|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.6.2010 8:20:52   
špica84
jutro user posted image
jona jaz sem kar dobro,studiram da si morm kak moderc kupit ta zadanji k sm si ga kupla me ze tok tisci.....jao

drugace se pa ze zelo veselim torka da vidim svojga pikija....

danes grem na dolensko za cez vikend na razvajanje heheheh

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.6.2010 8:26:05   
S*
Dobro jutro!

Mojškra, hvala za zajtrk, so se mi kar sline pocedile. Glede MŠ, jaz jo bom obiskovala pri nas na Primorskem. Tukaj jo v juliju in v avgustu ni, v LJ pa je baje tudi poleti.

Tanja jes, čestitke za user posted image user posted image   user posted image   user posted image

Uršy,a ni lepo slišati user posted image , na brcike pa tudi jaz nestrpno čakam, zdaj me že malo skrbi ker ji še ne čutim, jih pa slišim z AS.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.6.2010 9:54:15   
Fargesia
tanjauser posted image user posted image user posted image user posted image za balerino!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.6.2010 9:54:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tanjauser posted image user posted image user posted image user posted image za balerino!!!

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.6.2010 10:10:01   
Teta M
Jutro/dan!

Mojškra: kok si ti prijazna,da si nam postregla zajtrk...user posted image nič ne skrbi zame, bom kavo zlila stran in nalila čajček, pa bo...user posted image
V kinu sem pa včeraj uživala, že zelooo dolgo nisem bila tam, pa še najboljše prijateljice smo šle,pa še tak ženski film gledale.....super je bilo

Punce kje kupujete modrce ?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.6.2010 10:19:32   
jona klara
teta m-jaz sem ga v popku, je fajni

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.6.2010 10:21:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Punce kje kupujete modrce ?

v kepici

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.6.2010 10:37:01   
hermy1

Se podpišem!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.6.2010 10:41:53   
mojškra
Ja jaz si moram tudi kupiti moderce. Koliko ste se kaj zredile? To če moraš strogo ležati je katastrofa, saj sem kar naprej laćna, kalorije pa se nabirajo, saj jih telo ne pokuri user posted image . Pa kaj, bom že potem šla v akcijo, samo da je z mojim pikcom v trebuščku vse ok.

Jona Klara- jaz že čutim brcike, ampak to je zdaj še tako, kakšen dan ful, kakšen dan pa samo enkrat ali nobenkrat. Odvisno. Je pa res, da nosim čisto od spredaj, kar pripomore k prejšnjemu zaznavanju. Z AS pa vsi poslušamo bitje srčke (možiček, jaz in sine), pa tudi premiki se slišijo, tako kot če bi z palico zavihtel in slišiš veter, nekako tako se sliši. Jaz sem kar odlašala najprej ali ga čem kupiti ali ne , ker je kar drag, ampak ni mi žal, in sem zelo vesela da lahko poslušam kadar se mi zahoče.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.6.2010 11:38:56   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
Koliko ste se kaj zredile?

jst sem štartala z 85, danes zjutraj je tehtnica pokazala 88,4

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.6.2010 11:54:56   
Teta M
Evo dobila odločbo ZZZS-ja da sem najmanj do 30.6 doma. Sem vesela, po drugi strani pa si želim da se ta hiperca lepo umiri in da bo tudi z mano vse ok, pa da bom lahko šla delat.

Fargi: a samo 3,4 kg si se zredila od začetka nosečnosti? A nimaš ti samo še 1 mesec do poroda, ali celo še kaj manj?
Mojškra: jaz se zaenkrat nisem nič, oz.1 kg,pa mi je rekla zadnjič G da je to verjetno zaradi ascitesa-nabiranja vode v trebuhu,jih pa imam manj kot ko sem šla v postopek.....Čeprav trebuh imam pa full napihnjen, ampak zdej zopet ne vem zaradi česa je to, zaradi hiperce,ali pa je začel rasti.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.6.2010 12:00:59   
hermy1

Fargi, rec, da si se zatipkala user posted image user posted image user posted image !!!???
To, da jih jaz sicer danes še nimam 85, mi prav nič ne pomaga...zato o tem rajši ne bi user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.6.2010 12:05:54   
Urshy78
S*, saj čisto prepričana nisem, da je bila brcika, sem pa danes zjutraj spet začutila neko premikanje v vampku, verjetno je to to user posted image
nič ne skrbi, če jih še ne čutiš, ene jih čutijo že v 16. tednu, druge v 22. tednu.
važno je, da slišiš od pikice user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.6.2010 12:06:53   
Urshy78

štartala s 60 kg, včeraj na pregledu sem jih imela 64, danes zjutraj na moji tehtnici 62,7, tako da bolj verjamem njej user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.6.2010 12:11:37   
špica84
jst sm se v casu spikanja zredila za 3-4 kile.sedaj sm se pa mogoce za 1 kg.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.6.2010 12:17:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Fargi, rec, da si se zatipkala user posted image user posted image user posted image !!!???
To, da jih jaz sicer danes še nimam 85, mi prav nič ne pomaga...zato o tem rajši ne bi user posted image !

noup, nisem se zatipkala...user posted image je pa res da sem do prvega pregleda shujšala na 82,6. in moja G šteje od teh kil...glede na to da sem jih mela tok velik na mojo višino(172cm). v postopku se nisem nič zrdeila...sem se pa prej pri vseh IUIjih...

tetaM, ja, še en mesec mam do konca...user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.6.2010 12:31:59   
mojškra
(odgovor
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

S*, saj čisto prepričana nisem, da je bila brcika, sem pa danes zjutraj spet začutila neko premikanje v vampku, verjetno je to to user posted image
nič ne skrbi, če jih še ne čutiš, ene jih čutijo že v 16. tednu, druge v 22. tednu.
važno je, da slišiš od pikice user posted image

Tako je. Sploh v prvi nosečnosti jih začutiš dosti kasneje. Tako da S* nič naj te ne skrbi, skrbi so odveč.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.6.2010 12:38:47   
mojškra
Fargesia- to je res skoraj nemogoče, da si pridobila samo tako malo kilogramčkov. Jaz bom že čez en mesec, morda že prej prišla na 4 kg user posted image . Jaz sem se zredila 2 kg, je pa res, da mi je zdaj v 10 dneh kar šlo nekaj gor, skoraj 1 kg user posted image  To ne bo dobrouser posted image . Zdaj jih imam 57, zjutraj na tešče, gola-bog ne daj po zajtrku, oblečenauser posted image user posted image . Prvega pa sem rodila z 64 kg, v prvi nosečnosti sem se zredila za 12 kg, kar vredu.

Urshy- ti verjami raje svoji tehnici, ta je sigurno prava.user posted image  

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.6.2010 13:02:44   
hermy1

noup, nisem se zatipkala...user posted image je pa res da sem do prvega pregleda shujšala na 82,6. in moja G šteje od teh kil...glede na to da sem jih mela tok velik na mojo višino(172cm). v postopku se nisem nič zrdeila...sem se pa prej pri vseh IUIjih...

tetaM, ja, še en mesec mam do konca...user posted image

Ti bi mi rada sam vikend pokvarla user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.6.2010 13:15:30   
Urshy78
mojškra, tista, ki mi manj pokaže mi je vsekakor bolj všeč user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.6.2010 13:26:23   
mojškra
KAKO SE PRILEPI NAŠ NOVI "TERMINSKI PLAN", nikakor mi ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 4.6.2010 13:34:41 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.6.2010 13:36:40   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, tista, ki mi manj pokaže mi je vsekakor bolj všeč user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.6.2010 13:45:55   
Teta M
Fargi: ti si fenomen...bravo in vse čestitke za tako malo pridobljenih kilogramov!user posted image

No jaz jih imam 65kg zdej....pred špikanjem sem jih imela 68kg, ko sem zaključila s špikanjem in ko sem zanosila  pa 64,8, moja G mi tudi od tukaj šteje..v bistvu od 64kg...
Mojškra:ti si pa itak tako drobčkena,se te spomnem iz UZ-ja....pa še sedaj nimaš nič kg...ampak ti si itak zkoz bruhala reva, tako da me ne preseneča....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.6.2010 18:14:33   
zup2
Ojla dečve!

Ker vidim, da se ravno o kg pogovarjate, se moram pa malo pohvalit user posted image . Jaz sem se vsega skupaj zredila za ene 22 kg, danes jih imam pa samo še +8 user posted image .
Drugače smo pa uredu, malo nas črviči, ampak bomo pregurali, se pa tako radi stiskamo k mamici, da je to pravi balzam za moj srček user posted image .

Lepo se imejte, pa se še kaj javim.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.6.2010 18:19:05   
honey
No, jaz tudi upam, da se bom zredila minimalno, tako kot v 1. nosečnosti - sem se zredila samo za 8 kg in sem imela po porodu 2 kg manj kot takrat, ko sem zanosila user posted image Zdaj pa sem se med postopkom zredila za 4 kg, pa mi je gin. rekla, da je to zaradi vode - sicer ne vem, kakšne, ampak upam, da res. Tako da zaenkrat se še nisem nič zredila. Pri prvem sem se do 5. meseca zredila za 3 kg, potem pa še 5 do konca. Pa sem imela tudi strogo ležanje, tako da upam, da zdaj ne bo tako hudo in bom lahko tudi gibala, da bom kaj pokurila.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?