image v kondiciji pa nisem user posted image novembra je pa že kr mal huda za v grčijo ja user posted image pa še vreme je tkrt slabo gor.. ne priporočam user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.6.2010 14:04:05   
mag3
Jaz sem pa pravkar z AS prvič slišala user posted image  user posted image . O se kr nisem mogla načudit. In sem zdaj ful pomirjena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.6.2010 14:05:34   
BabyKitty
mag3 iiiiiiii user posted image čestitaaammmmuser posted image no to je zame razlog ZA angelsound... ampak me skrbi zaradi tistih razlogov PROTI user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.6.2010 14:22:32   
mag3

mag3 iiiiiiii user posted image čestitaaammmmuser posted image no to je zame razlog ZA angelsound... ampak me skrbi zaradi tistih razlogov PROTI user posted image

Ja res je. Meni ni bilo vseeno ta teden ko je že bilo čez 13t, pa nisem nič slišala. Pol takoj začneš razmišljat o neumnostih. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 5.6.2010 14:23:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.6.2010 14:36:05   
BabyKitty
mag3 važno, da se sedaj sliši in se bo slišalo še in še do poroda user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.6.2010 19:07:49   
Mjavmjav
user posted image user posted image jupi!!
No, jaz ga pa danes recimo nisem našla.. Sem nekaj blazno napihnjena in pomoje je to "prekrilo" žabico user posted image Sam se res ne sekiram, ker ena mala mašinca res ne more zaznati vsega..

Drugače pa vas lahko pozdravim z naše obale... user posted image user posted image Sva skočila malo na oddih dol... pa malo gledat, če bi se mrbit tu poročila... psssst user posted image

Uživajte v lepem vremenu!

Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.6.2010 21:23:21   
alma82
Mjavmjav a bo pri vas poroka? user posted image  user posted image

Midva sva se poročila 17.aprila in sva sama sebi podarila najlepše poročno darilo user posted image  ... magični plusek user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.6.2010 9:50:29   
aischa1
En lep sončen pozdrav iz naše obale kako ste jaz malo zaskrbljeno prsi me ne bolijo nič že en teden pa me skrbi če je vse v redu vsaj slabo mi je še vedno a ne vem al je to dober znak al se kaj slabega dogaja.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.6.2010 10:04:39   
KatyK79
dan punce.....kako kaj?
sem vidla da ste pridno pisale te dni user posted image ...super ste!

aischa1 - ah po moje ni nič narobe, te N znaki so in spet niso....

punce lep dan vam želim....jaz se odpravlam na piknik ...juhej...user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.6.2010 10:34:06   
aischa1
user posted image uživaj na pikniku

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.6.2010 10:38:00   
KatyK79
aisha1 hvala....samo čist iskreno bi bila raje na morju, tako kot ti user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?