honey
|
Mojškra, tako previjalko imam jaz, ampak sem banjico takoj ven vzela in mi je mož raje naredil notri še eno polico, ker drugače 1. predal sploh ni uporaben. Zato pa sem imela pod pokrovom spravljene plenice ipd., pa še vse 4 predale sem lahko uporabila Malega sem kopala pa v kuhinji na mizi. Pa ga ni nikoli zeblo, pa sem imela vedno odprta vrata, res pa je, da ni bilo prepiha nikoli. Na to sem pa pazila. Drugače se je pa moj svak spomnil zelo dobre ideje, čeprav imata kar veliko kopalnico. Na cevni radiator je nekje v sredini pritrdil desko v širini radiatorja, potem pa jo dal na vrvico, da jo je dvignil, ko ni bila v uporabi. Ne znam ti pojasnit drugače, kako je to zgledalo, ampak kot če si recimo predstavljaš kakšno polico, ki jo lahko dvigneš, da ti ni v napoto. Pa še to - kar se tiče tiste previjalke z banjico - nerodna je, saj moraš otroka v vsakem primeru kopati nekje, kjer imaš izliv vode pri roki, ker imaš cevko, da vodo spustiš iz banjice. To pa je ponavadi v kopalnici. Špica84, držim pesti, da ti jutri naredijo UZ Drugače pa - jaz sem v redu, počutim se normalno, slabosti skoraj ni - občasno se pojavi zvečer, ampak ni sile, tako da ... sploh ne vem, da sem noseča, razen tega, da sem non-stop na wc-ju in da mi trebuh pridno raste