|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
6.6.2010 17:54:22   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Se ne spomnem kaj je katera od vas delala preizkus z verižico na trebuhu kaj bo

jaz sem rekla da bom to probala user posted image

pa mi je pokazalo takole:
punčka, fantek, fantek,  punčka

potem sem pa nehala tole izvajat, ker sem vidla da se tole ne bo umirilo (da se bo vedno nekam vrtelo)
in sem se ustavila pri četverčkih user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.6.2010 17:58:06   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

alma82 samo, da je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image se ti je pikica hotla malo pokazat user posted image važička mala user posted image

ampak je res ena važička tale moja pikica user posted image  user posted image
se je takoj morala pohvaliti za koliko je zrastla user posted image  user posted image
ampak upam da se mi ne bo hvalila za vsak centimeter user posted image  user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.6.2010 18:00:36   
BabyKitty
hehe tudi jaz upam, da se ti ne bo kazala za vsak centimeter user posted image user posted image user posted image user posted image jo je treba mal manirc naučit user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.6.2010 18:01:26   
aischa1
user posted image user posted image Alma user posted image  super da se je vse dobro odvilo pri tebi senm zelo vesela a ta tvoja pikica se hoče kazat kot moja.Jaz sem imela tudi imela še malo rjavih izcetkov pa sem primišljevala al se grem pokazat al ne ma sem si rekla če grem me more pogledaz z uz pa spet ni dobro preveč uz delat tako da nisem šla.Kaj pa so ti rekli od kot kri je sedaj vse v redu.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.6.2010 18:10:49   
alma82
Zgleda da si moja pikica želi veliko pozornosti in zato jo zdaj njena mamica boža nonstop in se z njo pogovarja user posted image
drugega itak ne morem delat, ker moram do uz-ja strogo počivat.
Tako da upam da je dobila dovolj pozornosti in da se bo sedaj umirila user posted image  user posted image

Glede krvavitev niso ugotovili nič. Je rekel G da bo pogledal, če so kje kakšne potpludbe user posted image  .... in pol je rekel, da na posteljici niti na otročičku (če se ne motim je tudi pikico mojo omenil) ne vidi potpludb. Ne vem zakaj naj bi jih imela.... mogoče potpludbe kažejo kje je poškodba na posteljici in bi bil to lahko razlog.
Drugje tudi ni našel nič, tako da mi ni mogel povedati čisto nič o krvavitvi.

Je bilo pa te krvi toliko, da je bil očitno tudi on začuden, da pikici bije srček .... da je po pregledu tisto palčko od uz-ja dvignil pred svoj nos in kar nekaj sekund vrtel tisto palčko in jo gledal user posted image  potem pa šele vrgel kondom v smeti user posted image

Rekel je, ker nič ne najde mi ne more tudi nič povedati, razen, da je z mojo pikico (zaenkrat) čisto vse ok in da mi ne preostane drugega, kot da molim da tako tudi ostane.
No in smo molili user posted image

se mu še sanjalo ni zakaj in od kje bi lahko tako krvavela.

in sem 100% prepričana, da je pikica še pri svoji mamici user posted image  user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.6.2010 18:12:37   
alma82
aischa očitno se res tudi tvoja pikica samo važi in ti hoče sporočiti, da je še pri svoji mamici user posted image  user posted image  user posted image

bomo imeli same važičke  user posted image  user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.6.2010 18:16:14   
Mjavmjav
Alma82 nekaj se menimo o poroki ja user posted image Ampak midva nisva za klasične ceremonije, ki stanejo veliko preveč za en dan... V bistvu sva si zamislila en pobeg v tople kraje konec leta, ampak naju je zdaj nekaj prehitelo user posted image Se pa vedno ravnam po občutkih in nekako je zdaj občutek, da bi poroka poleti na morju lahko fajn izpadla... Bom poročala user posted image

BabyKitty... hihi... temu pa res komajda rečeš trebušček user posted image Prava suhica si! Jaz sem bila do zdaj tudi kar preščipnjena tam v pasu, se mi pa zdi da se zdaj že kar obli... definitivno ni več idealnih mer tam okoli... Sem zadnjič vprašala G., vsa navdušena, da zdaj se pa že malo vidi in bo začel trebušček rasti ane.. Pa se je samo nasmehnil in rekel: do 5. meseca ne bo nič, to ste samo napihnjeni.. user posted image Lahko bi vsaj malo zaigral ane, da bi veselje ostalo v meni user posted image user posted image user posted image sej je kr faca ta novi G.. sem vesela, da sem ga menjala.

Kar se pa tiče višine trebuščka... hmmm... mi smo mogoče že videli pimpeka na pikecu... resda ni ziher, ampak je tudi moj občutek tak... ampak trebušček imam pa zelo nizko... Torej precej nižje kot na slikici Babykitty...
Tisti ostali znaki so pa 50:50... lušta se mi meso, sladko in kislo... kocine.. hmmm... se mi zdi da jih je po trebuhu večuser posted image user posted image Srčni utrip je pa več kot 160... Sej to je normalno ane... kaj tam govorijo o 140?!

Zgleda, da bom mogla še poročni prstan vrtet... sam da se prej še poročim user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.6.2010 18:17:25   
aischa1
Ja te naše pikice so res ene važičke in se hočejo non stop kazat .Isto je bilo pri meni ko sem bila na pregledu zaradi rjavih izcetkov je rekel da ne vidi nič in da je zaenkrat vse v redu.user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.6.2010 18:23:52   
alma82
Mjavmjav ... poroka poleti na morju .... to mora biti pa noro lepo in hudo romantično user posted image
zdej bi pa svojmu najraje predlagala, da še enrkat zaigrava poroko sama na morju ... samo midva in romantika  user posted image
ampak ne bom, ker vem da ne bo za ta štos user posted image

Ti pa obvezno seveda poročaj user posted image

No ko bomo začele limati slikice naših bušijev sem bomo ugibale kaj katera prevaža okoli user posted image  user posted image

imaš ti tam nad sramno kostjo že bunkasto? ali samo malo nižje od popka?

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.6.2010 18:25:22   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Ja te naše pikice so res ene važičke in se hočejo non stop kazat .Isto je bilo pri meni ko sem bila na pregledu zaradi rjavih izcetkov je rekel da ne vidi nič in da je zaenkrat vse v redu.user posted image user posted image

Tokrat bova obe prišle do konca user posted image  user posted image
boš vidla da bove user posted image  user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.6.2010 18:30:12   
BabyKitty
Ja... poroka na morju je tudi pri nama v planu user posted image sem mislila, da bo to pred pikico, ampak očitno bova imela še metalko/metalca cvetja na poroki user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.6.2010 18:34:11   
BabyKitty
Hehe punce... zdajle nekaj gledam in se tako smejem zraven user posted image to je kot kakšen vrhunski slovenski film user posted image

http://www.nosecnost.info/bc_virtual.php

Kliknite na številko 8... da vidite kakšen trebuh imamo, ko smo 3 mesece noseče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.6.2010 18:42:12   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ja... poroka na morju je tudi pri nama v planu user posted image sem mislila, da bo to pred pikico, ampak očitno bova imela še metalko/metalca cvetja na poroki user posted image

potem vaju čaka nekaj takšnega TUKAJ
user posted image  user posted image

ma sem enkrat vidla še en full hud posnetek, ampak ga zdej ne najdem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.6.2010 18:48:39   
Mjavmjav
Alma82 hehe, ja zveni ful lepo in romantično... čeprav se mi zdi, da sredi poletja na naši obali težko najdeš kak intimen kotiček... tako da pričakujem, da bomo na poroki videli veliko nagcev oz. ljudi v kopalkah, pa glasni plažni živžav... user posted image ampak še vedno bi znalo biti lepo... tako bolj na sproščeno.. saj pravim, nisva za čisto klasiko, mora biti malo drugače... najraje bi se poročila bosa v mivki user posted image
Ampak vseeno pa bi imela toliko klasike, da bi imela cerkveni obred... samo ne vem, kako me bo gledal župnik, če bom že pred oltar prišla z žogastim trebuhom... hmmm... user posted image user posted image No, včasih je moralo biti to precej težje...

Em, recimo da imam izboklinico pod popkom... in zdej boš rekla da sem napihnjena ane oz. da sem se poredila user posted image sej vem sej vem... user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.6.2010 18:55:31   
BabyKitty
alma82 ja nekaj podobnega... pa še kšna trmica manka... npr. da se uleže na tla in reče: NE GREM! user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.6.2010 20:20:25   
alma82
Mjavmjav ma sigurno bi se našel kakšen bolj intimen kotiček.
Evo ena idejica... kaj pa kakšna bolj divja plažica (ne čist čist divja), ampak mogoče malo težje dostopna... in jo malo porihtate pred poroko?
Če pa nista za to, sem pa sigurna, da bi se našel kakšen lep kotiček.
Aischa bi ti mogoče lahko dala kakšno fajn idejo. Ona je naša Primorka user posted image

Drugače pa glede tvojga trebuščka.... ok mogoče si se res mal poredila user posted image  user posted image  ampak pustimo zdaj to user posted image   (hecam se user posted image ) ...
glih to hočem povedat, če je pod popkom bolj bunkasto je fantek, če je pa bolj bunkast tisti del od ''grmička'' ali ''potke'' user posted image  proti trebuhu (če položiš dlan takoj nad grmiček-ta del mislim) pa je punčka.
Tako da... a vidiš da je res. Ti praviš da imaš fantka in si tudi ti napihnjena glih pod popkom user posted image
naše babice so imele (spet) prav user posted image

BabyKitty glih tak video sem vidla. Ena punčka ni hotla it, pa ji pač ni preostalo drugega kot da vseeno gre (pod prisilo) ... in je full jezno hodila po tisti potki in potem kr na enkrat samo obrnila košarico in na kupček stresla tiste cvetke user posted image  user posted image  sredi potke user posted image
meni je ta posnetek full hud. Če ga najdem ga prilimam.... da vidiš kaj te bo čakalo če bo punčka user posted image
Ampak misim da bo pri vas bolj kriza da ne bo sinko zgubil prstane med tem, ko bo maširal proti očiju user posted image  user posted image

Aicsha prosimo za kakšen predlog ... en lep intimen kotiček na naši lepi obali user posted image

zdej pa moram gledat Talente
(in čakat na rezultate referenduma) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.6.2010 22:34:48   
ManUr
cer!
Evo mene... prispela iz oddiha 400km od doma. Bilo je fenomenalno,toplo morje,soncek, 30stopinj. Bi kr ostali! Hvala Bogu,da se ze 24.ega vrnemo nazaj na morjeka.
No,pa da porocam kako je bilo na NS v petek pri Dr. Strahovi.
Bilo je precudovito, fantasticno, nepozabno, moj dragi je se zdaj nad oblaki. Pregled je trajal pol ure, razlozila nama je vse,v podrobnosti,imama cd, slikice. Najpomembnejse: ce bi rojevale sama 22.punce,bi ena od cca.1700punc rodila otroka s posebnimi potrebami. Pri meni pa je ze zdaj vrjetnost 1:5200. Tako da je rekla da je to enako 0. Dala pa sem vseeno se kri za DHT. V torek bodo rezultati. Da si nebi kdaj ocitala,ce bi po nevem kaksnem kljucu bilo kaj narobe. Ce lahko trosima drugje, sma si se to privoscla. Da bo le zdravo.
Spol se se ni videl,danes sem koncala 12 teden,otrokec velik 6,4cm, mozgani ze razdeljeni,nosna kost se super vidi, NS 1,5cm. Je pa akrobat, ko je zacela z UZ je bil/a obrnjen/a na glavo. Hehe. Pa pomahal/a je!
Lepo bodite user posted image .
Nocko

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.6.2010 23:49:25   
BabyKitty
ManUr čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image a tebi pa ni rekla UPS, tako kot meni user posted image tebe je še pohvalila user posted image pujsa! user posted image

alma82
tak raznašalec cvetja je pa že bolj verjeten ja user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.6.2010 23:57:37   
levinja20
čaw punce!
sicer sem mal pozna pa bi se vam vseeno rada pridružla pri čveku da kako izkušnjo izmenjamo.
pričakujemo 21.12.2010 prvič user posted image
pa še vedno ne vemo al enga al dva user posted image v torek bomo ziher!user posted image

pdp 21.12.2010

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.6.2010 0:01:26   
alma82
ManUr čestitke za NS user posted image  user posted image

jooooj kje je 17.6. .... je tako daleč .... komaj čakam NS

BabyKitty zdej sem se pa prav nasmejala, ker sem si že kar predstavljala kako nam opisuješ svojo poroko in rožice na kupčku  user posted image  user posted image
A si gledala Talent ali si čakala na rezultate referenduma user posted image

Jaz sem oboje čakala  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.6.2010 0:06:37   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: levinja20

čaw punce!
sicer sem mal pozna pa bi se vam vseeno rada pridružla pri čveku da kako izkušnjo izmenjamo.
pričakujemo 21.12.2010 prvič user posted image
pa še vedno ne vemo al enga al dva user posted image v torek bomo ziher!user posted image

Dobrodošla user posted image  user posted image

nič nisi pozna user posted image  ... za čvek ni nikoli prepozno user posted image

v torek imaš prvi pregled? Uff si morala pa dolgo čakati user posted image

Ne pozabi nam sporočiti koliko jih je  user posted image
kaj pa če so trije? user posted image

(odgovor članu levinja20)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.6.2010 0:14:52   
BabyKitty
alma82 za referendum me ne briga... ker je bil za moje pojme nesmiselen, kot ponavadi... slovenska politika... ajajajaj user posted image

Gledala pa sem talente in sem razočarana, ker ni zmagala Maja user posted image pa kaj čmo user posted image

levinja20 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.6.2010 8:24:38   
tasika12
Dobro jutro nosecke,

v soboto sem imela 2 pregled in je pikica že zrasla, le nekam zaspana je bila, tako da sem se morala malo prevračat iz boka na bok da smo jo zbudili, in potem je seveda zamahnila z roko, res prav lutno za videt. user posted image

Sem pa opazila da sem zelo občutljiva na vožnjo po ovinkih, in mi takoj postane slabo; včeraj pa sem letela z majhnim letalom, ker je bil športni vikend in prava groza, rabila sem dobri dve uri da sem se spravila k sebi.

Je še katera druga to opazila? Me je kar malo zdaj strah, ker jaz bi še šla na morje z letalom.

Pa lep dan vsem.
Tasika

Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.6.2010 9:22:08   
BabyKitty
Jutroooooo user posted image

tasika12  Pikica, ki maha, to more bit lušno ja user posted image

Na vožnjo ipd. pa jaz nisem občutljiva... glede vožnje z malim ali pa "velikim" letalom te naj pa ne skrbi, ker je veliko letalo 100000x stabilneješe od malega in nevem zakaj bi ti bilo lahko v njem slabo... mogoče kvečjemu zaradi klime in slabega vonja kakšnega na sosednjem sedežu user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.6.2010 10:07:21   
Arwenko
Dober dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?