|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
7.6.2010 9:55:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dober dan...hvala za kavico

jaz pa se en dan pa bom koncno upam da docakala uz,da vidim kaj se dogaja v mojem busiju....

prelep dan vsem

user posted image , jaz tudi imam jutri UZ, da vidim, če se je posteljica kaj dvignila. Komaj čakam, da vidim spet pikca pokca.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.6.2010 9:56:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, čestitke za vztrajnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne, sem dobra da tako vztrajam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.6.2010 9:56:48   
Fargesia
mojškra, midva imam veliko kopalnico, tak da bom kopala kar tam. če imaš majhno kopalnico pa obstajajo TELE banjice, sam se mi zdijo kar majhne...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.6.2010 9:59:09   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mojškra, midva imam veliko kopalnico, tak da bom kopala kar tam. če imaš majhno kopalnico pa obstajajo TELE banjice, sam se mi zdijo kar majhne...

Ja tale mi nič ne pomaga, ker nimam bane kam postavit, ali je velika ali je majhna., Kam boš ti dala banico? Boš jo imela na stojalu ali kako? Na bolhi sem gledala, da obstajajo previjalne mizice z banico, tako, da dvigneš previjalno, noter pa je bana. A ste že vidle to kje?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 7.6.2010 10:00:30 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
7.6.2010 10:05:00   
mojškra
Izgleda pa takole:

http://www.bolha.com/oglas384041769/slika0/previjalne-mize

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
7.6.2010 10:05:16   
zup2
Dobro jutro pupike moje!

Žal res nimam časa, da bi postregla z jutranjo kavico ali kakšnim zajtrkom user posted image , vidim pa da me Fargi pridno nadomešča, sicer je pa naslednja, tako da je štafeto mogla prevzet user posted image . Super previjalna user posted image
Blagor Bitki, ki uživa na morju, jaz bi tud, samo smo še premajhni, tako da gremo šele konec avgusta. Upam, da bomo lahko že kaj čofali!

Ful sem vesela ker se je začelo lepo vreme, samo kaj ko jaz še ne morem na kakšen sprehod. Sem bila prerezana, pa me še malo šivčki dajejo, čeprav sploh ni tako grozno kot sem si jaz to predstavljala. Je pa očka toliko bolj priden in vsak dan ponosno pelje Hano na sprehod. Si pa ne upa predaleč, ker mora biti mami v bližini, saj ko se oglasi alarm, je treba hitro ukrepati user posted image .

Drage moje, uživajte...potem boste pa še bolj!!! 

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
7.6.2010 10:09:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro pupike moje!

Žal res nimam časa, da bi postregla z jutranjo kavico ali kakšnim zajtrkom user posted image , vidim pa da me Fargi pridno nadomešča, sicer je pa naslednja, tako da je štafeto mogla prevzet user posted image . Super previjalna user posted image
Blagor Bitki, ki uživa na morju, jaz bi tud, samo smo še premajhni, tako da gremo šele konec avgusta. Upam, da bomo lahko že kaj čofali!

Ful sem vesela ker se je začelo lepo vreme, samo kaj ko jaz še ne morem na kakšen sprehod. Sem bila prerezana, pa me še malo šivčki dajejo, čeprav sploh ni tako grozno kot sem si jaz to predstavljala. Je pa očka toliko bolj priden in vsak dan ponosno pelje Hano na sprehod. Si pa ne upa predaleč, ker mora biti mami v bližini, saj ko se oglasi alarm, je treba hitro ukrepati user posted image .

Drage moje, uživajte...potem boste pa še bolj!!! 

O mamica, super da ste ok, in da mala Hana spusti alarm, tako vsaj veš da je punca na pravem mesta-zgodaj je treba začeti.user posted image . Ja šivi so zoprni, pa saj bo, meni se je dolgo celilo, ampak potem pa pozabiš. Agust za bo pa kmalu tukaj, ko boste lahko čofotali v morju. Uživajte.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
7.6.2010 10:10:38   
Fargesia
ooo, zupka se je oglasila!user posted image user posted image user posted image

ja, mojškra če ni druge variante, pol si to omisli, sam jst ne vem kako se vse tole zmanevrira ko otroka kopaš...kam ga pol daš? ponavadi imaš na previjalni brisače prištimane, tuki si pa pol ne predstavljam kako bi to izpeljala.
midva bova mela na podstavku banjico, če pa ne bi mela placa, pol bi pa na kuhinjski mizi kopala.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.6.2010 10:16:03   
mojškra
user posted image

ooo, zupka se je oglasila!user posted image user posted image user posted image

ja, mojškra če ni druge variante, pol si to omisli, sam jst ne vem kako se vse tole zmanevrira ko otroka kopaš...kam ga pol daš? ponavadi imaš na previjalni brisače prištimane, tuki si pa pol ne predstavljam kako bi to izpeljala.
midva bova mela na podstavku banjico, če pa ne bi mela placa, pol bi pa na kuhinjski mizi kopala.

Ja saj, prvega sem v kuhinji. Ampak zdaj imam tako bolj "moderno" staovanje -vse odprto, in ni šans v kuhinji, ker je ful velika, pa še brez vrat, bi ga zeblo. Imaš pa prav kako ga potem daš ven, na brisačeuser posted image , sploh nisem pomisla na to, sem bumbar.  Bom mogla še mal tuhtat, imam še čas 5 mesecev user posted image user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.6.2010 10:28:01   
hermy1
Fargi, lepo je to zrihtal tvoj dragi user posted image ! Jaz pa mojega ravno nagovarjam, ko imajo mizarje v žlathi, da bi eno stensko skupaj spravili za kopalnico, ker imamo nad pralnim strojem žal sušilca...in tam gori bi še moj imel težave jo previt user posted image !!! Ker sicer bo pa v sobi, tista v kopalnici bi bla sam za kopat.
Fargi, kdaj in kje se pa taka ledena kavica dobi v živo??? Si mi skomine naredila...pa še prejle sem se do smeti sprehodila in je zunaj že pasje vroče user posted image !!!

Zupka, kako lepo, da si se javila! Kdo od vaju se bolj šopiri, ko gre očka z vozičkom na sprehod???

Ja, ta Bitka me pa prav jezi...en teden še ne rečem,...da pa zdaj kar vztraja???? To sam zato, da bi ji bile fovš, saj všeč ji sigurno ni user posted image !!?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.6.2010 10:38:20   
honey
Mojškra, tako previjalko imam jaz, ampak sem banjico takoj ven vzela in mi je mož raje naredil notri še eno polico, ker drugače 1. predal sploh ni uporaben. Zato pa sem imela pod pokrovom spravljene plenice ipd., pa še vse 4 predale sem lahko uporabila user posted image Malega sem kopala pa v kuhinji na mizi. Pa ga ni nikoli zeblo, pa sem imela vedno odprta vrata, res pa je, da ni bilo prepiha nikoli. Na to sem pa pazila. Drugače se je pa moj svak spomnil zelo dobre ideje, čeprav imata kar veliko kopalnico. Na cevni radiator je nekje v sredini pritrdil desko v širini radiatorja, potem pa jo dal na vrvico, da jo je dvignil, ko ni bila v uporabi. Ne znam ti pojasnit drugače, kako je to zgledalo, ampak kot če si recimo predstavljaš kakšno polico, ki jo lahko dvigneš, da ti ni v napoto. Pa še to - kar se tiče tiste previjalke z banjico - nerodna je, saj moraš otroka v vsakem primeru kopati nekje, kjer imaš izliv vode pri roki, ker imaš cevko, da vodo spustiš iz banjice. To pa je ponavadi v kopalnici.

Špica84, držim pesti, da ti jutri naredijo UZ user posted image

Drugače pa - jaz sem v redu, počutim se normalno, slabosti skoraj ni - občasno se pojavi zvečer, ampak ni sile, tako da ... sploh ne vem, da sem noseča, razen tega, da sem non-stop na wc-ju in da mi trebuh pridno raste user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.6.2010 10:49:09   
Fargesia
hermy, nimam pojma kje majo tako ledeno kavo.user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.6.2010 10:51:17   
BarbiG
Dobro jutro.

Fargi, super za previjalko. Zgleda da sve kar usklajene. Je moj tud ta vikend porihtal previjalno, ki je kar v njuni sobi. Je pa tudi home made. Tko da smo v bistvu zdej že čist na stand by-u. Midva bova prve tri mesece kopala princeski kar v njuni sobici, ker sva staro kuhinjo predelala v otroško sobo s tem, da sva obdržala umivalnik. Potem pa bosta verjetno začeli že razgrajat v vodi in bova banjico preselila v kopalnico, umivalnik pa bo služil zgolj za zbiranje vode pri previjanju.

Zup, priden možek, da takole sprehaja hčerkico. A je kej fejst ponosen, ko hodi z vozičkom naokoli?

Vidim, da ste imele debato o tem, s čim te otroček brcne. Jaz v prvih dveh nosečnostih nisem imela pojma s katerim delom telesa me je brcnil, zdaj ko pa sta dve notri in je gužva, pa dobesedno vidim cel komolec ali koleno, pa pri eni točno vem, kdaj da ritko ven. Če imaš pa enega notri, je pa to malo težje ugotovit, ker ni takšne gužve.

Bitka pa očitno res uživa. Ji je pa sigurno dol lažje prenašat tele temperature kot pa nam tuki. Jaz zadnje dni diham na škrge, pa noge so mi začele popoldan otekat, tko da ne vem, kako bomo zdržal še ene 4 tedne.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.6.2010 10:58:37   
Teta M
Ojla punce!

Danes ste pa aktivne s pisanjem....edino prav,da imam kaj literature user posted image  za prebrat....
Fargi: joj s to ledeno kavo pa si zadela v bistvo....njamiii..pa mi sladko sploh ne diši, ampak to bi pa spila oz.pojedla v šusu,sem kar mojega klicala naj spotoma ko bo šel iz službe kupi ledeno kavo, vse ostale zadeve pa imam doma....no mogoče se mi pa z njo odpre apetit po sladkem..pa seveda upam da ne prevč...Pa super previjalna miza, full praktično,jaz razmišljam v isti smeri, ampak bi jo imela nad bidejem,kar pomeni da bi imela lahko kar nekaj poličk spodaj pod previjalno polico in med bidejem...
Fargi in Mojškra: bravo in čestitke za obletnice,mi smo pa kar koruzniki....upam da se nekoč to spremeni...user posted image
Zupka: no lepo da se tudi ti cajtaš in seveda da si vzameš cajt tudi za nas tukaj gor, kmalu boste pa že vsi trije lahko špancirali naokoli....user posted image
Špica: jutri kar vztrajaj pri Uz-ju,da boš spet svojega pikeca/pikico videla.....
Mojškra: tudi zate držim pesti jutri, da bodo novičke vzpodbudne kar se tiče posteljice, pa seveda da bo vaš pubek še večji kot je bil...user posted image

En krasen dan vam želim.....

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.6.2010 11:07:27   
hermy1

hermy, nimam pojma kje majo tako ledeno kavo.user posted image

To me pa na nekaj spominja!!!

Čestitke za obletnice!!! Midva imava ravno razprave, kako se bo bejba pisala...preden prideva na CSD, bi blo dobro, da se oba strinjava...zdaj sva še daleč user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.6.2010 11:23:26   
Fargesia
hermy, jaz bi dala oba priimka na tvojem mestu. sej nič ne rečem...tvoj ima ZELOOO lep priimek user posted image user posted image user posted image , ampak vseeno...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.6.2010 12:06:16   
hermy1

hermy, jaz bi dala oba priimka na tvojem mestu. sej nič ne rečem...tvoj ima ZELOOO lep priimek user posted image user posted image user posted image , ampak vseeno...

Pa vseeno ni tako enostavno...kljub vsemu to ni moj priimek, ampak priimek mojega pokojnega moža...da so stvari še malo bolj zakomplicirane...samo zato imam pomislek user posted image ?! Da bi ji dala pa mojega dekliškega, ga pa noben drug v hiši ne bo imel? Kaj pa zdaj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.6.2010 13:40:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

hermy, jaz bi dala oba priimka na tvojem mestu. sej nič ne rečem...tvoj ima ZELOOO lep priimek  , ampak vseeno...

Pa vseeno ni tako enostavno...kljub vsemu to ni moj priimek, ampak priimek mojega pokojnega moža...da so stvari še malo bolj zakomplicirane...samo zato imam pomislek ?! Da bi ji dala pa mojega dekliškega, ga pa noben drug v hiši ne bo imel? Kaj pa zdaj?

vem da je to priimek tvojega pokojnega moža. glede na to, da ga imate ve tri, se mi zdi da bi bilo ok če bi ga imela še tačetrta. kaj pa tvoj pravi? kaj pa če bi si ti poleg tega ki ga imaš zdaj dala še dekliškega?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.6.2010 13:52:11   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

hermy, jaz bi dala oba priimka na tvojem mestu. sej nič ne rečem...tvoj ima ZELOOO lep priimek  , ampak vseeno...

Pa vseeno ni tako enostavno...kljub vsemu to ni moj priimek, ampak priimek mojega pokojnega moža...da so stvari še malo bolj zakomplicirane...samo zato imam pomislek ?! Da bi ji dala pa mojega dekliškega, ga pa noben drug v hiši ne bo imel? Kaj pa zdaj?

vem da je to priimek tvojega pokojnega moža. glede na to, da ga imate ve tri, se mi zdi da bi bilo ok če bi ga imela še tačetrta. kaj pa tvoj pravi? kaj pa če bi si ti poleg tega ki ga imaš zdaj dala še dekliškega?

Ta post bo zdaj kmalu tako dolg kot bo moje ime in priimek, če dodam še svoj dekliški priimek user posted image !!! Pa po možnost potem enkrat še njegovega user posted image  user posted image  user posted image ?!!!
Moj se v osnovi strinja, da dodava še mojega, če seveda vztrajam, se mu pa zdi, da tako majhno bitje še "ne potrebuje" dva priimka. Jaz sem pa tudi v dilemi...če bi bil priimek moj (ali vsaj lep) bi ne imela dileme, da ima dva...tako pa???? Bomo videli...saj greva "šele" drug teden tja!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.6.2010 14:51:42   
BarbiG
Punce, sem šla zdele mojga sončka v šolo iskat. In sem skor izdihnla do doma, pa sem šla z avtom. Vroče je za znoooooooooret!!!!!!!!! user posted image In prva misel je bila, jst bi šla pa rodit. Ne vem, kako bomo še ene 4 tedne zdržal, če bo tko vroče. A kera ve, a je kej dežja napovedanga? user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.6.2010 15:17:51   
Fargesia
barbi, do konca tedna nič ne kaže na dež...

hermy, kaj pa če ima tamala njegov priimek, ti si pa njegovega dodaš k zdajšnjemu?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.6.2010 15:35:19   
hermy1

barbi, do konca tedna nič ne kaže na dež...

hermy, kaj pa če ima tamala njegov priimek, ti si pa njegovega dodaš k zdajšnjemu?

Barbi, se strinjam....res je za umret in na žalost bo ves teden lepo. Jaz v sredo izginem na vikend!

Fargi, to pa ni tako slaba ideja user posted image ! Sam jest bi to drgač....saj veš, da smo romantične...saj mogoče pa enkrat bo...saj zadnjič ko je ena vprašala zame: "a ona je tud J.?" odgovoril: "ne še!"
Saj v resnici mal brez zveze kompliciram, verjeten user posted image ? Se bo pač pisala drugač, ne bo ne prva ne zadnja...Če bo ostalo vse štimal...???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.6.2010 16:29:03   
jona klara
mojškra, špica- držim pesti jutri za vaju, da bo vse okej na uz tako kot si želita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.6.2010 16:33:52   
Urshy78
BarbiG, jap, je kr vroče user posted image
ampak men na srečo vročina veliko bolj paše kot mraz..zaenkrat user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.6.2010 16:34:16   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra, špica- držim pesti jutri za vaju, da bo vse okej na uz tako kot si želita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.