Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:58:07
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika pomoje govorimo o različnih subvencijah medve s Katjušo govorive o stanovanjskih za reševanje prvega stanovanjskega problema
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:01:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
sorry
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:04:41
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy petrušk....slikice so krasne....torte so the bestične....Eva...Eva pa je tak cukrček
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:05:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk zdlke sem vidla da si članica tle od mojga RD-ja
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:05:45
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika naš govori OK pač zamislil si je da je punčka in reče jst sem ana (v skupini imajo eno ano) zdej pa al je zaljubljen al pa bi rad bil punčka, ker ga fantje bojda mal pretepajo in odrivajo..... sej v bistvu me ne moti verjetno se sam igra in ne razmišlja..... sam ko mi reče so me spremenil (operiral) in sem zdej punčka urša flori skos stoje lula pa morem rečt da ni veliko nesreč kaka pa še vedno na kahlico no in takrat tud lula v kahlico.... sam ne me vpašat kako se vsede na tisto malo lukno k mi ni jsno kak mu rata subvencije nimam pojma sem mal gledala za lani in predlani in je blo čist različno birdy kak je težko zgubit žival, ki jo vzljubiš.... ko sem bla noseča z benijem smo izgubili mucka ker je bil bolan (dedna redka bolezen in mu ni blo pomoči.... ) sam smo rekli da ko se selimo bomo spet imel muceka in upam, da bomo imel več sreče in bomo dobil zdravega.... imal ga bomo pa skos not kot prejšnega, da bo taka mala maza scartana a neli bo pa fantek.... a je že poskusla stoje lulat? sej pomoje je to sma igra.... kakrkoli moj je in .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:08:13
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk poročilo pa vsekakor dobiš , sicer smo bili že septembra tam in je super A vi greste tud v te kučice? ja tud ja...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:20:45
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, ne vem če je glih sam igra Ja, je dejansko že stoje lulala, pa ne sam enkrat , in je blo vse mokro okol Sej tok sva jo uspela prepričat da ona je punčka zdej in da nima lulčka. Od kar se je s tem sprijaznila lula v sede. Ampak ko bo velka bo pa še vseen fantek
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 14:38:51
|
|
|
|
claud
|
Katjusa-kdaj greste na dopust...sm mal zgresila datum...lej sj muck je pri nas komot se ene 5,6 tednov.....tko da ce greste v tem času na dopust ni panike Sam maš fajn moža ....mojga se ne da kr tko naštimat Glede bolezni....upam da ne bo nč...mi z mačko nismo meli do zdj nobenih problemov....z mačkonom pa tud upam da ni nič....glede na korajžo mislm da je zdrav...sj ves kaj mislm ane
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 14:46:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 14:47:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 14:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 14:54:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 16:48:11
|
|
|
|
sjmm
|
HVALA VSEM, DA NAVIJATE ZA NAŠ TA ZGORN ŠTUK!!! evo pecivo pečeno, mali ata zuni sprehaja, dons je tok nabrit...mu kr iskrce iz učk skačejo...pol pa ata neki prepove, pa k mamici pridemo jokcat, pa se ji okol nog ovijat...je prov smešn..k tako hudo šobico dela...mulo že vse gumbke pozna kolumbo....ti se kr sprost..sej bomo vidl kva bosta ta stare 2 nagruntala...se je že zgodl, da sta neki požegnala..pol pa skenslala...itak ne bosta nič zravn dala...avto napakiran??? a jo vi tud kam mahate???zgleda, da mi je ušlo?? aja, jz sm bla tud strogo fant do 3 razreda..pol sm se pa v enga sošolca Aleša zacopala...sm sam še kiklce nosila...sm bla zacopana do konc OŠ...pol se je pa na morje preselu...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 16:51:44
|
|
|
|
sjmm
|
naša dnevna...nepopisn nered...grem mal pošlihtat...sej vem, da bo držal, sam dokler Maj ne pride not..pa vseen..pa..pa.. urša...a vi ju3 zjutraj šibate...ej, mejte se skrajno dobr, naj bojo domača opravila sam bežen spomin, pa še za nas se nadihajte in spočijte na morskem luftu...pa naj ti bo čim manj slabo, da boš res lahk lepo užival...pa fajn u morje lulajte, da se segreje do 1.7. k gremo mi na dopust SREČNO POT!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 18:59:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa-kdaj greste na dopust...sm mal zgresila datum...lej sj muck je pri nas komot se ene 5,6 tednov.....tko da ce greste v tem času na dopust ni panike Sam maš fajn moža ....mojga se ne da kr tko naštimat Glede bolezni....upam da ne bo nč...mi z mačko nismo meli do zdj nobenih problemov....z mačkonom pa tud upam da ni nič....glede na korajžo mislm da je zdrav...sj ves kaj mislm ane na dopust bomo šli konec avgusta.... sej to ni panike itak bom rabla tudi drugo leto varstvo.... ne gre se za zdej pač z muco je treba imet dolgoročne plane in če bi bli tle ni panike tako pa gremo stran in se morem z mamico zmenit da kadar bomo kam šli da muceka pripeljemo sem.... korajža pa ja.... ja moj že od malega ima rad muce in jst tud tak da sma se našla mu sam slikco pokažem pa je že čist raznežen..... prvo muco sem dobla k sem bla stara 2,5 let ta je umru od starosti in debelosti.... enkrat hotla met muceka in sem mojmu rekla če je črn al pa črn pa bel gremo kuj ponj in se on tak po telefonu pogovarja in reče aja progasto siv je in jst to čujem in se zečnem dret ja ja gremo gledat.... in smo ga šli kuj gledat sma ga tud vzela sam tistega smo mel tko pol not pol zunaj in je prišel enkrat čist pretepen domov smo ga komaj porihtal je pa spet zginu in se ni več vrnu in takrat sma se odločla da muce nikol več zunaj.. in potem sma mela tega nesrečneža, ki sma ga dobila v zavetišču je bil ravno ene 3 esece pri nas ko sem opazla, da ima napihnjen trebušček smo šli k veterinarju so rekli, da ni nič da mogoče se je preveč najedel čeprav sem skos trobla da že 2 dni ne je..... no čez en teden ga moj spet pelje in takrat je veterinarka naredla neke teste in je rekla, da mu ne more pomagat da ima neko redko bolezen, ki jo mladiček dobi od mamice in da taki mladički ne preživijo 1 leta...... bil je star ene 6 mesecev.... sma bla tako žalostna glih smo se ga navadli in florjan ga je imel ful rad..... in on se je navadil na nas.... je pa bil skos priden niti enkrat se mi ni polulal al pa pokakal kam drugam k v mačji wc
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 19:03:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, ne vem če je glih sam igra Ja, je dejansko že stoje lulala, pa ne sam enkrat , in je blo vse mokro okol Sej tok sva jo uspela prepričat da ona je punčka zdej in da nima lulčka. Od kar se je s tem sprijaznila lula v sede. Ampak ko bo velka bo pa še vseen fantek BIRDY d te potolažm...jst sm se do ene 5 klasa družila izklučno samo s fanti in bi takrat vse dala d sm tip .....zdej za noben dnar sej bomo vidl kaj bo.... danes sem mu rekla si ti moj fantek pa je reku ja k ponavad reče ne punčka sem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 19:06:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naša dnevna...nepopisn nered...grem mal pošlihtat...sej vem, da bo držal, sam dokler Maj ne pride not..pa vseen..pa..pa.. urša...a vi ju3 zjutraj šibate...ej, mejte se skrajno dobr, naj bojo domača opravila sam bežen spomin, pa še za nas se nadihajte in spočijte na morskem luftu...pa naj ti bo čim manj slabo, da boš res lahk lepo užival...pa fajn u morje lulajte, da se segreje do 1.7. k gremo mi na dopust SREČNO POT!!!! zdej sem se pa skor polulala od smeha zaradi tehle dveh fraz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 19:10:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 19:22:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :) naj se kmalu uredi!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 19:44:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :) A pri Eli si tud to mela? Kako to da so te dal na ta test?A tvoj G daje vse nosečnice? Kakšni znaki? A sem firbec Res me zanima zato k mamo v familiji mal sladkorne, pa Neli ful velik otrok pa to... Pri Kristi sem mela pa tud bolj mejen cukr pa me niso dal nič naprej... Kakšen si mela izvid od tistega prvega testa,kok je 50g na tešče al kako že?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:23:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :) A pri Eli si tud to mela? Kako to da so te dal na ta test?A tvoj G daje vse nosečnice? Kakšni znaki? A sem firbec Res me zanima zato k mamo v familiji mal sladkorne, pa Neli ful velik otrok pa to... Pri Kristi sem mela pa tud bolj mejen cukr pa me niso dal nič naprej... Kakšen si mela izvid od tistega prvega testa,kok je 50g na tešče al kako že? Pri Eli sem imela bolj izrazite znake (ves cas vnetje secil, pa redila sem se...) pa me ni dala butasta G na pregled. Ta nova pa da vse pregledat rutinsko. Uni prvi test je bil 8.6 na 50g glukoze, na 100g glukoze je bil sam prvi pokazatelj malo visji 5.5 (to je uni 4 urni test) , vsi ostali ok. Zdaj na ponovnem pregledu pa je bil sladkor spet povisan (90 minut po hrani) in so me dali kar na preverjanje glukoze s pikanjem vsak dan in redne kontrole. Malo povprasaj G, ampak mislim, da dajo na test nekje med 23-25 tednom. Ce ne pa zatezi, da si imela velikega otroka, da imate to v druzini in da te skrbi.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:38:24
|
|
|
|
birdy
|
Ma sej pri Kristi sem rekla da naj me da zarad Neli k je bila velika. Pa so me dal in sem mela 7.4, kar je kao vredu, čist normalno. Pol sem pa takrat brala da v drugih regijah pa za take rezultate dajo že dieto pa mal več kontrolirajo. Ma sem skor ziher da sem pri Neli mela ker je vse lepo klapal. Bla je velik otrok, jst sem se abnormalno redila, probleme z sečili (ampak sam en za antibiotike), pol pa težek porod in jokav otrok (to sem še zdele mal prebirala kaki so kej znaki). Ne, sem ziher da bom spet rekla da naj me da na test. Sej ne vem kaj mi je, ampak js sem res abnormalno utrujena. Sam pri men je hudič k mam tud nizek pritisk pa je lohk tud to. Pa še slabokrvna sem bila v obeh nosečnostih, zdej mi pa še niso preverjal. Prov čakam da mam pregled in da mi ugotovijo da sem slabokrvna Ker sem ziher. Pa vode mi tud še niso preverjal, se spomnim da sem mela pri Kristi skoz neko stvar v vodi, čemur moj G ni nikoli posvečal pozornosti. Moram prov ugotovit kaj je tist znak. Ah ja, teli G so pa tud... Men je moj drugač dober, edin pri takih stvareh ga mal nese.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:44:30
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jaz sem tud skoz utrujena in pravijo da naj bi kao po 12 tednu nosečnica zacvetela hahaha jaz se samo še smejim, no mam pa tud pritisk bolj nizek. Upam da nimaš povišanega sladkorja, vsekakor naj te da pa na teste. barbarags kako to da te ginekologinja kljub vsem težavam "pusti" tok daleč na morje v dost pozni nosečnosti? Moja mi takoj kaj pripomni.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:45:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy ja tocno...tudi Eli je bila full jokava in so mi rekli, da je to lahko zaradi sladkorja v nosecnosti. Jaz sem s to G zelo zadovoljna. Hvala Bogu sem jo menjala. Prejsnjo bi pa dala na zakol. Imela sem vse znake sladkorne in me ni dala pregledat niti na 50g test, mela sem ves cas izcedek in mi ni dala pregleda za streptokok b... Se Uz sem morala placat, ker mi po morfologiji ni hotela delat vec Uz-jev, jaz pa sem pac hotela videt ce je dojencek ze pravilno postavljen (na morfologiji je bil v medenicni ustavi) in kako velik je (na koncu nosecnosti). CTG sem imela samo 1x... ZA PRIJAVIT!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:47:47
|
|
|
|
Urša08
|
Eto mi smo skoraj spakirani še par igračk in pa par stvari, ki jih jutri naštimamo. Predviden odhod je ob 6. Sem pa že čist v filing padla da gremo na morje . Sedaj me še kuhinja čaka da jo spedenam, pa še mal po vrh dnevno potem grem pa spat ker sem turbo zmatrana. Vas grem še mal prebrat potem pa pospravit da sem čim prej frej
|
|
|
ime za punco?adockime za punco?julija (
41%)
ajda (
35%)
tinkara (
24%)
Število vseh glasov: 616Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!