|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
5.6.2010 9:01:14   
Katjusa
jutro.....

mi2 grema v stanovanje delat..... otroka sta pa že zunaj za babiko in dedijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan in lepo soboto..... če je kateri dolgčas pa vabljena v Vitanje pa partnerja s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dela dost...

kolumbo dons sem pa tvojga deca sanjala pa Maja in Florjan je bil zraven smo se neki žogaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 12:57:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 13:00:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 13:02:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3354
5.6.2010 13:36:09   
birdy
Evo, drugi-ustni del mature za mano. Naslednjo soboto pa samo še zagovor prakse in sem fertik. Matr, dons sem se pa skor skregalauser posted image Ker baba k uči zdravje nima pojma o novih odkritjih. Poleg tega niti lastne skripte očitno ni prebrala. Vse moram povedat tko k pri njej v skripti piše, kjer norice pašejo pod okužbe z izpuščaji, dons mi pa prbije da so norice okužbe dihal... Jao mijo, pol pa vedi kaj povedat. Pa še ena krepka: prehlad ni bolezen, prehlad je simptomuser posted image Pa prehlad se prenaša po luftu (tud na 10 metrov uzuni- tega pa res nisem vedla). Tok da sem šla vsa besna doma gledat na net in ugotovila da sem mela jst prov. In jih bom naslednji teden vb šol nakurla kako babo majo zaposleno da krivo vero učiuser posted image
Sem že jst misnla da sem glupauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3355
5.6.2010 19:00:35   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

AJA MAMO NOVO IME ZAuser posted image  AJDE HITR UGANTE user posted image user posted image user posted image ....3 ČRKE....ena črka je iz mojega imena, ena iz Šimetovega in ena iz našega priimka...Majkl je celo pristal, ker smo blči najprej za Jure in niti slučajno ni hotu slišat in je vztrajal pri NIKu, no zdej pri tem je pa popustil, ker je tudi eden iz njegove skupine v vrtcu s tem imenomuser posted image

Sam upam, da ni kak NAJ.... ker sory to zame ni ime... sicer pa je zame itak MARO....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3356
5.6.2010 19:01:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........user posted image ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!!user posted image

Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočkouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
5.6.2010 19:03:48   
Onasiss
Mi smo bli na Bledu... VAU... kok majhnih račk....user posted image user posted image user posted image user posted image ... Je princ zdržu cel krog...user posted image user posted image user posted image

Jutri pa grem sama v kino.... za mulce je organizirano varstvo.... user posted image ...aja me pa časti RR...user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasis gre pa enemu prijatelju neko ograjo postavljat....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
5.6.2010 21:42:22   
Ajvy
čer----kako ste kaj....ravno z dela...blo je tko tko...hitr je minil...to je pa najbolj važno...

KOlumbo..nimam pojma....ker ne vem ne tvojega imena ne njegovega ne priimka....user posted image user posted image
SPloh nisi prebrala ,da sem pohvalila tvojo ograjouser posted image

ONasiss
....rr te časti? Ne razumem....

Birdy-....naše zdravstvo je itak mimo..pa še milion km za vsemi....opekline še vedno dajemo pod mrzlo vodouser posted image ...itd.....ampak ....če veš da imaš prav...do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem s tebojuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 22:29:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.6.2010 6:12:49   
baki
jutrooooo.brala vas nisem ker ni cajtauser posted image .mi smo vredu nik se je glih zbudo.smo hitri a neuser posted image user posted image .rana ura zlata ura.kosilo bo na vikendu tk da kuhat ni treba.sem včeraj imela čistilno akcijo .adijo pamet kolk je ene robe za stran zmetatuser posted image pa tako malo stanovanje.user posted image user posted image .no mejte se v takih lepih dnevih.uživajte nedeljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.6.2010 7:28:39   
baki
a je že kera vstala??????????????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.6.2010 8:06:02   
Onasiss
jutro baki....

user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.6.2010 8:08:49   
Onasiss
kolumbo... sem uporabla, samo verjetno napačno.... mislim, da že vem ime....

ajvy... rr portal je ponujal ogled filma, pa sem se prijavila

spet bo lep sončen dan.... uh kaj bi šla na morje...user posted image user posted image user posted image
tiste ki greste ali ste tam, fajn uživajte...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 9:35:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.6.2010 13:00:35   
Urša08
helov

En lep morski pozdravček iz Paga. Tukaj je sanjsko, nebo brez oblačka, temperature krasne, voda pa ravno tok topla da se tudi kopamouser posted image user posted image user posted image . Sedaj smo ravno nazaj pred kučico prišli, tamaledva pojedla skutko, jaz mal čokolade,..

V glavnem mi smo super. Uživajte pa se kej tipkamo-

Grem nazaj v senčko pit kavico in gledat morjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.6.2010 14:58:52   
sunny24
Hello bejbe...po dolgem času se spet malo javim!

Kako kaj?
Vidim, da ene že uživate na morju, mi pičimo jutri v Čatež za 1 teden...Še danes na šiht ob 18h, pol pa 3 tedne dopusta...user posted image

Naša madam je full pridna, zrasla je full. Zadnje čase tudi lepo pančka ponoči...od 21h al pa 22h do 10h-11h zjutri...Luksuz za mamo, k gre spat full ksno! user posted image   Pa z vsemi možnimi žavbami je namazana, pa preizkuša prag potrpežljivosti mame in tatu...Ampak se ne damo! user posted image

Drugače pa nič novga, med tednom pohajčkam z našo žabo, vikende pa je na služenju pr enih starših al pa pr drugih...

Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 15:01:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 15:05:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.6.2010 15:08:11   
sunny24
No, sej se bom...
Ma kaj jst vem, zadnje cajte sploh nism mela neke volje za kej pisat...Sej brala sem, sam zložit kej skupi pa ni šlo...user posted image

kolumbo, kako kaj buši?

Neposredna povezava do sporočila: 3370
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 15:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 15:13:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.6.2010 15:17:32   
sunny24
Ma sam da buši lepo raste, kile bojo že šle dol!!! user posted image

Na morje...Julija gre tašča s Gajčiko na morje na Hrvaško, pa bom še jst uletela kej dol ko bom fraj...
Drugače pa mamo do morja lih 20 minut vožnje, tko da bomo zjutri al pa popoldne hodili malo čofotat. Pa neki gremo v Bohinj za 3 dni konc meseca, zdej Čatež...Ma pohajali bomo ko veliki! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.6.2010 15:36:37   
sunny24
Nč bejbe, mejte se lepo. Jst grem kako coto naštimat, ker namreč še zdej nimam nič spakirano za jutri...Klasika! user posted image user posted image user posted image   Pa mojga grem zbudit, k še kar komira v sobi.

Se tipkamo kej ko pridem back home!!!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.6.2010 15:51:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM vidm te, kje bluziš

smo šele dons dopoldne nazaj prdrsal..uničeni, preveč siti...zakurjeni...sam je blo tok fajn...raj za otroke...tobogan, gugalnce, velik travnik, trampolin, peskovnik....tko, da smo uživačkaluser posted image

Maj še zmer žura ponoč...ni več dost močnih zoborebcu k bi moje podočnjake gor držaluser posted image

dons mamo pa glancanje.....zdej k smo se napokola kosila..pa mal pavze

super d ste avto v promet spravl!!

kako se počutš??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!