|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
8.6.2010 11:14:40   
suziflo
Pozdravljene punce!!!user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj v tem lepem vremenu????

Jaz sem super, slabosti sploh ni bilo nikoli, buši pridno raste, me že stranke postrani gledajo:))in si mislijo že svoje..:))user posted image user posted image .
Danes sem napolnila 11. teden, jupi...smo že v 12, ko bi hitro že šel čas do NS in 2. pregleda..imam ju namreč 22.6, komaj...mislim, da sem jaz med zadnjimi:))

Glede opreme za otroke...mi2 sva se odločla vse za rabljeno..tako dobro ohranjene in kvalitetne stvari dobiš že..da se mi ne splača kupovat novo, kak otrok shodi..konec z velikimi vozički in tukaj nastopi marela...:)  Razliko v denarju raje dama na knjižico ali za ostale pomembne stvari.. Pač takšno je najino mnenje.. Mislim, da boma imela kar Buzza, ni bikasti voziček, je lažji kot ostali v njegovem rangu, na izi se zloži...itd.

Še malo pa začnemo iz podstrešja delati otroško sobico..komaj čakam!!!!

Lepo se imejte!!

Pozdravljene nove user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.6.2010 11:15:42   
*Star*
Samo na hitro se javljam...

lidik, uživaj na nuhalni in pa čim boljše rezultate sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončen pozdravček vsem skupaj!!!!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.6.2010 11:37:13   
alma82
Lidik uživaj na NS user posted image  user posted image

Jaz sem včeraj dopolnila celih 11 tednov, tako da sem danes zjutraj vstopila V 12. TEDEN user posted image  user posted image

Miskula user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  boš videla, da bo vse ok. user posted image

Suziflo uff ti maš še 5 dni za mano NS. user posted image
Al se nama bo vleklo user posted image

jaz pa samo še jutri in potem UZ pri svoji G user posted image  user posted image
potem pa ''''samo'''' še 7 dni do NS user posted image

Jaz samo še o četrtkih razmišljam user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.6.2010 11:50:46   
simi27
Suziflo - tudi jaz imam NS komaj 22. junija. Jutri pa imam komaj prvi pregled. Tako, da se meni dnevi neskončno vlečejo. Tudi jaz sem v 12. tednu (11t/1). Sva skoraj na istem... Saj bo teh 14 dni hitro minilo user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.6.2010 12:36:26   
miskula
Mislim da se čaka na rezultate pri amnio. cca. 14 dni. Bom povedala drugi tedek, ker jih bom vprašala.
Tako da me čaka še cca. 3 tedne negotovosti potem pa ..... user posted image  al pa user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.6.2010 12:39:16   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: simi27

Suziflo - tudi jaz imam NS komaj 22. junija. Jutri pa imam komaj prvi pregled. Tako, da se meni dnevi neskončno vlečejo. Tudi jaz sem v 12. tednu (11t/1). Sva skoraj na istem... Saj bo teh 14 dni hitro minilo user posted image

Simi27 medve sva pa čist isto časa nosečke. user posted image
Ti imaš pregled jutri, jaz pa v četrtek ...
sporoči nam kako je bilo, pa koliko je velika pikica user posted image

Miskula po 3.tednih bo bilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in ne user posted image  
user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.6.2010 12:44:39   
Mjavmjav
BabyKitty kaj so hormončki na delu? user posted image user posted image Hihi, ampak včasih pa je treba priznati da so naši partnerji kar potrpežljivi... jaz grem včasih sama sebi tako na živce, da mi gre skoraj na živce tudi to, da mojemu ne grem nič na živce... Haha... če je katera zdaj to razumela... user posted image

miskula nič bat... vse bo v redu boš videla... Me bomo držale pesti! user posted image

Aja še nekaj sem se psomnila... prej smo o Magneziju in to govorile... A ni zato tudi Donat tako priporočljiv? Al je tam premajhna koncentracija Mg notri? Ali je pač samo tok zanič, da imamo raje šumeče tablete? user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.6.2010 13:05:34   
zaljubljena23
alma, pri nas tudi pobiramo stave kaj bouser posted image user posted image user posted image

mjavmjamv, oni fant je bil boštjan bračič, ki še išče taščo user posted image user posted image user posted image ...Tudi moj favorit, sem bila prav razočarana, ker ni prišel naprej...Pa maja kevc je bila tudi dobra...Ja zavestna Štajerka in navijam za Mariborčaneuser posted image user posted image user posted image

fuego, čestitke za uspešno NSuser posted image user posted image user posted image

miskula, lepo da pokukaš malo na tole temo...Še malo pa boš rešena vseh strahov...Držim pesti, da bo vse ok...Itak pa mora bit...

suziflo, imaš NS samo teden dni za menojuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.6.2010 13:07:25   
alma82
Mjavmjav ja te čist razumem user posted image  user posted image
men gre tudi moj včasih (priznam da kar dostkrat/prevečkrat user posted image  user posted image  ) na živce, potem se pa še bolj piz user posted image  na njega in mu težim, da mu je vseeno za mene user posted image  user posted image
Ga moram pohvalt, da je za enkrat še priden in me prenaša.

A veš kaj se grem zdej ... kakšno foro sem se šla te dni user posted image  user posted image
no ker sem krvavela, sem se odločila, da bo bolše, če bom pri svojih, ker je mami tud na bolniški in skupaj poležavave....
moj je prespal par noči tukaj za vsak slučaj če bi bilo še kaj narobe, potem je pa šel k sebi domov...
in moja nova fora je bila.... user posted image
sem mu rekla, da mi gre full na živce in da jaz moram počivat in da ne smem bit pod stresom in me dva dni ni smel klicati do večera user posted image  user posted image
sej klical me je (se mi je zdelo fajn, priznam user posted image  ), ampak se mu nisem javljala, potem mi je pa vsakič poslal sms da pogreša svojo ženo in najino pikico user posted image  user posted image  in da nama pošilja lubike
Zdej mi ne gre tolk na živce in me lahko kliče user posted image user posted image

Glede Donata....
ni ga fajn veliko piti zaradi mehurčkov. Če ga pa že piješ, ga moraš pa piti toplega user posted image  user posted image  oz. na sobni temperaturi .... to pa verjetno ni prijetno za pit user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.6.2010 13:11:07   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

alma, pri nas tudi pobiramo stave kaj bouser posted image user posted image user posted image

suziflo, imaš NS samo teden dni za menojuser posted image

In kaj prevladuje pri vas?
Pri nas prevladuje fantek user posted image  user posted image  (čeprav priznam, da bi bila zelo vesela punčke user posted image  ) ... ma važno da bo živo in zdravo dete user posted image

Torej imaš ti tudi drugi teden NS?
Jaz tudi user posted image

Ja sej vem,da sem že tečna s tole NS, ampak jaz res ne razmišljam o ničemer drugem, kot na UZ ta četrtek in NS naslednji četrtek user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.6.2010 13:24:21   
zaljubljena23
pri nas so zaenkrat možnosti 50-50...Ni vodilnega spolauser posted image user posted image In ravno zaradi tega me še bolj firbec matra...Me prav zanima, če se bo na NS že kaj videlo ;)

Hmm, pol smo vse tečne...Se mi zdi, da zdaj živimo še samo za NS...Pol bomo za morfologijo in tako naprej...Če je pa tako fajn gledat čudež, ki ga ustvarita dva, ki se imata neizmerno rada...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.6.2010 13:39:48   
Mjavmjav
zaljubljena23 hihi dobro se spomniš tega fanta... pa sej zdaj ne bi smel imeti težav z iskanjem tašče... bodo same prišle... razen če ni sam preveč zbirčen user posted image

alma82 haha... kakšne fore mata to vidva user posted image user posted image jaz pa krožim z očmi, ko začne stokat da premalo miga in se bo poredil.. a dej, rečem jaz, ki moram ležat in ne smem migat nič! user posted image hehe... ampak sej pol se hitro stopim in ga stisnem k sebi pa rečem, da bova luškana k bova mela oba bušija user posted image sej je to tut ena teorija o spolu dojenčka ane... če se partner s tabo poredi pol bo fantek ali punčka? nah, zdej pa ne vem več...

Donat pa meni ravno zaradi mehurčkov ni všeč... bljak... in še topel... no, tele šumeče tablete so kar mnjami... zdej sem za silo vzela Senzilabove... Me bo kera takoj skregala da te niso dobre? ker okus je kar fajn user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.6.2010 13:51:06   
aischa1
Mjavmjav mislim da govorijo če se partner redi je fantekuser posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.6.2010 13:53:45   
alma82
uff morfologija.... al se jo bomo načakale user posted image  user posted image

Ma jaz priznam, da samo sebe več ne poznam od kar sem user posted image
zjokam se čist takoj (ok priznam da tudi prej nisem imela problemov z jokanjem user posted image  ) , fullll sem živčna (to pa nisem jaz user posted image )
Vedno sem bila jaz ta, ki je druge mirila in se res ne maram kregat, sem raje s pogovorom probala rešit kar se je rešiti dalo user posted image  .... če se pa ni dalo, pa sem bila potem pa res huda huda user posted image  

zdej se pa kar dosti derem user posted image user posted image  in jokam ob enem user posted image  user posted image
drugega skoraj da ne znam in ne zmorem več user posted image

a se bo to kaj spremenilo v 2. tromesečju??
Upam da se...user posted image

Sem pa tudi jaz slišala nekaj o temu, če se partner redi, samo ne vem kako gre user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 8.6.2010 13:54:55 >

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.6.2010 13:56:11   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Mjavmjav mislim da govorijo če se partner redi je fantekuser posted image user posted image

Pri nas mislimo da bo fantek (zaradi trebuščka) ...
zdej bom pa svojga vsak dan pošiljala na tehtnico, da vidimo če bo potrdil naše sume user posted image  user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.6.2010 13:57:56   
tinca12
ojla,

no pa da se še jaz oglasim na temu forumu, namreč tudi jaz s svojim možem pričakujem otročička v decembru. Točen datum poroda še nimam, je pa predviden za 27. december, tako, da oba že komaj čakava, čeprav je še daleč.

Nuhalno imava 17.6. in meni se tako vlečejo te dnevi, do naslednjega pregleda, da komaj čakam, da spet vidim svojega dojenčka, če je še vedno vse v redu z njim.

Naj povem, da sem danes začela 11 teden nosečnosti, slabosti so že skoraj čisto izginile, tako, da imam sedaj samo občasne glavobole, jupi.

Mal me pa skrbi zaradi prehrane, jaz sem sicer zelo izbirčna glede le-te tako, da se bojim, da premalo dam svojemu otroku hranilnih snovi. SIcer se zelo trudim, vendar kadarkoli pomislim na hrano se mi vse v želodcu obrne in pol kaj naj kuham za kosilo, nobene ideje. Zelenjave nimam preveč rada, razen morda solate in špinače, kaj več bi se že težko našlo. Mesa pa tudi ne uživam preveč. Sicer se potrudim z jajci in mlekom, no ja upam, da ni kaj narobe tam notri, joj to se sprašujem vsak dan.

Pa drugače punce ste že povedale vsem da ste noseče?
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.6.2010 14:01:11   
špica84
no sedaj pa tudi jaz spadam med decemberke.danes sem bila na 1.pregledu in mi je postavila rok poroda na 31.12
Nardila mi je uz in imam pikico veliko 3,3 cm user posted image
nuhalno imam 22.6 pri strahovo oz. pri tisti ki jo nadomescauser posted image

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.6.2010 14:02:37   
alma82
Dobrodošla tinca12 user posted image  user posted image

Midve pa imave na isti dan NS user posted image
Jaz grem k Strahovi. Pa ti?

Ma jaz tudi glih ne jem tako obogateno hrano z vitamini... mi glih ne paše vse jesti (že od prej).
Sem pa prej full rada pila mleko, zdej se mi pa nekako upira, tako da tudi tega ne spijem veliko. Jaz ne morem pomagat user posted image

Pri nas že ves svet ve, da bomo decembra zibali user posted image  user posted image

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.6.2010 14:04:44   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

no sedaj pa tudi jaz spadam med decemberke.danes sem bila na 1.pregledu in mi je postavila rok poroda na 31.12
Nardila mi je uz in imam pikico veliko 3,3 cm user posted image
nuhalno imam 22.6 pri strahovo oz. pri tisti ki jo nadomescauser posted image

ti si bila prej pri januarkah ne?

Dobrodošla user posted image  user posted image

hihi dve januarki smo posvojili, eno smo jim zdaj še ukradle user posted image  user posted image
bodo počasi januarke jezne na nas user posted image  user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.6.2010 14:18:28   
aischa1
Alma8a tebi se že kaj pozna trebušček.Jaz imam res malo obloženega z salom a se mi vseeno zdi da je kar izrazit saj ga kar precej ljudi ki jih poznam nekam čudno gleda.Jaz mojega tudi vagam in trebuh mu kar precej raste tako da se redi skupaj z mano midve jih bova kar lepo vagal pa da vidimo če velja teorijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.6.2010 14:47:12   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Alma8a tebi se že kaj pozna trebušček.Jaz imam res malo obloženega z salom a se mi vseeno zdi da je kar izrazit saj ga kar precej ljudi ki jih poznam nekam čudno gleda.Jaz mojega tudi vagam in trebuh mu kar precej raste tako da se redi skupaj z mano midve jih bova kar lepo vagal pa da vidimo če velja teorijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz imam drugače tudi trebuh malo založen z zalogo user posted image  user posted image  ampak je pa zdej sigurno drugačen. Imam že ''nosečniški'' trebušček. Tudiko se od spodaj navzgor pobožam po trebuhu je čist drugačen občutek in bolj trd je.
Moj zgleda, kot da sem najmanj v kakšnem 5 mesecu user posted image
ampak sem se do 27.5 zredila za 0,7 kg, pa če sem od takrat do zdej recimo max 1 kg pridelala, je trebuh še vedno večji, kot za samo 2 kg.
Uff upam da razumeš kaj sem zdej hotla napisat user posted image

Jaz svojga do zdej še nisem tehtala, niti nisem preveč pozornosti posvečala njegovemu trebuščku ampak od danes bo drugače user posted image  user posted image
Danes je (bo) moj dobil osebno trenerko user posted image  user posted image  , ki ga bo tehtala in hranila user posted image

Bom pa danes slikala svoj trebušček pa bom dala slikco gor. Da vam pokažem še jaz svojega.
Mal mi bo nerodno, ker je 100 krat večji kot od BabyKitty (če se ne motim je ona dala svojo slikco gor) pa je ona že v 16. tednu user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.6.2010 14:52:27   
aischa1
Alma82 čakam tvojo slikico trebuška pol pa dam jaz še mojega gor da vidimo če se kaj vidi al se samo meni zdi.user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.6.2010 14:52:48   
enček
Pozdrav sonosečke srečke!

Naj se še jaz pofočkam na tem forumu in povečam število na seznamu decembrk 2010...JEEEEEEEE
Sem v bolniški in vas dosti berem, zdaj bom pa kdaj pa kdaj še kaj napisala user posted image
Vsem čestitam in želim lepo nosečnost....tahujši meseci so za nami - upam

Še podatki za na seznamček: enček, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.,user posted imageuser posted image , CE in PDP 10.12.10

Velik sončka v srčku...oz. dveh (večih) srčkih vam želim user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.6.2010 14:53:58   
alma82
Pa še nekaj glede mojega trebuščka...
pred user posted image  - ko sem se ulegla na hrbet, je bil trebuh raven z kolki (stoje pa ne user posted image
zdej pa tudi ko se uležem štrli v luft kot en hribček user posted image  (se ne ugrezne noter user posted image  )

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.6.2010 14:54:23   
špica84
alma nerodno je meni ko trbuhcek resnicno zgleda kot d sem ze v nevem ktermu mescu.
sam boljs d slikce ne dajm gor k bo kerga kap

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!