|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.6.2010 13:01:07   
anajrim
nagaja- bom poskusila

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.6.2010 13:04:36   
anajrim
Drugače ne znam seznama spravit v podpis...kak predlog

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.6.2010 13:50:59   
nagaja28
anajrim, dela, samo prijavljen moraš bit user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.6.2010 13:56:48   
sončnica2010
Veliko nas je :)
Morda se srečamo....SREČNO VSEM!!!

< Sporočilo je popravil sončnica2010 -- 4.6.2010 13:58:41 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.6.2010 16:42:58   
Bina 83
Evo punce, če še katera nima vozička (čeprav dvomimuser posted image ):
http://www.baby-spa.si/index.html

DaniNeli ti si že dobila voziček?

Cebelica jaz sem kompletke kupila v H&M in v OshKosh-u!

.tojeto. jaz imam nekaj literature:

Velika knjiga o dojenčku (Birgit Gebauer-Sesterhenn/ dr.med.Manfred Praun,  Poporodni izziv (ko dvojina postane množina...) (Eva Hrovat Kuhar),
Naš otrok (prvo leto) prof.dr. eberhard Schmidt!

Poleg tega pa sem dobila skoraj vse izvode revije Mama (06/07/08/09), nekaj revij Moj malček in Otrok in družina!

Tko da moj zvečer tv gleda, jaz pa revije listamuser posted image !

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.6.2010 16:54:10   
DanijelaNeli
Sem skočila malo pogledat če se kaj dogaja tukaj...

Bina...sem ga hotla ta teden naročit pa je šel teden na okoli.Mislim,da bom v ponedeljek prek spleta naročila v Trzin.Jih imajo še na zalogi.Itak vzamem samo športni del.
Itak sem rekla,da bo voziček zadnja stvar nakupa za user posted image ...

Tako,da zdaj morem it samo še v lekarno,pa v Italijo po Fissan in v Sanolabor...+dekico iščem...tiste ni večuser posted image
Martinčka...mi lahko ti pomagaš?user posted image

Zdejle,oziroma ta teden pa se mi je začelo isto kot v 1. user posted image . Bolijo me medenične kosti,prav odspodaj... In sicer če dalj časa sedim in pol vstanem-komaj hodim ...najboljše mi je če ležim... 

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.6.2010 16:55:19 >

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.6.2010 19:45:55   
.tojeto.
Biba83 hvala za predloge user posted image , bom šla v knjižnico malo pobrskati. Če najdem še kaj pametnega pa tudi jaz sporočim.
Drugače sem pa danes dobila še naročeno previjalno podlogo iz BC - je res super, ker jo naredijo po meri in ceni ni skoraj nič višja, kot če kupiš standardno.
Sedaj mi pa manjka samo še kozmetika za dojenčka in zame user posted image .

Še kekajkarat gremo spat in julijčice bomo ne veliko sporočale svoje porodne zgodbice. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.6.2010 20:03:01   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto.

Še kekajkarat gremo spat in julijčice bomo ne veliko sporočale svoje porodne zgodbice. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image .

Ja, prejšen teden sem šla mal pogledat na stran majčic2010! Vsak drugi post je bil v smislu: danes se je rodil-a..., težak-ka..., velik-a...
Ena je celo pisala med popadkiuser posted image user posted image , me zanima če bomo tudi me takrat tako "aktivne" na forumuuser posted image ! Jaz dvomim da bom kaj razmišljala na RR takrat ko bo šlo zares! Razen če mi bo voda odtekla pred računalnikomuser posted image user posted image !

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.6.2010 21:14:51   
.tojeto.
Lepo, lepo, vidim, da nisem samo jaz radovedna v telih zadnjih mesecih. Sem začela redno spremljati junijke in vsak dan prečekiram, če je kakšna sporočila, da je rodila.
Pa veliko se pogovarjajo o novem porodnem gelu in spremljam, če bo kakšna poročala, da so ji ga med porodom dali, me res zanima, kakšne bodo izkušnje.
Sem mojo G glede tega vprašala in je rekla, da je klicala v Lju in da sploh še niso imeli predavanja na to temo user posted image , moja G ga je pa že imela v Kr porodnišnici user posted image  in se ji zdi kar dobra varianta. Jo bom spet na nasledenjem pregledu vprašala.

Lahko nočko.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.6.2010 21:20:39   
oton
Večer user posted image po dolgem času....

meni pa ne in ne nikakor utegne najt cajta za računalnik....
tako da zdaj vas nisem kaj dosti niti prebrala za nazaj, ker je tega enostavno preveč...

tedni pa bežijo in čas gre kot za stavo, še malo pa bomo tudi me pisale porodne zgodbe user posted image  jaz že komaj čakam

drugače mi je že dosti te utrujenosti, in bolečin v križu, neprespanih noči in obiski wc-ja me ubijajo...bo že boljše user posted image

stvari za novega člana so že skoraj vse pripravljene, le pranje cunjic sem še pustila in čakam ta vikend, naslednji teden, ko bo lepo vreme. Drugače pa imamo že vse, veliko od najine prve prinčipese...naj bo v drugo tudi ( še vedno ne vem kaj nosim pod srčkom ) bo pa babica povedala user posted image

lepo bodite in lep sončen vikend vam želim

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
5.6.2010 11:22:48   
đanika
ojla

da vas na hitro pozdravim prinas sonček in toplo. Super... gremo na piknik tako da bomo maksimalno izkoristili dan.

No danes sem dobila še košaro maxi cosi -temno modra smo jo namontirali in full dobro pride tako, da še dobro da nisem poslušala vseh ki pravijo da je jajčka ok. Naš sonček bo užival v košari. user posted image  Sem full vesela zdaj.

lep pozdrav

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
5.6.2010 11:57:59   
buškolinka
Živjo srečke/tečke/nosečke user posted image

zdej se pa res že nekaj časa nisem oglasila (čeprav vas berem zelo redno) in sem se ustrašla, da boste name čist pozabile user posted image  prej sem bila okupirana samo s službenimi zadevami, zdaj pa s pripravami na THE DAY

moji vtisi: počutim se superuser posted image , spim kot medvedka, na "nočni" WC grem samo 1x, teža +11 kg (čeprav bi bila do zdaj verjetno že nekje pri + 16kg, če ne bi bila na dieti za sladkorne bolnike), otekanje minimalno, user posted image  že bolj malo brca (verjetno ni več toliko prosotora) ampak večinoma dela prevale in nastavlja rito na moj popek user posted image  aja pa tako je požrešna, da mi vsaj 3-5xdnevno kolca

vsi pregledi do sedaj so bili BP, naslednji pregled pa imam v torek - ne smem pozabit G omenit test na streptokok

s Candy24 sva začeli z abdominalno dekompresijo in se počutiva kot dva vesoljčkauser posted image

Drugače pa imamo ravno danes delovno akcijo in moj dragi možek (z bratom) predeluje pisalni kabinet v otroško sobico...naslednji teden sledi barvanje in potem dokončno čiščenje in opremljanje...ko bo pa dokončano pa prilepim še kako fotkico v naš albumček...

sem pa ravno včeraj malo ogledovala vaše fotkice in ste res krasne, sem hotla tud nekaj svojih (poročnih) fotk prilepit, pa mi je očitno nekaj zaštekalo, ker mi je napisalo, da so naložene, ampak jih ne vidim  user posted image  (mogoče so bile prevelike) - zgleda se bom morala še enkrat potrudit

Kako pa kaj kaže z našim Ljubljanskim junijskim srečanjem v Zvezdi? Se bomo kaj uspele dogovorit, glede na to, da smo pa sedaj morda res večinoma že frej (mi je še vedno žal, da se prejšnjega srečanja nisem uspela udeležit)

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
5.6.2010 13:32:17   
anajrim

s Candy24 sva začeli z abdominalno dekompresijo in se počutiva kot dva vesoljčkauser posted image

Kako pa kaj kaže z našim Ljubljanskim junijskim srečanjem v Zvezdi? Se bomo kaj uspele dogovorit, glede na to, da smo pa sedaj morda res večinoma že frej (mi je še vedno žal, da se prejšnjega srečanja nisem uspela udeležit)

[/quote]

Candy in Buškolinka jaz bi tudi na abdominalno dekompresijo hodila??? Mi lahko podasta kako št..., lahko se mi pa katera od ostalih punc pridruži...kolikor vem se to izvaja v paru!!!

Za srečanje sem pa jaz takoj za tako da kar določimo datum...kraj in ura pa naj ostaneta isti če ste za torej BTC ZVEZDA...OB 10.30...datum???

Jaz sem pa sedaj obesila dva stoja cot in letimo na piknik ko se Nik zbudi!!!

Dober tek!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
5.6.2010 13:38:20   
arruba
Živjo, samo malo vas pozdravim, preden šibam na sonček..
Na srečanje junija definitivno pridem, lokacija in ura sta mi super. A rečemo npr. četrtek, 17. junija?
Drugače pa držte pesti v ponedeljek in torek, moj možek piše pravosodca brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.6.2010 14:06:03   
soncekray
Jaz bi tud z veseljem prisla na srecanje, sam ste zal predalec. Bo pa katera druga pojedla tortico namesto meneuser posted image

Pri nas je fuuuuul vroce, zjutraj sem bila otecena kot en balon. Zdaj je malo boljseuser posted image

Vceraj zvecer sem pojedla 4 kg lubenice in sem skoraj pocila. Da ne govorim o tem kak tecna sem bila, ko sva sla spat, ker sem bila okorna in vse me je bolelo. Bogi moj otrok tam noter.. No najbolj bogi je bil mozek.user posted image
Ob 5.30 zjutraj sem ze ruzila v kuhinji in lomastila lubenicouser posted image Ce mi je pa taaaaak dobra in sem se komaj vcakala da so jih tudi pri nas zaceli prodajat.

Mi gremo pa ju3 na piknik. Zdaj pa pocivat in noge v luft.

Arruba drzim pesti za tvojega dragega.. Ce je on tud tak tecen ko se uci kot moj, pol verjamem da bo tebi tud odleglo ko bo mimouser posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.6.2010 15:24:13   
Martinčka
arruba držimo pesti!

DanijelaNeli a ne boš kupila te oranžne v BC od stokke (odejica)? danes sem ravno pri nas spraševala in jih še imajo v Ljubljani v BC... Ter turkizne... tako da prosi v vašem bc da ti jo dostavijo iz ljubljane!

jaz sem danes nakupila še kopalno brisačko, previjalne podloge za enkratno podlago ter dva navadna slinčka brez slikic.. ne vem zakaj se ne morem navadit na te razne zajčke in medvedke ki so na vseh otroških stvareh prišitihuser posted image  mal sem čudna vem! tako da sem od tomee tippee vzela dva klasična bež slinčka, čeprav sem iskala navadne bele!

tudi jaz sme komaj utrgala čas danes za forum.. jutri bo pa še manj časa, tako da se verjetno spte beremo v ponedeljek... je treba izkoristit lep sonček ter da je dragi domauser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.6.2010 21:32:29   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

DanijelaNeli a ne boš kupila te oranžne v BC od stokke (odejica)? danes sem ravno pri nas spraševala in jih še imajo v Ljubljani v BC... Ter turkizne... tako da prosi v vašem bc da ti jo dostavijo iz ljubljane!

...Sej hočem glih to o kateri smo govorile...oranžno od Stokke. Sem vprašala zadnjič v BC in prodjalka ni vedla o kakšni sploh govorimuser posted image  Da ne obstajauser posted image  Ma itak,da ja..sem ji rekla...pa da jo ne bom dobila nikjer.
Bom klicala v Ljubljano in prosila naj jo pošljejo v Koper.V drugi BC v SuperNovo,kjer so bolj prijazne prodajalke.

Danes pa smo enkratno izkoristili sončen dan...Imeli smo končni izlet z vrtcem...Vožnja v Koper z vlakom,povratno ...pol pa ne en kmečki turizem na kosilo in nadaljevali s piknikom,igrami...skratka druženje med otroci in starši.
Me je pa kar precej izmučilo...Predvsem sonce...Pila sem vodo kot zmešana..ene tri litre... celo dcl črnega vina-refoška po jedi sem si privoščila...user posted image

Domov smo prišli mal pred 18.uro... direkt pod tuš obe s ta malo,ker sem se bala,da nimava spet kakšnega klopa.

Zdaj smo s ta malo pojedle eno mini večerjo.....
user posted image  brca kot,da smo na fuzbalu...verjetno se bo kaj kmalu vse umirilo... In bom že začela pogrešati brcike user posted image ...
Z Angel Soundsom pa nisem že en lep čas poslušala user posted image  od user posted image ... Proti koncu  user posted image  ko se brcike bolj umirijo,se bomo bolj pogosto priklopili z AS...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.6.2010 21:38:29   
Srčekgirll
Ojla!

Evo me jst sm že z dopusta, smo bli od nedelje pa do danes na Lošinju (Bučanje). Bilo je brez veze. Vreme smo mel samo 2x lepo, no pa še dns, sam dns smo šli domov, drgač pa sam dež in oblačno. Vid se je kopal v morju in bilo je luštno, jst pa sm šla sam do kolen v vodo, več ne kr je bla zame pre mrzla in nism hotela se kej prehladit. Zdej pa ljubo doma in sm začela že prpravljat stvari (prat in likat) za in zame (morem it v pondeljek še v nabavo po par stvari). Drgač pa počutim se FENOMENALNO ODLIČNO.
Tko, lep večer vsem skupaj pa se še kej javim.
Nočko

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4418
5.6.2010 22:22:13   
eelyy
Večer julijke!

Evo en lep pozdrav še iz moje strani,vreme je čudovito in sva cel dan z malim preživela zunej,mož je pa delal popudne.Uh prej mi je tok trebuh otrdeval k sreči se je umirilo...kok paše tišina doma se kar pozna,da malček spi.
Sem pospravla včeraj generalno stanovanje,ga itak moram skos skos mali kaj ušpiči in se hitro umaže.
Drugače se pri tej nosečnosti počutim vsj zaenkrat ok,tud nog nimam tok zatečenih

A ste vidle v beby centrovi reklami da na določene (vozičke,avtosedeže,opremo imajo kar -70% se mi zdi to fulll veliko,kje pa imajo kakšno največjo prodajalno ponavadi jst skos hodim v tistega nasproti mullerja zraven btc) a je kje še kakšen večji???Se splača it mal pogledat.)

Bo katera lajšala porodne bolečine z epiduralno,ultivo...jst od taprve nisem nič sem mela umetne popadke ampak smo preživeli,bo verjetno tdud zdej tako?

lahko noč

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
5.6.2010 22:23:01   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Candy in Buškolinka jaz bi tudi na abdominalno dekompresijo hodila??? Mi lahko podasta kako št..., lahko se mi pa katera od ostalih punc pridruži...kolikor vem se to izvaja v paru!!!

link s podatki za abdominalno: http://www4.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1 
tel. 522-60-48, med 13. in 15. uro

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.6.2010 22:27:01   
anajrim
Buškolinka hvala!!!

Eelyy
- v Lj imaš to akcijo smo v BC Rudnik!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.6.2010 12:01:58   
DanijelaNeli
Lep dan...
Na hitrco pogledamo kaj se dogaja na RR...
Kosilce imam kuhano...moram samo še it po Neli in user posted image ,ker sta šla po vasi...Pol pa nevem...se moremo kam zgubit in izkoristit dan kar se da...

Spočili smo se...res sem spala kot dojenček celo noč...in se mi zdi,da smo se tudi nekako zasukali-če ne obrnili v trebuhu...al pa še vedno sedimo na ritkiuser posted image ...nisi več pameten pri vseh teh izboklinah in buškah,...user posted image

Nič,grem jaz po moja dva luftarja... Lep dan vsem...user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.6.2010 12:02:56 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.6.2010 12:22:19   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

user posted image  brca kot,da smo na fuzbalu...verjetno se bo kaj kmalu vse umirilo... In bom že začela pogrešati brcike user posted image ...
Z Angel Soundsom pa nisem že en lep čas poslušala user posted image  od user posted image ... Proti koncu  user posted image  ko se brcike bolj umirijo,se bomo bolj pogosto priklopili z AS...

DaniNeli vrjem da boš pogrešala brcike!
Naša user posted image  se je tale teden umirila in nisem nič dobre volje zaradi tegauser posted image ! Prej mi še na misel ni prišlo da bi štela brcike, ker je bla res fulll aktivna, zdaj jih pa kar moram da sem pomirjenauser posted image ! In ko par ur nič ne čutim me zagrabi da bi šla kupit AS, potem se pa spet "oglasi"!

Kar se mene tiče bo tale moj prva user posted image  čisto prehitro minila! Ker res uživam v nosečnosti, motijo me samo +kg!  Bi še kar bila 2 v 1 ! user posted image

Morje... naslednji vikend upam da nama bo ratal še it! Upam da se bo voda tale teden kaj otoplila (napovedujejo 30`C) ker si res želim plavati s trebuščkom!
Baje je občutek fenomenalenuser posted image !

A imate torbo za v P že pripravljeno? Meni se je danes sanjalo da mi je voda odtekla jaz pa še nič pripravljenegauser posted image ! Tko da se jutri lotim še te stvari!
Mal napišite kaj ste spakirale, da mal preverim če mi je kaj ušlo,da ne bom res kaj pozabilauser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.6.2010 13:05:16   
eelyy
Evo,ker lep sončekuser posted image moja dva pa spita,ko se zbudijo hitimo ven,bom malega peljala kar malo na poljeuser posted image ,da se tam naskače pa da smo mal stran od folka.Pospravljeno vse cunje se spet perejo,pa že sem obesla dva stroja in dva pobrala(kok bo tega likanja zdej ko je poletjeuser posted image ).

Ja torbo za v porodnišnico bom jst tud napravla že kar ta teden da imam mir potem(bo katera napisal seznamček,da bomo preverile,če imamo vse?)vseno stemi stvarmi nebom pretiravala,da nebo prevečuser posted image

Včeraj je kolegica rodila čez 4kg težko punčko pa je imela zelo mejhen trebušček mi je blo kar čudno ko so sporočili pa še da je tako velika pupauser posted image

Ta teden imam pregled v 33.tednu in imam odvzem brisa za streptokok?

anajrim:sem vrgla reklamo v smeti od beby centra sam nisem bla pa res sigurna kaj je pisalo se mi je zazdelo da je blo napisano v večih prodajalnah v ljubljani in da je bil celo omenjen Rudnik..nevem pa ne,verjetno sem pol res površno prebrala.Drugač se pa splača it pogledat se bo sigurno kaj pametnega našlo......

Morje...oooo bi tok rada šla res,predno rodim pa še malega bi peljala da se malo veseli,ampak bi šla itak kam na slovensko obalo in tko za kakšen 3 dnevni paket ali pa vikend.......za dalj rajši nebi šla,pa zaradi dopusta,da ga bo moj koristil rajši poleti in mi pomagal,ko bo še en dojenček.
Ima katera kakšen link,kaj pametnega da si mal pogledam?

Drugač bo pa treba zdej en dan v leclerca še po zadnje stvari(flaske,dude,posteljino(kje bi lahko nabavila?) pa kakšne bodije kratkih rokavov,ker drugo pa že vse imamo.

aha v ljubljanski porodnišnici je baje zdej po novem tko z obiski,da lahko pride le partner in otrok.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.6.2010 17:21:43   
alma82
soncekray pa kje jaz tebe najdem user posted image  user posted image

Dej mi povej kaj nosiš user posted image   ali bo presenečenje?
(sej si mogoče kje napisala, amapk nisem nič brala, slučajno sem ''uletela'' sem in te zagledam user posted image  )

Jaz sem sedaj pri Decemberkah 2010 user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?