|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
6.6.2010 21:03:43   
soncekray
Eeeej Alma, kak si me pa zdaj razveselila. Sem se sprasevala kaj je z vami. Super super super. Cestitamuser posted image user posted image

Mi bomo imeli punckouser posted image Joooj, ze komaj cakam.

Sem zelo vesela za tvojo novicko. se se tipkamo kajuser posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.6.2010 21:53:54   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Eeeej Alma, kak si me pa zdaj razveselila. Sem se sprasevala kaj je z vami. Super super super. Cestitamuser posted image user posted image

Mi bomo imeli punckouser posted image Joooj, ze komaj cakam.

Sem zelo vesela za tvojo novicko. se se tipkamo kajuser posted image

Te bom spremljala do konca user posted image  user posted image

Čestitam za punčko user posted image  user posted image

Res sem full vesela zate, da se je tokrat obneslo user posted image  user posted image

Se tipkamo in beremo user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 6.6.2010 21:55:10 >

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.6.2010 22:21:32   
soncekray
Hvala Alma..

Ti ze ves kaj bo? Kdaj imas rok? Upam, da imas lepo in lahko nosecnost in da je vse ok.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.6.2010 23:46:41   
alma82

Hvala Alma..

Ti ze ves kaj bo? Kdaj imas rok? Upam, da imas lepo in lahko nosecnost in da je vse ok.

Rok imam 28.12.  (jutri bom točno 11t0d user posted image )  
user posted image  bomo novo leto preživeli v porodnišnici user posted image  user posted image
Še ne vem kaj bo. Upam da se bo videlo na NS, jo imam 17.6.

Kako poteka? Ni mi dolgčas (malo črnega humorja user posted imageuser posted image  Trenutno moram strogo počivat, ker sem krvavela.
Ampak sem velik velik optimist user posted image  user posted image . Z mojo pikico je zaenkrat vse vredu.
Kaj več pa bom izvedela v četrtek.

Jaz sem 100% prepričana, da se mi bo tale user posted image  iztekla tako kot se mora in bom novo leto preživela v porodnišnici al pa bom za novo leto ležala v domačem fotelju polna vode, ki se bo nabirala v mojem telesu  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Kdaj imaš pa ti rok?

Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.6.2010 9:34:12   
Fargesia
hejla!

moj mož je včeraj poštimal previjalno (jo imam na 95 cm) in sem vesela k nova vrata. (bom dodala v album) počakam sam še e zavitek in tisto operem, pripravim še torbo za dojenčka v P in smo pripravljeni. svojo trobo sem ta vikend skup nametala.user posted image

morjeeeee...jst bi tud šlaaaaa!!! a boste še zdej kej hodile? kaj pa pol septmebra? midva (no, takrat bomo trije) bova šla kam na morje, če bo lepo vreme.user posted image

srečanje...če se bom ok počutila, valda pridem!user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 7.6.2010 9:39:19 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.6.2010 9:47:21   
anajrim
Morje... naslednji vikend upam da nama bo ratal še it! Upam da se bo voda tale teden kaj otoplila (napovedujejo 30`C) ker si res želim plavati s trebuščkom!
Baje je občutek fenomenalenuser posted image !

Ja morje...komaj čakam...mi smo sicer včeraj odprli sezono kopanja v bazenu na vrtu pri bratu...danes grem spet plavat...super občutek je ko se lahko v vročini vržem v 24stopinj hladno vodo...na začetku je šok potem pa pašeeeeeeeeeeeeeee...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
7.6.2010 10:00:34   
kenya
Dobro jutro

Vikend je mimo in  meni ful paše, ker se je končno začelo poletje user posted image . Me vročina nič ne moti in končno lahko nataknem lahke cunjice. Edino  moje spanje je pa ena velika katastrofa. Spim lahko samo na desnem boku, drugače ful težko diham. Pa še na desnem boku traja kar nekaj časa da lahko normalno zadiham.

Čez vikend smo imeli pestro, tako da mi danes prav paše ker sta šli ta mali dve spet v vrtec. Ta mlajšo smo prvič poslali brez plenic, da vidimo kako se obnese. To bo še pestro user posted image , ampak upamo da jo spravimo ven iz plenic do prihoda nove članice. user posted image

V petek sem imela UZ kontrole rasti, ker naj bi imela jaz nekoliko manjši trebuh. Pomoje zato, ker je mala ležala prečno. Ampak je vse o.k. user posted image  se je pa končno iz prečne lege postavila na glavo, tako da upam da ostane tako do konca user posted image . Je pa po teži nekoliko lažja oz. v čistem povprečju. Ima 1950g (32 6/7), kar pomeni da bo do konca dobila še vsaj kako kilco in bomo prišli do 3kg, kar je meni super za rojevat user posted image .

Po pregledu sem se šla še prijavit za dekompresijo, tako da jaz tudi začnem v petek. Jo imam ob dvetih.

Srečanje...sem tudi jaz za, samo če je možno ne v sredo 16.6., ker imam takrat pregled, 17.6. mi je pa o.k.

Dopust...mi bomo šli konec avgusta ali začetek septembra. Saj bi lahko šla tudi sedaj, ampak mi ful ni za hodit v kopalkah s tem trebuhom. Sem bila v prvi user posted image dva tedna pred rokom še na morju, pa mi ni bil noben užitek bit v kopalkah, ker sem se že počutila kot en 'slonček' user posted image  No, mogoče skočimo za kakšen dan, da se ta mali dve malo namočita.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
7.6.2010 10:14:26   
Martinčka
hello!

ma je bil lep vikend.. in danes še en lep dan! ki pa se je že začel z zapravljanjem.. hudirja... stran melijoe.com ima do konca tedna razprodajo do 50% in sem spet zapravila 150 eur! pa da se lahka kar obesim no! sam sem se popravila ker najprej sem spet vse kupovala za 1 mesec velikost (ko že imam itak preveč vsega), potem sem pa vse velikosti popravila na 3 mesce ker te velikosti pa nimam še skoraj nič! tako da vsaj nekaj dobrega sem naredila s tem zapravljanjem!

naročila sem tudi tapete za eno steno v otroški sobici... bež-rjave rožice! jih pridejo položit čez dva tedna!

zdaj pa grem v mesto kupit darilo mamici za rojstni dan.. bo dobila nov mobitel ker ima tega že s selotejpom polimanegauser posted image ...hihi...

prej pa pojem jagode da ne bom šla lačna po trgovinah ker potem bom spet preveč hrane nakupilauser posted image

morje... midva grema drug teden za 5 dni če bo vreme super... če pa ne bo vreme lepo bova šla pa kakšen teden kasneje... skratka pred porodom še greva 100% na morje ker sicer se bo meni zmešalo da ne bi nič plavala... greva pa na krk na vikend.
potem bomo pa šli konec avgusta z našo malo pupo spet malo na morje... odvisno spet kdaj bo lepo vreme...

torba za P bo pa pripravljena preden bomo šli na morje... tako da drug teden! kaj bom vzela zraven sem pa tako že napisala par strani nazaj sam se mi ne lubi zdaj še enkrat iskatuser posted image

sem se pa odločila da v P odnesem tudi nekaj cotk za user posted image  tako da bo samo prvi dan ko se rodi oblečen v bolnišnične cotke, potem pa v svoje... mi je škoda cotk ker jih bo tako hitro prerastla pa so tako čedne... upam da ne bodo kaj komplicirali - a katera ve, a dovolijo? sej navsezadnje je moj otrok in ga lahko oblečem kakor meni paše!?user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
7.6.2010 10:36:41   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kenya
Vikend je mimo in  meni ful paše, ker se je končno začelo poletje user posted image . Me vročina nič ne moti....sva na istemuser posted image
... pomeni da bo do konca dobila še vsaj kako kilco in bomo prišli do 3kg, kar je meni super za rojevat user posted image ...Špica..naj bo vse kot se šika...

Pri nas z Neli že kuhamo kosilce...zdaj malo risank pogledamo,mama peglat...ma na izy,ker se mi ne mudi...user posted image
Več al manj so cunje od ta male...ker se non stop neki preoblači...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
7.6.2010 10:50:17   
soncekray
Alma super. Seveda da bo tokrat vse ok. Optimizem je itak najboljse zdravilo. Drzi se, pa javi novicke.
Aja rok imam jaz po zdravnikovih izracunih 21.7, po mojih pa 16.7. Sam itak da mam jaz pravuser posted image

Mi smo tud preziveli lep vikend. Vceraj smo bili na roj dnevnem pikniku. Nazrla sem se ko pujs. Peklo se je od 14.00 do 19.00 in jaz sem non stop jedla. Pol pa se retase, pa prekmursko gibanico pripeljano direkt iz Prekmurja. Ko sem prisla domov, sem imela taaaako slabo vest, da joooj... Me je prav strah petkovega tehtanja.
Sem rekla da bom ta teden samo na tekoci hrani:-)

Mi ne bomo sli vec na morje pred porodom. Gremo pa od 13.9 do 28.9 na Rab:-) Komaj cakam. Smo najeli hisko cist na plazi in prideta z nami se moja mami in ati. Cez vikend pa se moja sestra.

Se je chihuahua kaj oglasila pa sem spregledala al ni nic novega od nje. Sem radovedna kak jim gre.

Misu in Cat, kak sta vi2?

Jaz moram zdaj spet lezat in noge gor, ker mi fajn otekajo. Sicer sem pa ravnokar spet iz masaze in taaaak pase ko ne boli krizuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.6.2010 12:04:11   
anajrim
Ojla!

Jaz sem pa ravnokar oprala prvi stroj  za malega in sicer vso blago od vozička...jej se je lepo opralo!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem naštimat še cotke za bebija... juhu...user posted image user posted image user posted image

Dajte se oglasit vse ki ste za srečanje 17.6., BTC ZVEZDA OB 10.30h

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4436
7.6.2010 12:59:19   
anajrim
SREČANJE

BTC ZVEZDA
17.6.2010 ob 10.30

Pridemo:
Anajrim
Buškolinka
Fargesia
Kenya
Arruba

Ostale pa se le pogumno vpišite...če sem katero po pomoti vpisla pa naj se zbriše...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
7.6.2010 13:01:47   
DanijelaNeli
Sonce,temperature,...vse je pripeljalo k temu,da se že pogovarjamo o morju...user posted image user posted image
Mi letos ne bomo šli nikamor za več kot dan ali dva...morje imamo blizu,tako,da se bomo odpravili zaradi  Neli,ker uživa v plavanju z rokavčki.
Če bi šli,pa bi se sigurno odpravili na Rab v Banjol,kjer smo bili lansko leto 10 dni ,z enimi družinskimi prijatelji.Oni gredo tudi letos tja,pa z eno drugo družino.
Tja bomo hodili pomoje dokler ne bodo Neli in user posted image  zrastli,ker je perfektno (lokacija,apartman...)...povrh vsega pa se še zelo domače počutiš,ker so lastniki na pol Slovenci...in še smo prišli do tega,da je lastnik delala vrsto let z mojo mamo.

Soncekray...user posted image user posted image za masažo...počutje?! Ah,kaj niti sprašujem,ne?!user posted image
Mene še čaka v 36.tednu user posted image  Shiatsu...

Res je...kako je s Chihuahu-o? Pa Malo Bibo?

Ena je spraševala glede torbe za v porodnišnico... Jst vem samo za Postojnsko porodnišnico,da si je treba vzet:mrežaste gatke (tam dobiš tri),vložke Vir (gor dobiš 3 pakete),osebno kozmetiko,copate z gumo na podplatih,modrc za dojenje,blazinice,kremo proti strijam,Multi mum-mazilo za bradavice-čeprav dobiš vsak dan zložence namazane z neko lekarniško kremo-ful dobro imajo,perilo in oblačila za domov.

Glede oblačil za user posted image  pa mi bo user posted image  prinesu v Postojno .

Za user posted image  tiste dneve ne potrbuješ nič...
In darilo za BIG SISTER ne smem pozabit!user posted image   Aja,pa kakšen prigrizek za nas,mamice in bodoče mamice.Ker prideš kar lačen...odvisno kdaj in kakšen porod imaš...Lahko si tik pred obrokom in ga dobiš,ali pa čakaš ure... user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 7.6.2010 13:06:42 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.6.2010 13:24:26   
nagaja28
živjo

sem iz porodnišnice, kjer sem imela še zadnji pregled za pljučka našega malčka. vse cistice naj bi izginile, tako, da smo lahko sedaj malo bolj brez skrbi user posted image user posted image user posted image .
drugače smo se pa kar zredili od zadnjič in imamo že 2300g v 34 tednu. moram it še pogledat na tabelco, ali je to veliko ali povprečje, samo meni se je zdelo, da je v treh tednih kar veliko pridobil (800g).

Martinčka, prve dva dni tako ali tako sestre preoblačijo otroke. če boš pa želela jo sama preoblačit, pa mislim, da ti noben ne bo preprečeval. tudi mamice sem že videla, da so v svojih oblačilih, ne v njihovih haljah.

na srečanje me žal ne bo, ker gremo na morje. pa pojejte še kakšno tortico zame. bom mislila na vas user posted image .

kenya, kako ste spravili ta malo iz plenic? mi že sicer od marca hodimo na kahlico, pa še vedno nismo na stopnji, da bi sam povedal, da mora lulat. drugače rad sedi gor in včasih se polula, včasih tudi ne. samo meni s tem trebuhom se pa tudi ne da ga vsake pol ure slačit in posedat na kahlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4439
   RE: Julijke 2010ane stok vroče
7.6.2010 14:10:33   
eelyy
Čaw!

Uh je danes tako vroče,ma da sploh ni za hodit ven res vsaj do večera,sem mela ene opravke za zrihtat in sva šla z malim kar z avtom in še to sva ob 10h zjutraj zgorela ko sva letala z vozičkom gor in dol.
Potem sem šla k mami na kosilo zdej pa mali spančka,jst sem bla pridna in spet vse pospravila zdej pa razmišljam kaj narditi za kosilo.....?

Morje:bi kr pasalo,sam midva bi šla tam konec meseca ko pride tisti dna praznik pa bi bli kar kakšnih 3 dni....punce full ste junakinje,je ena napisala da gre na morje na Krk jst se tok neupam it  daleč se kr bojim,da me porod neprehiti,ker se nikoli neve..tko da bi šla  na slovensko obalo tam blizu Strunjana,Izola,Portorož??nevem ima katera kakšno dobro izkušnjo v kakem hotelu,apartmaju,da je dobra hrana in tko lep plac za otroke.?=??hvala za vsak info?

Kdaj ponavadi naj bi sploh začeli z uvajanje brez plenic?

Uh jst se spomnim,da mi je moj prinesel kmpletek za v porodnišnico tok prevelik sem dva naštimala on je pa čist zamešal grozno res ......malemu je kar kapica dol letala iz glave,majčko je mel pa kr dolgo kot kakšen plašček,sem sa upala da ga nebo kdo videl v dvigalu,ker je bil res tok hecen...in valda pol lifta se je tok smejalo da so mi kr solze tekle od smehauser posted image .

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.6.2010 14:18:39   
cebelica_
Ojlaa!

En prav lep pozdravček od doma (končno dočakan prvi dan dopusta user posted image user posted image ). Kako je fajn. ko te budilka ne rkune pokonci in lahko lenariš, dokler ti paše...
Je treba izkoristit zdaj, preden pridejo šefi-ce, ki bodo spet dirigirali naš tempo user posted image

No, jaz sem potem nabavla "kompletek" za user posted image kar v oviesse. Ni glih kompletek, sem bolj nekaj sestavla skupaj. Ampak mi je všeč, ker imajo malo drugačne stvari, da ni vse baby center varjanta. Je pa kot ponavadi 80% stvari za user posted image , par kosov nevtralnih, pa eni trije za user posted image user posted image To res ni fer.

Jaz se počasi lotevam pranja cunjic za dojenčka in sem prišla do ene dileme: na koliko ste oprale tiste stvari, na katerih piše 40? Ker jaz likat ne mislim, bom fliknila še v sušilca in zložila. Zdej pa ne vem, če je pranje na 40 dovolj. Bi oprala raje na 60, pa se bojim, da se skrči...

Pa še eno vprašanje v zvezi s CSD: sem dobila odločbo, ampak samo glede paketa za novorojenčka. Kako je pa za porodniško? A bi morala tudi glede tega kaj dobiti, al nič?

Sem vam kar malo fouš s tem morjem. Jaz bi tudi šla za par dni pa nima smisla, ker smo preblizu user posted image V tujino si pa trenutno ne upam, da ne bi bilo kaj nepričakovanega hehehe. Sicer je zame voda še absolutno premrzla za kakšno kopanje, ampak za namakat tačke bi pa blo user posted image

Zdej pa še eno (mogoče malček butastouser posted image ) vprašanje: v kakšnot torbo ste napravle stvari za v P?

Zdej grem odpirat paket s posteljnino, sem ga ravnokar dobila. Naročeno tukaj: http://galeb.eu/si/
Me prav zanima..

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.6.2010 14:48:34   
anajrim
Čau!

Nagaja - super fajn za pregled...bravo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torba za v P - jaz nimam še absolutno nič pripravljeno...ja pri drugem je vse drugače...sem pa oprala voziček tuto completo in posteljnino...počasi bo...

Abdominalna dekompresija - jej sem se danes uspela celo naročit user posted image user posted image user posted image Petek ob 11h...komaj čakam pa da vidim kaj to sploh je...

Nič zdaj pa šibam po Nika v vrtec...potem pa plavat in se namakatuser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
7.6.2010 15:21:54   
candy24
Pozdravljene!

Jaz pa sem uspela pripraviti že vse cunjice za user posted image . Vse je dvakrat preprano, zlikano in zloženo. Zdaj me čaka samo še pranje obloge/prevleke od vozička, lupinice in ležalnika ter sterilizacija dude in pripomočkov za nego (škarjic in glavničkov). Potem pa res nimam več kaj in lahko samo čakam... user posted image Sem si kar malo oddahnila, ker mi je že par ljudi reklo, da bom šla prej rodit... Zato sem s pripravami malo pohitela. user posted image

Drugače pa sem danes zjutraj imela glukozni test, ker naj bi imela prenizko raven glukoze v krvi. Ginekologinja je postavila sum na hipoglikemijo. Slednja sicer ni tako problematična kot je hiperglikemija (nosečniška sladkorna), je pa rekla, da bo vseeno preverila stanje. Rezultate dobim jutri. Upam na najboljše.

cebelica_ - jaz imam stvari kar v nahrbtniku. Posebej torbe za P si nisem kupovala.

nagaja - full dobro user posted image

DanijelaNeli - a vam so predpisali, da je potrebno v P prinest kremo proti strijam?

srečanje - vidim da nekaterih naslednji teden ne bo, ker gredo na morje; ZATO: kaj pa če bi se dobile že v tem tednu? user posted image Na primer v četrtek?

dekompresija - meni je tam všeč predvsem čvekanje user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
7.6.2010 16:32:17   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

Jaz se počasi lotevam pranja cunjic za dojenčka in sem prišla do ene dileme: na koliko ste oprale tiste stvari, na katerih piše 40? Ker jaz likat ne mislim, bom fliknila še v sušilca in zložila. Zdej pa ne vem, če je pranje na 40 dovolj. Bi oprala raje na 60, pa se bojim, da se skrči...

jaz sem oprala na 40 in zraven dodala tisti prašek od Vanisha ki bojde pri 40 stopinjah uniči 99,9% bakterij -ko je zdaj po reklami! no sem pa tudi zlikala potem s paro stvari, ampak bolj zato da sem se malo ukvarjala s temi malimi cotkami kot pa zato ker bi res bilo potrebnouser posted image

Zakaj prve dva dni sestre/babice preoblačijo dojenčka v P???? a ga ne smem sama ali zakaj? drugače pa vem da lahko mamice imamo gor kar želimo... nekatere imajo tudi gor trenirke... ampak po porodu so te njihove pižame res najboljša rešitev sploh če dost krvaviš ipd... tako da moje lepe pižamice me bodo kar lepo doma počakale! tri dni bom pa že zdržala v tistih vrečah za krompiruser posted image

morje.. ma ne vem zakaj bi me bilo strah it na krk!?? navsezadnje je tako vseeno kje rodim če odteče voda... ven more dete priti in se mi zdi bolje da se grem še malo na morje razvajat s plavanjem kot pa da sem doma tečna.. sploh ker sem vikenda navajena in se mi zdi neumno plačevat hotele po slo oblai ki so full precenjeni za te cene! če bi šla kam drugam bližje bi šla v UMAG! super za otroke, fajn plaža, dovolj senčk, urejena okolica, super hotelčki in appartmaji... tako da ni dvakrat za rečt da ne bova v začetku julija še skočila do umaga za en vikend! je pa 15 minutk od slovenije in grem raje 15 minutk dlje in je vse super kot da sem v kakšnem portoroškem hotelu kjer je plaža zanič!  pač moje mnenjeuser posted image ....

torba za P- jaz bom svoje cotke dala v en nahrbtnik, cotke za user posted image  bo pa dragi prinesel drugi dan v torbi od vozička!

nič zdaj pa grem požrešno nad lubenico, zvečer pa v kitajsko restavracijouser posted image  jutri pa pregled!!!!!!!!!!!jeeeeeej...

Neposredna povezava do sporočila: 4444
7.6.2010 16:48:43   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

DanijelaNeli - a vam so predpisali, da je potrebno v P prinest kremo proti strijam?

Osebno jo zelo priporočam,ker se ti po porodu prsa nenormalno povečajo.Še posebno tisti dan D,ko imaš naval mleka in ob tem se ti koža ful rateguje.Jaz sem tudi dobila takrat male strije...
Ampak,ne me razumet narobe...lahko je to le mandljevo-olivno olje...bilo kaj...

Glede torbe pa ne bom pretiravala,da me ne bo medicinska sestra spet napiuser posted image ,če grem na dopust...ker je bila prevelika.

Martinčka...sestre ti preoblačijo user posted image ,previjajo.Takšen način je Postojni,si lahko zraven in sodeluješ,ampak ponavadi ti en dan pred odhodom oziroma isti dan pokažejo kako in kaj ter ga za domov zrihtaš sam.
Po nekaterih porodnišnicah niso glih happy če zahtevaš,da je user posted image  v svoja oblačila oblečen.Pol ti ga tudi nočejo rihtat...in jim je kao nerodno zaradi jutranje vizite in nevem še kaj..

Meni je blo Ok tudi če je bila Neli v bolnišnišnih oblačilih,in da so jo one rihtale,... Prvo kot prvo zaradi tega,ker si zelo izmučen od poroda in ti zelo paše počivat,...seveda je na prvem mestu privajanje "mama-otrok",pristavljanje na prsi in seveda cartanje z malo štručko!

Grem jaz še malo ven pred hišo... Z Nelico peremo njena prevozna sredstva,eno kolo,skiro,pa drugo kolo,pa poganjalec,...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
7.6.2010 17:36:20   
soncekray
Nam so rekli v porodnisnici, da lahko takoj ko se otrok rodi damo svoje cotike za oblect. Tak da jaz imam ze pripravljen prvi pajacekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4446
7.6.2010 18:15:10   
alma82

Alma super. Seveda da bo tokrat vse ok. Optimizem je itak najboljse zdravilo. Drzi se, pa javi novicke.
Aja rok imam jaz po zdravnikovih izracunih 21.7, po mojih pa 16.7. Sam itak da mam jaz pravuser posted image

Jaz verjamem tebi na besedo, tako da še pred 21.7. pričakujem tukaj poročilo kako je bilo 16.7. v porodnišnici user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
7.6.2010 18:20:17   
cebelica_
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Glede torbe pa ne bom pretiravala,da me ne bo medicinska sestra spet napiuser posted image ,če grem na dopust...ker je bila prevelika.

user posted image user posted image user posted image DanijelaNeli, oprosti, ampak sem se prav nasmejala nad tem. user posted image
Si pa predstavljam, da tebi ni moglo bit smešno. A pa si imela res dosti stvari s sabo? - da jih ne bom tudi jaz slišala, ker imam namen it v PO.

Neposredna povezava do sporočila: 4448
7.6.2010 18:34:40   
DanijelaNeli
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

user posted image user posted image user posted image DanijelaNeli, oprosti, ampak sem se prav nasmejala nad tem. user posted image
Si pa predstavljam, da tebi ni moglo bit smešno. A pa si imela res dosti stvari s sabo? - da jih ne bom tudi jaz slišala, ker imam namen it v PO.

To mi je rekla ena in edina antipatična med.sestra v postojnski porodnišnici,in to glih na vhodu...ti pa povem,da me je en K. brigalo kar je rekla in to glih med takratnimi popadki...user posted image

Bil pa je nek srednje velik kovček....user posted image
Aja,še prej ko je moj šel na nočni vhod,rečt da je pripeljal porodnico...mu je rekla,da če sem že v avtu rodilauser posted image  

Kakšna izkušnja bo tokrat...nevem povedat.user posted image

Upam,da bo moj user posted image  takrat doma in ne na kaki furi ko me bo treba peljat!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4449
7.6.2010 19:07:23   
anajrim
rečanje - vidim da nekaterih naslednji teden ne bo, ker gredo na morje; ZATO: kaj pa če bi se dobile že v tem tednu? user posted image Na primer v četrtek?

Meni je čisto vseeno kdaj...jaz lahko tudi ta četrtek!!! Povejte ostale!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?