|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
6.6.2010 10:53:38   
aischa1
ti kar pridi imamo tak ne premočen sončekuser posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.6.2010 10:59:15   
BabyKitty
Ene na pikniku, druge na morju... jaz pa pred statistiko user posted image user posted image user posted image

Lumpe ste! Foušija me daje user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.6.2010 16:25:02   
BabyKitty
Ewo... sem v album, k slikici pikice, dodala še slikico pikice od zunaj user posted image torej moj buši, ki ga še bolj ni kot je user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.6.2010 16:54:51   
aischa1
BabyKitty saj bo prišu velik buši a če malo boljše pogledaš se ga že malo vidiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
6.6.2010 16:59:52   
alma82
Aischa jaz tudi mislim, da ni nič narobe s tem, da te prsi ne bolijo več. Jaz tudi nimam več tako občutljivih prs. Malo imam samo še bradavičke, ostalo pa niti ne. Meni tudi slabo skoraj ni nič nič več, vse kar mi je, me boli trebuh (špika, ''zateguje''), včasih me boli tako, kot da sem delala celo noč trebušnjake user posted image
Uglavnem ... ne sekiraj se in uživaj na morju user posted image
(zdej pa pogrešam svoj faks ... in martinčkanje na plaži user posted image  . Še lani pa sem komaj čakala, da se rešim našega Kopra in grem v svoje okolje user posted image  ....)
.... pogrešam Koper user posted image   in Kapitanijo in plažo in in ... vse user posted image

BabyKitty imaš pa lep trebušček user posted image  Izboklinca se ti že vidi.

Jaz imam pa že kr dosti večjega ... pa se nisem zredila niti za kilo (vsaj v četrtek je bilo tako user posted image  ) user posted image  ... mi je mami rekla, ko je videla trebuh, da bom velika nosečnica user posted image  ... bom imela zelo zelo velik trebuh

Ali pa se nam, ki nismo tako 'šlang' prej pozna user posted image  user posted image  pa čeprav se nisem zredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.6.2010 17:05:44   
alma82
Kje so vse naše čveke  user posted image  ?
Jaz jih pogrešam user posted image  ....

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.6.2010 17:07:40   
BabyKitty
Sej buši se že malo vidi... ampak predvsem zato, ker je slika slikana po kosilu user posted image Meni se zdi, da bo kar tako kot pri moji mami, ko je mene imela... videlo se ji je šele pri 6. mesecih... Zredila sem se pa do sedaj za 1,5 kg nekje... Se mi zdi, da ravno prav... čeprav pa priznam, da bi morala malo več migat, pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.6.2010 17:07:58   
mag3
Babykitty jaz pa ne morem pogledat tvoj album. Mi napiše, ko kliknem na tvoj profil ali album: ¨Svojega profila ti pa ne želim razkriti.¨ user posted image

Lahko pa pogledam tvoj album Moja pikica.

< Sporočilo je popravil mag3 -- 6.6.2010 17:09:13 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.6.2010 17:09:42   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Babykitty jaz pa ne morem pogledat tvoj album. Mi napiše, ko kliknem na tvoj profil ali album: ¨Svojega profila ti pa ne želim razkriti.¨ user posted image

mag3 najbolj bo, da tukaj na forumu pod njeno slikico kar klikneš album, pa ti bo direkt odprlo njene slikice

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.6.2010 17:10:32   
BabyKitty
sej slikice so v albumu moja pikica :) nisem na novo albuma delala, ker če ne bi rolali moj trebuh v stranski vrstici še en teden user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.6.2010 17:10:33   
mag3
Zdaj mi je pa ratalo. Sem šla na moja Ringaraja in albumi prijateljev in sem najdla. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.6.2010 17:14:18   
mag3
Najbrž bo to res trebušček od kosilauser posted image , ker mislim, da so naše pikice mnogo niže.
Včeraj, ko sem našla user posted image  na AS je bilo to zelo nizko, na vrhu ¨gozdička¨¨. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.6.2010 17:15:14   
alma82
No ja user posted image  ni čudno, da se meni potem že bolj pozna...

ti si se zredila do 15 t za 1,5 kg
jaz sem se za točno 0,7 kg in sem bila v 9t3d user posted image
kje je šele 15 teden user posted image  user posted image
se bom do takrat zredila za vsaj 3 kg + da imam že sedaj dovolj zaloge user posted image  user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.6.2010 17:21:44   
BabyKitty
Že že... ampak a ni tako, da nam pikica vse organe malo prestavi višje user posted image ravno zato je potem trebušček zgoraj velik, čeprav je pikica čisto nizko? Pri meni, je že zjutraj, višje trebušek precej večji kot je bil... 

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.6.2010 17:25:08   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Že že... ampak a ni tako, da nam pikica vse organe malo prestavi višje user posted image ravno zato je potem trebušček zgoraj velik, čeprav je pikica čisto nizko? Pri meni, je že zjutraj, višje trebušek precej večji kot je bil... 

jaz sem slišala (babice tako pravijo user posted image  ) da če nosiš visoko (torej da si ''bunkasta'' pri popku) nosiš fantka, če pa nosiš nizko (pri sramni kosti) pa je punčka.
Zdej bomo pa vidle user posted image

Jaz sem tudi bolj bunkasta pri popku in ne glih pri sramni kosti... nimam tistega hribčka od sramne kosti proti trebuhu.. torej naj bi bil fantek. Bomo vidli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.6.2010 17:30:07   
BabyKitty
alma82 pol bo moj tud fantk user posted image potem moja predvidevanja držijo user posted image no še kakšen mesec pa bomo izvedeli, katerega spola je moj falotek user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.6.2010 17:33:33   
mag3

Pol bomo mi imeli še eno punčko???

< Sporočilo je popravil mag3 -- 6.6.2010 17:34:50 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.6.2010 17:34:21   
aischa1
Alma saj se probam čim bolj sprostit a mi nikakor ne uspe po lanskem ss ej kaj pa prsi imaš polne al so kaj izplahnile ker pri meni so ble trde sedaj pa niso več

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.6.2010 17:38:00   
alma82
No zdej bomo pa vidle če to drži user posted image
Torej jaz in BabyKitty naj bi imele fantka,
mag3 ti pa punčko.
user posted image

Ma me res prav zanima če bo držalo.

Je pa v petek rodila ena kolegica in že čisto na začetku smo se hecali in ugibali kaj bo imela ...
Trebušček je imela glih tako napihnjen kot ti BabyKitty ... rodila je fantka user posted image

Nekako mi je vedno uspelo zadeti spol otročička pri kolegicah, ko sem videla njihov trebušček. Pri sebi pa nisem tako prepričana, ampak kaže na fantka user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.6.2010 17:39:43   
mag3
Saj jaz še nimam nosečniškega trebuščka, vsaj opazim ne, ker sem itak bl  pr ta močnih in mislim, da je to to že od prej. user posted image  
Ampak glede na to kje sem najdla srčni utrip na AS je zaenkrat zeeeelo  nizko pikica.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.6.2010 17:39:45   
BabyKitty
Ewo... preverte user posted image

It's a boy if:
  • You didn't experience morning sickness in early pregnancy
  • Your baby's heart rate is less than 140 beats per minute
  • You are carrying the extra weight out front
  • Your belly looks like a basketball
  • Your areolas have darkened considerably
  • You are carrying low
  • You are craving salty or sour foods
  • You are craving protein -- meats and cheese
  • Your feet are colder than they were before pregnancy
  • The hair on your legs has grown faster during pregnancy
  • Your hands are very dry
  • Your pillow faces north when you sleep
  • Dad-to-be is gaining weight, right along with you
  • Pregnancy has you looking better than ever
  • Your urine is bright yellow in color
  • Your nose is spreading
  • You hang your wedding ringuser posted image over your belly and it moves in circles
  • You are having headaches
  • You add your age at the time of conception and the number for the month you conceived and the sum is an even number

(odgovor članu alma82)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3121
    6.6.2010 17:42:26   
    aischa1
    Se ne spomnem kaj je katera od vas delala preizkus z verižico na trebuhu kaj bo

Neposredna povezava do sporočila: 3122
    6.6.2010 17:46:51   
    BabyKitty
    aischa1 sem delala pa se ne spomnem več kaj je pokazalo user posted image

(odgovor članu aischa1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3123
    6.6.2010 17:48:43   
    alma82
    IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Alma saj se probam čim bolj sprostit a mi nikakor ne uspe po lanskem ss ej kaj pa prsi imaš polne al so kaj izplahnile ker pri meni so ble trde sedaj pa niso več

Ne bom rekla, da so čisto splahnile in da so isto ''mehke'' kot prej, ampak so pa bolj mehke kot so bile na začetku nosečnosti.  Prej recimo ko sem si jih stisnila so se zelo zelo malo skup stisnile (uff se tole čudno sliš user posted image  ) zdej gredo pa že malo več skup. Upam da razumeš user posted image user posted image

Jaz sem pa full polna optimizna. Me je bilo tudi itak full strah zaradi tistega ss konec septembra ...
    (ok tole nisem hotla pisat (da ne ''morim'', ampak bom user posted image  ))
    Jaz sem imela pregled 27.maja in je bila pika velika 25 mm. V ponedeljek 31.5. pa se mi je kar na lepem ulila čisto sveža kri. In to v še večji količini, kot se mi je septembra... v istem trenutku je v meni vse umrlo. Samo pogledala sem svojga (in je tako videl da nekaj ni vredu) in sem čist mrtvo rekla ''greva na urgenco''.

Itak sem se že videla kako se odpravljam v tisto sobo da mi opravijo abrazijo......
    in na urgenci so mi naredili UZ. Pika je bila velika celih 31,50 mm user posted image  , srček bije, vse ok. Vse tako kot treba.
    Še tam na mizi sem krvavela, tista palčka (uz) je bila polna polna krvi.
    Naša pikica pa živa user posted image  user posted image

In zdaj vem, da ne bom več primerjala to user posted image  s tisto nesrečno user posted image .

Tako kot punce govorijo ... vsaka nosečnost je unikatna user posted image  user posted image  vsaka je drugačna.
    Torej tudi če se pojavi takšen simptom, ki je isti kot v prejšnji ... ga ignoriraj, ker ni nujno da pomeni isto.

Jaz imam pregled v četrtek in pričakujem eno zelo veliko piko user posted image

Aischa ne sekiraj se. Ne primerjaj user posted image  med seboj user posted image
    Raje uživaj v njej in v temu sončku user posted image  user posted image

P.S.
    no in ker sem že povedala kaj se mi je zgodilo, vam bom tudi v četrtek sporočila za koliko smo zrasli user posted image  user posted image

(odgovor članu aischa1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3124
    6.6.2010 17:52:18   
    BabyKitty
    alma82 samo, da je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image se ti je pikica hotla malo pokazat user posted image važička mala user posted image

(odgovor članu alma82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?