Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:25:04
|
|
|
|
sjmm
|
no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!! grem lonce nafilat!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:26:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy sem te že večkrat hotla vprašat a si ti med službico lahko vzameš kako kofi pavzico al ne? 30 minut malice ti pripada...ko ti jo določijo ..seveda
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:29:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!! grem lonce nafilat!! evo že stiksam in navijam pa ne pozabit pol lahko kandidirate tud za subvencije sam drugo leto
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:29:30
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!! grem lonce nafilat!! držimo pesti tud za vas seveda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:29:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy sem te že večkrat hotla vprašat a si ti med službico lahko vzameš kako kofi pavzico al ne? 30 minut malice ti pripada...ko ti jo določijo ..seveda kot, da vejo kdaj si lačen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:30:07
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE čebel@ hvala se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabo no ursa lepo se imejte uživajte maksimalno....če boš mela čas se pa mal javi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:30:30
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk zdlke sem vidla da si članica tle od mojga RD-ja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:32:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, punce, pa še jz povem kva dogaja pr ns....se z mojim meniva, da bi še ta zgorn štuk zrihtal k otroc so res bol na malem placu....zdej se moj pogaja s svojima glede prepisa stanvanja, da lahk pol vzameva kredit na hipoteko...tko, da še zame al za nas mal navijajte, plis!!!! grem lonce nafilat!! DRŽIMO PESTI in
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:33:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE čebel@ hvala se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabo no ursa lepo se imejte uživajte maksimalno....če boš mela čas se pa mal javi urša jst vam pa želim ful lepo vreme in veliko lepih skupnih trenutkov in naj se voda hitro ogreje, da se bosta lahko vsaj mal namakala..... uživajte in spočijte si od vsakdana........ ne bomo nič jezne, če se ne javiš sam da boste užival letos zadnič v 4
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:34:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE čebel@ hvala se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabo no ursa lepo se imejte uživajte maksimalno....če boš mela čas se pa mal javi urša jst vam pa želim ful lepo vreme in veliko lepih skupnih trenutkov in naj se voda hitro ogreje, da se bosta lahko vsaj mal namakala..... uživajte in spočijte si od vsakdana........ ne bomo nič jezne, če se ne javiš sam da boste užival letos zadnič v 4
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:34:24
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika kako je tristan? so kej pomagali v laškem?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:34:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:36:15
|
|
|
|
Katjusa
|
urša upam, da si spakirala kak mali bazenček za na plažo..... zjutraj ga nafilate z vodo in s ebo fino ogrela pa se lahko tam not mal cukrčka namakata jst vedno tako nardim pol se pa še sama mal not vsedem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:36:29
|
|
|
|
claud
|
Katjusa mucki so beli s sivimi lisami...kar pomeni ne sam eno liso,ampak jih majo vec....lej sj v nedeljo dam res slikce gor...al pa ti jih kr na mail posljem...... Ce se odlocte se bomo pa zmenil da pridete pogledat.....sam zdj so komi shodil....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:37:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kako je tristan? so kej pomagali v laškem? sad ga vidiš, sad ga nevidiš . .. ja so.... ostala je alergija na beljak, lososa in limono in amangan... zdaj uvajava rumenjak, nato pa mleko, nato skupaj jajce in mleko = palačinke hvala na vprašanju pa tvoja sončka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:40:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjusa mucki so beli s sivimi lisami...kar pomeni ne sam eno liso,ampak jih majo vec....lej sj v nedeljo dam res slikce gor...al pa ti jih kr na mail posljem...... Ce se odlocte se bomo pa zmenil da pridete pogledat.....sam zdj so komi shodil.... super moj je itak čist navdušen, všeč nama je tud da so v stanovanju in ne zunaj sem mu mogla mamo poslat tak da sem ti na FB slikce kradla ko bodo slikce se bomo pa več zmenli moj se je sicer že nekak odloču me je prej klical je reku ja bomo vzeli ne ampak vsekakor mucek ni za 2 dni se morma ornk odločit in ga videt in premislt kje bo ko bomo mi na dopustu.... najt potencialno varuško.... sej veš dolgoročni plani....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:43:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kako je tristan? so kej pomagali v laškem? sad ga vidiš, sad ga nevidiš . .. ja so.... ostala je alergija na beljak, lososa in limono in amangan... zdaj uvajava rumenjak, nato pa mleko, nato skupaj jajce in mleko = palačinke hvala na vprašanju pa tvoja sončka? mmm palačinke no upam, da jih bo lahko jedu držim pesti za čim manj alargij moje2 sta vredu beni mal sračka s spanjem ampak drugače pa vse po starem.... florjan je zečel da je punčka in sede lula ampak se ne obremenjujem upam, da je samo faza..... a so tvoji tud to delal..... mu rečem, da ni punčka se pa prav razjezi in reče ja pa sem so me spremenil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:47:13
|
|
|
|
Katjusa
|
claud sem ti na zs poslala mail za slikce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:47:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kako je tristan? so kej pomagali v laškem? sad ga vidiš, sad ga nevidiš . .. ja so.... ostala je alergija na beljak, lososa in limono in amangan... zdaj uvajava rumenjak, nato pa mleko, nato skupaj jajce in mleko = palačinke hvala na vprašanju pa tvoja sončka? mmm palačinke no upam, da jih bo lahko jedu držim pesti za čim manj alargij moje2 sta vredu beni mal sračka s spanjem ampak drugače pa vse po starem.... florjan je zečel da je punčka in sede lula ampak se ne obremenjujem upam, da je samo faza..... a so tvoji tud to delal..... mu rečem, da ni punčka se pa prav razjezi in reče ja pa sem so me spremenil mi nismo imeli takšne faze .... poznam pa , ki govori na njo- kot da je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:50:07
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za lepe želje Katjuša ne bomo samo v štiri uživali ampak v 6 bazenček pa mamo ja, pa čolnček tko da za tamaledva je poskrbljeno. Je pa oboje tok miceno da se jaz ne bom tam namakala Glede florjana je pa tako, da Nejc pri nas še vedno v sede lula in men odkrito povedano čist odgovarja, ker jo je mel kak mesec nazaj fazo da bo stoje lulal sem samo brissala Pa ne sekiraj se, majo take in drugačne faze. Mien Nejc pravi da je bager in če ga popravim je tud hud tko da je bager in ma šafle
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:51:23
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk poročilo pa vsekakor dobiš , sicer smo bili že septembra tam in je super A vi greste tud v te kučice?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:52:23
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, pol bova pa midve dons odšihtale v Mc-u. Midva sva z mojim tud že bla dons. Joj, kok mi fast fud paše, pica, big mak, pa mal tud kebab. Še dobr da nimava dost dnarja da bi bla vsak dan tam k če ne bom do decembra k sod Joj, Claud, mucki ... Bi takoj enga mela pa smo pred kratkim našo mucko pokopal . To smo vsaj najdli. Sam je bla tok prijazna, bla je čez noč notri, čez dan je pa lahko šla ven (in je bla skoz okol bajte, res ni nikamor šla). Ampak zdej sem pa rekla da nočem več mačka, očitno jih en tukaj v vasi zastruplja. Katjuša, Neli pa misl da je fantek Ah, sem narobe napisala, ve da je punčka, sam prav da ko bo velika da bo fantek In verjem je težje k ti punčka hoče v stoje lulat k če ti fantek hoče v sede
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:53:40
|
|
|
|
Urša08
|
Aja sem se pozabla pohvalt da so pa zdej vse cune že na postli, pa dve potovalki nafilani tko da napredujem Mi dons moj prjavi če bom lahko sama spakirala kt da je že kdaj on Sjmm itak da navijam za vas, pa tko kt je Katjuša rekla drugo leto pa za subvencije oddat Katjuša a kej veš kdaj bodo odgovori glede subvencij?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:56:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja sem se pozabla pohvalt da so pa zdej vse cune že na postli, pa dve potovalki nafilani tko da napredujem Mi dons moj prjavi če bom lahko sama spakirala kt da je že kdaj on Sjmm itak da navijam za vas, pa tko kt je Katjuša rekla drugo leto pa za subvencije oddat Katjuša a kej veš kdaj bodo odgovori glede subvencij? moj "svak" je že dobil odgovor (okna), mi2 pa še čakava zakaj pa ne bi že letos dala vlogo? mi2 imava še samo okna zamenjana, ostalo sva dala predračune ( fasada, peč, sončni kolektorji)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:57:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
saj mislite to, ne http://www.ekosklad.si/html/razpisi/main.html
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?