Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3 IZVIRNO SPOROČILO: Bauky IZVIRNO SPOROČILO: smuki sem tudi jaz pomslila na zobke, pa sem ga probala masirat, pa ni blo nič boljše.. tko da ne vem, zobki mislim da niso, drugo pa tudi ne vem kaj mu je bilo Ampak pred spanjem pa ga je potrebno še kar nosit... mislim, da se je kar že navadil tako, da se uspava... ampak meni pa to ni čisto nič všeč, ker je fant že kar težak za nosit. Če še trdno ne spi, in ga mislim položit v posteljico, se tako velike oči odprejo pa tak jok, da je kar rdeč... pa gremo spet potem nosit... itd itd. Če pa je fejst že zmatran, pa rata tečen, in ga dvignem malo spet ponosim in spi potem. Kako pa vaše uspavate... ali sami zaspijo ? Imate kakšno idejo, kako ga tega odvaditi. zobki.... js sm mu kupla en gel za namazat, ga mazem dva dni, pa se mi zdi kar bols uspavanje - js sm si takoj na zacetku rekla, ko ga bom dala v postelco ga ne vzamem vec ven... in tko je zvecer dobi flasko - vcasih zaspi, vcasih je buden, ga lepo dam notr v postelco, muziko, se se z njim malo pogovorim, pobozam in grem stran, po potrebi duda, pa zakenkrat kar pali kak dan moram it tud veckrat k njemu, pa ga mal za rokice drzat, pa sm mal z njim pa zaspi Ja, jaz isto glede uspavanja zvečer ... čez dan pa, al zaspi sama kje (vozek, ležalnik), včasih pa, k vidim, da je zaspana, pa dam kar v posteljico pa dudo in gremo. So pa dnevi, ko je tečna in ne more pa ne more zaspat, pol pa joka prav histerično. Ja, je kar zabavno ...
|