|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
7.6.2010 16:47:02   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, kaj pa če ima tamala njegov priimek, ti si pa njegovega dodaš k zdajšnjemu?

Fargi, to pa ni tako slaba ideja user posted image ! Sam jest bi to drgač....saj veš, da smo romantične...saj mogoče pa enkrat bo...saj zadnjič ko je ena vprašala zame: "a ona je tud J.?" odgovoril: "ne še!"
Saj v resnici mal brez zveze kompliciram, verjeten user posted image ? Se bo pač pisala drugač, ne bo ne prva ne zadnja...Če bo ostalo vse štimal...???

ooo, ti bi se rada tko pisala k se jaz, a ne?user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
7.6.2010 16:54:56   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

hermy, kaj pa če ima tamala njegov priimek, ti si pa njegovega dodaš k zdajšnjemu?

Fargi, to pa ni tako slaba ideja user posted image ! Sam jest bi to drgač....saj veš, da smo romantične...saj mogoče pa enkrat bo...saj zadnjič ko je ena vprašala zame: "a ona je tud J.?" odgovoril: "ne še!"
Saj v resnici mal brez zveze kompliciram, verjeten user posted image ? Se bo pač pisala drugač, ne bo ne prva ne zadnja...Če bo ostalo vse štimal...???

ooo, ti bi se rada tko pisala k se jaz, a ne?user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
8.6.2010 8:38:40   
Urshy78
dobro jutro user posted image

danes bom pa jaz za spremembo "skuhala" kavico, da se zbudite user posted image

lep sončkast dan user posted image

user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
8.6.2010 8:46:08   
špica84
oo urshy hvala za kavico,..smo lih na odhodu v zd na pregled

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
8.6.2010 8:50:11   
BarbiG
Dobro jutro.

Pa je spet en vroč dan pred nami. Sej ne rečem, da je luštno k sonček sije, sam moji gležnji niso nič veseli, ker so že opoldne pravi baloni. user posted image Da ne govorim o dihanju. Že ponoč k je prijetno hshlajeno ozračje komaj normalno diham, čez dan pa kr lovim vsako sapico, da mi je malo lažje. user posted image Danes sem vstala ob 4.30 in sicer samo zato, da sem se šla mal ohladit na balkon. Je tko pasal, pa še zgodnji zajtrk sem si privoščila. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
8.6.2010 9:14:32   
Urshy78
špica, dobro opravi user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
8.6.2010 9:57:30   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

špica, dobro opravi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urshy- kako kaj brcike?

barbi g-jutri ti pošljem, ker danes ne grem nikamur, komaJ čakam....vem, da ti je hudo v tej sopari saj ste 3 v enem, ni enostavno, lepo čuvaj princeski.user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
8.6.2010 10:00:52   
Urshy78
jona klara, user posted image  pridno brca vsak dan. je pa veliko bolj aktiven zjutraj kot zvečer. ampak važno je da ga čutim, res občutek je noro lep, boš videla.

ti si ok? kdaj imaš naslednji pregled??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
8.6.2010 10:04:39   
mojškra
HOJLA

Evo mene iz UZ.Novi pregled imam 22.6.. pregled in morfologija Stanje je pa takole. Posteljica se ni nič popravila, sedaj sega preko NMU, nizek sedež placente. Še zmeraj imam strogo ležanje, mirovanje, lahko grem le na WC in mal na teraso. Drugega ne smem ničesar početi (tudi sedeti ne). Je pa pikec pokec velik skoraj 20 cm, srček mu lepo bije, je pa na UZ tako na veliko zazehal, prav lepo.  Moja G me je mal prestrašila, rekla je, da lahko imam še krvavitve, da je nevarnost da se placenta odlušči, zato moram mirovati. Upam, da me komisija ne da spet delat-ker potem jih pa dam na preverjenouser posted image .

Lep sonček je zunaj, in danes bo spet neznosna vročina. Danes sem se že ob 4-ih zjutraj zbudila in  nisem in nisem mogla zaspati. Zdaj grem mal na teraso ležati, dokler še ni tako vroče.  Uživajte.

Honey- kje si pa ti kupila to previjalno?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
8.6.2010 10:23:02   
BarbiG
Jona klara - OK, pa ne pozabi mi sporočit svojega naslova.

Špica, probaj se ne sekirat (vem da je težko), ker posteljica ima do 30-tega tedna nosečnosti čas da se dvigne. Poglej, jaz nosim dve in se mi je kar precej dvignila, sicer je še vedno nekoliko preko NMU (1,4 cm), ampak če sem jaz zdržala brez krvavitev do zdaj, je tudi pri tebi še vedno veliko upanja, da bo vse v redu. Bodi pozitivna, tudi to nekaj pomaga. Je pa tako, da tudi če se ti bo nekoliko dvignila, te verjetno čaka carski rez, ker ne glede na to, koliko sega preko NMU, delajo CR. Ti se samo z user posted image zmeni, da se naj obrne prečno in se bo tako posteljica lažje dvignila. Drugače pa ti želim, da zakrvaviš šele po 36.-tem tednu, ko boš že iz hudega ven. Ker pri placenti previi zakrvaviš v vsakem primeru. Žal. Jaz sem se z mojima princeskama zmenila, da se naj bolj gor držita in nej ne pritiskata nič dol in moram rečt, da me kar ubogata. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
8.6.2010 10:40:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Jona klara - OK, pa ne pozabi mi sporočit svojega naslova.

Špica, probaj se ne sekirat (vem da je težko), ker posteljica ima do 30-tega tedna nosečnosti čas da se dvigne. Poglej, jaz nosim dve in se mi je kar precej dvignila, sicer je še vedno nekoliko preko NMU (1,4 cm), ampak če sem jaz zdržala brez krvavitev do zdaj, je tudi pri tebi še vedno veliko upanja, da bo vse v redu. Bodi pozitivna, tudi to nekaj pomaga. Je pa tako, da tudi če se ti bo nekoliko dvignila, te verjetno čaka carski rez, ker ne glede na to, koliko sega preko NMU, delajo CR. Ti se samo z user posted image zmeni, da se naj obrne prečno in se bo tako posteljica lažje dvignila. Drugače pa ti želim, da zakrvaviš šele po 36.-tem tednu, ko boš že iz hudega ven. Ker pri placenti previi zakrvaviš v vsakem primeru. Žal. Jaz sem se z mojima princeskama zmenila, da se naj bolj gor držita in nej ne pritiskata nič dol in moram rečt, da me kar ubogata. user posted image

BarbiG-verjetno si meni namenila ta odgovor, mislim da Špica še ni javila kako je bilo na UZ. Vsekakor pa hvala za tolažbo. Krvavitve imam jaz že celo nosečnost, nazadnje sem krvavela pred 14 dnevi, ko sem zakrvavela kar močno. Takrat so mi prvič povedati da zelo nizko nosim, da je placenta 2 cm od MU, danes pa je rekla in v materinsko napisala da je preko  NMUuser posted image , koliko pa ne vem. Ja glede carskega me je opozorila, prav tako mi je rekla, da če se ne dvigne, potem je najverjetneje, da bom kakšne 3 tedne  prej morala na carski. Ampak prezgodaj delati paniko je brezve. Skrbi me le to, ker so se meni krvavitve pojavile že v prvem trimesečju, zdaj pa tudi v drugem trimesečju. Zato sem mal bolj v skrbeh. Bom pa definitivno vse naredila, da se ne prekršim, in da počivam in da donosim pikca pokca. Še enkrat hvala.

Joj, kako so se zdaj pri nas na križišču zaleteli-ful je razbit avto, upam da ni komu kaj.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
8.6.2010 10:42:24   
mateja33
ojla mojškra,lepo,lepo da rasteuser posted image ti pa kr počivi zdej.js bom pa še kr čakala en cajt da bom svojga jenčija vidlauser posted image .............drgač moje počutje je super,tamali pa verjetno tudiuser posted image

lep sončen dan vsemuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
8.6.2010 11:00:13   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

ojla mojškra,lepo,lepo da rasteuser posted image ti pa kr počivi zdej.js bom pa še kr čakala en cajt da bom svojga jenčija vidlauser posted image .............drgač moje počutje je super,tamali pa verjetno tudiuser posted image

lep sončen dan vsemuser posted image

Mateja-že kaj čutiš brcike?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 8.6.2010 11:04:15 >

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
8.6.2010 11:25:46   
cukica
Se še prv vas pofočkam,beta je bila na včerajšni dan 3904,prvi uz imamo 28.6. in upam,da bo ta nosečnost potekala v redu in,da bo vse v redu z pikico/ama

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
8.6.2010 11:31:09   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Se še prv vas pofočkam,beta je bila na včerajšni dan 3904,prvi uz imamo 28.6. in upam,da bo ta nosečnost potekala v redu in,da bo vse v redu z pikico/ama

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image , med nami, bravo za ful visoko betouser posted image user posted image user posted image . Z pikico/ama bo pa vse ok.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
8.6.2010 12:05:52   
BarbiG
Mojškra, ja tebi sem namenila odgovor.  user posted image   Mah v tej nosečnosti me spomin močno daje. user posted image Ja, res je sr@anje, ker imaš že vseskozi krvavitve, ampak jaz sem prepričana, da boš varno donosila, samo moraš res ful počivat in nobenih naporov. Je pa tko, da si zdaj nekje na koncu poti spuščanja posteljice, da gre zdaj lahko samo še navzgor, ker diagnozo placenta previa dajo G-ji šele od 28-tega tedna naprej. Tako da če boš veliko počivala, imaš vse možnosti, da se posteljica lepo dvigne. Držim, da se bo zdaj začela dvigovat in da se ti te krvavitve prenehajo.

Cukica, dobrodošla med nami. Sem te že pričakovala tukaj med nami. Zdaj pa naj gre naprej vse kot po maslu. user posted image user posted image user posted image Si pa imela kar lepo beto. Zelo podobno moji, tako da lahko da boš dobila dvojno srečo. user posted image

Punce, moram pa pohvalit CSD Vič Rudnik. V petek sem bila pri njih in sem urejala za porodniško in pomoč ob rojstvu otroka in poštar mi je pravkar prinesel odločbo o upravičenosti do denarne pomoči ob rojstvu otroka, kar verjetno pomeni, da bom imela nakazano še ta mesec. user posted image user posted image user posted image Res so se potrudili in hitro tole uredili. Za porodniško moram pa še malo počakata, ker morjo iz moje službe dobit še podatek o majski plači, drgač bi tud to odločbo že imela. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
8.6.2010 12:10:48   
BarbiG

user posted image

Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (07.01.2011)
honey (08.01.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (12.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

petek, 11.06.
teta M - nuhalna

sreda,16 .06.
S* - morfologija
teta M - pregled

petek, 18.06.
BarbiG - UZ

ponedeljek,21 .06.
Inana - UZ

torek,22 .06.
Urshy78 - morfologija
Tanja_Jes - pregled
mojškra - pregled + morfologija

sreda, 23.06.
BarbiG - pregled

četrtek, 24.06.
bit - pregled

ponedeljek, 28.06.
cukica - UZ

torek, 29.06.
mateja33 - morfologija
jona klara - pregled

sreda, 30.06.
honey - NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

torek, 02.07.
bit - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V MAJU

honey (LJ)
Inana (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
8.6.2010 12:25:57   
mojškra
Barbi- ja upajmo da se dvigne, bom počivala, obljubim.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
8.6.2010 12:34:16   
Urshy78
mojškra, glede posteljice se ne sekiraj, saj ti je BarbG lepo napisala in te je sigurno potolažila malo.
drugače pa super, da je vse ostalo ok. more biti pa kar težko, ker moraš nonstop počivati, a ne user posted image
imava pa obe morfologijo 22.6. user posted image

jaz sem zadnje čase ful pozabljiva, pozabim v minutki da mi je kdo kaj rekel ali naročil user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
8.6.2010 12:34:52   
Urshy78
cukica, iskrene čestitke, pa dobrodošla user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
8.6.2010 12:36:22   
špica84
eto mene s pregleda....veliki smo 3,3 cm noseca sem 10t5d
rok poroda mi je dolocila na 31.12 hehehehe

nasljednji pregled je nuhalna 22.6,pri gin pa imam 20.7

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
8.6.2010 12:37:45   
Urshy78
špica, no še en lep datum, 22.6. user posted image user posted image
pa tudi PDP je super user posted image user posted image
drugače pa čestitke za dobro opravljeni pregled user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
8.6.2010 12:55:34   
mojškra

Ja mal sem pomirjena, sam ko vsaj ne bi več krvavela. Tudi moj se je kar mal prestrašil, zdaj mi je prepovedal kuhati, je rekel, da bomo raje mal slabše jedli, samo da bo z pikcom vse ok.  Saj vem, da bo vse ok. lepo bom počivala, upoštevala navodila in se mi ne more kaj hudega zgoditi.
Je pa zoprno takole ležati, vežda. Jaz pa sploh, ko sem taki hiperaktivni človek. Kaj vse sem počela poleg službe, zdaj pa sam ležim. Ampak veš kaj, je pa tako lep občutek, ko veš da pod srčkom nosiš pikca pokca, in ga čuvam.

Ja super, na isti dan imava morfo, pa res, bova lahko poročali. Jaz jo imam že ob 7 h zjutraj.

Glede pozabljivostiuser posted image user posted image , sem brala, da se po 20 tednu pojavi pozabljivostuser posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem nerodna tako da to ni več res. Še, v edina vrata, v kopalnico se zadenem, pa vsak vogal pohištva označim z nogo user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav smešne smo. Zdaj bo pa še huje, ko je tako vroče, midva pa še klime nimava, in cel dan sonce nabija v dnevno sobo in spalnico. Si bova mogla klimo umisliti.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
8.6.2010 13:07:43   
Urshy78
mojškra, jaz imam pa morfologijo 45 minut za  tabo user posted image
ja saj nimaš druge izbire kot da počivaš, samo da bo s fantkom vse ok. si pa samo predstavljam lahko, kako more biti to zoprno.
no, potem bo tole zame kr držalo glede pozabljvosti, v čertrtek bom že v 20. tednu user posted image

meni pa ta vročina kar paše, edino včeraj sem pa mislila da se bom skuhala v avtu, sem imela naštimano klimo, vendar minimalno, ker je ne maram.

pri nama v stanovanju pa nikoli ne pride direktno sonce noter, tako da je kar prijetno hladno, mene včasih poleti še zebe.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
8.6.2010 13:12:58   
mojškra

mojškra, jaz imam pa morfologijo 45 minut za  tabo user posted image
ja saj nimaš druge izbire kot da počivaš, samo da bo s fantkom vse ok. si pa samo predstavljam lahko, kako more biti to zoprno.
no, potem bo tole zame kr držalo glede pozabljvosti, v čertrtek bom že v 20. tednu user posted image

meni pa ta vročina kar paše, edino včeraj sem pa mislila da se bom skuhala v avtu, sem imela naštimano klimo, vendar minimalno, ker je ne maram.

pri nama v stanovanju pa nikoli ne pride direktno sonce noter, tako da je kar prijetno hladno, mene včasih poleti še zebe.

Zebeuser posted image  Ja morda mate ful fajn, da se sonce res ne upre tako. Tako imajo pri moji mami doma na štajerskem, tam je idealno zame. Danes bom večji del v spodnjih prostorih, v sinovi sobi, tam je bolj hladno. Jaz pa v avtu vedno klimo nabijem do fula user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.