Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 8:20:52
|
|
|
|
špica84
|
jutro jona jaz sem kar dobro,studiram da si morm kak moderc kupit ta zadanji k sm si ga kupla me ze tok tisci.....jao drugace se pa ze zelo veselim torka da vidim svojga pikija.... danes grem na dolensko za cez vikend na razvajanje heheheh
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 8:26:05
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Mojškra, hvala za zajtrk, so se mi kar sline pocedile. Glede MŠ, jaz jo bom obiskovala pri nas na Primorskem. Tukaj jo v juliju in v avgustu ni, v LJ pa je baje tudi poleti. Tanja jes, čestitke za Uršy,a ni lepo slišati , na brcike pa tudi jaz nestrpno čakam, zdaj me že malo skrbi ker ji še ne čutim, jih pa slišim z AS.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 9:54:15
|
|
|
|
Fargesia
|
tanja, za balerino!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 9:54:57
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia tanja, za balerino!!! se pridružujem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 10:10:01
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro/dan! Mojškra: kok si ti prijazna,da si nam postregla zajtrk... nič ne skrbi zame, bom kavo zlila stran in nalila čajček, pa bo... V kinu sem pa včeraj uživala, že zelooo dolgo nisem bila tam, pa še najboljše prijateljice smo šle,pa še tak ženski film gledale.....super je bilo Punce kje kupujete modrce ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 10:19:32
|
|
|
|
jona klara
|
teta m-jaz sem ga v popku, je fajni
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 10:21:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Punce kje kupujete modrce ? v kepici
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 10:37:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia tanja, za balerino!!! Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 10:41:53
|
|
|
|
mojškra
|
Ja jaz si moram tudi kupiti moderce. Koliko ste se kaj zredile? To če moraš strogo ležati je katastrofa, saj sem kar naprej laćna, kalorije pa se nabirajo, saj jih telo ne pokuri . Pa kaj, bom že potem šla v akcijo, samo da je z mojim pikcom v trebuščku vse ok. Jona Klara- jaz že čutim brcike, ampak to je zdaj še tako, kakšen dan ful, kakšen dan pa samo enkrat ali nobenkrat. Odvisno. Je pa res, da nosim čisto od spredaj, kar pripomore k prejšnjemu zaznavanju. Z AS pa vsi poslušamo bitje srčke (možiček, jaz in sine), pa tudi premiki se slišijo, tako kot če bi z palico zavihtel in slišiš veter, nekako tako se sliši. Jaz sem kar odlašala najprej ali ga čem kupiti ali ne , ker je kar drag, ampak ni mi žal, in sem zelo vesela da lahko poslušam kadar se mi zahoče.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 11:38:56
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Koliko ste se kaj zredile? jst sem štartala z 85, danes zjutraj je tehtnica pokazala 88,4
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 11:54:56
|
|
|
|
Teta M
|
Evo dobila odločbo ZZZS-ja da sem najmanj do 30.6 doma. Sem vesela, po drugi strani pa si želim da se ta hiperca lepo umiri in da bo tudi z mano vse ok, pa da bom lahko šla delat. Fargi: a samo 3,4 kg si se zredila od začetka nosečnosti? A nimaš ti samo še 1 mesec do poroda, ali celo še kaj manj? Mojškra: jaz se zaenkrat nisem nič, oz.1 kg,pa mi je rekla zadnjič G da je to verjetno zaradi ascitesa-nabiranja vode v trebuhu,jih pa imam manj kot ko sem šla v postopek.....Čeprav trebuh imam pa full napihnjen, ampak zdej zopet ne vem zaradi česa je to, zaradi hiperce,ali pa je začel rasti.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:00:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Koliko ste se kaj zredile? jst sem štartala z 85, danes zjutraj je tehtnica pokazala 88,4 Fargi, rec, da si se zatipkala !!!??? To, da jih jaz sicer danes še nimam 85, mi prav nič ne pomaga...zato o tem rajši ne bi !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:05:54
|
|
|
|
Urshy78
|
S*, saj čisto prepričana nisem, da je bila brcika, sem pa danes zjutraj spet začutila neko premikanje v vampku, verjetno je to to nič ne skrbi, če jih še ne čutiš, ene jih čutijo že v 16. tednu, druge v 22. tednu. važno je, da slišiš od pikice
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:06:53
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Koliko ste se kaj zredile? jst sem štartala z 85, danes zjutraj je tehtnica pokazala 88,4 štartala s 60 kg, včeraj na pregledu sem jih imela 64, danes zjutraj na moji tehtnici 62,7, tako da bolj verjamem njej
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:11:37
|
|
|
|
špica84
|
jst sm se v casu spikanja zredila za 3-4 kile.sedaj sm se pa mogoce za 1 kg.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:17:45
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Koliko ste se kaj zredile? jst sem štartala z 85, danes zjutraj je tehtnica pokazala 88,4 Fargi, rec, da si se zatipkala !!!??? To, da jih jaz sicer danes še nimam 85, mi prav nič ne pomaga...zato o tem rajši ne bi ! noup, nisem se zatipkala... je pa res da sem do prvega pregleda shujšala na 82,6. in moja G šteje od teh kil...glede na to da sem jih mela tok velik na mojo višino(172cm). v postopku se nisem nič zrdeila...sem se pa prej pri vseh IUIjih... tetaM, ja, še en mesec mam do konca...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:31:59
|
|
|
|
mojškra
|
(odgovor IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 S*, saj čisto prepričana nisem, da je bila brcika, sem pa danes zjutraj spet začutila neko premikanje v vampku, verjetno je to to nič ne skrbi, če jih še ne čutiš, ene jih čutijo že v 16. tednu, druge v 22. tednu. važno je, da slišiš od pikice Tako je. Sploh v prvi nosečnosti jih začutiš dosti kasneje. Tako da S* nič naj te ne skrbi, skrbi so odveč.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 12:38:47
|
|
|
|
mojškra
|
Fargesia- to je res skoraj nemogoče, da si pridobila samo tako malo kilogramčkov. Jaz bom že čez en mesec, morda že prej prišla na 4 kg . Jaz sem se zredila 2 kg, je pa res, da mi je zdaj v 10 dneh kar šlo nekaj gor, skoraj 1 kg To ne bo dobro . Zdaj jih imam 57, zjutraj na tešče, gola-bog ne daj po zajtrku, oblečena . Prvega pa sem rodila z 64 kg, v prvi nosečnosti sem se zredila za 12 kg, kar vredu. Urshy- ti verjami raje svoji tehnici, ta je sigurno prava.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 13:02:44
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia noup, nisem se zatipkala... je pa res da sem do prvega pregleda shujšala na 82,6. in moja G šteje od teh kil...glede na to da sem jih mela tok velik na mojo višino(172cm). v postopku se nisem nič zrdeila...sem se pa prej pri vseh IUIjih... tetaM, ja, še en mesec mam do konca... Ti bi mi rada sam vikend pokvarla !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 13:15:30
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, tista, ki mi manj pokaže mi je vsekakor bolj všeč
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 13:26:23
|
|
|
|
mojškra
|
KAKO SE PRILEPI NAŠ NOVI "TERMINSKI PLAN", nikakor mi ne gre
< Sporočilo je popravil mojškra -- 4.6.2010 13:34:41 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 13:36:40
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, tista, ki mi manj pokaže mi je vsekakor bolj všeč
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 13:45:55
|
|
|
|
Teta M
|
Fargi: ti si fenomen...bravo in vse čestitke za tako malo pridobljenih kilogramov! No jaz jih imam 65kg zdej....pred špikanjem sem jih imela 68kg, ko sem zaključila s špikanjem in ko sem zanosila pa 64,8, moja G mi tudi od tukaj šteje..v bistvu od 64kg... Mojškra:ti si pa itak tako drobčkena,se te spomnem iz UZ-ja....pa še sedaj nimaš nič kg...ampak ti si itak zkoz bruhala reva, tako da me ne preseneča....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 18:14:33
|
|
|
|
zup2
|
Ojla dečve! Ker vidim, da se ravno o kg pogovarjate, se moram pa malo pohvalit . Jaz sem se vsega skupaj zredila za ene 22 kg, danes jih imam pa samo še +8 . Drugače smo pa uredu, malo nas črviči, ampak bomo pregurali, se pa tako radi stiskamo k mamici, da je to pravi balzam za moj srček . Lepo se imejte, pa se še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 4.6.2010 18:19:05
|
|
|
|
honey
|
No, jaz tudi upam, da se bom zredila minimalno, tako kot v 1. nosečnosti - sem se zredila samo za 8 kg in sem imela po porodu 2 kg manj kot takrat, ko sem zanosila Zdaj pa sem se med postopkom zredila za 4 kg, pa mi je gin. rekla, da je to zaradi vode - sicer ne vem, kakšne, ampak upam, da res. Tako da zaenkrat se še nisem nič zredila. Pri prvem sem se do 5. meseca zredila za 3 kg, potem pa še 5 do konca. Pa sem imela tudi strogo ležanje, tako da upam, da zdaj ne bo tako hudo in bom lahko tudi gibala, da bom kaj pokurila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?